Reclamă

Omagiile aduse în întreaga lume la moartea Reginei Elisabeta a II-a. Momentul care a marcat „sfârșitul unei epoci”

Regina Elisabeta a II-a a murit la vârsta de 96 de ani. Vestea tristă a luat prin surprindere oamenii din lumea întreagă. Majestatea Sa s-a stins din viață la Castelul Balmoral. Aceasta a fost înconjurată tot timpul de membrii Familiei Regale Britanice. Omagiile aduse în întreaga lume la moartea Reginei Elisabeta a II-a vor rămâne în istorie.

Publicat: 9 septembrie 2022, 13:15

Moartea Reginei Elisabeta a marcat și sfârșitul unei epoci. Majestatea Sa s-a aflat la conducerea Regatului Unit vreme de 70 de ani. Acum se va scrie din nou istorie. Pe tronul regatului urmează să urce fiul său, Prințul Charles, care va conduce cu titlul de Regele Charles al III-lea.

Omagiile aduse în întreaga lume la moartea Reginei Elisabeta a II-a

În astfel de momente dificile oamenii se reunesc și aduc un ultim omagiu Majestății Sale. După ce medicii au anunțat în cursul zilei de ieri că Majestatea Sa se află sub supravegherea atentă oamenii au devenit tot mai îngrijorați.

Vezi mai multe imagini în Galeria Foto!

Tinerii s-au urcat pe statuile din fața Palatului Buckingham pentru a-i aduce un omagiu Reginei Elsiabeta
Marea Britanie se află aceste zile în doliu național / Profimedia Images

Palatul Buckingham a lansat mai multe comunicate prin care a ținut la curent poporul cu starea de sănătate a Reginei. Lucrurile au devenit tot mai alarmante pe măsură ce membrii Familiei Regale Britanice au fost convocați rând pe rând la reședința Reginei de la Castelul Balmoral.

Reclamă

Prințul Harry a venit de urgență în Scoția, la fel și fratele său, Prințul William. În tot acest timp o mulțime de oameni s-au adunat în fața castelului. Simultan, o mulțime de britanici au ieșit, în ciuda ploii de afară, în fața Palatului Buckingham în speranța că vor afla mai multe detalii.

Ore în șir oamenii au stat afară în ciuda condițiilor meteorologice nefavorabile. În cele din urmă vestea tristă a fost făcută publică, Regina Elisabeta s-a stins din viață la 96 de ani.

Omagiile aduse în întreaga lume la moartea Reginei Elisabeta a II-a au emoționat oamenii de pe tot globul. Președintele Statelor Unite ale Americii, Joe Biden, a ținut și un discurs emoționant. Acesta și-a transmis condoleanțele sincere față de Familia Regală Britanică.

Reclamă

Cum au arătat omagiile aduse de statele din întreaga lume

Marea Britanie se află în doliu național în toată această perioadă. Statele din întreaga lume și-au arătat sprijinul față de Familia Regală Britanică în aceste momente de durere. Conform publicației Digi24, clădirea Empire State Building a fost iluminată în nuanțe de purpuriu și argintiu.

Aceste două culori au simbolizat monarhia britanică, dar și cei 70 de ani de domnie ai Majestății Sale. Președintele Sua și soția Sa au mers la ambasada Marii britanii din Statele Unite ale Americi și au semnat o carte de condoleanțe.

Jill Biden a adus și un buchet de flori în semn de omagiu pentru Majestatea Sa. În Franța, ca semn de solidaritate, în Turnul Eiffel s-au stins luminile, în timp ce în Brazilia, statuia lui Iisus Hristos a fost iluminată în culorile steagului britanic.

Pe Centrul Național al Artelor din Canada au fost proiectate întreaga noapte imagini cu Regina Elisabeta. Pe lângă miile de oameni care s-au strâns în diferite puncte ale lumii pentru a lăsa flori și a aprinde o lumânare, șefii statelor din întreaga lume și-au arătat rând pe rând sincerele condoleanțe față de Casa Regală Britanică.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
O femeie frumoasă cu părul blond care este tunsă la salon de către o altă femeie, în timp ce evită una din principalele coafuri care te îmbătrânesc
Frumusețe
Coafuri care te îmbătrânesc. Cu ce look recomandă specialiștii în frumusețe să le înlocuiești
Procesul de îmbătrânire este ceva normal și natural prin care orice persoană trece. Deși acesta este inevitabil, există anumite trucuri prin care poți ascunde semnele înaintării în vârstă. Când vine vorba de alegerea coafurii...
2
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 3 octombrie – 9 octombrie 2022. Descoperă ce îți rezervă astrele, în funcție de zodie
Horoscopul săptămânii 3 octombrie – 9 octombrie 2022 îi surprinde pe nativii zodiacului cu vești pe toate planurile. Dacă Racii vor ajunge să trăiască un capitol nou în viața personală, pentru două dintre zodii...
3
O sufragerie frumoasă, cu flori proaspete, într-o vază transparentă
Timp liber
Obiecte care aduc noroc în casă. Plus lista obiectelor care aduc ghinion
Fiecare persoană este în felul ei. Cu toate acestea, oamenii își doresc un pic de noroc în viața lor, chiar și atunci când viața le surâde. Întotdeauna se poate mai bine. Venim în ajutorul...
4
Tort Napoleon regesc porționat și decorat cu fructe
Rețete
Tort Napoleon regesc. Tort cu multe straturi și cremă fină
Atunci când vei dori să-ți impresionezi familia și prietenii cu un tort deosebit, prepară rețeta de tort Napoleon regesc. Este o rețetă de desert fin, cu aspect elegant și gust divin. Rețeta tortului Napoleon...
5
Fată frumoasă stând la birou cu o pană în mână
Horoscop
Ce înseamnă ora 11:11 în numerologie. Semnificații și curiozități
Dacă vrei să afli ce înseamnă ora 11:11 în numerologie, trebuie să știi că astrele au un fel de a ne comunica anumite mesaje prin diverse metode. Una dintre acestea o reprezintă vizualizarea cifrelor...
PARTENERI
×