Reclamă

Noua poreclă dată lui Meghan Markle de vecinii ei. Cum o strigă cei care care locuiesc lângă conacul ei din Montecito, California

Fosta vedetă Suits pare să-și câștige o reputație oriunde merge. Care e noua poreclă dată lui Meghan Markle de vecinii ei. Cum o strigă pe soția Prințului Harry cei care care locuiesc lângă conacul ei din Montecito, California.

Publicat: 29 septembrie 2022, 12:17

Ducii de Sussex au motivat că au plecat din Marea Britanie și din Familia Regală pentru a trăi o viață de familie liniștită în America. Cu toate acestea, Meghan Markle și Prințul Harry încă nu pot scăpa de titlurile care apar în presă. Cei doi nu pot trece neobservați, mai ales atunci când ies în public și participă la diverse evenimente.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Noua poreclă dată lui Meghan Markle de vecinii ei

Recent, s-a scris că Ducesa de Sussex a primit o poreclă destul de crudă de la noii lor vecini din Montecito.

Potrivit unei surse care a vorbit cu Page Six, Meghan este adesea menționată drept „Prințesa din Montecito”. Ea este „alintată așa” din cauza modului în care se plimbă prin cartierul lor local.

Adevărul din spatele noului pseudonim al lui Meghan potrivit sursei, e că Meghan este foarte clară cu cerințele ei înainte de a ieși pe stradă.

„Dacă merge la Beverly Hills sau la West Hollywood pentru prânz sau cină, va suna în general înainte. Va cere o masă complet izolată”, au spus ei.

Reclamă

„Îi plac localurile de înaltă calitate precum Cecconi’s, Sunset Tower, Sugarfish sau Lucky’s steakhouse din Montecito. Toate i-au fost recomandate de Oprah. A devenit preferatul lor și sunt așteptați acolo”.

Când nu își asigură cea mai bună masă la cel mai bun restaurant, Meghan este adesea văzută petrecând cu prietenii ei.

„Petrece destul de mult timp la casa grandioasă a lui Oprah. Acolo se va relaxa cu cea mai apropiată prietenă a ei, Gayle King, și va vorbi despre orice. De la planurile de viitor ale lui Meghan până la ce se întâmplă în Marea Britanie. Chiar și despre cum se descurcă Harry cu totul”, a spus sursa.

Reclamă

Porecla ofensivă a Camillei pentru Meghan

După cum se dovedește, vecinii lui Meghan nu sunt singurii care au o poreclă pentru ea.

Reclamă

Potrivit biografului regal, Tom Bower, la începutul relației ei cu Prințul Harry, mama sa vitregă, Camilla Parker Bowles s-a referit adesea la Meghan drept „acea minx”. Este o poreclă dată cuiva care este foarte cochet, viclean și, în general, un om în care nu se poate avea încredere.

Biograful a dat o perspectivă asupra relației lui Meghan cu socrii ei în timpul unui interviu pentru The Sun, susținând că Camilla a fost întotdeauna suspicioasă față de Meghan, dar a rămas cu buzele închise cu privire la opiniile ei pentru a-și vedea fiul vitreg fericit.

„De la început, Camilla a fost suspicioasă în privința aventurierei din Los Angeles”, a spus Tom publicației.

„I-a fost greu să creadă că Meghan își va sacrifica cariera și independența pentru a servi în tăcere. A crezut mereu că nu o să fie un jucător de echipă devotat monarhiei”.

Află de aici și cum îi spune Archie tatălui său, Harry. Porecla pe care Prințul o are cusută pe geantă.

RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
O femeie frumoasă care poartă o rochie roz și simbolizează una dintre acele zodii energice
Horoscop
Cele mai energice zodii. Ei sunt nativii cu o forță interioară de invidiat
Te-ai întrebat vreodată care sunt cele mai energice zodii? Acești nativi au o forță interioară de invidiat. Reușesc să facă față tuturor provocărilor și aduc zâmbetul pe buzele oamenilor din viața lor. Ei sunt...
2
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 15 aprilie – 21 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
În această perioadă, mulți dintre nativi se vor reîntoarce la credințele din trecut. Există o singură zodie care va descoperi că suferă de oboseală cronică, iar aceasta va trebui să ia o pauză prelungită....
3
O femeie frumoasă care stă în pat și citește mesaje încercând să-și urmărească fostul partener
Horoscop
Zodii care își urmăresc fostul partener. Nativii care nu pot trece cu ușurință peste o despărțire
Există unele zodii care își urmăresc fostul partener. Acești nativi caută orice motiv pentru a vedea ce face persoana de care s-au despărțit. Ei trec mai greu peste momentul despărțirii și nu pot accepta...
4
O femeie frumoasă care poartă o rochie neagră și ține într-un cerc armonios mai multe frunze aurii
Horoscop
Zodii care iubesc liniștea. Ei sunt nativii care evită situațiile dramatice
Există unele zodii care iubesc liniștea și evită pe cât se poate situațiile dramatice. Acești nativi se feresc de persoanele care tind să fie vampiri energetici. Ei au nevoie de oameni sinceri în viața...
5
O femeie frumoasă care își aplică anticearcăn în timp ce se uită în oglindă
Frumusețe
Când se aplică anticearcănul. Ordinea corectă a produselor de machiaj
Dacă nu ești pasionată de beauty sau ești la început de drum, atunci poate fi copleșitor să începi să te machiezi singură. Cu atât de multă informație este greu să alegi pe cea care...
PARTENERI
×