Reclamă

Jurnalista Camilla Tominey a vorbit despre nunta Ducilor de Sussex. Ce detalii noi a oferit despre evenimentul din 2018

Nunta Ducilor de Sussex a fost așteptată de oamenii din lumea întreagă în anul 2018. Evenimentul la care au participat o mulțime de celebrități și nume importante din Familia Regală Britanică a fost urmărit de milioane de oameni. Potrivit jurnalistei Camilla Tominey, emoțiile marelui moment au cuprins sufletele tuturor celor prezenți.

Publicat: 25 ianuarie 2022, 7:17

Camilla Tominey este editor asociat și corespondent regal pentru ziarul britanic The Telegraph. Aceasta a urmărit încă de la început relația dintre Meghan Markle și Prințul Harry. Recent aceasta a oferit un interviu în care a dezvăluit detalii noi despre evenimentul care a avut loc în anul 2018.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Jurnalista Camilla Tominey a vorbit despre nunta Ducilor de Sussex

Camilla Tominey spune că nunta regală din anul 2018 a fost pentru ea ”punctul culminant” al relației dintre Prințul Harry și Meghan Markle. Jurnalista care i-a urmărit pe cei doi încă din anul 2016 spune cp emoțiile au atins cote maxime.

Vezi mai multe imagini cu Ducii de Sussex în Galeria Foto!

Meghan Markle îmbrăcată în rochie de mireasă la brațul prințului Harry
Rochia purtată de Meghan Markle este creația lui Clare Waight Keller, designerul casei de modă pariziene Givenchy / Getty Images

”Nunta lor a fost punctul culminant al muncii mele de câțiva ani. Am reușit să aflu că se întâlnesc în luna octombrie a anului 2016. Meghan era atunci o actriță cu un nume puternic în statele Unite ale Americii. Am privit modul în care a evoluat relația lor de la început.”

Reclamă

Jurnalista a completat cu informații privind ”investigațiile” pe care le-a făcut pentru a afla mai multe despre Meghan Markle. Deși Ducesa de Sussex era cunoscută în lumea filmului, puțini știau ce alte activități mai desfășoară. Meghan s-a implicat dintotdeauna în activități de caritate. Conform jurnalistei aceasta făcea acte de caritate în numele său chiar și pentru ONU.

Cu toate că Prințul Harry era a acel momentu unul dinttre cei mai doriți burlacii ai timpului, scrie publicația Hello Magazine, acesta a avut de muncit pentru a-i atrage atenția viitoarei sale soții. Jurnalista Camilla Tominey spune că nunta s-a întâmplat în realitate exact așa cum au văzut-o oamenii la televizor. Ducii de Sussex au dorit să fie cât mai transparenți cu admiratorii lor.

Limbajul corporal de la nunta Ducilor de Sussex a arătat în mod clar pentru jurnalistă faptul că cei doi soți sunt complet îndrăgostiți unul de celălalt. Camilla Tominey susține că nu a existat niciun trucaj de montare a transmisiunii. Ea spune că nunta celor doi Duci a demonstrat dragostea sinceră pe care aceștia și-o poartă.

Reclamă

Ce i-au cerut Ducii de Sussex Reginei Elisabeta după ceremonia din 2018

Nunta Ducilor de Sussex a reintrat recent în atenția presei. Un expert regal a devăluit solicitarea Ducilor pentru Regina Elisabeta la scurt timp după ce s-au căsătorit.Se pare că Meghan Markle și Prințul Harry au reușit să pună o întrebare nepotrivită Majestății Sale.

Sursele spun că cei doi soți i-ar fi cerut ajutorul Reginei pentru a primi un loc unde să-și stabilească reședința la Castelul Windsor. Deși Castelul are multe apartamente, acesta nu este considerat un loc potrivit pentru o familie la început de drum.

Înainte de nunta regală, Meghan Markle și soțul său au stat într-un apartament de la Palatul Kensington, în apropiere de cel al Ducilor de Cambridge. Ulterior, Harry a primit cheile pentru casa istorică Frogmore Cottage.

După mai multe renovări, Meghan Markle și Prințul Harry au redat locuința Prințesei Eugenie și soțului său, Jack Brooksbank în 20020. DE atunci, cei doi soți au decis să plece în California acolo unde locuiesc în prezent într-o reședință estimată la valoarea de 11 milioane de lire sterline.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
O femeie frumoasă care poartă o rochie verde și ilustrează una dintre zodiile care au de suferit din cauza temperamentului său
Horoscop
Zodii care au de suferit din cauza temperamentului lor. Nativii care se enervează cu ușurință
Astrologii au dezvăluit care sunt cele patru zodii care au de suferit din cauza temperamentului lor. Acești nativi se enervează cu ușurință și ajung de multe ori în situații dificile și nefavorabile. Ele trebuie...
2
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 4 martie – 10 martie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Astrele îți dezvăluie ce te așteaptă în cadrul fiecărui aspect din viață. Horoscopul săptămânii 4 martie – 10 martie 2024 aduce schimbări pe plan personal și profesional. Se pare că două dintre zodii vor...
3
silueta unei femei care stă în pziție de lotus în fața lunii
Horoscop
4 zodii care își schimbă complet viața în martie 2024. Ce le rezervă astrele
Nu poți ști niciodată ce te așteaptă următoarea zi. Aceste 4 zodii care își schimbă complet viața în martie 2024 vor rămâne la fel de surprinse. Tot ceea ce au construit până acum va...
4
Mai mulți ghiocei albi care se află sub un șnur de mărțișor
Timp liber
Pe ce parte se poartă mărțișorul. Tradiții mai puțin cunoscute
Prima zi din luna martie are o însemnătate aparte. Este și momentul în care multe persoane primesc în dar un mărțișor. În timp ce în ultimii ani au devenit tot mai populare brățările de...
5
O vază plină cu lalele colorate
Timp liber
Ce poți pune în apa lalelelor ca să reziste mai mult timp. Trucuri pe care orice persoană ar trebui să le știe
Martie este luna culorii, a frumuseții, a femeilor și a florilor. În această perioadă minunată dorim să surprindem persoanele dragi cu buchete superbe de flori. Vedetele lunii sunt lalele. Cunoscute pentru frumusețea lor aparte,...
PARTENERI
×