Reclamă

Prima fotografie a Familiei Regale Britanice, cu Charles în rolul de Rege. Imaginea a fost făcută cu puțin înainte de funeraliile Reginei Elisabeta a II-a

Prima fotografie a Familiei Regale Britanice, cu Charles în rolul de Rege, a fost făcută publică de către Palatul Buckingham. Imaginea a fost realizată cu puțin înainte de funeraliile de stat ale Majestății Sale, Regina Elisabeta a II-a. Monarhu Marii Britanii s-a stins din viață la vârsta de 96 de ani.

Publicat: 3 octombrie 2022, 8:41 / Actualizat: 7 iunie 2024, 18:22

Regina Elisabeta a II-a și-a petrecut ultimele clipe din viață la Castelul Balmoral. O parte din membrii Familiei Regale au fost prezenți în ultimele sale momente. Vestea că Regina s-a stins din viață a venit pe data de 8 septembrie. La scurt timp după moartea sa, o parte din membrii Familiei Regale au primit noi titluri regale. Fiul Majestății Sale a devenit Regele Charles al III-lea, în timp ce Ducii de Cambridge au primit titlurile de Prinț și Prințesă de Wales.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Prima fotografie a Familiei Regale Britanice, cu Charles în rolul de Rege

Palatul Buckingham a fost încântat să ofere publicului o nouă imagine de familie. De data aceasta este vorba de o fotografie care subliniază începutul unei noi ere. În portretul realizat cu puțin înainte de funeraliile Reginei Elisabeta a II-a, se pot observa Prințul și Prințesa de Wales alături de Regele Charles al III-lea și Regina Consort.

Vezi mai multe imagini cu Famiia Regală Britanică în Galeria Foto!

Prima fotografie a Familiei Regale Britanice după moartea Reginei Elisabeta aII-a
Palatul Buckingham a fost încântat să ofere publicului o nouă imagine a Familiei Regale Britanice / Profimedia Images

Conform publicației People, fotografia a fost realizată cu o noapte înainte de funeraliile de stat. Se pare că imaginea ar fi fost realizată la recepția pe care membrii Familiei Regale au găzduit-o pentru liderii de stat la Londra.

Reclamă

Prințul Charles a fost proclamat Rege al Regatului Unit pe data de 10 septembrie 2022. Ceremonia a fost televizată și transmisă în lumea întreagă. De altfel, funeraliile Majestății Sale au putut fi urmărite de publicul larg.

Prima fotografie a Familiei Regale Britanice, cu Charles în rolul de Rege, este importantă deoarece subliniază o nouă eră în istoria Regatului Unit. Prințul Charles a avut suficient timp pentru a putea învăța tot ce este mai bun de la mama sa, Regina Elisabeta a II-a. Charles și-a intrat rapid în rol.

Palatul Buckingham a publicat inclusiv o fotografie cu noul rege la biroul său din Palat, având în față celebra valiză roșie, plină cu documente, care i-a aparținut Reginei.

Reclamă

Membrii Familiei Regale au primit titluri noi după moartea Reginei

Regele Charles al III-lea și-a însușit deja o parte din îndatoririle Regale. După funeraliile Reginei, acesta a prelungit doliul pentru Familia Regală cu încă o săptămână. În tot acest timp, Prințul și Prințesa de Wales au încercat să-și ducă mai departe îndatoririle.

Kate Middleton și Prințul William au făcut deja prima călătorie în Țara Galilor, după ce au primit noile titluri regale. Apropiații Familiei Regale spun că William și Kate spun că Țara Galilor a avut întotdeauna un loc special în locul celor doi. De altfel, este locul unde obișnuiau să-și petreacă cea mai mare parte a timpului după ce Prințul George s-a născut.

Prima lor vizită în Țara Galilor a avut loc la scurt timp după ce s-au căsătorit. În 2010 au decis să rămână o vreme stabiliți acolo, până ce Prințul George va crește mai mare. În tot acest timp Prințul William a lucrat ca pilot de elicopter în cadrul Forțelor Aeriene Regale. Regele Charles al III-lea are, la rândul său, o dragoste aparte pentru Țara Galilor.

Se pare că membrii Familiei Regale s-au simțit întotdeauna apropiați de acest loc. De când și-au primit titlurile regale, membrii Familiei încearcă să ducă mai departe moștenirea Reginei Elisabeta a II-a. Mulți se așteaptă la o modernizarea a monarhiei sub domnia Regelui Charles al III-lea, dar în special după urcarea pe tron a fiului său, Prințul William.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
icon
Ioana State fotografiată în timp ce stă pe canapea la interviul echipei CaTine.ro
CaTine
Ioana State, sinceră și relaxată: „Nu depinde starea mea de fericire de numărul de kilograme pe care îl am”
Alegem de fiecare dată femei puternice, inteligente și sincere care să-și împărtășească poveștile de viață cu cititoarele noastre. De data aceasta am stat la povești cu Ioana State. Ioana ne-a povestit mai multe despre...
2
Dulceață din nectarine, fără zahăr
Timp liber
Ce îndulcitor poți folosi când faci dulceață. Cu ce poți înlocui zahărul
Există un ingredient cheie care face ca gemul cumpărat din magazin să nu fie benefic sănătății organismului tău: zahărul rafinat. De aceea, specialiștii au venit cu o soluție. Află ce îndulcitor poți folosi când...
3
Cuplu care zâmbește în fața camerei pe un fundal deschis la culoare
Horoscop
Horoscopul dragostei pentru weekend-ul 13 – 14 iulie 2024. Vezi ce spun astrele despre zodii
Nativii vor avea parte de schimbări și acestea se vor vedea cu ochiul liber. Citește horoscopul dragostei pentru weekend-ul 13 – 14 iulie 2024 și vezi despre ce este vorba. Cei mai curajoși vor...
4
Borcan cu castraveți murați la soare
Rețete
Castraveți murați la soare. Rețetă simplă și rapidă
Acești castraveți murați la soare sunt un tip de murături fermentate natural, care se pregătesc în special în timpul verii. Castraveții sunt puși în saramură și lăsați la soare pentru a fermenta, ceea ce...
5
Mai multe cifre care se află pe fundalul unui apus de soare peste mare
Horoscop
Vârsta la care viața ta s-ar putea schimba complet, conform numerologiei. Ce spun specialiștii
Numerologii spun că cifrele îți pot da multe indicii despre modul în care poate arăta viața ta. Descoperă vârsta la care viața ta s-ar putea schimba complet, conform numerologiei. Află ce spun specialiștii despre...
PARTENERI
×