Reclamă

Ce părere avea Regina Elisabeta a II-a despre serialul The Crown. Membrii Familiei Regale au urmărit producția de succes

Încă de la lansarea primului episod din seria The Crown, fanii s-au arătat a fi extrem de entuziasmați. Serialul a reușit să surprindă realitatea ce se ascunde în spatele ușilor închise ale Familiei Regale Britanice. Mulți se întreabă ce părere avea Regina Elisabeta a II-a despre serialul The Crown.

Publicat: 16 septembrie 2022, 6:00

The Crown a încercat să portretizeze viața Reginei Elisabeta de la momentul urcării sale pe tronul Marii Britanii. Regina nu a făcut niciodată o declarație publică, dar au existat mai multe momente în care fanii și-au dat seama ce părere are Majestatea Sa despre producția de succes.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ce părere avea Regina Elisabeta a II-a despre serialul The Crown

Conform publicației Cosmopolitan Regina Elisabeta a urmărit câteva episoade din seria The Crown. Actrița Vanessa Kirby, care a jucat-o pe Prințesa Margaret în sezonul unu și doi, spune că Prințesa Eugenie ar fi confirmat la o petrecere privată că bunica sa era o fană a seriei.

Vezi mai multe imagini în Galeria Foto!

Poză alb-negru, portret al Reginei Elisabeta a II-a
Bijuteria remarcabilă a fost cadou de nuntă pentru Regina Elisabeta a II-a, care la acea vreme era Prințesa Elisabeta / Profimedia Images

Cosmopolitan.com spune că Familia Regală obișnuia să o invite pe Majestatea Sa, în timpul liber, să privească împreună filme sau documentare. Printre acestea s-ar fi numărat și câteva episoade din The Crown.

Reclamă

Există speculații conform cărora Regina a fost foarte deranjată de sezonul al doilea al seriei. O sursă a delcarat pentru Express.co.uk că Majestatea Sa este de părere că Prințul Philip nu a fost portretizat corect.

Sursa de la Casa Regală a declarat că Prințul Philip este arătat ca un om dur și rece. Se pare că Majestatea Sa ar fi fost foarte deranjată de acest aspect al seriei. A existat și un comunicat oficial făcut de Palatul Regal în ceea ce privește serialul.

”Cititorii pot crede că serialul de televiziune The Crown este realizat cu un fel de susținere din partea familiei regale sau o acceptare de către Casa Regală. Dar această dramă nu este exactă din punct de vedere istoric.”

Reclamă

”Apreciem că oamenii se bucură de această interpretare fictivă a evenimentelor istorice. Totuși trebuie să o facă știind că Familia Regală nu este complice la interpretările făcute de realizatorii acestui program. Casa Regală nu a fost niciodată de acord să verifice sau să aprobe conținutul, nu a cerut să știe ce subiecte vor fi incluse și nu și-a exprimat niciodată o opinie cu privire la acuratețea programului”

Care membrii ai Familiei Regale s-au uitat la serialul The Crown

Casa Regală nu a dezvăluit ce părere avea Regina Elisabeta a II-a despre serialul The Crown. Totuși a lăsat de înțeles că nu a aprobat, dar nici nu a cerut spre aprobare, episoadele care au fost difuzate.

Există membrii ai Familiei Regale care nu s-au sfiit să ascundă faptul că s-au uitat la The Crown. Prințul Harry și Meghan Markle au vorbit despre serial în trecut. Harry a  declarat că serialul este ”pură ficțiune, dar care are un sâmbure de adevăr”.

Prințesa Eugenie s-a arătat a fi o adevărată fană a seriei. Aceasta a declarat că ”iubește modul de filmare al seriei, iar muzica este încântătoare”. Totodată, Prințesa Eugenie a declarat că ”s-a simțit mândră” atunci când a văzut primele episoade ale serie.

Prințul William a fost și el întrebat în trecut dacă a urmărit serialul The Crown. Ducele de Cambridge a declarat că nu a urmărit niciun episod din serialul de succes, scriu publicațiile externe.

Totuși, Regele Charles al III-le a urmrit câteva episoade și s-a arătat nemulțumit de acestea. Anas Sarwar, ministru scoțian, a declarat că a purtat o discuție cu Regele Charles al III-lea privind serialul fenomen. Conform ministrului Charles al III-lea spune că imaginea sa din realitate ”nu se apropie deloc” cu cea portretizată în serial.

Filmările pentru sezonul șase al serialului au fost suspendate

Probabil că nu vom afla niciodată ce părere avea Regina Elisabeta a II-a despre serialul The Crown. Totuși, membrii Familiei regale care au urmărit seria și-au exprimat deseori punctul de vedere.

După moartea Reginei Elisabeta a II-a s-a decis suspendarea filmărilor pentru cel de-al șaselea sezon. Sezonul cinci al seriei de succes urmează să fie lansat în luna noiembrie a anului acesta.

Din respect pentru Familia Regală Britanică s-a decis suspendarea filmărilor pentru sezonul șase. Acestea vor rămâne suspendate inclusiv în ziua înmormântării Reginei.

Producătorii nu au făcut nicio declarație privind modul în care vor evolua evenimentele din serial, dată fiind moartea Reginei la vârsta de 96 de ani.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
O femeie frumoasă care poartă o rochie roz și simbolizează una dintre acele zodii energice
Horoscop
Cele mai energice zodii. Ei sunt nativii cu o forță interioară de invidiat
Te-ai întrebat vreodată care sunt cele mai energice zodii? Acești nativi au o forță interioară de invidiat. Reușesc să facă față tuturor provocărilor și aduc zâmbetul pe buzele oamenilor din viața lor. Ei sunt...
2
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 15 aprilie – 21 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
În această perioadă, mulți dintre nativi se vor reîntoarce la credințele din trecut. Există o singură zodie care va descoperi că suferă de oboseală cronică, iar aceasta va trebui să ia o pauză prelungită....
3
O femeie frumoasă care stă în pat și citește mesaje încercând să-și urmărească fostul partener
Horoscop
Zodii care își urmăresc fostul partener. Nativii care nu pot trece cu ușurință peste o despărțire
Există unele zodii care își urmăresc fostul partener. Acești nativi caută orice motiv pentru a vedea ce face persoana de care s-au despărțit. Ei trec mai greu peste momentul despărțirii și nu pot accepta...
4
O femeie frumoasă care poartă o rochie neagră și ține într-un cerc armonios mai multe frunze aurii
Horoscop
Zodii care iubesc liniștea. Ei sunt nativii care evită situațiile dramatice
Există unele zodii care iubesc liniștea și evită pe cât se poate situațiile dramatice. Acești nativi se feresc de persoanele care tind să fie vampiri energetici. Ei au nevoie de oameni sinceri în viața...
5
O femeie frumoasă care își aplică anticearcăn în timp ce se uită în oglindă
Frumusețe
Când se aplică anticearcănul. Ordinea corectă a produselor de machiaj
Dacă nu ești pasionată de beauty sau ești la început de drum, atunci poate fi copleșitor să începi să te machiezi singură. Cu atât de multă informație este greu să alegi pe cea care...
PARTENERI
×