Reclamă

Regele Charles schimbă programul de Crăciun de la Castelul Windsor. Ce va fi diferit față de perioada domniei Reginei Elisabeta a II-a

Regele Charles schimbă programul tradițional de Crăciun de la Castelul Windsor. Noul monarh al Marii Britanii vrea să aducă îmbunătățiri. Acesta își dorește să facă lucrurile diferit față de cum obișnuia Majestatea Sa. 

Publicat: 6 noiembrie 2022, 7:57

Sărbătorile de iarnă se apropie, iar Regele Charles nu întârzie în a lua decizii când vine vorba de organizarea Crăciunului în Familia Regală Britanică. Anul acesta va fi primul Crăciun pe care îl va sărbători în calitate de Rege. În ciuda faptului că există o tradiție veche privind sărbătorile de iarnă în Familia Regală, Charles pare decis să facă lucrurile după cum dorește.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Regele Charles schimbă programul de Crăciun de la Castelul Windsor

Anul acesta a fost anunțat mult mai devreme programul de Crăciun de la Castelul Windsor. Familia Regală Britanică se pregătește să intre în spiritul sărbătorilor de iarnă. Regele Charles al III-lea a luat deja primele decizii și a făcut mai multe schimbări în ceea ce privește tradiția regală.

Vezi mai multe imagini în Galeria Foto!

Conform anunțului oficial făcut de Royal Collection Trust, decorațiunile de Crăciun de la Castelul Windsor vor putea fi admirate începând cu data de 24 noiembrie 2022 până pe data de 2 ianuarie 2023. Decorațiunile de a Palatul Holyrood vor fi pornite începând cu data de 1 decembrie 2022 până pe data de 2 ianuarie 2023.

Reclamă

Evenimentele speciale din luna decembrie vor include și excursii de seară în împrejurimile palatului petru vizitatori. Totodată vor exista și activități speciale pentru cei mici. Pentru a putea lua parte la festivitățile generale, publicul trebuie să achiziționeze bilete de intrare, scrie publicația Hello. În anul 2021, pregătirile pentru Crăciun au început abia pe data de 25 noiembrie 2021.

Anul acesta pare că lucrurile vor fi deja gata începând cu data de 24 noiembrie. Regele Charles al III-lea și-a dorit să le ofere oamenilor un spectacol cât mai frumos de sărbători. Regina Elisabeta a II-a obișnuia să țină o reuniune de familie în fiecare an de Crăciun.

Membrii Familiei Regale se reuneau la Castelul Windsor pentru a petrece sărbătorile în familie. Se spune că membrii familiei regale obișnuiau să-și facă tot timpul cadouri amuzante și simbolice de sărbători.

Reclamă

Cum vor arăta decorațiunile din Castelul Windsor

Regele Charles schimbă programul de Crăciun de la Castelul Windsor, dar nu schimbă și decorațiunile care au rămas în istoria Familiei Regale. Castelul Windsor urmează să se îmbrace de sărbătoare. Bradul de anul acesta va avea peste 6 metri înălțime și va fi amplasat în interiorul Castelului. Anul trecut s-a vorbit despre ”bradul secret” al Reginei. Anul acesta bradul va fi ales de Regele Charles.

Decorațiunile urmează să împodobească bradul natural imediat ce acesta va fi amplasat. La Holyroodhouse va fi amplasat un brad mai mic, de aproximativ 4 metri înălțime. Acesta din urmă va fi pus în încăperea Great Gallery, încăpere care va fi deschisă publicului începând cu 1 decembrie 2022.

Se spune că Regina Elisabeta și Prințesa Margaret obișnuiau să organizeze o mulțime de evenimente cu scop caritabil în perioada Crăciunului.

Acestea jucau piese de teatru și pantomimă în perioada 1941 – 1944, relatează DailyMail. La una dintre aceste piese ar fi fost prezent chiar și Prințul Philip. Anul acesta sărbătorile de iarnă vor fi mult mai dificile fără Regina Elisabeta a II-a. Totuși, Regele Charles este decis să ducă munca și tradiția mamei sale mai departe.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 20 mai – 26 mai 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Deciziile spontane sunt la ordinea zilei pentru nativii din zodiac. Horoscopul săptămânii 20 mai – 26 mai 2024 îți aduce previziuni astrale pentru toate zodiile. Vor exista probleme pe plan financiar și momente de...
2
O femeie îmbrăcată elegant, în cadru feeric
Horoscop
Zodiile care sunt cei mai buni profesori. Nativii care au darul predării
Ești un profesor care caută să descopere secretele din spatele priceperii sale la catedră sau doar vrei să înțelegi care nativi au abilități înnăscute de predare? Ai mai jos o listă făcută de astrologi...
3
Shiloh Jolie-Pitt cu părul prins la un eveniment public
Divertisment
Shiloh Jolie-Pitt s-a filmat dansând. Fiica Angelinei Jolie e de nerecunoscut după ce și-a tuns părul scurt
Shiloh Jolie-Pitt s-a filmat dansând. Fiica Angelinei Jolie e de nerecunoscut de când a decis să treacă printr-o schimbare radicală de look. Adolescenta s-a tuns scurt și se bucură de această perioadă așa cum...
4
Leonardo DiCaprio cu o șapcă pe cap și în timp ce vorbește la un telefon
Divertisment
Cum petrece Leonardo DiCaprio atunci când nu-l vede nimeni. Actorul și Vittoria Ceretti nu au mai ținut cont de nimic
S-a aflat cum petrece Leonardo DiCaprio atunci când nu-l vede nimeni. Actorul a fost surprins în compania iubitei sale. El și Vittoria Ceretti nu s-au mai ascuns de camerele de fotografiat și-au dat frâu...
5
Victoria Silvstedt surprinsă într-o fotografie portret la Festivalul de Film de la Cannes 2024
Divertisment
Victoria Silvstedt a fost la un pas de un accident vestimentar. Rochia îndrăzneață a lăsat multe zone la vedere
Victoria Silvstedt a fost la un pas de un accident vestimentar. Rochia îndrăzneață a artistei a lăsat multe zone la vedere. Aceasta a avut nevoie de ajutor pentru a depăși momentul jenant de pe...
PARTENERI
×