Reclamă

Prințul William și Prințul Harry au apărut alături de soțiile lor la Castelul Windsor. Cei doi frați s-au reunit după moartea Reginei Elisabeta a II-a

Prințul William și Prințul Harry au apărut alături de soțiile lor la Castelul Windsor. Reuniunea dintre frați și soțiilor lor este emoționantă. Relațiile dintre Ducii de Sussex și Familia Regală au fost tensionate în ultimii ani.

Publicat: 11 septembrie 2022, 9:44

Într-un moment surpriză, Prințul Harry și Meghan Markle s-au alăturat Prințului William și lui Kate Middleton pentru o plimbare la Castelul Windsor, după moartea bunicii lui William și a lui Harry, Regina Elisabeta.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Prințul William și Prințul Harry au apărut alături de soțiile lor la Castelul Windsor

Îmbrăcați în negru, cei patru au fost văzuți întâmpinând oamenii prezenți în fața castelului. Ei au luat emoționați florile și alte obiecte memoriale lăsate pentru regretatul monarh. Regina Elisabeta a murit pe data de 8 septembrie 2022 la vârsta de 96 de ani.

Palatul Kensington spune că William, în vârstă de 40 de ani, i-a invitat pe ducele și ducesa de Sussex să i se alăture lui și lui Kate, în vârstă de 40 de ani, care a fost numită recent Prințesă de Wales alături de noul titlu de prinț de Wales al soțului ei.

O altă sursă adaugă că securitatea nu se aștepta ca ambele cupluri să fie văzute în public împreună. Prințul William și Prințul Harry au apărut alături de soțiile lor la Windsor, iar această imagine va rămâne mult în memoria publicului.

Vezi mai multe imagini în GALERIA FOTO!

Reclamă
Ducii admiră omagiile aduse Reginei Elisabeta
Prințul William și Prințul Harry au apărut alături de soțiile lor la Castelul Windsor / Profimedia Images

De ce a vrut Prințul William să iasă în public alături de Harry

Prințul William a considerat că plimbarea pentru a saluta mulțimea de oameni „a fost o demonstrație importantă de unitate într-un moment incredibil de dificil pentru familie”, a declarat o sursă regală pentru People.

Reclamă

O persoană din interiorul Palatului a mai spus: „Este un moment istoric atât de extraordinar. E de asemenea, unul profund personal pentru familie, încât ai spera și ai crede că toți membrii familiei s-au unit și îl sprijină pe Rege în special. Și poate unii dintre aceștia își vor vindeca rănile în acest proces”.

A fost a doua ieșire pentru William sâmbătă. În cursul zilei, el a asistat la momentul în care tatăl său, regele Charles al III-lea, a fost proclamat oficial la Palatul Sf. James din Londra.

Înainte de moartea Reginei, care a avut loc în timp ce Harry, în vârstă de 37 de ani, și Meghan, de 41 de ani, se aflau deja în Regatul Unit pentru evenimente caritabile. Cuplul a fost ultima dată în țară în iunie pentru a participa la sărbătorirea Jubileului de platină al Reginei Elisabeta. Atunci nu a existat nicio interacțiune publică între cuplu și William, Kate și restul membrilor familiei lui Harry.

Totuși, Ducii de Sussex i-au prezentat-o ​​în privat Regelui Charles pe fiica lor, Lilibet, de 1 an, pentru prima dată. Aceast lucru i-a oferit și șansa de a-și vedea nepotul de 3 ani, Archie, a aflat People la acea vreme.

„A fost o vizită fantastică. Prințul a fost încântat să-și vadă nepotul și să-și cunoască nepoata pentru prima dată”, a spus o sursă regală, adăugând că a fost „minunat” să-i ai pe Harry și Meghan înapoi în Marea Britanie.

Ce a spus Regele Charles despre cei doi fii ai săi

Într-un prim discurs istoric de la urcarea pe tronul Marii Britanii, regele Carol, în vârstă de 73 de ani, și-a exprimat vineri „profunda tristețe”. Majestatea Sa a adus un omagiu emoționant mamei sale, regretata Regină Elisabeta.

