Reclamă

Cadoul de nuntă al Reginei Elisabeta ar putea fi moștenit de Kate Middleton. Cât valorează bijuteria rară din colecția Majestății Sale

Cadoul de nuntă al Reginei Elisabeta a II-a ar putea fi moștenit de Kate Middleton. Este vorba de un colier extrem de rar din colecția personală de bijuterii care i-a aparținut Majestății Sale. Soția Prințului William ar putea fi cea care se va putea bucura de această onoare.

Publicat: 28 octombrie 2022, 11:56

Colierul pe care Majestatea Sa l-a primit în dar în ziua nunții sale face parte dintr-o colecție extrem de rară. Pe lângă bijuteriile coroanei, Regina Elisabeta a reușit de-a lungul timpului să aibă propriile colecții de bijuterii și piese de artă. Acestea din urmă pot fi moștenite de membrii Familiei Regale.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cadoul de nuntă al Reginei Elisabeta ar putea fi moștenit de Kate Middleton

Colecția personală a Majestății Sale include unele dintre cele mai frumoase bijuterii. Probabil cea mai impresionantă bijuterie din întreaga colecție regală este reprezentată de colierul Nizam of Hyderabad. Colierul superb este estimat la valoarea de 66.3 de milioane de lire sterline.

Vezi mai multe imagini în Galeria Foto!

Kate Middleton purtând colierul care a fost cadoul de nuntă al Reginei Elsiabeta de la mama sa, Regina
Colecția personală a Majestății Sale include unele dintre cele mai frumoase bijuterii / Getty Images

Colierul a fost un cadou din partea Reginei Mamă pentru fiica sa, Prințesa Elisabeta. Colierul i-a fost oferit Prințesei Elisabeta în ziua nunții sale cu Prințul Philip, în anul 1947. Regina Mamă a avut mai multe opțiuni privind bijuteriile pe care i le va face cadou fiicei sale.

Reclamă

Regina Mamă a ales la acel moment o tiara strălucitoare și colierul superb, care este considerat în prezent una dintre cele mai scumpe bijuterii din colecția regală. Kate Middleton a fost suficient de norocoasă cât să poarte colierul pe care Regina l-a primit cadou la nunta sa.

Soția Prințului William a fost văzută purtând colierul la o recepție din anul 2014. Conform publicațiilor externe.

Prințesa de Wales este singura femeie din Familia Regală, în afară de Regina Elisabeta, care a purtat acest colier. Experții regali sunt de părere că după moartea Majestății Sale, bijuteria va ajunge în posesia soției Prințului William.

Reclamă

Care este povestea colierului pe care Regina l-a primit cadou

Cadoul de nuntă al Reginei Elisabeta de la mama sa este considerat a fi unic în întreaga colecție de bijuterii regale. Conform experților regali, Kate Middleton a fost singura care a avut onoarea de a purta colierul care i-a aparținut Majestății Sale vreme de mai bine de 70 de ani.

Bijuteria superbă a fost creată în anul 1930, scrie publicația Hello. Piesa centrală a bijuteriei este reprezentată de un pandantiv detașabil. Pandantivul este format din peste 1 diamante și pietre de smarald tăiate toate în forma unor picături de apă. Versiunea originală care a fost răscumpărată de Cartier în 1936 avea trei pandantive detașabile.

Colierul nu este singura bijuterie pe care Regina i-a împrumutat-o soției Prințului William. Una dintre cele mai rare piese din colecția regală de bijuterii, Diadema de Diamant a avut ocazia să se afle în posesia Prințesei de Wales.

Este una dintre piesele centrale ale colecției de bijuterii care i-a aparținut regretatei Regine. Prințul William va moșteni întreaga colecție de bijuterii a bunicii sale atunci când va urca pe tron. Kate Middleton va fi la acel moment Regină Consort.Aceasta se va putea bucura în întregime de toate bijuteriile coroanei până la acel moment. 

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
2
O femeie care își aplică ulei pe păr
Frumusețe
Cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului, recomandate de experții în frumusețe
Podoaba capilară este unul din atuurile frumuseții feminine. Deși nu există o rețetă magică, cercetările arată că cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului pot accelera procesul. În plus, extractele puternice din plante ajută...
3
Un bărbat care stă pe o canapea, cu telecomanda în mână, care cască
Horoscop
Zodii care pot fi parteneri leneși. Cum să abordezi situația în relația de cuplu
Te-ai săturat să-ți cicăliști constant partenerul să-și facă sarcinile din casă? Te trezești că faci toate sarcinile grele din relație? Dacă da, nu ești singura. Astrologii lămuresc și această situație. Există zodii care pot...
4
O femeie care privește cu zâmbetul pe buze la o vitamină
Sănătate
Deficitul de vitamine care te-ar putea face să pari mai în vârstă. La ce recomandă specialiștii să fii atentă
Te-ai simțit mai fragilă, irascibilă și fără energie în ultima perioadă? Ar fi bine să verifici dacă ai deficit de vitamine. Acesta poate provoca o serie de simptome, cum ar fi oboseală și iritabilitate....
5
O femeie îmbrăcată în rochie albă, cu aripi de înger
Horoscop
Zodii care regretă că s-au deschis prietenilor. Nativii care se pot confrunta cu momente tensionate
Cât de multă încredere poți avea în oamenii pe care îi consideri apropiați de sufletul tău? Ai mai jos lista cu zodii care regretă că s-au deschis prietenilor și care au șanse mari să...
PARTENERI
×