Reclamă

Prima fotografie a Familiei Regale Britanice, cu Charles în rolul de Rege. Imaginea a fost făcută cu puțin înainte de funeraliile Reginei Elisabeta a II-a

Prima fotografie a Familiei Regale Britanice, cu Charles în rolul de Rege, a fost făcută publică de către Palatul Buckingham. Imaginea a fost realizată cu puțin înainte de funeraliile de stat ale Majestății Sale, Regina Elisabeta a II-a. Monarhu Marii Britanii s-a stins din viață la vârsta de 96 de ani.

Publicat: 3 octombrie 2022, 8:41

Regina Elisabeta a II-a și-a petrecut ultimele clipe din viață la Castelul Balmoral. O parte din membrii Familiei Regale au fost prezenți în ultimele sale momente. Vestea că Regina s-a stins din viață a venit pe data de 8 septembrie. La scurt timp după moartea sa, o parte din membrii Familiei Regale au primit noi titluri regale. Fiul Majestății Sale a devenit Regele Charles al III-lea, în timp ce Ducii de Cambridge au primit titlurile de Prinț și Prințesă de Wales.

Prima fotografie a Familiei Regale Britanice, cu Charles în rolul de Rege

Palatul Buckingham a fost încântat să ofere publicului o nouă imagine de familie. De data aceasta este vorba de o fotografie care subliniază începutul unei noi ere. În portretul realizat cu puțin înainte de funeraliile Reginei Elisabeta a II-a, se pot observa Prințul și Prințesa de Wales alături de Regele Charles al III-lea și Regina Consort.

Vezi mai multe imagini cu Famiia Regală Britanică în Galeria Foto!

Prima fotografie a Familiei Regale Britanice după moartea Reginei Elisabeta aII-a
Palatul Buckingham a fost încântat să ofere publicului o nouă imagine a Familiei Regale Britanice / Profimedia Images

Conform publicației People, fotografia a fost realizată cu o noapte înainte de funeraliile de stat. Se pare că imaginea ar fi fost realizată la recepția pe care membrii Familiei Regale au găzduit-o pentru liderii de stat la Londra.

Reclamă

Prințul Charles a fost proclamat Rege al Regatului Unit pe data de 10 septembrie 2022. Ceremonia a fost televizată și transmisă în lumea întreagă. De altfel, funeraliile Majestății Sale au putut fi urmărite de publicul larg.

Prima fotografie a Familiei Regale Britanice, cu Charles în rolul de Rege, este importantă deoarece subliniază o nouă eră în istoria Regatului Unit. Prințul Charles a avut suficient timp pentru a putea învăța tot ce este mai bun de la mama sa, Regina Elisabeta a II-a. Charles și-a intrat rapid în rol.

Palatul Buckingham a publicat inclusiv o fotografie cu noul rege la biroul său din Palat, având în față celebra valiză roșie, plină cu documente, care i-a aparținut Reginei.

Reclamă

Membrii Familiei Regale au primit titluri noi după moartea Reginei

Regele Charles al III-lea și-a însușit deja o parte din îndatoririle Regale. După funeraliile Reginei, acesta a prelungit doliul pentru Familia Regală cu încă o săptămână. În tot acest timp, Prințul și Prințesa de Wales au încercat să-și ducă mai departe îndatoririle.

Kate Middleton și Prințul William au făcut deja prima călătorie în Țara Galilor, după ce au primit noile titluri regale. Apropiații Familiei Regale spun că William și Kate spun că Țara Galilor a avut întotdeauna un loc special în locul celor doi. De altfel, este locul unde obișnuiau să-și petreacă cea mai mare parte a timpului după ce Prințul George s-a născut.

Prima lor vizită în Țara Galilor a avut loc la scurt timp după ce s-au căsătorit. În 2010 au decis să rămână o vreme stabiliți acolo, până ce Prințul George va crește mai mare. În tot acest timp Prințul William a lucrat ca pilot de elicopter în cadrul Forțelor Aeriene Regale. Regele Charles al III-lea are, la rândul său, o dragoste aparte pentru Țara Galilor.

Se pare că membrii Familiei Regale s-au simțit întotdeauna apropiați de acest loc. De când și-au primit titlurile regale, membrii Familiei încearcă să ducă mai departe moștenirea Reginei Elisabeta a II-a. Mulți se așteaptă la o modernizarea a monarhiei sub domnia Regelui Charles al III-lea, dar în special după urcarea pe tron a fiului său, Prințul William.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
O femeie frumoasă într-o rochie roșie care ilustrează una dintre cele trei zodii norocoase în ziua de 4 decembrie 2022
Horoscop
Zodii norocoase în ziua de 4 decembrie 2022. Trei nativi care se vor bucura de reușite
Pe lista cu cele trei zodii norocoase în ziua de 4 decembrie 2022 se numără nativii Rac, Balanță și Săgetător. Acești trei nativi vor avea parte de o zi extraordinară pe toate planurile. Zodiile...
2
O femeie frumoasă cu părul lung care ilustrează idei de tunsori la modă în iarna anului 2022
Frumusețe
Tunsori la modă în iarna anului 2022. Cele mai apreciate coafuri din sezonul rece
Sezonul rece este aici și a sosit momentul să te bucuri de o schimbare de look. Te invităm să descoperi câteva idei de tunsori la modă în iarna anului 2022. Vezi care sunt unele...
3
O femeie frumoasă cu părul alb care ilustrează o coafură pentru doamnele care au peste 50 de ani
Frumusețe
Coafuri pentru femeile care au peste 50 de ani. Ce look recomandă specialiștii în frumusețe
Părul are nevoie de tot mai multă atenție pe măsură ce înaintezi în vârstă. Pentru ca acesta să nu se simtă neglijat, are nevoie de o reîmprospătare la câteva luni. Pe lângă tratamentele de...
4
O femeie pe tocuri, care merge pe stradă, elegantă și sexy
Timp liber
Ce spune despre tine felul în care mergi. Tipul de personalitate pe care îl ai
Mai ai impresia că doar felul în care te îmbraci sau felul în care vorbești sunt lucrurile după care te judecă oamenii? Specialiștii spun că a venit timpul să-ți schimbi credința. Conform studiilor bazate...
5
O femeie care deschide o cutie primită prin curier
Timp liber
Ce nu e recomandat să cumperi online. De ce e mai bine să mergi în magazine pentru anumite produse
Cumpărăturile online au schimbat modul în care facem achiziții, de la cărți la cadouri pentru ziua de naștere a persoanelor dragi. Este atât de ușor să ai în față o gamă variată de articole...
PARTENERI
×