Reclamă

Regele Charles schimbă programul de Crăciun de la Castelul Windsor. Ce va fi diferit față de perioada domniei Reginei Elisabeta a II-a

Regele Charles schimbă programul tradițional de Crăciun de la Castelul Windsor. Noul monarh al Marii Britanii vrea să aducă îmbunătățiri. Acesta își dorește să facă lucrurile diferit față de cum obișnuia Majestatea Sa. 

Publicat: 6 noiembrie 2022, 7:57

Sărbătorile de iarnă se apropie, iar Regele Charles nu întârzie în a lua decizii când vine vorba de organizarea Crăciunului în Familia Regală Britanică. Anul acesta va fi primul Crăciun pe care îl va sărbători în calitate de Rege. În ciuda faptului că există o tradiție veche privind sărbătorile de iarnă în Familia Regală, Charles pare decis să facă lucrurile după cum dorește.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Regele Charles schimbă programul de Crăciun de la Castelul Windsor

Anul acesta a fost anunțat mult mai devreme programul de Crăciun de la Castelul Windsor. Familia Regală Britanică se pregătește să intre în spiritul sărbătorilor de iarnă. Regele Charles al III-lea a luat deja primele decizii și a făcut mai multe schimbări în ceea ce privește tradiția regală.

Vezi mai multe imagini în Galeria Foto!

Conform anunțului oficial făcut de Royal Collection Trust, decorațiunile de Crăciun de la Castelul Windsor vor putea fi admirate începând cu data de 24 noiembrie 2022 până pe data de 2 ianuarie 2023. Decorațiunile de a Palatul Holyrood vor fi pornite începând cu data de 1 decembrie 2022 până pe data de 2 ianuarie 2023.

Reclamă

Evenimentele speciale din luna decembrie vor include și excursii de seară în împrejurimile palatului petru vizitatori. Totodată vor exista și activități speciale pentru cei mici. Pentru a putea lua parte la festivitățile generale, publicul trebuie să achiziționeze bilete de intrare, scrie publicația Hello. În anul 2021, pregătirile pentru Crăciun au început abia pe data de 25 noiembrie 2021.

Anul acesta pare că lucrurile vor fi deja gata începând cu data de 24 noiembrie. Regele Charles al III-lea și-a dorit să le ofere oamenilor un spectacol cât mai frumos de sărbători. Regina Elisabeta a II-a obișnuia să țină o reuniune de familie în fiecare an de Crăciun.

Membrii Familiei Regale se reuneau la Castelul Windsor pentru a petrece sărbătorile în familie. Se spune că membrii familiei regale obișnuiau să-și facă tot timpul cadouri amuzante și simbolice de sărbători.

Reclamă

Cum vor arăta decorațiunile din Castelul Windsor

Regele Charles schimbă programul de Crăciun de la Castelul Windsor, dar nu schimbă și decorațiunile care au rămas în istoria Familiei Regale. Castelul Windsor urmează să se îmbrace de sărbătoare. Bradul de anul acesta va avea peste 6 metri înălțime și va fi amplasat în interiorul Castelului. Anul trecut s-a vorbit despre ”bradul secret” al Reginei. Anul acesta bradul va fi ales de Regele Charles.

Decorațiunile urmează să împodobească bradul natural imediat ce acesta va fi amplasat. La Holyroodhouse va fi amplasat un brad mai mic, de aproximativ 4 metri înălțime. Acesta din urmă va fi pus în încăperea Great Gallery, încăpere care va fi deschisă publicului începând cu 1 decembrie 2022.

Se spune că Regina Elisabeta și Prințesa Margaret obișnuiau să organizeze o mulțime de evenimente cu scop caritabil în perioada Crăciunului.

Acestea jucau piese de teatru și pantomimă în perioada 1941 – 1944, relatează DailyMail. La una dintre aceste piese ar fi fost prezent chiar și Prințul Philip. Anul acesta sărbătorile de iarnă vor fi mult mai dificile fără Regina Elisabeta a II-a. Totuși, Regele Charles este decis să ducă munca și tradiția mamei sale mai departe.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
O femeie îmbrăcată în rochie albă, cu aripi de înger
Horoscop
Zodii care regretă că s-au deschis prietenilor. Nativii care se pot confrunta cu momente tensionate
Cât de multă încredere poți avea în oamenii pe care îi consideri apropiați de sufletul tău? Ai mai jos lista cu zodii care regretă că s-au deschis prietenilor și care au șanse mari să...
2
Femeie frumoasă, blondă, de peste 50 de ani, fotografie portret
Frumusețe
Tunsori de evitat dacă ai peste 50 de ani. Pot adăuga mulți ani pe chipul tău
Vremea frumoasă de afară te poate împinge pe drumul către un salon de înfrumusețare. Pe măsură ce vremea se încălzește, s-ar putea să vrei să te bucuri de o tunsoare complet nouă și nu...
3
O femeie frumoasă care poartă o rochie roz și simbolizează una dintre acele zodii energice
Horoscop
Cele mai energice zodii. Ei sunt nativii cu o forță interioară de invidiat
Te-ai întrebat vreodată care sunt cele mai energice zodii? Acești nativi au o forță interioară de invidiat. Reușesc să facă față tuturor provocărilor și aduc zâmbetul pe buzele oamenilor din viața lor. Ei sunt...
4
Lisa Rinna în timp ce ncearcă să se ascundă de fotografi
Divertisment
Intervențiile estetice au făcut-o să se ascundă de fotografi. Vedeta care s-a transformat complet în ultimii ani
Intervențiile estetice au făcut-o să se ascundă de fotografi. Vedeta din imagine spune că s-a transformat complet în ultimii ani. Chipul ei nu mai este același, dar este dispusă să-și repare greșelile. Lisa Rinna...
5
Ouă pe felii de pâine cu firișoare de ceapă
Sănătate
Ce trebuie să mănânci ca să slăbești la burtă. Alimente pentru un abdomen plat
Mulți oameni sunt în căutare de soluții pentru a obține un abdomen plat, mai ales acum că vremea s-a încălzit, iar hainele subțiri lasă la iveală orice acumulare de grăsime. Desigur, un abdomen plat...
PARTENERI
×