Reclamă

Meghan Markle și Prințul Harry îl trimit pe Archie la o grădiniță cu program diferit. Ce învață fiul Ducilor de Sussex despre bunătate

Meghan Markle și Prințul Harry îl trimit pe Archie la o grădiniță cu program diferit. Ducii de Sussex își doresc ca micuțul lor să aibă parte de cea mai bună educație. Acesta va urma mai multe lecții printre care se numără cele de spaniolă, muzică, dans, teatru și dezvoltare personală.

Publicat: 3 ianuarie 2022, 12:41 / Actualizat: 3 ianuarie 2022, 15:50

Archie Mountbatten-Windsor s-a născut pe data de 6 mai 2019, iar în prezent are doi anișori. Acesta a devenit recent frate mai mare pentru micuța Lilibet. Părinții săi l-au trimis deja la o grădiniță din California, conform declarațiilor făcute de o sursă apropiată a Cuplului Regal.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Meghan Markle și Prințul Harry îl trimit pe Archie la o grădiniță cu program diferit

Meghan Markle și Prințul Harry au împreună doi copii. De când s-au mutat în statele Unite ale Americii, aceștia au încercat să le ofere copiilor lor o viață cât mai aproape de normal. Se pare că Ducii de Sussex îl trimit pe Archie la o grădiniță cu un program special.

Vezi mai multe imagini cu Archie și familia sa în Galeria Foto!

Ducii de Sussex, alături de Archie, fiul lor, într-o vizită în Africa de Sud
Ducii de Sussex, alături de Archie, fiul lor, într-o vizită în Africa de Sud / Getty Images

Acolo va învăța mai multe lucruri despre dezvoltarea personală și nu numai. Printre alte lecții pe care le va urma se numără cele de dans, actorie, spaniolă și muzică. Părinții micuțului își doresc ca acesta să învețe cât mai multe lucruri despre bunătate și importanța de a fi un sprijin pentru cei din jur. În prezent, Archie locuiește împreună cu familia sa în reședința de la Montecito, California, evaluată la 14 milioane de dolari, conform Daily Mail.

Reclamă

Un părinte care își duce copilul la aceeași grădiniță a oferit mai multe informații pentru publicația The Mirror. Se pare că Meghan Markle și Prințul Harry îl trimit pe Archie la  o grădiniță cu un program diferit. Prințul Harry este cel care merge cel mai des să-l ia pe Archie de la grădiniță. Sursele spun că nimeni nu știe că Archie provine dintr-o familie regală.

”Părinții au fost fericiți să-i primească pe Ducii de Sussex. Harry pare un tată minunat. Copiii nu știu că părinții lui Archie provin dintr-o familie regală. În orice caz, nu cred că i-ar interesa, asta dacă nu cumva Meghan Markle este o Prințesă Disney.”

La grădinița pe care o frcventeaxă copii invață despre mediul înconjurător și actele de caritate. Totodată, grădinița are o livadă, iar copiii învață de mici despre plante și cultivarea acestora.

Reclamă

Meghan Markle și Prințul Harry plănuiesc să-și schimbe reședința

Vestea că Meghan Markle și soțul său îl trimit pe Archie la o grădiniță cu program diferit apărut la scurt timp după ce s-a aflat că Ducii de Sussex plănuiesc să-și mute reședința. Conform surselor apropiate Cuplului Regal, se pare că cei doi nu mai sunt încântați de actuala casă pe care o dețin.

Recent, Meghan Markle și soțul său au publicat o imagine rară de familie din interiorul casei în care locuiesc în California. Proprietatea este evaluată la aproximativ 14 milioane de dolari. Casa are nici mai mult, nici mai puțin de nouă dormitoare, conform Daily Mail.

Cei doi au petrecut în această reședință mai bine de 18 luni, însă pare că planurile s-au schimbat. Cuplul a petrecut primul Crăciun în familie la reședința din California anul acesta. Sursele spun că Ducii vor vinde proprietatea.

”Caută să-și vândă casa în prezent, însă aceasta nu va apărea ca o ofertă normală pe piață. Ducii caută un viitor proprietar serios care poate să-și justifice veniturile. Vor să rămână în același cartier sau cel puțin în vecinătatea acestuia, însă în prezent nu mai sunt la fel de încântați de casa pe care o au.

Cuplul Regal a achiziționat această proprietate după ce a decis că va părăsi Marea Britanie. Proprietatea este înconjurată de grădini și de verdeață. Conform surselor, proprietarul anterior al casei a fost un am de afaceri din Rusia care ar fi achiziționat casa în 2009.

Primele imagini din interiorul locuinței pe care o au au apărut în luna august a anului acesta, atunci când Meghan a transmis un mesaj video de ziua sa de naștere. Casa impunătoare se bucură de 16 băi, nouă dormitoare, o sală specială de jocuri, spa, cinema, teren de tenis, piscină și o casă specială pentru oaspeți.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Planeta mercur înconjurată de semnele zodiacale pentru a lustra că mercur iese din retrograd pe 25 aprilie 2024
Horoscop
Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie. Ce urmează pentru zodii
Universul va deschide o poartă către un nou început pentru nativii din zodiac. Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie și lucrurile se vor schimba. Planeta își reia cursul direct, ceea ce înseamnă că...
2
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
3
O femeie superbă, blondă, care poartă o rochie roșie și ilustrează una dintre acele zodii care se folosesc de gelozie în relații
Horoscop
Zodii care se folosesc de gelozie în relații. Nativii care transformă acest sentiment într-o armă
Astrologii spun că există anumite zodii care se folosesc de gelozie în relații. Acești nativi reușesc să transforme acest sentiment într-o armă. Multe trăsături de personalitate sunt influențate de zodia în care ne naștem,...
4
O femeie frumoasă care poartă o rochie albastră și stă pe un pat de flori pentru a ilustra una dintre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024
Horoscop
Zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Trei nativi care vor avea parte de reușite
Astrologii vorbesc despre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Acești nativi au parte de momente de neuitat. Jupiter, planeta norocului și a abundenței, este pregătit să-i sprijine pe nativi să-și...
5
Prieteni care râd și se distrează într-o zi însorită
Horoscop
Lună Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024. Cum te influențează, în funcție de zodie
Un eveniment astrologic de o intensitate uriașă va acapara toate zodiile. Luna Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024 vine să ne aducă tot timpul la extreme. Nativii se vor simți prinși într-o mare...
PARTENERI
×