Reclamă

Prințesa Charlotte i-a șoptit un mesaj important fratelui său. Ce i-a transmis Prințului George în timpul funeraliilor Reginei Elisabeta a II-a

Kate Middleton și Prințul William au decis să-i aducă pe doi dintre copiii lor la funeraliile Reginei Elisabeta a II-a. Prințul Louis, cel mai mic copil al familiei, a rămas acasă. Fotografii au fost tot timpul cu ochii pe Prințesa Charlotte și Prințul George. Cei doi au dat dovadă de maturitate în comportamentul pe care l-au avut. De altfel, Prințesa Charlotte i-a șoptit un mesaj foarte important fratelui său în timpul ceremoniei.

Publicat: 20 septembrie 2022, 11:05

Prințesa Charlotte pare că știe cel mai bine regulile de protocol regal. Deși este mai mică decât fratele său, aceasta a dat dovadă de mult mai multă maturitate în timpul funeraliilor străbunicii sale. Fotografii au reușit să surprindă momentul în care aceasta i-a explicat Prințului George că trebuie să facă o plecăciune. Cei doi au făcut o plecăciune atunci când sicriul străbunicii sale va ajunge în fața sa.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Prințesa Charlotte i-a șoptit un mesaj important fratelui său

Familia Regală Britanică a asista ieri la funeraliile de stat ale Reginei Elisabeta a II-a. Majestatea Sa a fost condusă pe ultimul drum de către membrii Familiei, dar și de supușii pe care i-a condus vreme de 70 de ani. De la eveniment nu au lipsit copiii Prințului William.

Vezi mai multe imagini cu Prințesa Charlotte și Prințul George în Galeria Foto!

Prințesa Charlotte și Prințul George la funerariile Reginei Elisabeta a II-a
Prințul George și Prințesa Charlotte au așteptat împreună sosirea sicriului Reginei Elisabeta a II-a / Profimedia Images

Deși Prințul George se află în linie directă la succesiunea la tron, pare că sora sa știe mai bine regulile pe care e are de urmat. Prințul George și Prințesa Charlotte au așteptat împreună sosirea sicriului Reginei Elisabeta a II-a.

Reclamă

Micuții au fost alături de părinții lor în timp ce trupul neînsuflețit al Reginei a trecut pe lângă Wellington Arch. Într-un videoclip de câteva secunde, care a ajuns viral pe internet, se poate vedea cum Prințesa Charlotte i-a șoptit un mesaj important fratelui său. Aceasta l-a rugat pe George să facă o plecăciune. Prințul George a fost foarte atent la spusele surorii sale și s-a conformat imediat.

Experții regali spun că acesta nu este primul moment în care Charlotte își corectează frații. La parada Trooping the Color din luna iunie, Prințesa Charlotte a fost văzută având grijă de fratele său mai mic, Prințul Louis.

Funeraliile Reginei Elisabeta a II-a au avut un impact mare asupra Prințesei Charlotte și Prințului George. Cei doi au fost văzuți plângând la înmormântarea străbunicii lor.

Reclamă

Kate Middleton a fost tot timpul atentă cu Prințul George și Prințesa Charlotte

Kate Middleton a ajuns la Westminster Abbey alături de cei doi copii ai săi, Prințul George și Prințesa Charlotte. Soția Prințului William a știut că nu este deloc un moment ușor pentru micuți și a încercat cu fiecare gest să le aline durerea.

În timpul ceremoniei de la Capela St. George, Kate a fost fotografiată în timp ce i-a pus mâna pe picior fiului său. Prințul George nu și-a putut stăpâni emoțiile și a început să plângă de mai multe ori. Prințesa de Wales și-a pus cu atenție mâna pe stapele fiului și a fiicei sale.

Copiii Prințului William au venit la funeraliile Reginei în mașină cu mama lor, Prințesa de Wales și cu bunica lor, Camilla, Regina Consort. Admiratorii Familiei Regale au fost bucuroși să vadă grija și protecția venită din partea lui Kate Middleton față de copiii lor.

Aceasta nu i-a lăsat să se simtă singuri și le-a fost alături în momentele dificile. Deși mulți l-au criticat pe Prințul William pentru alegerea de a-și aduce copiii la funeraliile Reginei, experții regali sunt de părere că Prințul a făcut alegerea corectă, fiind un moment istoric, dar și unul extrem de important din punct de vedere al Familiei Regale Britanice.

Meghan Markle a fost alături de nepoții săi, Prințesa Charlotte și Prințul George

Deși Kate Middleton a fost foarte atentă față de copiii săi, au fost multe momente în care aceasta a trebuit să fie prezentă față de protocolul regal. Astfel, au existat ocazii în care Prințul George și Prințesa Charlotte s-au simțit singuri.

În astfel de momente, Meghan Markle, mătușa lor, a fost cea care a intervenit. Deși se crede că Meghan și Kate Middleton nu par să se mai înțeleagă, Ducesa de Sussex s-a arătat a fi caldă față de nepoții ei. Aceasta a pus pe locul doi rolul regal și și-a luat în serios rolul de mătușă.

Prințesa Charlotte și Prințul George au stat tot timpul alături de părinții și unchii lor. Fotografii au surprins-o de multe ori pe Meghan Markle în timp ce i-a oferit un zâmbet cald Prințesei Charlotte. Prințesa Charlotte a fost foarte încântată și i-a zâmbit la rândul său înapoi.

Deși Meghan a avut o postură serioasă și sobră, aceasta a fost foarte atentă față de nepoții săi. Experții Regali sunt de părere că Ducesa de Sussex are o relație foarte bună cu Prințul George, Prințesa Charlotte și Prințul Louis.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Planeta mercur înconjurată de semnele zodiacale pentru a lustra că mercur iese din retrograd pe 25 aprilie 2024
Horoscop
Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie. Ce urmează pentru zodii
Universul va deschide o poartă către un nou început pentru nativii din zodiac. Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie și lucrurile se vor schimba. Planeta își reia cursul direct, ceea ce înseamnă că...
2
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
3
O femeie superbă, blondă, care poartă o rochie roșie și ilustrează una dintre acele zodii care se folosesc de gelozie în relații
Horoscop
Zodii care se folosesc de gelozie în relații. Nativii care transformă acest sentiment într-o armă
Astrologii spun că există anumite zodii care se folosesc de gelozie în relații. Acești nativi reușesc să transforme acest sentiment într-o armă. Multe trăsături de personalitate sunt influențate de zodia în care ne naștem,...
4
O femeie frumoasă care poartă o rochie albastră și stă pe un pat de flori pentru a ilustra una dintre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024
Horoscop
Zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Trei nativi care vor avea parte de reușite
Astrologii vorbesc despre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Acești nativi au parte de momente de neuitat. Jupiter, planeta norocului și a abundenței, este pregătit să-i sprijine pe nativi să-și...
5
Prieteni care râd și se distrează într-o zi însorită
Horoscop
Lună Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024. Cum te influențează, în funcție de zodie
Un eveniment astrologic de o intensitate uriașă va acapara toate zodiile. Luna Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024 vine să ne aducă tot timpul la extreme. Nativii se vor simți prinși într-o mare...
PARTENERI
×