Reclamă

Prințul William și Kate Middleton au vizitat Irlanda de Nord. Prințesa de Wales a fost pusă într-o situație delicată de către cei care au întâmpinat-o

Prințul William și Kate Middleton au vizitat Irlanda de Nord. Soția viitorului Rege al Marii Britanii a fost pusă într-o situație delicată din cauza comitetului care a întâmpinat-o. Se pare că Prințul i Prințesa de Wales nu au fost bine primiți de cei prezenți.

Publicat: 7 octombrie 2022, 11:04 / Actualizat: 7 iunie 2024, 18:22

Kate Middleton și soțul său și-au reluat rapd îndatoririle regale. După moartea Majestății Sale aceștia au făcut mai multe vizite oficiale. În timp ce Prințesa Anne, fiica Reginei a mers într-o vizită surpriză în New York, nepotul Majestății Sale a fost trimis în Irlanda de Nord.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Prințul William și Kate Middleton au vizitat Irlanda de Nord

Soția Prințului William a fost cea care s-a aflat într-o ipostază jenantă de această dată. Prințesa de Wales a mers alături de soțul său să-i salute pe oamenii din comitetul de întâmpinare. O mulțime de tineri și-au arătat dragostea și respectul față de Kate Middleton și soțul său.

Vezi mai multe imagini cu Prințul William și soția sa în Galeria Foto!

Cu toate acestea, în mulțime au fost prezenți și oameni care nu s-au bucurat să-i vadă pe cei doi. Kate și soțul său au făcut o plimbare în împrejurimile Castelului Carrickfergus, iar mai apoi au salutat mulțimea. Kate s-a apropiat mai mult de cei prezenți pentru a le strânge mâna.

Reclamă

Acela a fost momentul când Prințesa de Wales a fost pusă într-o situație incomodă. O femeie din mulțime i-a adresat cuvinte jignitoare.

„Mă bucur să vă văd, dar cred că era mai bine dacă rămâneți în țara voastră. Irlanda aparține irlandezilor!” a strigat femeia din mulțime.

Kate a încercat să treacă peste acest moment, a zâmbit grațios și a mers mai departe pentru a-i saluta pe cei prezenți. Regina Elisabeta a II-a a fost cea care a încercat să înăbușe tensiunile care au apărut de-a lungul timpului. Însă acest conflict este mult mai vechi, există nemulțumiri încă din timpul anilor 16000, când Anglia a ocupat pentru prima dată Irlanda.

Reclamă

Cum a decurs vizita Prințului și Prințesei de Wales în Irlanda de Nord

Prințul William și Kate Middleton au vizitat Irlanda de Nord pentru o singură zi. Deși vizita lor nu a fost una de lungă durată, aceștia au avut timp să se bucure de câteva momente alături de localnici. Este printre primele vizite pe care cei doi le fac în calitate de Prinț și Prințesă de Wales.

Regele Charles al III-lea a fost cel care le-a oferit aceste titluri la scurt timp după ce Majestatea Sa s-a stins din viață. Ziua Prințului William și a soției sale a început cu o vizită la Centrul de Prevenire al Suicidului din Irlanda de Nord.

De la începutul pandemiei de COVID-19, organizația spune că a crescut numărul celor care au vrut să-și pună capăt zilelor, în special în rândul tinerilor. Kate și Prințul William i-au ajutat pe cei de la centru și au pregătit pachete speciale pentru oamenii care au nevoie de ajutor. Vizita Prințului William și a soției sale s-a încheiat mai apoi cu un concurs pe care l-au organizat într-un bar local.

Aceștia au fost invitați să prepare un cocktail. Cei doi soți s-au întrecut în arta preparării băuturilor cu alcool, iar la sfârșit au ciocnit un pahar cu cei prezenți. Ultima oprire a Prințului William și a soției sale a fost la Carrickfergus. Acolo s-au întâlnit cu un reprezentat al unui centru de caritate care ajută tinerii care se confruntă cu probleme emoționale.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
O femeie care împinge cu mâna o gogoașă și alege să consume un măr
Sănătate
Dieta cu mere. Cum poți să slăbești 7 kilograme într-o săptămână
Pierderea în greutate nu este atât de ușoară pe cât pare, mai ales că revenirea la o viață normală poate duce la acumularea rapidă a kilogramelor pierdute cu atât de mult efort. Exercițiile, dietele...
2
Vinete Papoutsakia în farfurie, alături de cuțit și furculiță
Rețete
Vinete Papoutsakia. Rețetă delicioasă din bucătăria grecească
Pentru că este sezonul vinetelor, iar gustul lor este delicios acum, nu ezita să le incluzi în cât mai multe preparate culinare. Pe lângă clasicele rețete de salate sau zacuscă, încearcă și rețeta de...
3
Bianca Censori și Kanye West în timp ce stau de vorbă în fața mașinii lor
Divertisment
Bianca Censori nu a lăsat loc imaginației atunci când a apărut într-un sutien minuscul. Soția lui Kanye West sfidează orice regulă
Bianca Censori nu a lăsat loc imaginației atunci când a apărut într-un sutien minuscul. Soția lui Kanye West sfidează orice regulă atunci când apare în public. De data aceasta a fost surprinsă de paparazzi...
4
O femeie fericită care mănâncă iaurt dimineața
Sănătate
Ce se întâmplă în organism dacă mănânci iaurt în fiecare zi timp de o săptămână. Schimbările care se pot produce
Află ce se întâmplă în organism dacă mănânci iaurt zilnic, timp de o săptămână. Iaurtul este un aliment extrem de versatil, pe care îl poți mânca în asociere cu multe alimente. De exemplu, dimineața,...
5
Un cuplu de îndrăgostiți care stau unul în brațele celuilalt și se privesc în ochi la apus
Horoscop
4 zodii cunoscute pentru dragostea lor necondiționată. Nativii care iubesc cu sinceritate
Astrologii spun că există 4 zodii cunoscute pentru dragostea lor necondiționată. Acești nativi iubesc cu sinceritate și nu își pun niciodată sentimentele pentru partener la îndoială. Ei sunt nativii care te vor face să...
PARTENERI
×