Reclamă

Kate Middleton a fost fotografiată într-o pereche de pantaloni scurți. Ducesa de Cambridge a participat la Sail Grand Prix Marea Britanie

Kate Middleton a fost fotografiată într-o pereche de pantaloni scurți. Ducesa de Cambridge a atras toată atenția celor din jur cu ținuta ei. Alteța Sa regală nu obișnuiește să poarte haine care îi lasă prea mult la vedere corpul.

Publicat: 1 august 2022, 11:28

Ducesa de Cambridge a fost în orașul naval istoric Plymouth din Devon pentru a participa la Sail Grand Prix Marea Britanie. S-a îmbrăcat pentru acest eveniment într-un pulover elegant bleumarin cu dungi albe, scrie People.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Kate Middleton a fost fotografiată într-o pereche de pantaloni scurți

Kate, în vârstă de 40 de ani, și-a asortat look-ul cu pantaloni scurți de in alb cu nasturi aurii, pantofi sport albi și cercei aurii.

Ducesa de Cambridge a vizitat Plymouth pentru a participa la o cursă a echipei Marii Britanii împotriva Noii Zeelande. A fost o amicală „cursă a Commonwealth-ului” pe coasta de sud a Angliei.

După o schimbare rapidă a ținutei, Kate a purtat o șapcă gri și costum de neopreno oficial GBR. Apoi s-a alăturat lui Sir Ben Ainslie, cel mai de succes marinar din istoria Olimpiei, și restului echipajului Marii Britanii. Kate l-a întâlnit anterior pe Ainslie la Jocurile Olimpice de la Londra 2012. Acolo acesta a câștigat a patra medalie de aur.

Înainte de a se îmbarca în catamaran, Kate s-a întâlnit și cu tinerii care participau la activitățile 1851 Trust pentru a promova sustenabilitatea. Grupul a aflat mai multe despre iarba de mare, unul dintre cele mai importante instrumente naturale în contracararea schimbărilor dăunătoare ale climei noastre. Ca parte a activității, copiii au realizat covorașe cu iarbă de mare pentru a fi plantate în largul Plymouth Sound. Acest lucru va ajuta la îmbunătățirea sănătății marine și va contribui la captarea carbonului albastru.

Reclamă

Vezi mai multe imagini în GALERIA FOTO!

Kate Middleton a participat la un eveniment cu catamarane, într-o ținută casual
După o schimbare rapidă a ținutei, Kate a purtat o șapcă gri și costum de neopreno oficial GBR / Profimedia Images

Kate este patronul regal al 1851 Trust, care a fost co-fondat de Ainslie și care lucrează pentru a inspira tinerii să exploreze știința și tehnologia prin sport.

Reclamă

Ducesa de Cambridge a fost văzută recent și la un meci de polo, acolo unde a purtat tot o ținută albă.

Familia Ducilor de Cambridge, pasionată de bărci și înot

Cursa de duminică nu este prima dată când Kate participă la o cursă cu vele. Ducesa s-a implicat alături de Prințul William în august 2019 într-un eveniment caritabil în care cei doi acționau fiecare ca comandanți ai navelor concurente pentru șansa de a câștiga Cupa Regelui. E un trofeu istoric prezentat pentru prima dată de Regele George V la Royal Yacht Squadron din Cowes în 1920.

În ciuda statutului lor regal, niciunul nu a luat premiul principal. Cu toate acestea, William s-a plasat mai sus decât Kate. În timpul ceremoniei de premiere, Kate a strâns cu bunăvoință o lingură uriașă de lemn. Acesta e premiul desemnat căpitanului a cărui echipă a terminat ultima.

William și Kate își transmit acum dragostea pentru sport celor trei copii ai lor, Prințul George, în vârstă de 9 ani, Prințesa Charlotte, de 7 ani și Prințul Louis, de 4 ani.

„Acum sunt o familie de marinari”, a declarat anterior o sursă pentru Vanity Fair. „Kate a fost întotdeauna un marinar competent, iar William este și el destul de bun. S-au bucurat de un timp minunat pe coastă în această vară. Au navigat și le-au arătat copiilor cum să conducă și să navigheze o barcă”.

Sursa a adăugat că Prințul George și Prințesa Charlotte sunt, de asemenea, „buni înotători”. Se pare că aceștia „nu au avut nicio reținere să sară în mare, chiar dacă era puțin învolburată”.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
O femeie frumoasă care poartă o rochie roz și simbolizează una dintre acele zodii energice
Horoscop
Cele mai energice zodii. Ei sunt nativii cu o forță interioară de invidiat
Te-ai întrebat vreodată care sunt cele mai energice zodii? Acești nativi au o forță interioară de invidiat. Reușesc să facă față tuturor provocărilor și aduc zâmbetul pe buzele oamenilor din viața lor. Ei sunt...
2
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 15 aprilie – 21 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
În această perioadă, mulți dintre nativi se vor reîntoarce la credințele din trecut. Există o singură zodie care va descoperi că suferă de oboseală cronică, iar aceasta va trebui să ia o pauză prelungită....
3
O femeie frumoasă care stă în pat și citește mesaje încercând să-și urmărească fostul partener
Horoscop
Zodii care își urmăresc fostul partener. Nativii care nu pot trece cu ușurință peste o despărțire
Există unele zodii care își urmăresc fostul partener. Acești nativi caută orice motiv pentru a vedea ce face persoana de care s-au despărțit. Ei trec mai greu peste momentul despărțirii și nu pot accepta...
4
O femeie frumoasă care poartă o rochie neagră și ține într-un cerc armonios mai multe frunze aurii
Horoscop
Zodii care iubesc liniștea. Ei sunt nativii care evită situațiile dramatice
Există unele zodii care iubesc liniștea și evită pe cât se poate situațiile dramatice. Acești nativi se feresc de persoanele care tind să fie vampiri energetici. Ei au nevoie de oameni sinceri în viața...
5
O femeie frumoasă care își aplică anticearcăn în timp ce se uită în oglindă
Frumusețe
Când se aplică anticearcănul. Ordinea corectă a produselor de machiaj
Dacă nu ești pasionată de beauty sau ești la început de drum, atunci poate fi copleșitor să începi să te machiezi singură. Cu atât de multă informație este greu să alegi pe cea care...
PARTENERI
×