Reclamă

Prințul William și Kate Middleton s-au simțit ușurați când Ducii de Sussex au părăsit Familia Regală. Dezvăluirile care au ieșit la iveală după funeraliile Reginei Elisabeta

Prințul William și Kate Middleton s-au simțit ușurați când Ducii de Sussex au părăsit Familia Regală Britanică. Cele mai recente dezvăluiri au ieșit la doar câteva zile de la funeraliile Reginei Elisabeta a II-a. Experții regali spun că Prințul și Prințesa de Wales nu se înțeleg foarte bine cu Meghan Markle și soțul său.

Publicat: 23 septembrie 2022, 10:51

Se pare că Prințul de Wales și soția sa au fost încântați să afle că Prințul Harry și Meghan Markle au renunțat la îndatoririle regale. Deși au trecut deja câțiva ani de când Ducii de Sussex s-au mutat în Statele Unite ale Americii, sentimentele adevărate cu privire la decizia lor au ieșit abia acum la suprafață.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Prințul William și Kate Middleton s-au simțit ușurați când Ducii de Sussex au părăsit Familia Regală

Conform unor apropiați ai Familiei Regale Britanice, Prințul William ar fi fst cel mai bucuros de plecarea fratelui său. Se pare că viitorul Rege al Mari Britanii ”se săturase de toată drama” din jurul său. Informațiile au fost dezvăluite chiar din interiorul Casei Regale.

Vezi mai multe imagini în Galeria Foto!

William și Harry, alături de soțiile lor
Fiii Regelui Charles al III-lea s-au reunit în cele din urmă la Castelul Windsor / Profimedia Images

Ducii de Sussex au decis să plece din Familia Regală și să-și construiască propria viață în Statele Unite ale Americii. De atunci s-au întors de foarte puține ori în Marea Britanie. Cea mai recentă apariție a celor doi a avut loc la funeraliile Reginei Elisabeta a II-a.

Reclamă

Prințul Harry și-a condus bunica pe ultimul drum. Acesta a fost vizibil îndurerat de momentul dificil prin care a trecut familia sa. Alături de Meghan Markle a încercat să fie alături de ceilalți membri. În ciuda faptului că au încercat să se apropie din nou de Familia Regală, experții spun că aceștia nu au fost bine primiți. Sursele au dezvăluit recent că Prințul William și Kate Middleton s-au simțit ușurați când Ducii de Sussex au părăsit Familia Regală.

De altfel, Harry și soția sa s-au întors deja în California. Aceștia nu au dorit să-și prelungească șederea în Marea Britanie și au plecat spre casă la scurt timp după înmormântarea Reginei. Ducii de Sussex și-au lăsat cei doi copiii acasă și s-au întors degrabă la aceștia.

O nouă carte scrisă de Katie Nicholl scoate la iveală detaliile mai puțin cunoscute despre Prințul William și fratele său, Prințul Harry. Autoarea susține că William nu l-ar fi iertat niciodată pe fratele său pentru ”dramele” pe care le-a cauzat în Familia Regală.

Reclamă

Regina Elisabeta a II-a a fost îndurerată la plecarea nepotului său din Familia Regală

Majestatea Sa s-a stins din viață pe data de 8 septembrie 2022. Nepotul său, Prințul Harry, a venit imediat la Castelul în care aceasta se afla. În ciuda faptului că Harry a plecat în Statele Unite ale Americii, el a avut în continuare o relație foarte bună cu bunica sa.

Experții Regali spun că Regina Elisabeta ”a avut inima frântă” atunci când Harry a părăsit Familia Regală Britanică. Printre ultimele sale dorințe a fost și aceea ca Familia Regală să reia legăturile cu Ducii de Sussex.

Conform autoarei Katie Nicholl, Regina Elisabeta a fost ”devastată” de decizia Ducilor de a pleca din Marea Britanie. Se pare că acest lucru a copleșit-o pe Regină chiar și în ultimele sale zile. Ceea ce a afectat-o cel mai mult pe Majestatea Sa a fost faptul că nu a putut să-și vadă strănepoții la fel de des.

Majestatea Sa a pus întotdeauna accentul pe unitate în familie și a încercat să-și țină familia cât mai strânsă. Acest lucru a ieșit la iveală și în ultimele sale momente din viață.

Întreaga Familie Regală a încercat să-i fie alături în ultimele momente. În ciuda faptului că Regina Elisabeta a II-a s-a stins din viață, Familia Regală dovedește că rămâne în continuare foarte unită, așa cum și-ar fi dorit Majestatea Sa.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 15 aprilie – 21 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
În această perioadă, mulți dintre nativi se vor reîntoarce la credințele din trecut. Există o singură zodie care va descoperi că suferă de oboseală cronică, iar aceasta va trebui să ia o pauză prelungită....
2
O femeie frumoasă care poartă o rochie roz și simbolizează una dintre acele zodii energice
Horoscop
Cele mai energice zodii. Ei sunt nativii cu o forță interioară de invidiat
Te-ai întrebat vreodată care sunt cele mai energice zodii? Acești nativi au o forță interioară de invidiat. Reușesc să facă față tuturor provocărilor și aduc zâmbetul pe buzele oamenilor din viața lor. Ei sunt...
3
fată îmbrăcată în culori deschise pe un fundal bleu
Horoscop
Culoarea zodiei Gemeni. Nuanțele care îți poartă noroc dacă ești în această zodie
Fiecare nativ în parte are trăsături specifice, dar și lucruri care îi plac în mod deosebit și i se potrivesc mănușă. Află care este culoarea zodiei Gemeni și vezi cum poți să o porți...
4
Jennifer Lopez într-un crop top verde în timp ce își ascunde abdomenul cu ajutorul unei poșete
Divertisment
Abdomenul ei nu mai are niciun secret. Cum și-a pus timpul amprenta asupra corpului lui Jennifer Lopez
Abdomenul ei nu mai are niciun secret. Timpul pare că și-a pus amprenta asupra corpului lui Jennifer Lopez. Vedeta latino a făcut spectacol atunci când a apărut pe străzile din New York. Totul s-a...
5
O femeie frumoasă care poartă o rochie neagră și ține într-un cerc armonios mai multe frunze aurii
Horoscop
Zodii care iubesc liniștea. Ei sunt nativii care evită situațiile dramatice
Există unele zodii care iubesc liniștea și evită pe cât se poate situațiile dramatice. Acești nativi se feresc de persoanele care tind să fie vampiri energetici. Ei au nevoie de oameni sinceri în viața...
PARTENERI
×