Reclamă

Ce relație a avut Regina Elisabeta a II-a cu Prințul Charles. Fiul Majestății Sale a urcat pe tronul Marii Britanii

Regina Elisabeta a II-a a trăit o frumoasă poveste de dragoste alături de soțul său, Prințul Philip. Cei doi au avut împreună patru copii pe care au încercat să-i iubească în mod egal. Prințul Charles, Prințesa Anne a Marii Britanii, Andrew, Duce de York și Edward, Conte de Wessex au adus bucurie în Familia Majestății Sale. Mulți se întreabă ce relație a avut Regina Elisabeta a II-a cu fiul său, Prințul Charles.

Publicat: 19 septembrie 2022, 7:01

Primii doi copii ai Reginei Elisabeta s-au bucurat de mai puțină atenție din partea mamei lor. Prințul Charles și Prințesa Anne erau destul de mici atunci când mama lor a urcat pe tron și a preluat îndatoririle regale de la Regele George al IV-lea. Cei mai mulți experți regali sunt de părere că acest lucru a adus în timp la răcirea relației dintre Majestatea Sa și primul său fiu.

Ce relație a avut Regina Elisabeta a II-a cu Prințul Charles

Majestatea Sa s-a stins din viață la vârsta de 96 de ani. Deși a lăsat în urmă o mare tristețe, munca sa va fi dusă mai departe de Prințul moștenitor. Prințul Charles a urcat pe tronul Marii Britanii și va avea de acum titulatura de Regele Charles al III-lea.

Vezi mai multe imagini în Galeria Foto!

Regina Elisabeta, la deschiderea Parlamentului în 2021
Regina Elisabeta a fost ținută de mână de Prințul Charles la deschiderea Parlamentului în 2021 / Getty Images

Deși a urcat pe tron la o vârstă înaintată, Charles spune că a avut un respect deosebit pentru mama sa, care a apucat să-l pregătească temeinic pentru o asemenea responsabilitate. Mulți oameni se întreabă în prezent ce relație a avut Regina Elisabeta a II-a cu fiul său, Prințul Charles.

Reclamă

La începutul lunii februarie a acestui an, Regina Elisabeta anunța că își dorește cu sinceritate ca soția Prințului Charles să devină Regină consort în momentul în care fiul său va urca pe tron. Acest gest aparent banal a avut o însemnătate aparte pentru fiul Majestății Sale.

Experții Regali sunt de părere că acesta a fost un dar din partea Reginei pentru viitorul monarh. În acest fel i-a arătat câte de mult îl iubește, dar și faptul că este pregătit să-i ia locul.

Experții Regali sunt de părere că Regele Charles al III-lea a încercat întreaga sa viață să obțină atenție din partea mamei sale.

Reclamă

Cum a evoluat relația Reginei cu fiul său de-a lungul timpului

Nu este ușor să fii primul născut, mai ales când mama ta se află pe tronul Marii Britanii. Regele Charles al III-lea a avut o copilărie dificilă tocmai din acest motiv. Mama sa era mai tot timpul absentă. Tatăl său nu a suplinit nevoia de iubire și atenție pe care a resimțit-o de-a lungul timpului.

Experții Regali spun că Prințul Charles era romantic și sensibil cu o apreciere aparte față de artele frumoase și de natură. Personalitatea sa blândă intra în contrast cu personalitatea dură a mamei sale.

Multe persoane din interiorul Familie Regale sunt de părere că a fost provocator pentru Regina Elisabeta să-l aibă pe Charles drept prim născut. Prințul Charles s-a născut la data de 14 noiembrie 1948.

Primii ani din copilăria sa au fost minunați. Regina și-a dorit să-și aibă copilul tot timpul aproape. Ea l-a alăptat vreme de două luni, iar copilul doarmea tot timpul în camera alăturată Reginei. Majestatea Sa nu și-a dorit ca micuțul ei să fie crescut de bone. Cu toate acestea, patru ani mai târziu, planurile Reginei au fost date peste cap.

Aceasta a fost nevoită să urce pe tronul Marii Britanii, iar lucrurile s-au schimbat radical. Atitudinea Majestății Sale față de Prințul Charles s-a schimbat radical. La scurt timp după ce a urcat pe tron aceasta a plecat într-un turneu regal alături de Prințul Philip.

Prințul Charles nu a fost alături de iubita sa mamă. De altfel, acesta își amintește că încerca să o țină adeseori pe Prințesa Anne departe de Regină, spunându-i că mama sa are treabă și nu se poate ocupa de ei acum. Dacă te întrebi ce relație a avut Regina Elisabeta a II-a cu fiul său, Prințul Charles, află că Majestatea Sa era în general distantă și preocupată de îndatoririle regale.

