Reclamă

Pippa Middleton a născut al treilea copil. Sora lui Kate Middleton a adus pe lume o fetiță

Pippa Middleton a născut al treilea copil. Sora lui Kate Middleton a adus pe lume o fetiță. Pippa și soțul ei, James Matthews sunt, de asemenea, părinți unui băiețel pe nume Arthur, în vârstă de 3 ani, și ai unei fetițe, Grace, în vârstă de 1 an.

Publicat: 12 iulie 2022, 9:33

Pippa Middleton și James Matthews au acum trei copii și sunt mai fericiți ca niciodată. Sora mai mică a lui Kate Middleton a adus pe lume al treilea copilm o fetiță, în urmă cu câteva săptămâni, scrie People.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Pippa Middleton a născut al treilea copil

Pippa, în vârstă de 38 de ani, și James, de 46 de ani, și-au întâmpinat primul copil, un fiu pe nume Arthur, în octombrie 2018. Ea a născut o fetiță pe nume Grace în martie 2021.

Pippa a călcat pe urmele surorii ei regale și a născut în Aripa Lindo a Spitalului St. Mary. E același loc în care Kate și Prințul William și-au întâmpinat toți trei copiii.

Burtica de gravidă a frumoasei Pippa Middleton a fost expusă într-o rochie verde la concertul plin de vedete „Petrecerea la palat” organizat în cadrul Jubileului de Platină al Reginei Elisabeta, luna trecută. Alături de ea au fost Matthews, fratele ei, James Middleton și soția sa Alizée Thévenet.

Vezi mai multe imagini în GALERIA FOTO!

Reclamă
Pippa Middleton este însărcinată cu cel de-al treilea copil și ia parte la Jubileul de Platină al Reginei Elisabeta
Un nou bebeluș este pe cale să mărească familia Pippei Middleton / Profimedia Images

Fetița ce tocmai a venit pe lume este al șaselea nepot pentru Carole și Michael Middleton. Ea este de asemenea verișoară pentru Prințul George, Prințesa Charlotte și Prințul Louis.

Pe cei trei copii ai lui Pippa îi așteaptă multe întâlniri de joacă cu verii lor regali în viitor. Potrivit unei surse, Pippa și familia ei plănuiesc să se mute într-un sat de lângă Bucklebury, în Berkshire. Pippa și frații ei au crescut acolo, iar părinții lor încă locuiesc în zonă. Noua lor casă va fi la aproximativ 50 de minute de Windsor. Kate, William și cei trei copii ai lor se mută și ei acolo în această vară.

Reclamă

O sursă a declarat anterior pentru People că Pippa și soțul ei așteaptă cu nerăbdare să se stabilească într-un loc, „să aibă copii și să ducă o viață liniștită”.

Cum și-a cunoscut Pippa Middleton soțul

Pippa a început să se întâlnească cu soțul ei, James, în 2016. După scurt timp, cei doi au ales să-și unească destinele și s-au căsătorit în mai 2017. Pilotul de curse devenit între timp afacerist, a urmat studii private la școala Uppingham.
Acesta urmează să moștenească titlul de curtoazie scoțian de „Laird of Glen Affric”, care vine împreună cu o proprietate de 10.000 de acri, lângă Inverness, teren pe care tatăl său l-a cumpărat în 2008.

De asemenea, este fratele fostului participant al show-ului „Made in Chelsea”, Lothario Spencer Matthews. James este listat ca director general al Beaufort Glen Affric.

James deține un avion privat de 3 milioane de lire sterline. Acesta deține o casă cu șase dormitoare de 17 milioane de lire sterline. Locuința a fost achiziționată în 2014 și are un garaj la subsol, un home cinema subteran și un lift. Pippa și James s-au căsătorit în 2017 la Biserica St Mark din Englefield, moșia fostului parlamentar conservator Richard Benyon.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
O femeie frumoasă care stă în pat și citește mesaje încercând să-și urmărească fostul partener
Horoscop
Zodii care își urmăresc fostul partener. Nativii care nu pot trece cu ușurință peste o despărțire
Există unele zodii care își urmăresc fostul partener. Acești nativi caută orice motiv pentru a vedea ce face persoana de care s-au despărțit. Ei trec mai greu peste momentul despărțirii și nu pot accepta...
2
O femeie frumoasă care poartă o rochie neagră și ține într-un cerc armonios mai multe frunze aurii
Horoscop
Zodii care iubesc liniștea. Ei sunt nativii care evită situațiile dramatice
Există unele zodii care iubesc liniștea și evită pe cât se poate situațiile dramatice. Acești nativi se feresc de persoanele care tind să fie vampiri energetici. Ei au nevoie de oameni sinceri în viața...
3
O femeie frumoasă care își aplică anticearcăn în timp ce se uită în oglindă
Frumusețe
Când se aplică anticearcănul. Ordinea corectă a produselor de machiaj
Dacă nu ești pasionată de beauty sau ești la început de drum, atunci poate fi copleșitor să începi să te machiezi singură. Cu atât de multă informație este greu să alegi pe cea care...
4
Cara Delevingne, într-o ținută casual, pe stradă
Divertisment
Casa i-a fost distrusă de incendiu și acum a fost fotografiată așa. Vedeta care pare foarte afectată de eveniment
Casa i-a fost distrusă de incendiu și acum a fost fotografiată așa. Cara Delevingne pare foarte afectată de eveniment. Fotografii au surprins-o în timp ce ieșea de la o clasă de Pilates. Modelul și...
5
Jonah Hill, imagine din tinerețe, dintrun film
Divertisment
Jonah Hill e aproape de nerecunoscut pe placa de surf. Actorul a slăbit enorm, iar acum face mult sport
Jonah Hill e aproape de nerecunoscut pe placa de surf. Actorul a slăbit enorm, iar acum face mult sport. Fotografii au stat pe urmele lui și l-au pozat din toate unghiurile. Jonah Hill a...
PARTENERI
×