Reclamă

Prințul George a împlinit 9 ani. Tot ce trebuie să știi despre fiul cel mare al Ducilor de Cambridge

Prințul George a împlinit 9 ani. Și cum copiii Ducilor de Cambridge sunt foarte des în atenția publicului, iar fanii își doresc să afle cât mai multe despre ei, află tot ce trebuie să știi despre fiul cel mare al Prințului William și al lui Kate Middleton.

Publicat: 22 iulie 2022, 7:58 / Actualizat: 22 iulie 2022, 10:37

Prințul George a atras atenția în ultimul timp cu aparițiile sale la evenimente importante, mai ales atunci când a fost invitat la Wimbledon alături de părinții săi. Acesta este analizat din cap până în picioare, de la ținuta aleasă și până la gesturi și mimică, scrie hellomagazine.com.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Prințul George a împlinit 9 ani

Ducesa de Cambridge l-a născut pe Prințul George pe data de 22 iulie 2013 la St Mary’s Hospital din Paddington, Londra. Nașterea lui a fost doar a doua oară când trei generații în linie directă de succesiune la tron au trăit toate în același timp.

Prima sarcină a lui Kate Middleton a stârnit un interes atât de mare încât fiecare detaliu era atent analizat. Datorită unei schimbări efectuate în succesiunea la tron, primul copil al Ducilor, indiferent de sex intra pe linia moștenitorilor la tron.

William și Kate, Ducele și Ducesa de Cambridge, au distribuit o fotografie cu fiul lor, Prințul George, în ziua în care fiul lor a împlinit 9 ani. Fotografia îl arată pe tânărul prinț zâmbitor, în vacanță. Imaginea a fost realizată de mama sa, potrivit unui comunicat de la Palatul Kensington.
Ducesa de Cambridge s-a dovedit a fi o fotografă pasionată de-a lungul anilor, făcând în mod regulat fotografii cu tânăra ei familie.

Fotografie portret cu Prințul George cu ocazia aniversării a 9 ani
Fotografia îl arată pe tânărul prinț zâmbitor, în vacanță / Profimedia Images
Reclamă

Ducii de Cambridge nu au pierdut timpul cu alegerea nașilor pentru Prințul George. Ei au decis ca George să aibă 7 nași, printre care Zara Tindall, Mr Oliver Baker, Earl Grosvenor (Hugh), Mr Jamie Lowther-Pinkerton, Mrs David Jardine-Paterson, The Hon Mrs Michael Samuel, and Mr William van Cutsem.

Tânărul regal, al cărui nume complet este Alteța Sa Regală Prințul George Alexander Louis de Cambridge, a primit numele unui șir de membri ai Familiei Regale.

Numele său de creștin a fost inspirat de bunicul Reginei, Regele George al V-lea, și de tatăl ei, Regele George al VI-lea.

Reclamă

Mijlocul nume al Prințului George, „Alexander”, este ales în onoarea Majestății Sale „Alexandra”.„Louis” este, de asemenea, unul dintre numele mijlocii ale Prințului William.

Poziția lui pe linia succesiunii la tron

Fiul cel mare al Ducilor de Cambridge este al treilea pe linia succesiunii la tron. Acesta va deveni rege al Marii Britanii după bunicul lui, Prințul Charles și tatăl său, Prințul William.

Potrivit biografului regal Robert Lacey, Ducii de Cambridge i-au spus Prințului George despre poziția sa anul trecut.

În timpul Jubileului de Platină de anul acesta, fanii au observat imediat cât de aproape a stat Prințul George de Majestatea Sa. Regina Elisabeta a apărut pentru ultima dată la balconul Palatului Buckingham. Fără îndoială, Regina în vârstă de 96 de ani a primit toată atenția. Ea i-a avut alături pe cei trei moștenitori pe linia succesiunii la tron. Prințul Charles, Prințul William și Prințul George i-au stat mereu aproape.

Care sunt hobby-urile Prințului George

La fel ca orice alt copil de vârsta lui, Prințul George are o arie mare de interese. Potrivit tatălui său, George este pasionat de dans. Atunci când a acordat un interviu pentru BBC Radio 1’s, Ducele de Cambridge a spus: „George se descurcă foarte bine cu dansul. Iubește să danseze. Și mama mea dansa adesea, adora mișcările. Și dacă este ceva care îți place cu adevărat, atunci trebuie să te bucuri de acel lucru. Nu lăsa pe nimeni să te dea înapoi”.

Dansul nu este singura pasiune a Prințului George. Fiul cel mare al Ducilor de Cambridge adoră să știe cât mai multe despre aeronave. În anul 2016, George a participat la Royal International Air Tattoo. Aceea a fost prima sa apariție regală în Marea Britanie. George a fost condus pe scara unuia dintre Red Arrow Hawks ai echipei RAF Aerobatic de William. Chiar a avut șansa de a sta în carlingă.

