Reclamă

Prințul William și Kate Middleton s-au simțit ușurați când Ducii de Sussex au părăsit Familia Regală. Dezvăluirile care au ieșit la iveală după funeraliile Reginei Elisabeta

Prințul William și Kate Middleton s-au simțit ușurați când Ducii de Sussex au părăsit Familia Regală Britanică. Cele mai recente dezvăluiri au ieșit la doar câteva zile de la funeraliile Reginei Elisabeta a II-a. Experții regali spun că Prințul și Prințesa de Wales nu se înțeleg foarte bine cu Meghan Markle și soțul său.

Publicat: 23 septembrie 2022, 10:51

Se pare că Prințul de Wales și soția sa au fost încântați să afle că Prințul Harry și Meghan Markle au renunțat la îndatoririle regale. Deși au trecut deja câțiva ani de când Ducii de Sussex s-au mutat în Statele Unite ale Americii, sentimentele adevărate cu privire la decizia lor au ieșit abia acum la suprafață.

Prințul William și Kate Middleton s-au simțit ușurați când Ducii de Sussex au părăsit Familia Regală

Conform unor apropiați ai Familiei Regale Britanice, Prințul William ar fi fst cel mai bucuros de plecarea fratelui său. Se pare că viitorul Rege al Mari Britanii ”se săturase de toată drama” din jurul său. Informațiile au fost dezvăluite chiar din interiorul Casei Regale.

Vezi mai multe imagini în Galeria Foto!

William și Harry, alături de soțiile lor
Fiii Regelui Charles al III-lea s-au reunit în cele din urmă la Castelul Windsor / Profimedia Images

Ducii de Sussex au decis să plece din Familia Regală și să-și construiască propria viață în Statele Unite ale Americii. De atunci s-au întors de foarte puține ori în Marea Britanie. Cea mai recentă apariție a celor doi a avut loc la funeraliile Reginei Elisabeta a II-a.

Reclamă

Prințul Harry și-a condus bunica pe ultimul drum. Acesta a fost vizibil îndurerat de momentul dificil prin care a trecut familia sa. Alături de Meghan Markle a încercat să fie alături de ceilalți membri. În ciuda faptului că au încercat să se apropie din nou de Familia Regală, experții spun că aceștia nu au fost bine primiți. Sursele au dezvăluit recent că Prințul William și Kate Middleton s-au simțit ușurați când Ducii de Sussex au părăsit Familia Regală.

De altfel, Harry și soția sa s-au întors deja în California. Aceștia nu au dorit să-și prelungească șederea în Marea Britanie și au plecat spre casă la scurt timp după înmormântarea Reginei. Ducii de Sussex și-au lăsat cei doi copiii acasă și s-au întors degrabă la aceștia.

O nouă carte scrisă de Katie Nicholl scoate la iveală detaliile mai puțin cunoscute despre Prințul William și fratele său, Prințul Harry. Autoarea susține că William nu l-ar fi iertat niciodată pe fratele său pentru ”dramele” pe care le-a cauzat în Familia Regală.

Reclamă

Regina Elisabeta a II-a a fost îndurerată la plecarea nepotului său din Familia Regală

Majestatea Sa s-a stins din viață pe data de 8 septembrie 2022. Nepotul său, Prințul Harry, a venit imediat la Castelul în care aceasta se afla. În ciuda faptului că Harry a plecat în Statele Unite ale Americii, el a avut în continuare o relație foarte bună cu bunica sa.

Experții Regali spun că Regina Elisabeta ”a avut inima frântă” atunci când Harry a părăsit Familia Regală Britanică. Printre ultimele sale dorințe a fost și aceea ca Familia Regală să reia legăturile cu Ducii de Sussex.

Conform autoarei Katie Nicholl, Regina Elisabeta a fost ”devastată” de decizia Ducilor de a pleca din Marea Britanie. Se pare că acest lucru a copleșit-o pe Regină chiar și în ultimele sale zile. Ceea ce a afectat-o cel mai mult pe Majestatea Sa a fost faptul că nu a putut să-și vadă strănepoții la fel de des.

Majestatea Sa a pus întotdeauna accentul pe unitate în familie și a încercat să-și țină familia cât mai strânsă. Acest lucru a ieșit la iveală și în ultimele sale momente din viață.

Întreaga Familie Regală a încercat să-i fie alături în ultimele momente. În ciuda faptului că Regina Elisabeta a II-a s-a stins din viață, Familia Regală dovedește că rămâne în continuare foarte unită, așa cum și-ar fi dorit Majestatea Sa.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
O femeie frumoasă cu părul blond care este tunsă la salon de către o altă femeie, în timp ce evită una din principalele coafuri care te îmbătrânesc
Frumusețe
Coafuri care te îmbătrânesc. Cu ce look recomandă specialiștii în frumusețe să le înlocuiești
Procesul de îmbătrânire este ceva normal și natural prin care orice persoană trece. Deși acesta este inevitabil, există anumite trucuri prin care poți ascunde semnele înaintării în vârstă. Când vine vorba de alegerea coafurii...
2
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 3 octombrie – 9 octombrie 2022. Descoperă ce îți rezervă astrele, în funcție de zodie
Horoscopul săptămânii 3 octombrie – 9 octombrie 2022 îi surprinde pe nativii zodiacului cu vești pe toate planurile. Dacă Racii vor ajunge să trăiască un capitol nou în viața personală, pentru două dintre zodii...
3
O sufragerie frumoasă, cu flori proaspete, într-o vază transparentă
Timp liber
Obiecte care aduc noroc în casă. Plus lista obiectelor care aduc ghinion
Fiecare persoană este în felul ei. Cu toate acestea, oamenii își doresc un pic de noroc în viața lor, chiar și atunci când viața le surâde. Întotdeauna se poate mai bine. Venim în ajutorul...
4
Tort Napoleon regesc porționat și decorat cu fructe
Rețete
Tort Napoleon regesc. Tort cu multe straturi și cremă fină
Atunci când vei dori să-ți impresionezi familia și prietenii cu un tort deosebit, prepară rețeta de tort Napoleon regesc. Este o rețetă de desert fin, cu aspect elegant și gust divin. Rețeta tortului Napoleon...
5
Fată frumoasă stând la birou cu o pană în mână
Horoscop
Ce înseamnă ora 11:11 în numerologie. Semnificații și curiozități
Dacă vrei să afli ce înseamnă ora 11:11 în numerologie, trebuie să știi că astrele au un fel de a ne comunica anumite mesaje prin diverse metode. Una dintre acestea o reprezintă vizualizarea cifrelor...
PARTENERI
×