Reclamă

Prințul George are o poreclă simpatică pentru tatăl său. Cum îl strigă adesea pe Prințul William

Pentru cei mai mulți, Prințul William este cunoscut drept „Alteța Sa Regală”, dar fiul său cel mare are un alt nume pentru tatăl său. Prințul George are o poreclă simpatică pentru tatăl său. Află de aici cum îl strigă adesea pe Ducele de Cambridge.

Publicat: 28 iulie 2022, 7:36

Prințul William poate avea o serie de titluri regale. Cu toate acestea, porecla Prințului George pentru tatăl său ar putea să fie cea mai importantă dintre toate.

Prințul George are o poreclă simpatică pentru tatăl său

În timpul unei vizite din 2018 la Leicester, Kate Middleton a dezvăluit că cei trei copii ai săi, Prințul George, 9 ani, Prințesa Charlotte, 7 ani și Prințul Louis, 4 ani, au un nume simpatic pentru tatăl lor.

Un membru al mulțimii, pe nume Fiona Sturgess, le-a spus reporterilor: „Kate a spus că William a jucat fotbal cu copiii aseară și unul dintre ei a spus: „Cred că a fost George,” Jucați fotbal mâine, Pops?”

Prințul George, care și-a sărbătorit recent a noua aniversare, are o legătură strânsă cu tatăl său. Pe lângă statutul lor asemănător, Prințul William îl învață deja pe fiul său cel mare (care este al treilea în linia succesiunii la tron după el) despre viața regală.

George s-a alăturat părinților săi în turneele regale încă de când era copil. Cuplul l-a adus pe micul prinț în Australia și Noua Zeelandă când avea doar 9 luni! Recent a participat la mai multe evenimente de familie, cum ar fi excursia anuală de Crăciun la biserică.

Reclamă

Prințul George are deja responsabilități importante

Prințul George se ocupă deja de unele dintre cauzele caritabile ale tatălui său. Charlie Mayhew, directorul executiv al organizației caritabile Tusk, care lucrează pentru a proteja speciile pe cale de dispariție din Africa, a dezvăluit că Prințul George a organizat o vânzare de prăjituri în timpul lockdown-ului COVID-19 pentru a strânge bani pentru organizație. Prințul William este patronul regal al lui Tusk din 2005, ca parte a activității sale continue de a proteja mediul.

George a moștenit, de asemenea, o serie de interese și hobby-uri de la tatăl său. La fel ca Prințul William, Prințul George este un mare fan al fotbalului. A ajuns să-și însoțească părinții la turneul Euro 2020 vara trecută. Atunci el a arătat cu totul schimbat într-un costum cu cravată.

Reclamă

Prințul George și-a făcut debutul la Wimbledon în această vară, la 31 de ani după ce Prințul William a participat pentru prima dată la faimosul turneu de tenis cu mama, Prințesa Diana, la aproximativ aceeași vârstă.

Kate Middleton alături de Prințul William ș Prințul George la Wimbledon 2022
Ducesa de Cambridge i-a înmânat trofeul câștigătoarei Elena Rybakina / Profimedia Images

Kate și Prințul William au dezvăluit, de asemenea, că George și-a exprimat interesul pentru toate lucrurile legate de aviație, în special elicoptere. La urma urmei, Prințul William a fost căpitan de căutare și salvare în Royal Air Force.

Cum se alintă Ducii de Cambridge și copiii lor în familie

Copiii Ducilor de Cambridge au o serie de porecle pe pentru Prințul William, care au fost dezvăluite de-a lungul anilor. Într-o scrisoare a Prințesei Charlotte către „bunicia” ei, Prințesa Diana, lansată în onoarea Zilei Mamei în Regatul Unit în 2021, micuța prințesă a scris: „Lui Pata îi lipsești”.

Prințul William are și el porecle pentru copiii săi. În timpul unui tur al grădinii special concepute la Chelsea Flower Show 2019, William a numit-o pe Prințesa Charlotte „Mignonette”. În mod potrivit, „Mignonette” este derivat din originea franceză a lui „mignon”, adică „mic, dulce și delicat” sau „drăguț”. Vechile definiții franceze consideră, de asemenea, că „mignon” înseamnă „delicat, plăcut, blând și amabil”.

Când Prințul William și Kate au vizitat Țara Galilor la începutul acestui an, Nicky Hurst de la Country Fare Wholefoods and Fine Cheeses a avut o exprimare obișnuită când cuplul s-a oprit la standul de brânzeturi de la Abergavenny Market.

„Sunt drăguți”, a spus Hurst pentru PEOPLE. „Nu eram sigur cum vor fi și cum să îi numesc în ceea ce privește titlurile lor. Le-am spus „Kate” și „Will” și au fost foarte relaxați.”

În 2019, Kate s-a referit la Charlotte printr-o altă poreclă dulce: Lottie. Familia regală se strigă adesea reciproc după porecle. De fapt, Kate a părut să se adreseze Prințului Charles drept „bunic” vara trecută, la summitul G-7.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Ben Affleck de mână cu Jennifer Lopez în timp ce fac cumpărături din Paris
Divertisment
Ce cadou de nuntă au primit Ben Affleck și Jennifer Lopez de la Jennifer Garner. Fosta soție a actorului a făcut un gest neașteptat
Nunta artistei Jennifer Lopez a ținut zile la rând primele pagini ale presei internaționale. Vedeta s-a bucurat de o ceremonie restrânsă pe care a organizat-o în mare secret alături de soțul său, Ben Affleck....
2
Ducii de Cambridge, la Wimbledon, în haine elegante
Divertisment
Videoclipul viral cu Prințul William și Kate Middleton. Imaginile în care se distrează la petreceri au strâns peste 4 milioane de vizualizări
Videoclipul viral cu Prințul William și Kate Middleton a fost comentat de multe persoane. Imaginile cu cei doi, în timp ce se distrează, cel mai probabil în facultate, au fost vizionate de milioane de...
3
Vlad Gherman, îmbrăcat casual, la Roata Vedetelor
Divertisment
Vlad Gherman a spus totul despre el. Detaliile pe care puțini le știu despre celebrul actor
Vlad Gherman a intrat în lumina reflectoarelor încă din adolescență și s-a făcut remarcat în serialele produse de Ruxandra Ion. În paralel a cucerit inimile tinerilor din România atunci când a cântat în trupa...
4
Un cristal pe masa unei ghicitoare în cărți
Horoscop
Bijuterii care atrag prosperitatea și fericirea în viață. Ce cristale trebuie să porți
Purtarea acestor bijuterii care atrag prosperitatea și fericirea în viață îți poate schimba cu adevărat planurile de viitor. De la inele care îți iau ochii la brățări fine ce pot fi purtate doar în...
5
Ramona Olaru, fotografie lângă roata de la Roata Vedetelor
Divertisment
Ramona Olaru vorbește deschis despre relația cu Cătălin Cazacu. Ce o deranjează cel mai mult la actualul ei partener
Ramona Olaru vorbește deschis despre relația cu Cătălin Cazacu. Ea a filmat a doua ediție a show-ului difuzat în exclusivitate pe Antena PLAY, Roata Vedetelor. Pentru că și-a dorit să răspundă la toate întrebările,...
PARTENERI
×