Reclamă

Prințul George are o poreclă simpatică pentru tatăl său. Cum îl strigă adesea pe Prințul William

Pentru cei mai mulți, Prințul William este cunoscut drept „Alteța Sa Regală”, dar fiul său cel mare are un alt nume pentru tatăl său. Prințul George are o poreclă simpatică pentru tatăl său. Află de aici cum îl strigă adesea pe Ducele de Cambridge.

Publicat: 28 iulie 2022, 7:36

Prințul William poate avea o serie de titluri regale. Cu toate acestea, porecla Prințului George pentru tatăl său ar putea să fie cea mai importantă dintre toate.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Prințul George are o poreclă simpatică pentru tatăl său

În timpul unei vizite din 2018 la Leicester, Kate Middleton a dezvăluit că cei trei copii ai săi, Prințul George, 9 ani, Prințesa Charlotte, 7 ani și Prințul Louis, 4 ani, au un nume simpatic pentru tatăl lor.

Un membru al mulțimii, pe nume Fiona Sturgess, le-a spus reporterilor: „Kate a spus că William a jucat fotbal cu copiii aseară și unul dintre ei a spus: „Cred că a fost George,” Jucați fotbal mâine, Pops?”

Prințul George, care și-a sărbătorit recent a noua aniversare, are o legătură strânsă cu tatăl său. Pe lângă statutul lor asemănător, Prințul William îl învață deja pe fiul său cel mare (care este al treilea în linia succesiunii la tron după el) despre viața regală.

George s-a alăturat părinților săi în turneele regale încă de când era copil. Cuplul l-a adus pe micul prinț în Australia și Noua Zeelandă când avea doar 9 luni! Recent a participat la mai multe evenimente de familie, cum ar fi excursia anuală de Crăciun la biserică.

Reclamă

Prințul George are deja responsabilități importante

Prințul George se ocupă deja de unele dintre cauzele caritabile ale tatălui său. Charlie Mayhew, directorul executiv al organizației caritabile Tusk, care lucrează pentru a proteja speciile pe cale de dispariție din Africa, a dezvăluit că Prințul George a organizat o vânzare de prăjituri în timpul lockdown-ului COVID-19 pentru a strânge bani pentru organizație. Prințul William este patronul regal al lui Tusk din 2005, ca parte a activității sale continue de a proteja mediul.

George a moștenit, de asemenea, o serie de interese și hobby-uri de la tatăl său. La fel ca Prințul William, Prințul George este un mare fan al fotbalului. A ajuns să-și însoțească părinții la turneul Euro 2020 vara trecută. Atunci el a arătat cu totul schimbat într-un costum cu cravată.

Reclamă

Prințul George și-a făcut debutul la Wimbledon în această vară, la 31 de ani după ce Prințul William a participat pentru prima dată la faimosul turneu de tenis cu mama, Prințesa Diana, la aproximativ aceeași vârstă.

Kate Middleton alături de Prințul William ș Prințul George la Wimbledon 2022
Ducesa de Cambridge i-a înmânat trofeul câștigătoarei Elena Rybakina / Profimedia Images

Kate și Prințul William au dezvăluit, de asemenea, că George și-a exprimat interesul pentru toate lucrurile legate de aviație, în special elicoptere. La urma urmei, Prințul William a fost căpitan de căutare și salvare în Royal Air Force.

Cum se alintă Ducii de Cambridge și copiii lor în familie

Copiii Ducilor de Cambridge au o serie de porecle pe pentru Prințul William, care au fost dezvăluite de-a lungul anilor. Într-o scrisoare a Prințesei Charlotte către „bunicia” ei, Prințesa Diana, lansată în onoarea Zilei Mamei în Regatul Unit în 2021, micuța prințesă a scris: „Lui Pata îi lipsești”.

Prințul William are și el porecle pentru copiii săi. În timpul unui tur al grădinii special concepute la Chelsea Flower Show 2019, William a numit-o pe Prințesa Charlotte „Mignonette”. În mod potrivit, „Mignonette” este derivat din originea franceză a lui „mignon”, adică „mic, dulce și delicat” sau „drăguț”. Vechile definiții franceze consideră, de asemenea, că „mignon” înseamnă „delicat, plăcut, blând și amabil”.

Când Prințul William și Kate au vizitat Țara Galilor la începutul acestui an, Nicky Hurst de la Country Fare Wholefoods and Fine Cheeses a avut o exprimare obișnuită când cuplul s-a oprit la standul de brânzeturi de la Abergavenny Market.

„Sunt drăguți”, a spus Hurst pentru PEOPLE. „Nu eram sigur cum vor fi și cum să îi numesc în ceea ce privește titlurile lor. Le-am spus „Kate” și „Will” și au fost foarte relaxați.”

În 2019, Kate s-a referit la Charlotte printr-o altă poreclă dulce: Lottie. Familia regală se strigă adesea reciproc după porecle. De fapt, Kate a părut să se adreseze Prințului Charles drept „bunic” vara trecută, la summitul G-7.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 15 aprilie – 21 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
În această perioadă, mulți dintre nativi se vor reîntoarce la credințele din trecut. Există o singură zodie care va descoperi că suferă de oboseală cronică, iar aceasta va trebui să ia o pauză prelungită....
2
O femeie frumoasă care poartă o rochie roz și simbolizează una dintre acele zodii energice
Horoscop
Cele mai energice zodii. Ei sunt nativii cu o forță interioară de invidiat
Te-ai întrebat vreodată care sunt cele mai energice zodii? Acești nativi au o forță interioară de invidiat. Reușesc să facă față tuturor provocărilor și aduc zâmbetul pe buzele oamenilor din viața lor. Ei sunt...
3
fată îmbrăcată în culori deschise pe un fundal bleu
Horoscop
Culoarea zodiei Gemeni. Nuanțele care îți poartă noroc dacă ești în această zodie
Fiecare nativ în parte are trăsături specifice, dar și lucruri care îi plac în mod deosebit și i se potrivesc mănușă. Află care este culoarea zodiei Gemeni și vezi cum poți să o porți...
4
Jennifer Lopez într-un crop top verde în timp ce își ascunde abdomenul cu ajutorul unei poșete
Divertisment
Abdomenul ei nu mai are niciun secret. Cum și-a pus timpul amprenta asupra corpului lui Jennifer Lopez
Abdomenul ei nu mai are niciun secret. Timpul pare că și-a pus amprenta asupra corpului lui Jennifer Lopez. Vedeta latino a făcut spectacol atunci când a apărut pe străzile din New York. Totul s-a...
5
O femeie frumoasă care poartă o rochie neagră și ține într-un cerc armonios mai multe frunze aurii
Horoscop
Zodii care iubesc liniștea. Ei sunt nativii care evită situațiile dramatice
Există unele zodii care iubesc liniștea și evită pe cât se poate situațiile dramatice. Acești nativi se feresc de persoanele care tind să fie vampiri energetici. Ei au nevoie de oameni sinceri în viața...
PARTENERI
×