Reclamă

Cele mai cunoscute rochii purtate de Prințesa Diana. Imagini de colecție cu soția Prințului Charles

Prințesa Diana a fost întotdeauna un simbol al eleganței și al rafinamentului. De-a lungul timpului aceasta a impresionat cu ținutele sale extraordinare pe care le-a purtat. Ți-am pregătit o listă cu cele mai cunoscute rochii purtate de Prințesa Diana. Aceste piese vestimentare au rămas pentru totdeauna în istorie.

Publicat: 14 septembrie 2022, 7:17

Stilul vestimentar al Prințesei Diana a trecut printr-o mulțime de transformări. Evoluția a fost una sesizabilă, iar după divorțul de Prințul Charles, Lady Di a renunțat în totalitate la Protocolul Regal. Aceasta aa ales tot timpul hainele care să o pună în valoare, dar care să demonstreze grația și rafinamentul său.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cele mai cunoscute rochii purtate de Prințesa Diana

Prințesa Diana a fost un simbol pentru milioane de femei din lumea întreagă. De-a lungul timpului, alegerile sale vestimentare au fost luate drept reper pentru generații întregi. Kate Middleton poartă deseori ținute inspirate din gusturile mamei Prințului William. Experții regali au remarcat o asemănare incredibilă între ținutele purtate de Kate și cele purtate de Lady Di. În ciuda sutelor de haine pe care le-a purtat de-a lungul timpului, câteva rochii faimoase au rămas în istorie.

Rochia de mireasă

Rochia de mireasă a Prințesei Diana a costa 9 000 de lire sterline, iar aspectul său a fost păstrat secret până în ultimul moment. Aceasta a fost împodobită cu peste 10 000 de perle și straturi de tul. Ținuta a avut mâneci din voal și lasă, dar și o trenă lungă de aproximativ 8 metri.

Vezi mai multe imagini cu rochiile celebre ale Prințesei Diana în Galeria Foto!

Reclamă
Prințesa Diana îmbrăcată în rochie de mireasă la brațul prințului Charles
Rochia are o trenă de 25 de metri, cea mai lungă din istoria casei regale / Profimedia Images

Designer-ul rochiei de mireasă a Prințesei Diana a fost îngrozit de faptul că ținuta s-a șifonat înainte ca aceasta să ajungă la altar.

Cu toate acestea, Lady Di a strălucit în ținuta aleasă, iar oamenii nu au acordat o clipă atenției acestui mic detaliu. Nunta regală a fost vizionată de milioane de oameni din peste 70 de țări.

Reclamă

Rochia neagră purtată la dansul cu John Travolta

Prințesa Diana a avut parte de un moment magic la Casa Albă. Aceasta a fost invitată la dans de către John Travolta. Artistul a oferit recent interviuri în care a povestit mai multe despre momentul magic. Rochia din catifea a fost semnată de Victor Edelstein.

Povestea lui John Travolta îmbrăcat la costum negru alături de Prințesa Diana în timp ce aceasta face o piruetă
Povestea lui John Travolta despre dansul acordat Prințesei Diana s-a scris în anul 1985. Cei doi s-au întâlnit la Casa Albă / Profimedia Images

Lady Di a dansat întreaga seară și a atras privirile tuturor. Evenimentul important a avut loc în anul 1985. Soția Prințului Charles a rămas în istorie după ce a ales această ținută extrem de elegantă și rafinată.

Rochia de la Festivalul de Film de la Cannes

Printre cele mai cunoscute rochii purtate de Prințesa Diana se numără și rochia de la Festivalul de Film de a Cannes. Lady Di a purtat o rochie albastră semnată de Catherine Walker. La acel moment, soția Prințului charles avea doar 26 de ani.

Prințul Charles la costum alături de Prințesa Diana, care poartă o rochie albastră, în timp ce sosesc la Festivalul de Film de la Cannes 1987
În anul 1987, Prințesa Diana și soțul său au luat parte împreună la același festival / Profimedia Images

Aceasta a apărut pe covorul roșu pentru a participa la premiera filmului La Croisette. Alegerea de a purta această rochie a intrat în istorie. Rochia diafană din tul, într-o nuanță de albastru pudrat a scos-o imediat pe Lady Di din mulțime.

