Reclamă

Ce a remarcat Meghan Markle la Kate Middleton după prima lor întâlnire. Prințul Harry este cel care le-a făcut cunoștință

Prințul Harry a prezentat-o pe Meghan Markle fratelui său, Prințul William, și lui Kate Middleton în perioada în care nu se știa că formează un cuplu. Acum au apărut informații despre ce a remarcat Meghan Markle la Kate Middleton după prima lor întâlnire.

Publicat: 9 martie 2022, 7:18 / Actualizat: 10 martie 2022, 15:11

Ducii de Sussex au început să se întâlnească în anul 2016 și s-au logodit în anul 2017. Nunta celor doi a fost un eveniment fastuos în luna mai a anului 2018, scrie thenews.com.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ce a remarcat Meghan Markle la Kate Middleton

Imediat după logodna lor, Ducii de Sussex au vorbit deschis despre care a fost prima părere a lui Meghan Markle după ce a cunoscut-o pe Kate Middleton.

Partenera Prințului Harry și-a exprimat atunci părerea și despre celalalte persoane din Familia Regală a Marii Britanii pe care le-a cunoscut.

Reclamă

Vezi mai multe imagini în GALERIA FOTO!

Prințul William, Kate Middleton, Meghan Markle și Prințul Harry, în ziua de Crăciun, 25 decemrbie 2018, în Londra. William, Harry și Meghan au optat pentru ținute negre, Kate Middleton a purtat un platon roșu cu o pălărie în aceeași nuanță
Ducii de Cambridge și Ducii se Sussex au apărut la numeroase evenimente speciale împreună. Cele două cupluri au fost surprinse la slujba de Crăciun, în anul 2018 / Getty Images

Ducele de Sussex a spus că Meghan Markle a fost încântată de prima ei conexiune cu Kate Middleton. Acesta a spus atunci și că se vedea de ceva timp cu Meghan Markle și totuși nimeni din familia sa nu știa de această relație.

„William și-a exprimat dorința să o cunoască. Așa s-a văzut cu el și cu Catherine. Eram vecini. Catherine a fost pur și simplu…”, a spus Prințul Harry, moment în care a fost întrerupt de Meghan Markle care a completat cu „minunată”.

Nu se știe exact care este relația dintre Ducii de Sussex și Ducii de Cambridge în acest moment. După decesul Prințului Philip, când Prințul Harry a venit singur în Marea Britanie, acesta nu s-a mai întâlnit cu nimeni din Familia Regală a Marii Britanii.

Reclamă

Singura cu care a fost fotografiat recent este Prințesa Eugenie. Ducii de Sussex, verișoara Prințului Harry și soțul acesteia au luat cina în oraș, la un restaurant din Santa Barbara.

Kate Middleton a preluat din atribuțiile Prințului Harry

Ducii de Sussex s-au retras din Familia Britanică și acum locuiesc în Statele Unite ale Americii. Cei doi și-au cumpărat un conac în Montecito, California și acolo locuiesc din anul 2020 alături de fiul lor Archie. Micuța Lilibet a întregit familia lor în vara anului trecut. Acum, toți patru duc o viață fericită departe de tumultul Casei Regale.

După ce Prințul Harry a renunțat la Familia Regală, acesta a renunțat și la atribuțiile pe care le avea de îndeplinit. În această situație, multe sarcini au rămas nerezolvate, iar Kate Middleton a fost nevoită să preia din sarcinile lui. Experții Regali sunt de părere că Ducesa Kate va face față cu brio noilor provocări. În timp ce publicațiile glumesc deja pe seama unei rivalități care ar putea să vină chiar din partea soțului său, Prințul William.

Kate Middleton reprezintă simbolic Uniunea de Rugby din Anglia și Liga de Rugby. Conform mai multor publicații, Ducesa Kate a părut extrem de încântată de noul său rol.

Multe alte sarcini au fost preluate de Kate Middleton. Aceasta se pregătește pentru momentul în care Prințul William va urca pe tronul Marii Britanii. Ducesa de Cambridge va deveni Regină consoartă.

RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 15 aprilie – 21 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
În această perioadă, mulți dintre nativi se vor reîntoarce la credințele din trecut. Există o singură zodie care va descoperi că suferă de oboseală cronică, iar aceasta va trebui să ia o pauză prelungită....
2
O femeie frumoasă care poartă o rochie roz și simbolizează una dintre acele zodii energice
Horoscop
Cele mai energice zodii. Ei sunt nativii cu o forță interioară de invidiat
Te-ai întrebat vreodată care sunt cele mai energice zodii? Acești nativi au o forță interioară de invidiat. Reușesc să facă față tuturor provocărilor și aduc zâmbetul pe buzele oamenilor din viața lor. Ei sunt...
3
fată îmbrăcată în culori deschise pe un fundal bleu
Horoscop
Culoarea zodiei Gemeni. Nuanțele care îți poartă noroc dacă ești în această zodie
Fiecare nativ în parte are trăsături specifice, dar și lucruri care îi plac în mod deosebit și i se potrivesc mănușă. Află care este culoarea zodiei Gemeni și vezi cum poți să o porți...
4
Jennifer Lopez într-un crop top verde în timp ce își ascunde abdomenul cu ajutorul unei poșete
Divertisment
Abdomenul ei nu mai are niciun secret. Cum și-a pus timpul amprenta asupra corpului lui Jennifer Lopez
Abdomenul ei nu mai are niciun secret. Timpul pare că și-a pus amprenta asupra corpului lui Jennifer Lopez. Vedeta latino a făcut spectacol atunci când a apărut pe străzile din New York. Totul s-a...
5
O femeie frumoasă care poartă o rochie neagră și ține într-un cerc armonios mai multe frunze aurii
Horoscop
Zodii care iubesc liniștea. Ei sunt nativii care evită situațiile dramatice
Există unele zodii care iubesc liniștea și evită pe cât se poate situațiile dramatice. Acești nativi se feresc de persoanele care tind să fie vampiri energetici. Ei au nevoie de oameni sinceri în viața...
PARTENERI
×