Reclamă

Omagiile aduse în întreaga lume la moartea Reginei Elisabeta a II-a. Momentul care a marcat „sfârșitul unei epoci”

Regina Elisabeta a II-a a murit la vârsta de 96 de ani. Vestea tristă a luat prin surprindere oamenii din lumea întreagă. Majestatea Sa s-a stins din viață la Castelul Balmoral. Aceasta a fost înconjurată tot timpul de membrii Familiei Regale Britanice. Omagiile aduse în întreaga lume la moartea Reginei Elisabeta a II-a vor rămâne în istorie.

Publicat: 9 septembrie 2022, 13:15

Moartea Reginei Elisabeta a marcat și sfârșitul unei epoci. Majestatea Sa s-a aflat la conducerea Regatului Unit vreme de 70 de ani. Acum se va scrie din nou istorie. Pe tronul regatului urmează să urce fiul său, Prințul Charles, care va conduce cu titlul de Regele Charles al III-lea.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Omagiile aduse în întreaga lume la moartea Reginei Elisabeta a II-a

În astfel de momente dificile oamenii se reunesc și aduc un ultim omagiu Majestății Sale. După ce medicii au anunțat în cursul zilei de ieri că Majestatea Sa se află sub supravegherea atentă oamenii au devenit tot mai îngrijorați.

Vezi mai multe imagini în Galeria Foto!

Tinerii s-au urcat pe statuile din fața Palatului Buckingham pentru a-i aduce un omagiu Reginei Elsiabeta
Marea Britanie se află aceste zile în doliu național / Profimedia Images

Palatul Buckingham a lansat mai multe comunicate prin care a ținut la curent poporul cu starea de sănătate a Reginei. Lucrurile au devenit tot mai alarmante pe măsură ce membrii Familiei Regale Britanice au fost convocați rând pe rând la reședința Reginei de la Castelul Balmoral.

Reclamă

Prințul Harry a venit de urgență în Scoția, la fel și fratele său, Prințul William. În tot acest timp o mulțime de oameni s-au adunat în fața castelului. Simultan, o mulțime de britanici au ieșit, în ciuda ploii de afară, în fața Palatului Buckingham în speranța că vor afla mai multe detalii.

Ore în șir oamenii au stat afară în ciuda condițiilor meteorologice nefavorabile. În cele din urmă vestea tristă a fost făcută publică, Regina Elisabeta s-a stins din viață la 96 de ani.

Omagiile aduse în întreaga lume la moartea Reginei Elisabeta a II-a au emoționat oamenii de pe tot globul. Președintele Statelor Unite ale Americii, Joe Biden, a ținut și un discurs emoționant. Acesta și-a transmis condoleanțele sincere față de Familia Regală Britanică.

Reclamă

Cum au arătat omagiile aduse de statele din întreaga lume

Marea Britanie se află în doliu național în toată această perioadă. Statele din întreaga lume și-au arătat sprijinul față de Familia Regală Britanică în aceste momente de durere. Conform publicației Digi24, clădirea Empire State Building a fost iluminată în nuanțe de purpuriu și argintiu.

Aceste două culori au simbolizat monarhia britanică, dar și cei 70 de ani de domnie ai Majestății Sale. Președintele Sua și soția Sa au mers la ambasada Marii britanii din Statele Unite ale Americi și au semnat o carte de condoleanțe.

Jill Biden a adus și un buchet de flori în semn de omagiu pentru Majestatea Sa. În Franța, ca semn de solidaritate, în Turnul Eiffel s-au stins luminile, în timp ce în Brazilia, statuia lui Iisus Hristos a fost iluminată în culorile steagului britanic.

Pe Centrul Național al Artelor din Canada au fost proiectate întreaga noapte imagini cu Regina Elisabeta. Pe lângă miile de oameni care s-au strâns în diferite puncte ale lumii pentru a lăsa flori și a aprinde o lumânare, șefii statelor din întreaga lume și-au arătat rând pe rând sincerele condoleanțe față de Casa Regală Britanică.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Prințul Harry într-o cămașă albastră în timpul unei conferințe
Divertisment
Prințul Harry a declarat că reședința sa se află în Statele Unite ale Americii. Anunțul a fost făcut după ce s-a aflat că va merge în vizită în Londra
Prințul Harry a declarat că reședința sa se află în Statele Unite ale Americii. Anunțul a fost făcut după ce s-a aflat că va merge în vizită în Londra. Acesta a declarat pentru prima...
2
O femeie îmbrăcată în rochie albă, cu aripi de înger
Horoscop
Zodii care regretă că s-au deschis prietenilor. Nativii care se pot confrunta cu momente tensionate
Cât de multă încredere poți avea în oamenii pe care îi consideri apropiați de sufletul tău? Ai mai jos lista cu zodii care regretă că s-au deschis prietenilor și care au șanse mari să...
3
David și Victoria Beckham la un eveniment public din 2003
Divertisment
Dovada transformării Victoriei Beckham. Cum arăta chipul ei la începutul relației cu David și cum arată acum, la 50 de ani
Aceasta este dovada transformării victoriei Beckham. Chipul ei s-a schimbat de-a lungul relației sale cu David Beckham. Femeia de afaceri a împlinit vârsta de 50 de ani, iar soțul ei a celebrat-o în mediul...
4
O femeie care vorbește la telefon și vinde anumite lucruri
Horoscop
Zodii care sunt foarte bune la vânzări. Nativii care au latura comercială în natura lor
Anumite trăsături asociate cu diferite semne zodiacale pot influența cât de bine performează în diferite profesii. Când vine vorba de vânzări, unele semne strălucesc mai puternic decât altele. Ai mai jos lista cu zodii...
5
Kim Kardashian într-un costum de baie roz în timp ce este urmată de o întreagă echipă de fotografi pe plajă
Divertisment
Kim Kardashian s-a pus într-o situație penibilă. Cum a reușit diva să ajungă virală în mediul online
Kim Kardashian s-a pus într-o situație penibilă. Diva a ajuns ținta glumelor din mediul online după ce a postat în mediul online mai multe imagini în costum de baie. Vedeta s-a pozat în timp...
PARTENERI
×