Reclamă

Kate Middleton și-a modificat inelul de logodnă. Ducesa de Cambridge a luat această decizie la scurt timp după ce a fost cerută în căsătorie

Kate Middleton și-a modificat inelul de logodnă. Ducesa Cambridge a luat această decizie la scurt timp după ce a fost cerută în căsătorie. De altfel, inelul nu ar fi trebuit să ajungă la soția Prințului William. Acesta i-a fost lăsat moștenire Prințului Harry.

Publicat: 22 august 2022, 13:32

Prințul Harry a fost cel care a moștenit inelul de logodnă al mamei sale, Prințesa Diana. Cu toate acestea, el și-a dorit ca William să o ceară în căsătorie pe Kate cu o bijuterie specială, așa că i l-a oferit fratelui său. După ce inelul a ajuns în posesia lui Kate, toți oamenii și-au dorit să poată admira mai bine bijuteria de pe degetul Ducesei.

Kate Middleton și-a modificat inelul de logodnă

Bijuteria cu safir și diamante a costat în jur de 60.000 de dolari și a fost purtat de Prințesa Diana chiar și după divorțul de Prințul Charles. Inelul este considerat a fi una din cele mai frumoase piese din istoria modernă a bijuteriilor. Inelul are 12 carate și este format dintr-un safir ce este înconjurat de 14 diamante.

Vezi mai multe imagini cu inelul de logodnă al lui Kate Middleton în Galeria Foto!

Prințul William și Kate Middleton în imaginea aniversării logodne lor din anul 2010. El poartă un pulover bej, cu o cămașă albă. Ea poartă o bluză albă și inelul de logodnă. SE țin în brațe, pe un fundal cu o fereastră
Prințul William și Kate Middleton s-au logodit în anul 2010 / Profimedia Images

Prințul William a cerut-o în căsătorie pe Kate în Kenya, în timpul unei vizite oficiale din anul 2010. Cu doar câteva zile înainte de nuntă s-a aflat faptul că Ducesa de Cambridge a modificat inelul deoarece era prea mare și îi cădea de pe deget.

Reclamă

Pentru a nu strica bijuteria superbă, o mică bandă de argint a fost integrată la baza inelului pentru a avea mărimea potrivită pentru degetul Ducesei de Cambridge.

De altfel, Kate a declarat în nenumărate rânduri faptul că adoră inelul și îl poartă cu mândrie. Cum Prințul Harry i-a oferit inelul fratelui său, acesta a trebui să confecționeze un inel de logodnă nou și personalizat pentru viitoarea sa soție, Meghan Markle.

La fel ca Ducesa de Cambridge și Ducesa de Sussex a fost nevoită să-și modifice puțin inelul. Acest lucru s-a întâmplat după căsătoria cu Prințul Harry.

Reclamă

Inelul de logodnă i-a fost lăsat moștenire Prințului Harry

După moartea Prințesei Diana, Prințul William și Prințul Harry au fost nevoiți să aleagă două obiecte care au aparținut mamei lor. Acest lucru s-a întâmplat pentru a-i păstra amintirea vie. Prințul William ar fi optat pentru un ceas de aur. Prințul Harry a decis să aleagă inelul cu safir.

Toți apropiații Familiei Regale spun că Prințul Harry i-a dăruit inelul fratelui său. Acest lucru s-a întâmplat datorită valorii sentimentale pe care bijuteria o avea pentru cei doi frați.

Gurile rele spun că Prințul William este cel care ar fi venit cu această propunere. Se crede că el i-ar fi cerut inelul Prințului Harry. Totuși, acest lucru nu a fost niciodată confirmat. În familia Regală Britanică există o adevărată tradiție când vine vorba de bijuteriile cu safir.

Prințul Albert a fost cel care i-a dăruit logodnicei sale o broșă cu safir. Este aceeași pe care Regina Elisabeta a purtat-o de-a lungul timpului la nenumărate evenimente. Pentru că inelul de logodnă al Prințesei Diana a ajuns în cele din urmă la Ducesa de Cambridge, Prințul Harry a fost nevoit să conceapă unul nou.

Acesta a folosit unele din diamantele pe care le-a moștenit de la mama sa pentru a realiza bijuteria superbă de pe degetul lui Meghan Markle. Deși inelul Ducesei de Sussex are o valoare mult mai mică față de bijuteria cu diamante și safir, aceasta crește în sufletul Prințului Harry datorită valorii sentimente.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Încărcător lăsat în priză
Timp liber
Cât consumă încărcătorul lăsat în priză. Câți bani dai în plus la factura lunară
Dacă vrei să știi cât consumă încărcătorul lăsat în priză și dacă un încărcător conectat folosește energie, răspunsul direct este „Da”. Cu toate acestea, se pare că nu trebuie să te îngrijorezi prea tare...
2
Prăjitura Krem a la Krem decorată cu pudră de cacao, pe un platou negru, cu linguriță
Rețete
Prăjitura Krem a la Krem. Rețetă de colecție
Dacă ți-ai propus să-ți delectezi familia și prietenii cu un desert delicios și nu foarte greu de preparat, prăjitura Krem a la Krem îndeplinește cu succes toate condițiile. Tot ce trebuie să faci pentru...
3
Rita Ora în timp ce prezintă un spectacol de modă
Divertisment
Rita Ora a purtat o rochie transparentă. Cântăreața a participat la British Fashion Awards 2022
Rita Ora a purtat o rochie transparentă. Cântăreața internațională a participat la British Fashion Awards 2022. Diva și-a făcut apariție într-o ținută care nu a lăsat loc imaginației. Vedeta a fost încântată de toată...
4
Fată frumoasă îmbrăcată în negru ți în mână un felinar, o bufniță și un păianjen
Horoscop
Ce animal de companie ți se potrivește, în funcție de zodie. Află ce spun specialiștii
Dacă vrei să știi ce animal de companie ți se potrivește în funcție de zodie, trebuie să înțelegi că alegerea unui astfel de companion necesită multe angajamente. Este vorba despre mult mai multe detalii...
5
O femeie care poartă mănuși galbene de cauciuc are în mână un burete galben cu verde și curăță un colț de lângă o fereastră care are mucegai pentru a ilustra cum poți scăpa de mucegaiul din casă
Timp liber
Cum poți scăpa de mucegaiul din casă. Sfaturi utile din partea experților în curățenie
Apariția mucegaiului în interiorul locuinței este o problemă cu care se confruntă multe persoane. Pe lângă aspectul inestetic al petelor de mucegai, acestea sunt și periculoase pentru sănătate. Ți-am pregătit câteva soluții despre cum...
PARTENERI
×