Reclamă

Castelul Windsor

Regina Elisabeta, la un eveniment, în octombrie 2021
Divertisment
// 17 decembrie 2021

Regina Elisabeta a anulat reuniunea de Crăciun de la Castelul Windsor din cauza creșterii cazurilor de Covid-19 în Regatul Unit

În fiecare an, Regina Elisabeta găzduiește un prânz de Crăciun înainte de a pleca la Sandringham în vacanță. Anul acesta însă, lucrurile stau complet diferit. Regina Elisabeta a anulat reuniunea de Crăciun de la Castelul Windsor din cauza creșterii cazurilor de Covid-19 din Regatul Unit.
Reclamă
Regina Elisabeta într-o rochie argintie în fața unu brad de Crăciun la Windsor în 2017
Divertisment
// 2 decembrie 2021

Castelul Windsor este decorat pentru Crăciun. Cum arată primele imagini de la reședința regală

Castelul Windsor este decorat pentru Crăciun. Pregătirile au început de ceva vreme, iar primele imagini de la reședința regală au fost distribuite pe contul oficial de Instagram al Familiei Regale Britanice. Bradul este împodobit cu cele mai frumoase ornamente, iar încăperile sunt luminate în spirit de sărbătoare.
Regina Elisabeta într-o rochie înflorată a ținut o întâlnire la Castelul Windsor
Divertisment
// 19 noiembrie 2021

Regina Elisabeta a ținut o întâlnire la Castelul Windsor. Aspectul mâinilor Majestății Sale a îngrijorat supușii

Regina Elisabeta și-a reluat o parte din îndatoriri și a ținut o întâlnire la Castelul Windsor. Majestatea Sa s-a întâlnit cu Generalul Sir Nick Carter, ofițerul superior al armatei britanice și șef al Statului Major al Apărării în Marea Britanie. Sir Nicholas Carter urmează să se retragă din activitate, motiv pentru care s-a întâlnit cu Majestatea Sa.
Regina Elisabeta a II-a la Tropping the Colour în 2020, într-o ținută deschisă la culoare
Divertisment
// 11 noiembrie 2021

Regina Elisabeta s-a întors la Castelul Windsor după o escapadă de weekend. Monarhul trebuie să se odihnească în continuare

Regina Elisabeta s-a întors la Castelul Windsor după o escapadă de weekend. People scrie că e posibil ca acesta să se fii întâlnit cu Prințul William. Ducele de Cambridge s-a aflat pentru câteva zile la reședința bunicii sale ca să găzduiască o ceremonie oficială.
Reclamă
Regina Elisabeta, într-un costum albastru, zâmbitoare, într-o vizită regală
Divertisment
// 21 aprilie 2021

Regina Elisabeta împlinește 95 de ani. Cum își va petrece ziua

Regina Elisabeta împlinește 95 de ani, la numai câteva zile după înmormântarea soțului ei, Prințul Philip. Este prima dată după 70 de ani când trebuie să fie singură de ziua sa.
×