Reclamă

Ducii de Sussex i-ar fi solicitat Reginei Elisabeta să locuiască la Castelul Windsor. Motivul pentru care cererea a fost considerată „inadecvată”

Ducii de Sussex i-ar fi solicitat Reginei Elisabeta să locuiască la Castelul Windsor. Informația a fost făcută publică de un expert regal, scrie publicația The Sun. Se pare că Meghan Markle și Prințul Harry ar fi vrut să se mute aproape de Majestatea Sa la scurt timp după ce s-au căsătorit în anul 2018.

Publicat: 20 ianuarie 2022, 14:28 / Actualizat: 30 ianuarie 2022, 18:26

Prințul Harry și soția sa trăiesc în prezent în California într-o locuință estimată la valoare de 11 milioane de lire sterline, scriu publicațiile externe. De când au părăsit Familia Regală Britanică cei doi nu s-au mai întors la Casa Regală. De altfel, Majestatea Sa încă nu și-a cunoscut strănepoata, pe micuța Lilibet.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ducii de Sussex i-ar fi solicitat Reginei Elisabeta să locuiască la Castelul Windsor

Meghan Markle și Prințul Harry duc în prezent o viață departe de îndatoririle Casei Regale Britanice. Cei doi au decis că cel mai bine pentru familia lor ar fi să se mute departe de Marea Britanie. Însă lucrurile nu au arătat așa dintotdeauna. Sursele spun că Ducii de Sussex i-ar fi solicitat Reginei Elisabeta să locuiască la Castelul din Windsor la scurt timp după ce s-au căsătorit.

Vezi mai multe imagini cu Ducii de Sussex în Galeria Foto!

Meghan Markle alături de Prințul Harry la un eveniment susținut de un liceu din Australia în anul 2018
Meghan Markle și Prințul Harry îl trimit pe Archie la o grădiniță cu program diferit. Copilul Ducilor va învăța despre dezvoltarea personală / Getty Images

De când au devenit un cuplu, cei doi au schimbat mai multe locuințe. După ce s-au logodit s-au mutat în apartamentul Prințului Harry de la Kensington Palace, în apropiere de locuința Ducilor de Cambridge.

Reclamă

După nuntă, Meghan și Prințul Harry și-au dorit să crească o familie. Conform publicației The Sunday Times, cei doi i-au cerut ajutorul Majestății Sale. Experții regali spun că gestul lor a fost ”inadecvat”. Hugo Vickers, expert regal, a explicat de ce solicitarea Ducilor nu a fost bine primită.

”Sunt multe dormitoare și apartamente private la Castelul Windsor. Însă cererea Ducilor de sussex a fost una inadecvată. Este nepotrivit să ai o familie tânără care să locuiască acolo.”

Înainte ca Ducii de Sussex să aibă primul copil, aceștia au stat la casa istorică Frogmore Cottage. Prințul Harry și Meghan Markle au încercat să aducă mai multe schimbări interiorului astfel încât să fie pe placul lor. Cu toate acestea, cuplul a decis să predea cheia reședinței Prințesei Eugenie și a soțului său, Jack Brooksbank în anul 2020.

Reclamă

Motivul pentru care Ducii de Sussex nu vor să se întoarcă în Marea Britanie

Ducii de Sussex i-ar fi solicitat Reginei Elisabeta să locuiască la Windsor la scurt timp după ce s-au căsătorit. Cererea lor nu a fost luată în considerare, însă acesta nu a fost niciodată motivul pentru care au ales să se desprindă de Familia Regală Britanică.

De când au plecat, cei doi au decis să-și petreacă toate sărbătorile în propria familie în California. Recent s-a aflat și motivul pentru care Prințul Harry și familia sa nu se întorc la Casa Regală. Se pare că Harry este decis să nu revină în Regatul Unit dacă n i se permite să plătească protecția poliției.

Informația a fost oferită chiar de un apropiat al cuplului. În prezent, nepotul Reginei Elisabeta nu are voie să plătească personal pentru protecția poliției familiei sale atunci când se află în vizită în Regatul Unit.

În prezent, Ducii de Sussex au propria echipă de securitate angajată pentru șederea în Statele Unite ale Americii. Se pare că în prezent, Meghan Markle și soțul său sunt amenințați de grupurile extremiste din Regatul Unit. Acesta este motivul principal pentru care își doresc măsuri de înaltă securitate pentru familia lor.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
fete care se îmbrățișează și zâmbesc pe un fundal alb
Horoscop
Zodii care știu să mențină prietenii de durată. De la cel mai fidel la cel mai absent nativ
Pentru cei mai mulți, relațiile care trec testul timpului sunt cele mai importante pentru fericire. Citește despre acele zodii care știu să mențină prietenii de durată și care este valoarea acestora. Există nativi care...
2
O femeie care poartă o rochie frumoasă și aleargă pentru a ilustra modul în care lasă trecutul în spate
Horoscop
Zodii care lasă trecutul în spate în săptămâna 11 martie – 17 martie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Astrologii au dezvăluit care sunt cele trei zodii care lasă trecutul în spate în săptămâna 11 martie – 17 martie 2024. Acești nativi sunt pregătiți să deschidă un nou capitol în viața lor. Astrele...
3
Brânzoaice trandafir, cu brânză de vaci și stafide
Rețete
Brânzoaice trandafir, cu brânză de vaci și stafide
Pentru momentele în care ai mai mult timp de petrecut în bucătărie și dorești să prepari plăcinte cu brânză, îți recomandăm rețeta de brânzoaice trandafir, cu brânză de vaci și stafide. Chiar dacă petreci...
4
fată frumoasă îmbrăcată cu o pelerină pe un cal într-o pădure
Horoscop
3 zodii care își propun să câștige orice luptă în perioada următoare. Vezi dacă te numeri printre ele
Mulți nativi își doresc să aibă noroc și să fie veghiați de astre, indiferent de situație. Cu toate acestea, 3 zodii care își propun să câștige orice luptă în perioada următoare chiar vor reuși....
5
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 11 martie – 17 martie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Astrologii au pregătit surprize inedite pentru toții nativii din zodiac. Fiecare zi a săptămânii va avea un punct intens pe care zodiile îl vor simți din plin. Horoscopul săptămânii 11 martie – 17 martie...
PARTENERI
×