Reclamă

Ce i-a spus Prințul William lui Kate Middleton pe balconul de la Palatul Buckingham. S-a întâmplat în ziua nunții lor

Oameni din întreaga lume au văzut că Kate Middleton și Prințul William au devenit soț și soție la Westminster Abbey. Imaginile din acea zi au fost difuzate peste tot. Mulți oameni s-au întrebat ce i-a spus Prințul William lui Kate Middleton pe balconul de la Palatul Buckingham.

Publicat: 16 martie 2022, 7:32

Evenimentul a avut loc în urmă cu 11 ani. În timpul nunții lor regale televizate, care a avut loc pe 29 aprilie 2011, mulți oameni au asistat la un eveniment cum rar se întâmplă în lume. Au urmărit cu sufletul la gură fiecare detaliu. Au asistat la unul dintre cele mai frumoase momente din istoria Familie Regale, scrie yahoonews.com.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ce i-a spus Prințul William lui Kate Middleton pe balcon

Imaginile când Ducele și Ducesa de Cambridge s-au sărutat pe balconul Palatului Buckingham au fost printre preferatele oamenilor din întreaga lume. Ceea ce William i-a spus de fapt lui Kate în timpul îmbrățișării lor după ceremonia de căsătorie a rămas un mister pentru mulți până acum.

Când viitoarea Regină a pășit pe balcon pentru prima dată în calitate de membru regal, ea s-a confruntat cu o mulțime de privitori, la care a răspuns cu un „Wow” uimit, a raportat recent Mirror. Mii de oameni s-au adunat pentru a-i felicita pe noii căsătoriți și au scandat-o pe proaspăta Ducesa.

Cei mai mulți au exclamat: „O vrem pe Kate, o vrem pe Kate”. Ei l-au rugat pe Prințul William „sărut-o, sărut-o”.

Vezi mai multe imagini în GALERIA FOTO!

Reclamă
Kate Middleton și prințul William în ziua nunții din anul 2011, sărutul pe balcon după ceremonei. Ea în rochie de mireasă, el în uniforma roșie.
Kate Middleton și Prințul William s-au căsătorit în aprilie 2011, într-un dintre cele mai urmărite ceremonii de nuntă din istorie / Getty Images

Deși cuplul este cunoscut pentru că este destul de discret cu relația lor, Prințul William s-a întors către mireasa lui și a spus: „Hai, un sărut mic”. După ce au împărtășit unul dintre primele lor săruturi publice ca soț ca soție, Ducele de Cambridge s-a întors către Kate și a spus cu drag: „Hai să le mai dăm unul. Te iubesc. Încă un sărut, încă un sărut. Ok?”. A doua îmbrățișare a fost întâmpinată cu un hohot de urale din partea mulțimii. Chiar și o domnișoară de onoare și-a acoperit urechile.

Ducii de Cambridge, mereu apropiați, dar discreți cu relația lor

Reclamă

De-a lungul celor 10 ani de căsătorie, Prințul William și Kate au oferit publicului doar câteva momente din intimitate. Acestea au arătat cât de îndrăgostiți sunt cu adevărat. În timpul unei călătorii recente în Țara Galilor, în onoarea Zilei Sf. David, viitorul rege i-a salutat pe trecători care așteptau cu nerăbdare să cunoască cuplul regal. În timpul întâlnirii, William a spus mulțimii „Kate are cele mai reci mâini pe care le-a avut vreodată”. Atunci mai mulți oameni au spus: „Mâini reci, inimă caldă”.

Între Prințul William și Kate Middleton au existat mereu lucruri destul de clare. Chiar înainte de căsătorie, fiul Prințului Charles i-a promis lui Kate că nu va trebui să renunțe la familia sa după ce va intra în Familia Regală a Marii Britanii.

Din păcate, atunci când intri în Familia Regală și te căsătorești cu un membru al ei, tradița spune că trebuie să rupi legătura cu familia ta, mai ales dacă nu are sânge albastru. Acest lucru nu funcționa în cazul lui Kate, având în vedere ce legătură strânsă are cu părinții și frații ei. Din fericire, Prințul William și-a dat seama de acest lucru. I-a oferit asigurări lui Kate Middleton că așa ceva nu se va întâmpla.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
2
O femeie care își aplică ulei pe păr
Frumusețe
Cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului, recomandate de experții în frumusețe
Podoaba capilară este unul din atuurile frumuseții feminine. Deși nu există o rețetă magică, cercetările arată că cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului pot accelera procesul. În plus, extractele puternice din plante ajută...
3
Un bărbat care stă pe o canapea, cu telecomanda în mână, care cască
Horoscop
Zodii care pot fi parteneri leneși. Cum să abordezi situația în relația de cuplu
Te-ai săturat să-ți cicăliști constant partenerul să-și facă sarcinile din casă? Te trezești că faci toate sarcinile grele din relație? Dacă da, nu ești singura. Astrologii lămuresc și această situație. Există zodii care pot...
4
O femeie care privește cu zâmbetul pe buze la o vitamină
Sănătate
Deficitul de vitamine care te-ar putea face să pari mai în vârstă. La ce recomandă specialiștii să fii atentă
Te-ai simțit mai fragilă, irascibilă și fără energie în ultima perioadă? Ar fi bine să verifici dacă ai deficit de vitamine. Acesta poate provoca o serie de simptome, cum ar fi oboseală și iritabilitate....
5
O femeie îmbrăcată în rochie albă, cu aripi de înger
Horoscop
Zodii care regretă că s-au deschis prietenilor. Nativii care se pot confrunta cu momente tensionate
Cât de multă încredere poți avea în oamenii pe care îi consideri apropiați de sufletul tău? Ai mai jos lista cu zodii care regretă că s-au deschis prietenilor și care au șanse mari să...
PARTENERI
×