Reclamă

Cartea Prințului Harry se va lansa pe 10 ianuarie 2023. Familia Regală a numit volumul de memorii „o bombă cu ceas”

Cartea Prințului Harry se va lansa pe 10 ianuarie 2023. După o lungă perioadă de așteptare, se pare că acum volumul de memorii a primit o dată când va fi dat publicității. Au existat o mulțime de speculații despre data de lansare. Se pare că aceasta a fost amânată din cauza decesului Reginei Elisabeta.

Publicat: 27 octombrie 2022, 11:42

După mai mult timp în care s-au făcut o serie de speculații, în sfârșit cartea a primit o dată de lansare. Aceasta va apărea pe piață la începutul anului viitor, potrivit unui articol scris de New York Times.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cartea Prințului Harry se va lansa pe 10 ianuarie 2023

Editura care va publica cartea nu a oferit informații suplimentare despre cartea de memorii. Nici reprezentanții cuplului Meghan și Harry nu au dorit să ofere informații suplimentare despre data mult așteptatul volum de memorii, scrie PageSix.

Page Six a scris în trecut că Harry, în vârstă de 38 de ani, a fost disperat să aibă o dată de lansare. Volumul de memorii trebuia inițial să apară pe piața în luna noiembrie a acestui an. Lansarea a fost însă amânată din cauza decesului Reginei Elisabeta a II-a.

William și Harry, alături de soțiile lor
Fiii Regelui Charles al III-lea s-au reunit în cele din urmă la Castelul Windsor / Profimedia Images

Tom Bower, biograf regal, a declarat în exclusivitate pentru Page Six în octombrie că Familia Regală este extrem de nervoasă în legătura cu lansarea acestei cărți. Aceștia au numit cartea o „bombă cu ceas”.

Reclamă

„Cred că toată lumea știe că Ducii de Sussex nu poate modifica cartea în niciun fel”, a explicat el. „Poți să o faci mai urâtă? Pentru că altfel, nu am obține vânzări”.

Bower a susținut că volumul de memorii „va include în ea un capitol despre înmormântarea Reginei”.

„Și vor fi mai multe materiale despre cum au fost respinși. Despre restul invectivei împotriva familiei regale” a adăugat el. „Deci cred că, în această măsură, întârzierea se va măsura în otravă”.

Reclamă

Ducii de Sussex vor să-și descrie singuri viața

Harry și Markle, în vârstă de 41 de ani, au lucrat și ei la o serie de documentare de când au renunțat la îndatoririle lor regale. Cei doi s-au mutat în California în 2020.

Acordul a fost anunțat pentru prima dată la mijlocul anului 2021. A fost descris ca fiind „un memoriu intim și sincer” al fiului regelui Charles III. Ducii de Sussex s-au angajat să ofere „rezumatul definitiv al experiențelor, aventurilor, pierderilor și lecțiilor de viață care l-au ajutat să-l modeleze”.

Tatăl a doi copii a spus într-o declarație la acea vreme că a vrut să producă o „recunoaștere directă a vieții mele care să fie corectă și pe deplin veridică”.

„Am purtat multe pălării de-a lungul anilor. Atât la propriu, cât și la figurat. Speranța mea este că spunându-mi povestea, cu suișuri și coborâșuri, greșeli, lecții învățate, pot ajuta să arăt că indiferent de unde venim, avem mai multe în comun decât credem”, a spus Harry.

De-a lungul timpului, Meghan și Harry au dat publicității o mulțime de informații despre viața lor. Ei au descris momentele trăite în sânul Familiei Regale. Soția fiului Regelui Charles a spus că nu a fost acceptată în Familia Regală. Meghan a declarat că era marginalizată și jignită și de aceea au decis să plece din Marea Britanie.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 15 aprilie – 21 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
În această perioadă, mulți dintre nativi se vor reîntoarce la credințele din trecut. Există o singură zodie care va descoperi că suferă de oboseală cronică, iar aceasta va trebui să ia o pauză prelungită....
2
O femeie frumoasă care poartă o rochie roz și simbolizează una dintre acele zodii energice
Horoscop
Cele mai energice zodii. Ei sunt nativii cu o forță interioară de invidiat
Te-ai întrebat vreodată care sunt cele mai energice zodii? Acești nativi au o forță interioară de invidiat. Reușesc să facă față tuturor provocărilor și aduc zâmbetul pe buzele oamenilor din viața lor. Ei sunt...
3
fată îmbrăcată în culori deschise pe un fundal bleu
Horoscop
Culoarea zodiei Gemeni. Nuanțele care îți poartă noroc dacă ești în această zodie
Fiecare nativ în parte are trăsături specifice, dar și lucruri care îi plac în mod deosebit și i se potrivesc mănușă. Află care este culoarea zodiei Gemeni și vezi cum poți să o porți...
4
Jennifer Lopez într-un crop top verde în timp ce își ascunde abdomenul cu ajutorul unei poșete
Divertisment
Abdomenul ei nu mai are niciun secret. Cum și-a pus timpul amprenta asupra corpului lui Jennifer Lopez
Abdomenul ei nu mai are niciun secret. Timpul pare că și-a pus amprenta asupra corpului lui Jennifer Lopez. Vedeta latino a făcut spectacol atunci când a apărut pe străzile din New York. Totul s-a...
5
O femeie frumoasă care poartă o rochie neagră și ține într-un cerc armonios mai multe frunze aurii
Horoscop
Zodii care iubesc liniștea. Ei sunt nativii care evită situațiile dramatice
Există unele zodii care iubesc liniștea și evită pe cât se poate situațiile dramatice. Acești nativi se feresc de persoanele care tind să fie vampiri energetici. Ei au nevoie de oameni sinceri în viața...
PARTENERI
×