Care a fost copilul preferat al Reginei Elisabeta a II-a

Pe măsură ce Regina Elisabeta a II-a s-a obișnuit cu rolul său, relația sa a devenit mult mai bună cu copii ei. Prințul Andrew și Prințul Edward s-au bucurat de mult mai multă atenție din partea mamei lor.

Conform biografilor regali, Prințul Andrew ar fi fost întotdeauna copilul preferat al Reginei Elisabeta. Familia Regală ar fi știut acest lucru foarte bine, iar de-a lungul timpului Majestatea Sa a demonstrat cât de mult își iubește fiul.

Prințul Andrew a fost destuld e problematic, însă mama sa a avut grijă să-l protejeze cu orice cost și să încerce să-i repare reputația pe care și-a pus-o singur în pericol. În astfel de condiții, Prințul Charles și-a găsit alinarea în brațele pasiunilor pe care le avea, dar și a femeilor din viața sa.

Experții Regali sunt de părere că Prințul Charles a fost întotdeauna excentric și dificil de înțeles de către Regina Elisabeta. Timiditatea sa, dar și faptul că s-a retras, l-a făcut pe Charles să nu-i ceară imediat părerea Reginei cu privire la relația sa cu Lady Di. În schimb, Charles a căutat să-și rezolve problemele cu ajutorul prietenei sale bune, Camilla Parker Bowles. În timp Camilla i-a devenit confidentă, iar mai târziu soție.

Cum și-a reparat Regele Charles al III-lea relația cu mama sa

După divorțul de Prințesa Diana lucrurile au devenit tot mai complicate în viața Prințului Charles. Multe din problemele sale au necesitat intervenția directă a Reginei Elisabeta.

Experții regali sunt de părere că relația celor doi a devenit tot mai rece în acea perioadă Totuși, în timp, Charles a început să se implice în tot mai multe proiecte caritabile. Acesta și-a reabilitat imaginea în fața poporului Regatului Unit, dar și în fața iubitei sale mame.

Regina Elisabeta a început să-i ofere tot mai mult credit fiului său. În ultimii ani din domnia sa Elisabeta i-a încredințat lui Charles cele mai multe din responsabilitățile sale. În acest fel i-a oferit încredere fiului său și i-a garantat că este sigură că acesta se va descurca să ducă mai departe coroana. 

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
O femeie frumoasă cu părul blond care este tunsă la salon de către o altă femeie, în timp ce evită una din principalele coafuri care te îmbătrânesc
Frumusețe
Coafuri care te îmbătrânesc. Cu ce look recomandă specialiștii în frumusețe să le înlocuiești
Procesul de îmbătrânire este ceva normal și natural prin care orice persoană trece. Deși acesta este inevitabil, există anumite trucuri prin care poți ascunde semnele înaintării în vârstă. Când vine vorba de alegerea coafurii...
2
Un cuplu de iubiți care se îmbrățișează pentru a ilustra una din cele trei zodii care se îndrăgostesc pe data de 3 octombrie 2022
Horoscop
Zodii norocoase în dragoste pe data de 3 octombrie 2022. Nativii care își găsesc sufletul pereche
Astrele spun că există trei zodii cu adevărat norocoase în dragoste pe data de 3 octombrie 2022. Acești nativi au șansa să-și găsească sufletul pereche și să înceapă o frumoasă poveste de iubire. Întreaga...
3
Mercur retrograd pe un fundal închis la culoare
Horoscop
Mercur iese din retrograd pe 2 octombrie 2022. Ce înseamna acest aspect pentru zodii
Mercur iese din retrograd pe 2 octombrie 2022. Pe final de lună septembrie și început de lună octombrie, nativii zodiacului vor avea parte de trăiri intense, spun astrele. Anul acesta au fost anunțate patru...
4
Fată frumoasă îmbrăcată în negru înconjurată de fum roz
Horoscop
Lecții karmice pentru fiecare zodie. Ce semne îți transmit astrele
Experiențele anilor anteriori vin ca lecții karmice pentru fiecare zodie. Acestea trebuie rezolvate, rescrise și regândite pentru ca viitorul să sune cu adevărat bine. Există nativi cu mai multe învățături primite decât alții? Acest...
5
Bella Hadid a purtat o rochie unică la săptămâna modei de la Paris
Divertisment
Bella Hadid a purtat o rochie unică la Săptămâna Modei de la Paris. Ținuta a fost concepută cu doar câteva momente înainte de a defila pe podium
Bella Hadid a purtat o rochie unică la Săptămâna Modei de la Paris. Modelul a asistat la o premieră în istoria modei. Ținuta ei a fost concepută cu doar câteva momente înainte de a...
PARTENERI
×