Reclamă

Prințul William a povestit ce gătește la micul dejun. Prințul și Prințesa de Wales au călătorit pentru prima dată în Țara Galilor, după ce au primit noile titluri regale

Prințul de Wales le-a oferit admiratorilor regali o perspectivă asupra vieții sale personale săptămâna aceasta. Prințul William a povestit ce gătește el la micul dejun și a recunoscut că a stăpânit pregătirea unui mic dejun englezesc complet.

Publicat: 3 octombrie 2022, 7:56

Prințul și Prințesa de Wales au vizitat Swansea, unde s-au întâlnit cu câțiva copii din corul Școlii St Thomas, care aflau mai multe despre tainele gătitului într-o bucătărie mică.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Prințul William a povestit ce gătește el la micul dejun

„Arată uimitor”, a spus William. „Ce îți place să gătești acasă? Fursecuri, care merg mereu bine. „Vorbind despre abilitățile sale în bucătărie, regalul a adăugat: „Eu fac un mic dejun bun, cârnați, slănină și ouă”.

Prințul William a comentat despre abilitățile sale de gătit în trecut. În timpul vizitei sale la Royal Institution of Chartered Surveyors în 2017, William, tată a trei copii a spus: „Îmi place să gătesc, dar nu sunt foarte bun la asta”.

El a dezvăluit că felul său de mâncare preferat este friptura. Cu toate acestea, se străduiește să o gătească doar la momentul potrivit. „Sunt foarte îngrijorat să o gătesc, urăsc friptura prea gătită”, a spus el. „Îmi place să fie gătită rare medium”.

Recent, Ducii de Cambridge și-au schimbat titulatura. După decesul Reginei Elisabeta a II-a, Prințul William și Kate Middleton au primit titlul de Prinț și Prințesă de Wales. Noile titulari le-au revenit după ce Prințul Charles a devenit noul suveran al Marii Britanii. Pe linia succesiunii la tron urma Prințul William, scrie hellomagazine.

Reclamă

Cu ajutorul dragii mele soții, care devine Regină Consoartă, ne vom dedica vouă. Fiul meu, Wiliam, primește titlurile Scoțiene. Astăzi sunt mândru să îl numesc Prinț de Wales și Cornwall. Vreau să-mi exprim dragoste și față de Harry și Meghan, care continuă să-și construiască viețile în străinătate. În mai puțin de o săptămână o vom conduce pe ultimul drum pe iubita mea mamă.

– Regele Charles al III-lea

Pasiunea pentru gătit a lui Kate Middleton

Kate a vorbit și ea anterior despre pasiunea ei pentru gătit. Prințesa de Wales a spus că îi place să-și implice și copiii Prințul George, Prințesa Charlotte și Prințul Louis.

Reclamă

Când Kate a apărut alături de bucătarul TV Mary Berry în A Berry Royal Christmas în decembrie 2019, Prințesa și-a dezvăluit pasiunea pentru a coace prăjituri de ziua copiilor ei.

Kate a spus: „Îmi place să fac tortul. A devenit o tradiție să stau trează până la miezul nopții cu cantități ridicole de amestec de tort și glazură. Mereu fac mult prea mult. Dar îmi place”.

În timpul unei excursii la Centrul Comunitar St Luke’s din Londra, Kate a dezvăluit că copiilor ei le place să-și creeze propriile pizza. Vorbind cu un organizator al evenimentului, Yolanda, ea a spus: „Am făcut asta cu George și Charlotte, aluat de pizza. Le place pentru că își pot băga mâinile în cocă”.

Ea a continuat: „Spuneam doar că îmi place foarte mult să fac aluat de pizza cu George și Charlotte. Le place să-și dezvolte motricitatea”.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
O zână cu aripi, care stă speriată la pământ
Horoscop
Zodii care preferă să trăiască singure. Nativii care se simt mai bine atunci când au intimitate
Există atât de multe lucruri care merită spuse despre viața personală atunci când locuiești singură. Pacea și liniștea, filmele preferate, ora de culcare târzie și faptul că nu trebuie să dai nimănui nicio explicație....
2
Bianca Censori și Kanye West într-o mașină privată
Divertisment
Bianca Censori a purtat o ținută transparentă și a fost la un pas de un accident vestimentar. Partenera lui Kanye West a avut o apariție îndrăzneață
Bianca Censori a purtat o ținută transparentă și a fost la un pas de un accident vestimentar. Partenera lui Kanye West a avut o apariție îndrăzneață pe străzile din Los Angeles. Imaginile cu diva...
3
O femeie îmbrăcată într-o rochie roșie, impunătoare
Horoscop
Cele mai norocoase zodii în funcție de luna în care s-au născut. Ei sunt fericiții zodiacului
Astrologii ne spun că data nașterii are un rol aparte în doza de noroc cu care ne neștem. Însă te-ai întrebat vreodată care dintre lunile anului poartă mai mult noroc? În acest articol, vei...
4
O femeie tânără cu ochelari de soare la ochi și un ruj portocaliu pe buze
Frumusețe
Nuanțele de ruj care te îmbătrânesc. De ce culori să te ferești, potrivit specialiștilor
Uneori este suficient să accentuezi buzele cu ruj pentru a te simți mai încrezătoare în sine. Această metodă va atrage o mulțime de priviri asupra ta, lucru care te va face să te simți...
5
Charles Spencer surprins într-o fotografie portret la Althorp House
Divertisment
Charles Spencer a vorbit despre starea de sănătate a lui Kate Middleton. Fratele Prințesei Diana spune că este îngrijorat
Charles Spencer a vorbit despre starea de sănătate a lui Kate Middleton. Fratele Prințesei Diana este îngrijorat pentru soția Prințului William. Charles a oferit mai multe informații într-un interviu recent. Charles Spencer a vorbit...
PARTENERI
×