Prințul William alături de Prințul George și Ducesa Kate Middleton într-o tribună la un stadion din Anglia în timp ce aplaudă jucătorii de fotbal
Ducii de Cambridge l-au luat pe Prințul George la un meci de fotbal / Profimedia Images

Acesta moștenește și pasiunea mamei sale pentru bucătărie. Prințul George stă petrece mult timp în bucătărie. În luna februarie a anului 2019, Kate Middleton a spus în timp ce se afla într-o vizită la o școală că toți copiii ei sunt pasionați de bucătărie și că îi gătesc de multe ori.

Recent, Prințul George și-a exprimat interesul și față de fotbal. Tânărul regal este membru al echipei de fotbal a școlii sale. De asemenea, acesta pare să susțină echipa de fotbal preferată a tatălui său, Aston Villa.

Anul trecut, Prințul George a fost vizibil supărat când Anglia a pierdut în finala reprogramată a Campionatelor Europene din 2020.

Educația Prințului George

Prințul George a mers la Thomas’s Battersea alături de sora sa, Prințesa Charlotte, până în această vară. Școala din sudul Londrei este o instituție mixtă de elită situată relativ aproape de casa familiei din Kensington. O nouă școală urmează pentru cei trei copii. Familia se pregătește pentru mutarea în Windsor în această vară.

Școala Thomas a fost aleasă de Prințul William și Kate pentru că „era potrivită pentru George”.

În anii săi la școală, Prințul George a urmat 20 de minute de lectură și 30 de minute de matematică. Practica zilnică a tabelelor și 30 de minute de ortografie.

Mutarea în Windsor

Deși informațiile nu au fost confirmate, se crede că Prințul William și Kate se vor muta în Windsor în această vară. Ei își doresc să fie mai aproape de Majestatea Sa și de părinții lui Kate care locuiesc în Bucklebury.

Schimbându-și reședința de la Palatul Kensington cu o casă de familie pe moșia Windsor, fanii regali cred că cuplul caută să înceapă un nou capitol interesant, păstrând în același timp Apartamentul 1A de la palatul din Londra. Situată în uimitoarea zonă rurală din Berkshire, uluitoarea proprietate de 655 acri a Reginei le va oferi copiilor Ducilor de Cambridge oportunități nesfârșite de distracție în aer liber.

Prințul George s-a bucurat deja de o zi de probă la o nouă școală din Berkshire. Potrivit The Daily Mail, profesorii au organizat o clasă de probă pentru George. S-a spus că acesta s-a „distrat” și a fost ușurat atunci când elevii nu l-au recunoscut.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
O zână cu aripi, care stă speriată la pământ
Horoscop
Zodii care preferă să trăiască singure. Nativii care se simt mai bine atunci când au intimitate
Există atât de multe lucruri care merită spuse despre viața personală atunci când locuiești singură. Pacea și liniștea, filmele preferate, ora de culcare târzie și faptul că nu trebuie să dai nimănui nicio explicație....
2
Bianca Censori și Kanye West într-o mașină privată
Divertisment
Bianca Censori a purtat o ținută transparentă și a fost la un pas de un accident vestimentar. Partenera lui Kanye West a avut o apariție îndrăzneață
Bianca Censori a purtat o ținută transparentă și a fost la un pas de un accident vestimentar. Partenera lui Kanye West a avut o apariție îndrăzneață pe străzile din Los Angeles. Imaginile cu diva...
3
O femeie îmbrăcată într-o rochie roșie, impunătoare
Horoscop
Cele mai norocoase zodii în funcție de luna în care s-au născut. Ei sunt fericiții zodiacului
Astrologii ne spun că data nașterii are un rol aparte în doza de noroc cu care ne neștem. Însă te-ai întrebat vreodată care dintre lunile anului poartă mai mult noroc? În acest articol, vei...
4
O femeie tânără cu ochelari de soare la ochi și un ruj portocaliu pe buze
Frumusețe
Nuanțele de ruj care te îmbătrânesc. De ce culori să te ferești, potrivit specialiștilor
Uneori este suficient să accentuezi buzele cu ruj pentru a te simți mai încrezătoare în sine. Această metodă va atrage o mulțime de priviri asupra ta, lucru care te va face să te simți...
5
Charles Spencer surprins într-o fotografie portret la Althorp House
Divertisment
Charles Spencer a vorbit despre starea de sănătate a lui Kate Middleton. Fratele Prințesei Diana spune că este îngrijorat
Charles Spencer a vorbit despre starea de sănătate a lui Kate Middleton. Fratele Prințesei Diana este îngrijorat pentru soția Prințului William. Charles a oferit mai multe informații într-un interviu recent. Charles Spencer a vorbit...
PARTENERI
×