Noul Rege a recunoscut, de asemenea, „durerea personală pe care o simte toată familia” în timp ce se alătură țării lor în doliu pentru moartea unui monarh care a fost și mama și bunica fiilor săi, Prințul William și Harry.

„Acesta este o perioadă de schimbare pentru familia mea”, a continuat Charles în discursul său inaugural către regat. Tot atunci i-a numit pentru prima dată pe William și Kate drept Prinț și Prințesă de Wales.

Regele Charles l-a recunoscut și pe fiul său mai mic, Ducele de Sussex, care este acum al cincilea în ordinea de succesiune la tron. Copiii lui Harry cu Meghan, Archie și Lilibet, sunt acum al șaselea, respectiv al șaptelea la rând.

„Vreau, de asemenea, să-mi exprim dragostea pentru Harry și Meghan. Aceștia continuă să-și construiască viața în străinătate” a spus Regele.

Care a fost declarația Prințului William după moartea Reginei Elisabeta

William a declarat într-o declarație oficială publicată sâmbătă: „Joi, lumea a pierdut un lider extraordinar. Angajamentul ei față de țară, tărâmuri și Commonwealth a fost absolut. Se vor spune atât de multe în zilele următoare despre semnificația domniei ei istorice”.

„Totuși, am pierdut o bunica”, a continuat el, reflectând la ceea ce a însemnat Regina pentru familia sa. „Și, deși sunt trist pentru pierderea ei, mă simt, de asemenea, incredibil de recunoscător. Am beneficiat de înțelepciunea și reasigurarea Reginei în cel de-al cincilea deceniu al meu. Soția mea a avut douăzeci de ani de îndrumare și sprijinul ei. Cei trei copii ai mei și-au petrecut vacanțe cu ea și au amintiri care le vor rămâne toată viața.”

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 15 aprilie – 21 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
În această perioadă, mulți dintre nativi se vor reîntoarce la credințele din trecut. Există o singură zodie care va descoperi că suferă de oboseală cronică, iar aceasta va trebui să ia o pauză prelungită....
2
O femeie frumoasă care poartă o rochie roz și simbolizează una dintre acele zodii energice
Horoscop
Cele mai energice zodii. Ei sunt nativii cu o forță interioară de invidiat
Te-ai întrebat vreodată care sunt cele mai energice zodii? Acești nativi au o forță interioară de invidiat. Reușesc să facă față tuturor provocărilor și aduc zâmbetul pe buzele oamenilor din viața lor. Ei sunt...
3
fată îmbrăcată în culori deschise pe un fundal bleu
Horoscop
Culoarea zodiei Gemeni. Nuanțele care îți poartă noroc dacă ești în această zodie
Fiecare nativ în parte are trăsături specifice, dar și lucruri care îi plac în mod deosebit și i se potrivesc mănușă. Află care este culoarea zodiei Gemeni și vezi cum poți să o porți...
4
Jennifer Lopez într-un crop top verde în timp ce își ascunde abdomenul cu ajutorul unei poșete
Divertisment
Abdomenul ei nu mai are niciun secret. Cum și-a pus timpul amprenta asupra corpului lui Jennifer Lopez
Abdomenul ei nu mai are niciun secret. Timpul pare că și-a pus amprenta asupra corpului lui Jennifer Lopez. Vedeta latino a făcut spectacol atunci când a apărut pe străzile din New York. Totul s-a...
5
O femeie frumoasă care poartă o rochie neagră și ține într-un cerc armonios mai multe frunze aurii
Horoscop
Zodii care iubesc liniștea. Ei sunt nativii care evită situațiile dramatice
Există unele zodii care iubesc liniștea și evită pe cât se poate situațiile dramatice. Acești nativi se feresc de persoanele care tind să fie vampiri energetici. Ei au nevoie de oameni sinceri în viața...
PARTENERI
×