Reclamă

Prințul William și Prințul Harry au apărut alături de soțiile lor la Castelul Windsor. Cei doi frați s-au reunit după moartea Reginei Elisabeta a II-a

Prințul William și Prințul Harry au apărut alături de soțiile lor la Castelul Windsor. Reuniunea dintre frați și soțiilor lor este emoționantă. Relațiile dintre Ducii de Sussex și Familia Regală au fost tensionate în ultimii ani.

Publicat: 11 septembrie 2022, 9:44

Într-un moment surpriză, Prințul Harry și Meghan Markle s-au alăturat Prințului William și lui Kate Middleton pentru o plimbare la Castelul Windsor, după moartea bunicii lui William și a lui Harry, Regina Elisabeta.

Prințul William și Prințul Harry au apărut alături de soțiile lor la Castelul Windsor

Îmbrăcați în negru, cei patru au fost văzuți întâmpinând oamenii prezenți în fața castelului. Ei au luat emoționați florile și alte obiecte memoriale lăsate pentru regretatul monarh. Regina Elisabeta a murit pe data de 8 septembrie 2022 la vârsta de 96 de ani.

Palatul Kensington spune că William, în vârstă de 40 de ani, i-a invitat pe ducele și ducesa de Sussex să i se alăture lui și lui Kate, în vârstă de 40 de ani, care a fost numită recent Prințesă de Wales alături de noul titlu de prinț de Wales al soțului ei.

O altă sursă adaugă că securitatea nu se aștepta ca ambele cupluri să fie văzute în public împreună. Prințul William și Prințul Harry au apărut alături de soțiile lor la Windsor, iar această imagine va rămâne mult în memoria publicului.

Vezi mai multe imagini în GALERIA FOTO!

Reclamă
Ducii admiră omagiile aduse Reginei Elisabeta
Prințul William și Prințul Harry au apărut alături de soțiile lor la Castelul Windsor / Profimedia Images

De ce a vrut Prințul William să iasă în public alături de Harry

Prințul William a considerat că plimbarea pentru a saluta mulțimea de oameni „a fost o demonstrație importantă de unitate într-un moment incredibil de dificil pentru familie”, a declarat o sursă regală pentru People.

Reclamă

O persoană din interiorul Palatului a mai spus: „Este un moment istoric atât de extraordinar. E de asemenea, unul profund personal pentru familie, încât ai spera și ai crede că toți membrii familiei s-au unit și îl sprijină pe Rege în special. Și poate unii dintre aceștia își vor vindeca rănile în acest proces”.

A fost a doua ieșire pentru William sâmbătă. În cursul zilei, el a asistat la momentul în care tatăl său, regele Charles al III-lea, a fost proclamat oficial la Palatul Sf. James din Londra.

Înainte de moartea Reginei, care a avut loc în timp ce Harry, în vârstă de 37 de ani, și Meghan, de 41 de ani, se aflau deja în Regatul Unit pentru evenimente caritabile. Cuplul a fost ultima dată în țară în iunie pentru a participa la sărbătorirea Jubileului de platină al Reginei Elisabeta. Atunci nu a existat nicio interacțiune publică între cuplu și William, Kate și restul membrilor familiei lui Harry.

Totuși, Ducii de Sussex i-au prezentat-o ​​în privat Regelui Charles pe fiica lor, Lilibet, de 1 an, pentru prima dată. Aceast lucru i-a oferit și șansa de a-și vedea nepotul de 3 ani, Archie, a aflat People la acea vreme.

„A fost o vizită fantastică. Prințul a fost încântat să-și vadă nepotul și să-și cunoască nepoata pentru prima dată”, a spus o sursă regală, adăugând că a fost „minunat” să-i ai pe Harry și Meghan înapoi în Marea Britanie.

Ce a spus Regele Charles despre cei doi fii ai săi

Într-un prim discurs istoric de la urcarea pe tronul Marii Britanii, regele Carol, în vârstă de 73 de ani, și-a exprimat vineri „profunda tristețe”. Majestatea Sa a adus un omagiu emoționant mamei sale, regretata Regină Elisabeta.

