Reclamă

Experții vorbesc despre cartea de memorii a Prințului Harry. Ce reacții ar putea să stârnească în Familia Regală Britanică

Experții regali vorbesc despre cartea de memorii a Prințului Harry. Aceștia sunt îngrijorați cu privire la reacția pe care ar putea să o aibă Familia Regală Britanică. Apropiații Casei Regale spun că cei mai mulți membrii sunt ”tensionați” din cauza cărții Ducelui de Sussex.

Publicat: 23 octombrie 2022, 6:14

Noi dezvăluiri despre cartea de memorii a Prințului Harry au ieșit la iveală. Un biograf regal a fost cel care a explicat de ce decizia Ducelui de Sussex ar putea să înrăutățească și mai mult relația pe care o are deja cu Familia Regală Britanică. Apropiații au sperat că Harry va încerca să reia legăturile cu familia sa după moartea Reginei Elisabeta a II-a.

Experții vorbesc despre cartea de memorii a Prințului Harry

Ducele de Sussex este decis să meargă mai departe și să-și lanseze propria carte de memorii. Prințul Harry a decis să facă mici modificări manuscrisului după moartea Reginei Elisabeta a II-a.

Vezi mai multe imaigni cu Familai Regală în Galeria Foto!

Ducii de Cambridge și Ducii de Sussex, împreună la Windsor
Prințul William și Prințul Harry au apărut alături de soțiile lor la Castelul Windsor / Profimedia Images

Fiul Regelui Charles al III-lea a editat o parte din textul manuscrisului și a adăugat mai multe detalii despre perioada pe care a petrecut-o în Familia Regală Britanică, dar și despre modul în care a fost primit acasă după moartea bunicii sale.

Reclamă

Apropiații Familiei Regale speră că Prințul Harry va lua în considerare dorința Reginei Elisabeta a II-a de a relua legăturile cu Familia Regală și va renunța la posibilele acuzații pe care le-ar putea aduce Casei Regale.  Experții regali sunt de o cu totul altă părere.

”Cred că toată lumea știe deja ce fel de persoană este Ducele de Sussex. Acesta va spune adevărul indiferent cât de dureros este pentru unii. Cred că o să facă lucrurile să fie foarte clare. Cu cât sunt mai multe detalii picante, cu atât cartea sa se va vinde mai bine”

Cartea de memorii a Prințului Harry ar fi trebui să fie lansat în luna noiembrie a anului acesta. Ducele de Sussex a decis amânarea lansării pentru anul viitor. Experții Regali sunt de părere că Ducele va include un nou capitol despre funeraliile Reginei Elisabeta a II-a.

Reclamă

Experții regali se tem că Ducele de Sussex ar putea intra în conflict cu Familia Regală Britanică, iar în felul acesta cu greu se va mai găsi o cale de reconciliere a relațiilor pe care le au. 

Ce informații va conține volumul de memorii al Ducelui de Sussex

Volum de memorii al Prințului Harry este foarte așteptat de admiratorii Casei Regale. Ducele de Sussex a anunțat prima dată că va lansa o carte în luna iulie a anului 2021. Din păcate publicarea cărții a fost din nou amânată. Soțul lui Meghan Markle își dorește să aducă modificări manuscrisului înainte ca acesta să fie publicat.

Apropiații Ducelui spun că prima parte a cărții a fost deja scrisă încă din 2021. Se pare că Prințul Harry a lucrat în mare secret la cartea sa. Ducele a fost ajutat și de scriitorul J.r Moehringer. Scriitorul a câștigat în trecut și un premiu Pulitzer.

Acesta a colaborat în trecut cu alți scriitori de renume precum Andre Agassi. Ducele de Sussex a semnat un acord cu editur americană Penguin Random House. Aceasta se va ocupa de publicarea și distribuirea volumului de memorii.

”Volumul de față nu este scris în calitate de Prinț. Scriu în calitatea bărbatului care am devenit. Am primit multă ură de-a lungul timpului, la propriu și la figurat. Speranțele mele sunt că aceste memorii și povești – cu suișuri și coborâșuri, cu greșeli și lecții pe care le-am învățat – pot să vă arate că indiferent de unde venim, avem mult mai multe în comun decât am crede”

Prințul Harry este decis să ofere toate amănuntele din viața sa privată. Volumul de memorii va include povești despre mama sa, Prințesa Diana, dar și evenimente din viața sa de adult, de la căsătoria cu Meghan Markle, până la venirea pe lume a primului său copil.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
O femeie frumoasă într-o rochie roșie care ilustrează una dintre cele trei zodii norocoase în ziua de 4 decembrie 2022
Horoscop
Zodii norocoase în ziua de 4 decembrie 2022. Trei nativi care se vor bucura de reușite
Pe lista cu cele trei zodii norocoase în ziua de 4 decembrie 2022 se numără nativii Rac, Balanță și Săgetător. Acești trei nativi vor avea parte de o zi extraordinară pe toate planurile. Zodiile...
2
O femeie frumoasă cu părul lung care ilustrează idei de tunsori la modă în iarna anului 2022
Frumusețe
Tunsori la modă în iarna anului 2022. Cele mai apreciate coafuri din sezonul rece
Sezonul rece este aici și a sosit momentul să te bucuri de o schimbare de look. Te invităm să descoperi câteva idei de tunsori la modă în iarna anului 2022. Vezi care sunt unele...
3
O femeie frumoasă cu părul alb care ilustrează o coafură pentru doamnele care au peste 50 de ani
Frumusețe
Coafuri pentru femeile care au peste 50 de ani. Ce look recomandă specialiștii în frumusețe
Părul are nevoie de tot mai multă atenție pe măsură ce înaintezi în vârstă. Pentru ca acesta să nu se simtă neglijat, are nevoie de o reîmprospătare la câteva luni. Pe lângă tratamentele de...
4
O femeie pe tocuri, care merge pe stradă, elegantă și sexy
Timp liber
Ce spune despre tine felul în care mergi. Tipul de personalitate pe care îl ai
Mai ai impresia că doar felul în care te îmbraci sau felul în care vorbești sunt lucrurile după care te judecă oamenii? Specialiștii spun că a venit timpul să-ți schimbi credința. Conform studiilor bazate...
5
O femeie care deschide o cutie primită prin curier
Timp liber
Ce nu e recomandat să cumperi online. De ce e mai bine să mergi în magazine pentru anumite produse
Cumpărăturile online au schimbat modul în care facem achiziții, de la cărți la cadouri pentru ziua de naștere a persoanelor dragi. Este atât de ușor să ai în față o gamă variată de articole...
PARTENERI
×