Reclamă

Prințul Harry și Meghan Markle au luat cina cu Prințesa Eugenie și soțul ei. Cum s-au distrat în Santa Barbara

Prințul Harry și Meghan Markle au luat cina cu Prințesa Eugenie și soțul ei. Ducii de Sussex au lăsat totul în spate în Marea Britanie. Acum își duc viața mai departe și contruiesc un viitor împreună, departe de Familia Regală, în California. Cei doi au împreună doi copii și sunt extrem de discreți cu viața lor personală.

Publicat: 24 februarie 2022, 7:28

Relația dintre Prințul Harry și Prințesa Eugenie a fost dintotdeauna una foarte apropiată. Cei doi verișori au păstrat legătura și iată că acum se întâlnesc chiar și în Statele Unite. Aceștia se distrează de minune alături de partenerii lor și Meghan Markle pare că se simte bine în compania rudelor lui Harry.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Prințul Harry și Meghan Markle au luat cina cu Prințesa Eugenie și soțul ei

Prințesa Eugenie și Jack Brooksbank s-au văzut cu Ducii de Sussex în Santa Barbara. Imaginile suprinse de fotografi au demonstrat din nou că Harry și Eugenie au o legătură strânsă, una pe care nu o are cu alți membrii ai Familiei Regale, scrie tmz.com.

Vezi mai multe imagini în GALERIA FOTO!

Ducii de Sussex, râd și se distrează cu Prințesa Eugenie și soțul acesteia
Ducii de Sussex apar foarte rar în public alături de cei doi copii / Profimedia Images

Se pare că Prințesa Eugenie și Prințul Harry se înțeleg mult mai bine decât frații Harry și William în acest moment. Nici cu tatăl său Ducele de Sussex nu are o relație atât de bună. Deși sursele regale spun că Prințul Harry este preferatului tatălui său, nu se mai înțeleg deloc de când Ducii de Sussex au aruncat acuzații asupra Familiei Regale.

Reclamă

Prințul Harry și Prințesa Eugenie au mai fost văzuți recent împreună la Super Bowl. Chiar și atunci imaginile cu ei nu au fost o surpriză pentru nimeni. Se știe că Prințesa Eugenie și soțul ei, Jack, au rămas în casa Ducilor de Sussex din Marea Britanie.

Ducii de Sussex apar foarte rar în public alături de cei doi copii. Nici Prințesa Eugenie nu respectă protocolul regal. Cu toate acestea, ea a publicat de-al lungul timpului mai multe imagini cu micuțul August pe rețelele sociale.

De asemenea, Prințul Harry nu va merge alături de copiii săi la Jubileul de Platină al Reginei Elisabeta. Se pare că nu vrea acest lucru din cauza faptului că Familia Regală refuză să le ofere o echipă de securitate.

Reclamă

Ducii de Sussex, scoși de pe lista de invitați de la Jubileul de Platină

Cu toate acestea, se pare că Ducii de Sussex ar putea fi scoși de pe lista invitaților la Jubileul de Platină. Majestatea Sa Regina Elisabeta e supărată din cauza cărții de memorii pe care Prințul Harry vrea să o lanseze.

Admiratorii Casei Regale au primit cu puțină reticență această veste. După declarațiile Prințului Harry privind noul său proiect, tensiunile au crescut tot mai mult. Sursele sunt de părere că Prințul Harry a ales intenționat anul lansării volumului său de memorii. În anul în care Regina Elisabeta împlinește 70 de ani de domnie, Ducele de Sussex vrea să atragă atenția cu cartea sa.

Majestatea Sa este foarte îndurerată. Regina a încercat să țină relația sa cu Prințul Harry și restul familie sale separată de deciziile pe care este nevoită să le ia. Deși lucrurile au fost foarte dificile, a existat o mică speranță că timpul va face ca aceste neînțelegeri să se estompeze. Însă sentimentul general este că această carte va fi ultima picătură.

– Surse din Familia Regală

Surse din apropierea Prințului Harry spun că acesta va duce cartea la tipărit anul acesta.

Volumul de memorii nu este scris din calitatea de Prinț. Scriu acest volum din calitatea bărbatului care am devenit de-a lungul timpului. Am primit multă ură de-a lungul anilor. Speranțele mele sunt că prin aceste memorii pot să arăt că indiferent de unde venim, avem multe în comun.

– Prințul Harry

În speranța că anul acesta lucrurile se vor mai calma, Ducii de Sussex nu au oferit nicio declarație referitoare la Ducesa de Cornwall. Regina a decis ca soția lui Charles să fie Regină consoartă atunci când fiul ei va urca pe tron. Vestea a fost primită cu bine de Ducii de Cambridge, dar Ducii de Sussex nu au oferit nicio declarație momentan.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
O femeie frumoasă care poartă o rochie roșie și reprezintă zodia căreia nu îi rezistă nimeni în luna martie 2024
Horoscop
Zodia căreia nu îi rezistă nimeni în luna martie 2024. Află ce spun astrele în dragoste
Astrologii au dezvăluit zodia căreia nu îi rezistă nimeni în luna martie 2024. Acest nativ este puternic, misterios și un adevărat cuceritor. Este vorba despre o femeie care știe cum să se pună în...
2
O femeie care ține în mână un telefon pe care apare un număr de îngeri
Horoscop
Ce înseamnă când vezi numere de îngeri. Află ce mesaje încearcă să-ți transmită Universul
Te-ai întrebat vreodată ce înseamnă când vezi numere de îngeri? Universul încearcă să-ți transmită anumite mesaje în acele momente. Nu este întotdeauna o coincidență atunci când vezi numere de îngeri. Ele pot transmite mesaje...
3
O vază plină cu lalele colorate
Timp liber
Ce poți pune în apa lalelelor ca să reziste mai mult timp. Trucuri pe care orice persoană ar trebui să le știe
Martie este luna culorii, a frumuseții, a femeilor și a florilor. În această perioadă minunată dorim să surprindem persoanele dragi cu buchete superbe de flori. Vedetele lunii sunt lalele. Cunoscute pentru frumusețea lor aparte,...
4
silueta unei femei care stă în pziție de lotus în fața lunii
Horoscop
4 zodii care își schimbă complet viața în martie 2024. Ce le rezervă astrele
Nu poți ști niciodată ce te așteaptă următoarea zi. Aceste 4 zodii care își schimbă complet viața în martie 2024 vor rămâne la fel de surprinse. Tot ceea ce au construit până acum va...
5
Bianca Censori, pe străzile din Paris
Divertisment
Bianca Censori a dus totul la un alt nivel. Soția lui Kanye West a purtat la Paris cea mai îndrăzneață ținută de până acum
Bianca Censori a dus totul la un alt nivel. Soția lui Kanye West a purtat la Paris cea mai îndrăzneață ținută de până acum. Hainele ei sunt minuscule sau lasă la vedere mult din...
PARTENERI
×