Noul Rege a recunoscut, de asemenea, „durerea personală pe care o simte toată familia” în timp ce se alătură țării lor în doliu pentru moartea unui monarh care a fost și mama și bunica fiilor săi, Prințul William și Harry.

„Acesta este o perioadă de schimbare pentru familia mea”, a continuat Charles în discursul său inaugural către regat. Tot atunci i-a numit pentru prima dată pe William și Kate drept Prinț și Prințesă de Wales.

Regele Charles l-a recunoscut și pe fiul său mai mic, Ducele de Sussex, care este acum al cincilea în ordinea de succesiune la tron. Copiii lui Harry cu Meghan, Archie și Lilibet, sunt acum al șaselea, respectiv al șaptelea la rând.

„Vreau, de asemenea, să-mi exprim dragostea pentru Harry și Meghan. Aceștia continuă să-și construiască viața în străinătate” a spus Regele.

Care a fost declarația Prințului William după moartea Reginei Elisabeta

William a declarat într-o declarație oficială publicată sâmbătă: „Joi, lumea a pierdut un lider extraordinar. Angajamentul ei față de țară, tărâmuri și Commonwealth a fost absolut. Se vor spune atât de multe în zilele următoare despre semnificația domniei ei istorice”.

„Totuși, am pierdut o bunica”, a continuat el, reflectând la ceea ce a însemnat Regina pentru familia sa. „Și, deși sunt trist pentru pierderea ei, mă simt, de asemenea, incredibil de recunoscător. Am beneficiat de înțelepciunea și reasigurarea Reginei în cel de-al cincilea deceniu al meu. Soția mea a avut douăzeci de ani de îndrumare și sprijinul ei. Cei trei copii ai mei și-au petrecut vacanțe cu ea și au amintiri care le vor rămâne toată viața.”

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
O femeie frumoasă cu părul blond care este tunsă la salon de către o altă femeie, în timp ce evită una din principalele coafuri care te îmbătrânesc
Frumusețe
Coafuri care te îmbătrânesc. Cu ce look recomandă specialiștii în frumusețe să le înlocuiești
Procesul de îmbătrânire este ceva normal și natural prin care orice persoană trece. Deși acesta este inevitabil, există anumite trucuri prin care poți ascunde semnele înaintării în vârstă. Când vine vorba de alegerea coafurii...
2
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 3 octombrie – 9 octombrie 2022. Descoperă ce îți rezervă astrele, în funcție de zodie
Horoscopul săptămânii 3 octombrie – 9 octombrie 2022 îi surprinde pe nativii zodiacului cu vești pe toate planurile. Dacă Racii vor ajunge să trăiască un capitol nou în viața personală, pentru două dintre zodii...
3
O sufragerie frumoasă, cu flori proaspete, într-o vază transparentă
Timp liber
Obiecte care aduc noroc în casă. Plus lista obiectelor care aduc ghinion
Fiecare persoană este în felul ei. Cu toate acestea, oamenii își doresc un pic de noroc în viața lor, chiar și atunci când viața le surâde. Întotdeauna se poate mai bine. Venim în ajutorul...
4
Tort Napoleon regesc porționat și decorat cu fructe
Rețete
Tort Napoleon regesc. Tort cu multe straturi și cremă fină
Atunci când vei dori să-ți impresionezi familia și prietenii cu un tort deosebit, prepară rețeta de tort Napoleon regesc. Este o rețetă de desert fin, cu aspect elegant și gust divin. Rețeta tortului Napoleon...
5
Fată frumoasă stând la birou cu o pană în mână
Horoscop
Ce înseamnă ora 11:11 în numerologie. Semnificații și curiozități
Dacă vrei să afli ce înseamnă ora 11:11 în numerologie, trebuie să știi că astrele au un fel de a ne comunica anumite mesaje prin diverse metode. Una dintre acestea o reprezintă vizualizarea cifrelor...
PARTENERI
×