Reclamă

Kate Middleton i-a aruncat priviri aprige lui Meghan Markle. Ce spun experții despre schimbul de priviri dintre cele două

Kate Middleton i-a aruncat priviri aprige lui Meghan Markle. Soția Prințului William și cea a Prințului Harry s-au întâlnit la Castelul Windsor. Cu această ocazie, limbajul lor corporal a fost analizat de experți.

Publicat: 16 septembrie 2022, 13:04

"Spre deosebire de Meghan încrezătoare pe care o cunoaștem, Ducesa de Sussex nu s-a simțit în largul său în timpul acestei întâlniri. Nu este surprinzător, având în vedere criticile recente cu care s-a confruntat", a declarat Katia Loisal pentru Seven News din Australia.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Kate Middleton i-a aruncat priviri aprige lui Meghan Markle

Ea a subliniat că soțul lui Middleton, Prințul William, părea să facă un efort cu Ducesa, dar a susținut că privirile proaspăt numitei Prințese de Wales au făcut să pară că ea ar fi încercat să o „înghețe” pe Markle, scrie PageSix.

Momentul tensionat a fost surprins de camerele de filmat în timpul reuniunii de la Londra.

„În numeroase ocazii, Meghan s-a uitat la Kate. Cu toate acestea, privirea nu a fost reciprocă”, a spus Loisal, adăugând că Middleton părea să „se uite prin” Markle.

Vezi mai multe imagini în GALERIA FOTO!

Reclamă
Meghan Markle, alături de Ducii de Cambridge
Ducesa de Sussex s-a alăturat Prințului Harry, Prințului William și lui Kate într-o plimbare la Castelul Windsor / Profimedia Images

Loisal crede că Middleton, în vârstă de 40 de ani, a avut succes în intenția ei aparentă de a o face pe Markle, în vârstă de 41 de ani, să se simtă inconfortabil.

„Mâna lui Meghan s-a ridicat șovăielnic ca și cum ar fi vrut să salute. S-a oprit în aer, mai degrabă, făcând o pauză pentru a-și ajusta părul, capul și privirea coborâtă. Apoi a ridicat privirea și a făcut un semn rapid, brațul revenind să se odihnească în fața corpului ei într-un barieră parțială”, a explicat expertul în limbajul corpului.

Reclamă

O altă expertă în limbajul corpului, Judi James, a declarat pentru Daily Mail că nu a observat „semne de afecțiune” între William, în vârstă de 40 de ani, Middleton, Markle și soțul ei, fratele mai mic al lui William, Prințul Harry.

Meghan Markle a încercat să fie respectuoasă și iubitoare, dar se pare că orice gest al ei a fost interpretat.

Reclamă

Ce sfaturi au primit cei patru în legătură cu relația dintre ei

Reuniunea celor două cupluri de la Castelul Windsor din Londra, a marcat pentru prima dată când au fost văzuți împreună în public, de la Ziua Commonwealth-ului din 9 martie 2020, înainte restricțiile impuse de pandemia de Covid-19, scrie metro.co.uk.

În timp ce salutau mulțimile care s-au adunat să plângă moartea Reginei Elisabeta a II-a, Middleton și Markle păreau să evite contactul vizual una cu celălaltă.

Markle și Middleton au stârnit zvonuri despre certurile din relația lor. Meghan a susținut că acesta din urmă a făcut-o să plângă înainte de nunta ei din 2018.

Harry, 38 de ani, și Markle au provocat o divizare semnificativă în Familia Regală. Ei au renunțat la îndatoririle regale în ianuarie 2020 și s-au mutat în California. O sursă regală a declarat anterior pentru Page Six că familia îi apreciază pe cei patru. De asemenea, le recomandă să-și lase temporar diferențele deoparte pentru a o onora pe regretata Regina.

„Suntem cu toții foarte recunoscători. Ambele părți dau toate lucrurile deoparte pentru Regina”, a spus informatorul.

Kate Middleton, omagiu pentru Regina Elisabeta

Kate Middleton a purtat broșa cu diamante și frunze din perle a Reginei. Ea a optat și pentru cerceii cu perle ai Prințesei Diana la procesiunea sicriului Reginei.

Kate Middleton, Prințesa Wales, i-a adus un frumos omagiu Reginei la procesiune, sub forma unor bijuterii alese cu grijă. Fixată pe o jachetă neagră era chiar propria broșă cu frunze de diamant și perle a Reginei.

Kate Middleton, în negru, cu broșa Reginei Elisabeta pe piept
Kate Middleton a purtat broșa cu diamante și frunze din perle a Reginei / Profimedia Images

Regina a fost văzută purtând-o pe o rochie galbenă în 1999, la Seul. Se știe că i-a fost transmisă lui Kate recent, deoarece Prințesa a purtat-o și la o vizită în Belgia. Este o alegere inspirată spun experții regali, nu doar pentru că broșa a aparținut Reginei, ci și datorită materialelor. Perlele sunt adesea purtate în perioadele de doliu.

Adăugând momentului un plus de emoție, Kate, a mai purtat o pereche de cercei speciali, deținuți anterior de Prințesa Diana.

RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Planeta mercur înconjurată de semnele zodiacale pentru a lustra că mercur iese din retrograd pe 25 aprilie 2024
Horoscop
Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie. Ce urmează pentru zodii
Universul va deschide o poartă către un nou început pentru nativii din zodiac. Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie și lucrurile se vor schimba. Planeta își reia cursul direct, ceea ce înseamnă că...
2
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
3
O femeie superbă, blondă, care poartă o rochie roșie și ilustrează una dintre acele zodii care se folosesc de gelozie în relații
Horoscop
Zodii care se folosesc de gelozie în relații. Nativii care transformă acest sentiment într-o armă
Astrologii spun că există anumite zodii care se folosesc de gelozie în relații. Acești nativi reușesc să transforme acest sentiment într-o armă. Multe trăsături de personalitate sunt influențate de zodia în care ne naștem,...
4
O femeie frumoasă care poartă o rochie albastră și stă pe un pat de flori pentru a ilustra una dintre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024
Horoscop
Zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Trei nativi care vor avea parte de reușite
Astrologii vorbesc despre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Acești nativi au parte de momente de neuitat. Jupiter, planeta norocului și a abundenței, este pregătit să-i sprijine pe nativi să-și...
5
Prieteni care râd și se distrează într-o zi însorită
Horoscop
Lună Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024. Cum te influențează, în funcție de zodie
Un eveniment astrologic de o intensitate uriașă va acapara toate zodiile. Luna Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024 vine să ne aducă tot timpul la extreme. Nativii se vor simți prinși într-o mare...
PARTENERI
×