Reclamă

Jurnalista Camilla Tominey a vorbit despre nunta Ducilor de Sussex. Ce detalii noi a oferit despre evenimentul din 2018

Nunta Ducilor de Sussex a fost așteptată de oamenii din lumea întreagă în anul 2018. Evenimentul la care au participat o mulțime de celebrități și nume importante din Familia Regală Britanică a fost urmărit de milioane de oameni. Potrivit jurnalistei Camilla Tominey, emoțiile marelui moment au cuprins sufletele tuturor celor prezenți.

Publicat: 25 ianuarie 2022, 7:17 / Actualizat: 7 iunie 2024, 18:32

Camilla Tominey este editor asociat și corespondent regal pentru ziarul britanic The Telegraph. Aceasta a urmărit încă de la început relația dintre Meghan Markle și Prințul Harry. Recent aceasta a oferit un interviu în care a dezvăluit detalii noi despre evenimentul care a avut loc în anul 2018.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Jurnalista Camilla Tominey a vorbit despre nunta Ducilor de Sussex

Camilla Tominey spune că nunta regală din anul 2018 a fost pentru ea ”punctul culminant” al relației dintre Prințul Harry și Meghan Markle. Jurnalista care i-a urmărit pe cei doi încă din anul 2016 spune cp emoțiile au atins cote maxime.

Vezi mai multe imagini cu Ducii de Sussex în Galeria Foto!

Meghan Markle îmbrăcată în rochie de mireasă la brațul prințului Harry
Rochia purtată de Meghan Markle este creația lui Clare Waight Keller, designerul casei de modă pariziene Givenchy / Getty Images

”Nunta lor a fost punctul culminant al muncii mele de câțiva ani. Am reușit să aflu că se întâlnesc în luna octombrie a anului 2016. Meghan era atunci o actriță cu un nume puternic în statele Unite ale Americii. Am privit modul în care a evoluat relația lor de la început.”

Reclamă

Jurnalista a completat cu informații privind ”investigațiile” pe care le-a făcut pentru a afla mai multe despre Meghan Markle. Deși Ducesa de Sussex era cunoscută în lumea filmului, puțini știau ce alte activități mai desfășoară. Meghan s-a implicat dintotdeauna în activități de caritate. Conform jurnalistei aceasta făcea acte de caritate în numele său chiar și pentru ONU.

Cu toate că Prințul Harry era a acel momentu unul dinttre cei mai doriți burlacii ai timpului, scrie publicația Hello Magazine, acesta a avut de muncit pentru a-i atrage atenția viitoarei sale soții. Jurnalista Camilla Tominey spune că nunta s-a întâmplat în realitate exact așa cum au văzut-o oamenii la televizor. Ducii de Sussex au dorit să fie cât mai transparenți cu admiratorii lor.

Limbajul corporal de la nunta Ducilor de Sussex a arătat în mod clar pentru jurnalistă faptul că cei doi soți sunt complet îndrăgostiți unul de celălalt. Camilla Tominey susține că nu a existat niciun trucaj de montare a transmisiunii. Ea spune că nunta celor doi Duci a demonstrat dragostea sinceră pe care aceștia și-o poartă.

Reclamă

Ce i-au cerut Ducii de Sussex Reginei Elisabeta după ceremonia din 2018

Nunta Ducilor de Sussex a reintrat recent în atenția presei. Un expert regal a devăluit solicitarea Ducilor pentru Regina Elisabeta la scurt timp după ce s-au căsătorit.Se pare că Meghan Markle și Prințul Harry au reușit să pună o întrebare nepotrivită Majestății Sale.

Sursele spun că cei doi soți i-ar fi cerut ajutorul Reginei pentru a primi un loc unde să-și stabilească reședința la Castelul Windsor. Deși Castelul are multe apartamente, acesta nu este considerat un loc potrivit pentru o familie la început de drum.

Înainte de nunta regală, Meghan Markle și soțul său au stat într-un apartament de la Palatul Kensington, în apropiere de cel al Ducilor de Cambridge. Ulterior, Harry a primit cheile pentru casa istorică Frogmore Cottage.

După mai multe renovări, Meghan Markle și Prințul Harry au redat locuința Prințesei Eugenie și soțului său, Jack Brooksbank în 20020. DE atunci, cei doi soți au decis să plece în California acolo unde locuiesc în prezent într-o reședință estimată la valoarea de 11 milioane de lire sterline.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
O femeie care împinge cu mâna o gogoașă și alege să consume un măr
Sănătate
Dieta cu mere. Cum poți să slăbești 7 kilograme într-o săptămână
Pierderea în greutate nu este atât de ușoară pe cât pare, mai ales că revenirea la o viață normală poate duce la acumularea rapidă a kilogramelor pierdute cu atât de mult efort. Exercițiile, dietele...
2
Porții de Bougatsa pe un tocător de lemn
Rețete
Bougatsa. Rețetă de plăcintă grecească cu cremă de griș și vanilie
Bougatsa este o plăcintă tradițională grecească, foarte populară, umplută de obicei cu cremă de griș și vanilie. Se servește adesea la micul dejun sau ca gustare, fiind presărată cu zahăr pudră și scorțișoară. Aluatul...
3
Bianca Censori și Kanye West în timp ce stau de vorbă în fața mașinii lor
Divertisment
Bianca Censori nu a lăsat loc imaginației atunci când a apărut într-un sutien minuscul. Soția lui Kanye West sfidează orice regulă
Bianca Censori nu a lăsat loc imaginației atunci când a apărut într-un sutien minuscul. Soția lui Kanye West sfidează orice regulă atunci când apare în public. De data aceasta a fost surprinsă de paparazzi...
4
Hartă astrală cu toate zodiile pe un fundal negru
Horoscop
Cea mai norocoasă zi a săptămânii pentru fiecare zodie până pe data de 28 iulie 2024
Nativii se vor vindeca de traumele din trecut și li se va permite să gândească altfel. Află care este cea mai norocoasă zi a săptămânii pentru fiecare zodie până pe data de 28 iulie...
5
Vinete Papoutsakia în farfurie, alături de cuțit și furculiță
Rețete
Vinete Papoutsakia. Rețetă delicioasă din bucătăria grecească
Pentru că este sezonul vinetelor, iar gustul lor este delicios acum, nu ezita să le incluzi în cât mai multe preparate culinare. Pe lângă clasicele rețete de salate sau zacuscă, încearcă și rețeta de...
PARTENERI
×