Rochia Răzbunării

Una din cele mai cunoscute ținute purtate de Prințesa diana este rochia răzbunării. Faimoasa ținută a fost purtată în anul 1994. Lady Di a purtat această ținută la scurt timp după ce Prințul Charles a recunoscut că i-a fost infidel.

Prințesa Diana, în 1994, când purta „revenge dress”, „rochia răzbunării”. Rochia e neagră, ea poartă un colier cu perle, are părul scurt și blond. Doi bărbați pe fundal
În 1994, Diana a atras atenția tuturor cu „rochia răzbunării”. Ea a purtat ținuta în aceeași zi în care Charles a recunoscut că nu i-a fost fidel / Profimedia

La câteva zile după ce Charles a făcut aceste declarații, Lady Di nu a mai ținut cont de protocolul regal și și-a expus silueta într-o rochie mulată. Ținuta superbă a fost aleasă pentru o petrecere organizată de Vanity Fair. Aceasta a atras atenția tuturor, iar în istorie a rămas cunoscută drept ”rochia răzbunării”.

Rochia de la Met Gala 1996

După despărțirea de Prințul Charles, Prințesa Diana a devenit tot mai îndrăzneață. Acesta a fost și cazul alegerii sale vestimentare de la Met Gala 1996.Ținuta aleasă i-a luat complet prin surprindere pe admiratorii Casei Regale. Lady Di a purtat o rochie care i-a lăsat la vedere silueta.

Prințesa Diana a purtat o rochie semnată de Dior la Met Gala 1996
Lady Di s-a prezentat alături de prietena sa apropiată, Liz Tilberis / Getty Images

Ținuta creată și semnată de Dior a fost confecționată din satin într-o nuanță de albastru închis. Rochia s-a asortat perfect cu inelul de logodnă pe care a ales să-l poarte în continuare. Bijuteria superbă se află acum în posesia Ducesei de Cambridge, care i-a adus și câteva mici modificări.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 15 aprilie – 21 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
În această perioadă, mulți dintre nativi se vor reîntoarce la credințele din trecut. Există o singură zodie care va descoperi că suferă de oboseală cronică, iar aceasta va trebui să ia o pauză prelungită....
2
O femeie frumoasă care poartă o rochie roz și simbolizează una dintre acele zodii energice
Horoscop
Cele mai energice zodii. Ei sunt nativii cu o forță interioară de invidiat
Te-ai întrebat vreodată care sunt cele mai energice zodii? Acești nativi au o forță interioară de invidiat. Reușesc să facă față tuturor provocărilor și aduc zâmbetul pe buzele oamenilor din viața lor. Ei sunt...
3
fată îmbrăcată în culori deschise pe un fundal bleu
Horoscop
Culoarea zodiei Gemeni. Nuanțele care îți poartă noroc dacă ești în această zodie
Fiecare nativ în parte are trăsături specifice, dar și lucruri care îi plac în mod deosebit și i se potrivesc mănușă. Află care este culoarea zodiei Gemeni și vezi cum poți să o porți...
4
Jennifer Lopez într-un crop top verde în timp ce își ascunde abdomenul cu ajutorul unei poșete
Divertisment
Abdomenul ei nu mai are niciun secret. Cum și-a pus timpul amprenta asupra corpului lui Jennifer Lopez
Abdomenul ei nu mai are niciun secret. Timpul pare că și-a pus amprenta asupra corpului lui Jennifer Lopez. Vedeta latino a făcut spectacol atunci când a apărut pe străzile din New York. Totul s-a...
5
O femeie frumoasă care poartă o rochie neagră și ține într-un cerc armonios mai multe frunze aurii
Horoscop
Zodii care iubesc liniștea. Ei sunt nativii care evită situațiile dramatice
Există unele zodii care iubesc liniștea și evită pe cât se poate situațiile dramatice. Acești nativi se feresc de persoanele care tind să fie vampiri energetici. Ei au nevoie de oameni sinceri în viața...
PARTENERI
×