Reclamă

Ducii de Sussex au decis să plece din Montecito. Unde urmează să se mute familia Prințului Harry

Meghan Markle și Prințul Harry au avut parte de o ședere prelungită în Europa. Aceștia au luat parte la funeraliile Reginei Elisabeta a II-a și au fost alături de membrii Familiei Regale în momentele dificile. La câteva zile după ce Majestatea Sa a fost înmormântată, Meghan și soțul său s-au întors în Statele Unite ale Americii. Sursele apropiate cuplului spun că Ducii de Sussex au decis să plece din Montecito.

Publicat: 4 octombrie 2022, 6:16

Ducii de Sussex s-au stabilit în Montecito după ce au părăsit Familia Regală Britanică. Cei doi copii ai  lor, Archie și Lilibet au crescut în armonie în California.

Meghan a fost ajutată și de mama sa, Doria Ragland, atunci când a venit vorba de creșterea copiilor. După mai bine de doi ani, Meghan și Harry își caută o nouă casă.

Ducii de Sussex au decis să plece din Montecito

Conform publicației Santa Barbara News-Press, Ducii de Sussex își caută deja o casă nouă. Aceștia vor să plece din Montecito și să se mute în apropiere de comunitatea Hope Ranch. Hope Ranch este un cartier bogat cu o comunitate impresionantă de iubitori de cai.

Vezi mai multe imagini cu familia Ducilor de Sussex în Galeria Foto!

Meghan Markle, cu capul pe umărul soțului ei, pe scena Global Citizen Live 2021
Vizita lui Meghan Markle și a Prințul Harry la New York a venit cu o misiune importantă / Profimedia Images
Reclamă

Publicațiile externe spun că peste 10 % din rezidenții acestui cartier au în proprietate mai mulți cai. Se pare că în acest cartier s-a format de-a lungul timpului o comunitate ecvestră. Ducii își caută un teren, dar și o casă în care să se bucure de mai multă intimitate.

Nu este clar dacă aceștia au început deja demersurile privind achiziționarea unei noi proprietăți. Publicația Daily Mail spune că noul cartier în care se mută Ducii de Sussex este de-a dreptul exclusivist. Acesta deține un club de golf exclusiv, club în care membrii au acces la terenuri de golf, picnic și o rețea impresionantă de trasee de echitație.

Hope Ranch s-ar afla la aproximativ 17 kilometri distanță de Montecito. Conform publicațiilor externe casele din noul cartier sunt evaluate la peste 20 de milioane de dolari. Decizia Ducilor de Sussex a venit la doar câteva luni după ce s-a aflat că mai mulți oameni au încercat să intre pe proprietatea pe care o dețin în Montecito. 

Reclamă

Prințul Harry și Meghan Markle au adoptat un câine

Ducii de Sussex au făcut mai multe schimbări în viața lor în ultimele luni. Recent s-a aflat faptul că aceștia plănuiesc să-și schimbe reședința. Între timp, Meghan și Harry au decis să-și bucure familia cu un nou membru. Aceștia au adoptat un câine din rasa beagle.

Ducii s-au implicat în proiectul Beagle Freedom, coordonat de Shannon Keith, alocată a drepturilor animalelor. Prințul Harry și soția sa au adoptat-o pe cățelușa Mooma Mia. Deși nu mai este un pui, cățelușa a fost bine primită în familia ducilor de Sussex. Cățelușa în vârstă a fost aleasă special pentru a-și petrece viața liniștită alături de Archie și Lilibet.

”Ducii de Sussex sunt foarte iubitori și grijulii. Am fost onorați să-i avem aproape și să vedem că sprijină proiectul nostru de suflet. Au ales să adopte o cățelușă care a trecut prin multe momente dificile. Ar fi putut alege orice cățeluș tânăr, dar au ales-o pe ea, din categoria seniorilor.”

”Cățelușa se numește Momma Mia. Deși are câteva probleme de sănătate, din cauza vârstei, ducii sunt foarte atenți cu ea. Ne-au trimis mesaje din primele momente pentru a ne arăta cum s-a adoptat familiei”.

Ducii de Sussex fac eforturi pentru a-și crea familia pe care și-o doresc în statele Unite ale Americii. Deși admiratorii Familiei Regale și-ar fi dorit ca aceștia să repare legăturile cu Familia Regală, pare că Prințul harry vrea să stea departe de Marea Britanie în perioada următoare.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Fată frumoasă îmbrăcată într-o rochie lungă, neagră stă pe un tron de culoare neagră
Horoscop
Luna plină în Gemeni pe 7 decembrie 2022. Cum sunt influențate zodiile
Începe iarna din punct de vedere astronomic și astrologic, iar luna plină în Gemeni pe 7 decembrie 2022 este un semn că timp de o lună nativii vor fi mai retrași și dornici să...
2
Încărcător lăsat în priză
Timp liber
Cât consumă încărcătorul lăsat în priză. Câți bani dai în plus la factura lunară
Dacă vrei să știi cât consumă încărcătorul lăsat în priză și dacă un încărcător conectat folosește energie, răspunsul direct este „Da”. Cu toate acestea, se pare că nu trebuie să te îngrijorezi prea tare...
3
Rita Ora în timp ce prezintă un spectacol de modă
Divertisment
Rita Ora a purtat o rochie transparentă. Cântăreața a participat la British Fashion Awards 2022
Rita Ora a purtat o rochie transparentă. Cântăreața internațională a participat la British Fashion Awards 2022. Diva și-a făcut apariție într-o ținută care nu a lăsat loc imaginației. Vedeta a fost încântată de toată...
4
Meghan și Harry se sărută pe blatul din bucătărie
Divertisment
Serialul despre Harry şi Meghan va fi lansat în curând. A apărut primul trailer pentru noua serie documentară despre viața Ducilor de Sussex
Serialul despre Harry şi Meghan va fi lansat în curând. Documentarul despre Ducii de Sussex spune atât povestea de dragoste dintre cei doi, dar și retragerea lor din Familia Regală. Tensiunile care au urmat...
5
Cele 12 semne zodiacele, dispuse în cercuri, cu două inimi în centru
Horoscop lunar
Horoscopul dragostei pentru luna decembrie 2022. Berbecii vor avea parte de o mulțime de beneficii în cuplu. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul dragostei pentru luna decembrie 2022 spune că Berbecii vor avea parte de o mulțime de beneficii în cuplu. Comunicarea va decurge fără niciun fel de probleme în relația de cuplu. Pe zona intimității...
PARTENERI
×