Reclamă

Prințul William și Kate Middleton au vizitat Irlanda de Nord. Prințesa de Wales a fost pusă într-o situație delicată de către cei care au întâmpinat-o

Prințul William și Kate Middleton au vizitat Irlanda de Nord. Soția viitorului Rege al Marii Britanii a fost pusă într-o situație delicată din cauza comitetului care a întâmpinat-o. Se pare că Prințul i Prințesa de Wales nu au fost bine primiți de cei prezenți.

Publicat: 7 octombrie 2022, 11:04

Kate Middleton și soțul său și-au reluat rapd îndatoririle regale. După moartea Majestății Sale aceștia au făcut mai multe vizite oficiale. În timp ce Prințesa Anne, fiica Reginei a mers într-o vizită surpriză în New York, nepotul Majestății Sale a fost trimis în Irlanda de Nord.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Prințul William și Kate Middleton au vizitat Irlanda de Nord

Soția Prințului William a fost cea care s-a aflat într-o ipostază jenantă de această dată. Prințesa de Wales a mers alături de soțul său să-i salute pe oamenii din comitetul de întâmpinare. O mulțime de tineri și-au arătat dragostea și respectul față de Kate Middleton și soțul său.

Vezi mai multe imagini cu Prințul William și soția sa în Galeria Foto!

Cu toate acestea, în mulțime au fost prezenți și oameni care nu s-au bucurat să-i vadă pe cei doi. Kate și soțul său au făcut o plimbare în împrejurimile Castelului Carrickfergus, iar mai apoi au salutat mulțimea. Kate s-a apropiat mai mult de cei prezenți pentru a le strânge mâna.

Reclamă

Acela a fost momentul când Prințesa de Wales a fost pusă într-o situație incomodă. O femeie din mulțime i-a adresat cuvinte jignitoare.

„Mă bucur să vă văd, dar cred că era mai bine dacă rămâneți în țara voastră. Irlanda aparține irlandezilor!” a strigat femeia din mulțime.

Kate a încercat să treacă peste acest moment, a zâmbit grațios și a mers mai departe pentru a-i saluta pe cei prezenți. Regina Elisabeta a II-a a fost cea care a încercat să înăbușe tensiunile care au apărut de-a lungul timpului. Însă acest conflict este mult mai vechi, există nemulțumiri încă din timpul anilor 16000, când Anglia a ocupat pentru prima dată Irlanda.

Reclamă

Cum a decurs vizita Prințului și Prințesei de Wales în Irlanda de Nord

Prințul William și Kate Middleton au vizitat Irlanda de Nord pentru o singură zi. Deși vizita lor nu a fost una de lungă durată, aceștia au avut timp să se bucure de câteva momente alături de localnici. Este printre primele vizite pe care cei doi le fac în calitate de Prinț și Prințesă de Wales.

Regele Charles al III-lea a fost cel care le-a oferit aceste titluri la scurt timp după ce Majestatea Sa s-a stins din viață. Ziua Prințului William și a soției sale a început cu o vizită la Centrul de Prevenire al Suicidului din Irlanda de Nord.

De la începutul pandemiei de COVID-19, organizația spune că a crescut numărul celor care au vrut să-și pună capăt zilelor, în special în rândul tinerilor. Kate și Prințul William i-au ajutat pe cei de la centru și au pregătit pachete speciale pentru oamenii care au nevoie de ajutor. Vizita Prințului William și a soției sale s-a încheiat mai apoi cu un concurs pe care l-au organizat într-un bar local.

Aceștia au fost invitați să prepare un cocktail. Cei doi soți s-au întrecut în arta preparării băuturilor cu alcool, iar la sfârșit au ciocnit un pahar cu cei prezenți. Ultima oprire a Prințului William și a soției sale a fost la Carrickfergus. Acolo s-au întâlnit cu un reprezentat al unui centru de caritate care ajută tinerii care se confruntă cu probleme emoționale.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
O femeie frumoasă care poartă o rocie albastră de zână și reprezintă una dintre zodiile cu personalități complexe
Horoscop
Zodii cu o personalitate complexă. Nativii lângă care nu poți să te plictisești
Există unele zodii cu o personalitate complexă. Acești nativi sunt creativi, energici și misterioși. Rareori se întâmplă să te plictisești lângă o astfel de persoană. Dacă ai norocul să o întâlnești, atunci vei fi...
2
O femeie frumoasă care poartă o rochie roșie pentru a ilustra una dintre acele zodii care se enervează cu ușurință
Horoscop
Zodii care se enervează cu ușurință. Nativii care au de suferit din cauza temperamentului lor
Există unele zodii care se enervează cu ușurință. Acești nativi au de suferit uneori din cauza temperamentului lor. Zodiile de foc sunt predispuse la momente în care își pot pierde stăpânirea de sine. Aceste...
3
O femeie frumoasă care poartă o rochie albastră și stă întinsă pe o stâncă în timp ce valurile mării trec pe lângă ea
Horoscop
4 zodii care se gândesc mereu la fostul partener. Nativii care nu reușesc să treacă peste o despărțire
Cele patru zodii care se gândesc mereu la fostul partener se confruntă cu multe probleme. Acești nativi nu reușesc să treacă peste o despărțire și au de făcut mult schimbări pentru a putea merge...
4
îndrăgostiți care stau îmbrățișați pe plajă la mare și zâmbesc
Horoscop
4 zodii care cred în iubirea reciprocă. Află ce spun astrele
Dacă ești de părere că astrologia îți poate influența relația de iubire, atunci ai venit în locul potrivit. Află care sunt acele 4 zodii care cred în iubirea reciprocă și vezi ce spun astrele....
5
Prințul William, la costum, la o petrecere în grădină
Divertisment
Prințul William a organizat prima sa petrecere în grădină din 2024. Cine a înlocuit-o pe Kate Middleton la eveniment
Prințul William a organizat prima sa petrecere în grădină din 2024. Fiul cel mare al Regelui Charles a înfruntat ploaia torenţială la Palatul Buckingham și a glumit că este „vreme bună pentru înot”. William...
PARTENERI
×