Reclamă

Exercițiile fizice ale Pippei Middleton sunt secretul slăbirii. Ce antrenamente propune sora lui Kate Middleton: „Am observat o mare diferență”

Exercițiile fizice ale Pippei Middleton sunt secretul slăbirii. Sora lui Kate Middleton a dezvăluit care sunt antreamentele ei preferate care o ajută să rămână în formă deși sunt de intensitate scăzută și ajută mult la flexibilitatea corpului.

Publicat: 11 februarie 2022, 7:40

Pippa Middleton a vorbit despre cum să-ți menții sănătatea corpului prin includerea mersului pe jos în rutina ta zilnică. Sora lui Kate spune că beneficiile antrenamentelor de înaltă intensitate sunt pentru oricine dorește să ardă grăsimile nedorite.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ea discută despre importanța flexibilității și despre modul în care câteva întinderi zilnice pot ajuta „sănătatea generală”.

Exercițiile fizice ale Pippei Middleton sunt secretul slăbirii

Ea a spus: „Exercițiile de întindere și de flexibilitate de intensitate scăzută sunt o parte crucială a oricărei rutine de fitness, împreună cu munca în sala de sport, echilibru și anduranță. Amestecă aceste elemente în regimul tău săptămânal pentru sănătatea generală”, scrie express.co.uk.

În ceea ce privește motivul pentru care flexibilitatea este importantă, Pippa a explicat: „Flexibilitatea ajută la stimularea refacerii musculare, aliniază corpul, ușurează durerea și îți relaxează întreaga ființă, oferindu-ți o gamă mai mare de mișcare”.

Fă-ți timp pentru yoga sau Pilates. Pozițiile controlate și pozițiile statice combinate cu respirația profundă ajută la creșterea fluxului sanguin și, prin urmare, a oxigenului către creier. Acest lucru limpezește mintea și te relaxează. Este, de asemenea, foarte energizant, în ciuda faptului că nu este o formă de exercițiu fizic susținut. E excelent pentru cei care petrec cea mai mare parte a zilei stând la un birou.

– Pippa Middleton

Reclamă

Iată propunerile Pippei Middleton

Toate acestea sfaturi vin după ce Pippa a discutat despre schimbările pe care exercițiile de Pilates le-au făcut în coprul ei. Ea a spus: „Fiind o persoană care este mereu în mișcare, Pilates a fost o evadare minunată din stilul meu de viață aglomerat din Londra.

Sora Ducesei de Cambridge, în vârstă de 37 de ani reușește să se mențină întotdeauna în formă. La scurt timp după ce a adus pe lume cel de-al doilea copil, fotografii au surprins-o la plimbare pe stradă, iar silueta sa arăta perfect. Pippa Middleton duce o viață foarte activă și are grijă să consume alimente sănătoase. Află care sunt preparatele ei preferate.

Reclamă

Poziția delfinului lucrează partea superioară a corpului abdomenul

  1. Începe într-o poziție de planșă cu greutatea pe antebrațe.
  2. Apăsă șoldurile și umerii înapoi spre picioare, ridicând posteriorul în aer. Ai grijă ca brațele să fie mereu întinse.
  3. Fă o pauză și revino în poziția de planșă.
  4. Repetă de 10-15 ori.

Poziția câinelui întărește tricepșii și umerii

  1. Începe într-o poziție de împingere cu mâinile în exteriorul umerilor și trage șoldurile spre tavan.
  2. Coboara capul pe sol. Când aproape atingi pământul, strânge mușchii umerilor pentru a împinge înapoi.
  3. Repetă de 12-15 ori.

Poziția vulturului întinde umerii și partea superioară a spatelui

  1. Începe cu ambele picioare îndoite și brațele în lateralul corpului. Transferă greutatea pe piciorul stâng. Ridică piciorul drept de pe podea.
  2. Trece coapsa dreaptă peste coapsa stângă cât mai sus posibil. Pune piciorul drept în jurul gambei stângi.
    Pune ambele brațe în față, paralele cu podeaua.
  3. Stai ghemuită. Încrucișează-ți brațele la coate și ține-te în fața pieptului. Ridică coatele la înălțimea umerilor păstrând în același timp umerii în jos, departe de urechi. Menține coloana vertebrală perpendiculară cu podeaua.
  4. Fă o pauză de 45-60 de secunde. Schimbă picioarele.
Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
2
O femeie care își aplică ulei pe păr
Frumusețe
Cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului, recomandate de experții în frumusețe
Podoaba capilară este unul din atuurile frumuseții feminine. Deși nu există o rețetă magică, cercetările arată că cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului pot accelera procesul. În plus, extractele puternice din plante ajută...
3
Un bărbat care stă pe o canapea, cu telecomanda în mână, care cască
Horoscop
Zodii care pot fi parteneri leneși. Cum să abordezi situația în relația de cuplu
Te-ai săturat să-ți cicăliști constant partenerul să-și facă sarcinile din casă? Te trezești că faci toate sarcinile grele din relație? Dacă da, nu ești singura. Astrologii lămuresc și această situație. Există zodii care pot...
4
O femeie care privește cu zâmbetul pe buze la o vitamină
Sănătate
Deficitul de vitamine care te-ar putea face să pari mai în vârstă. La ce recomandă specialiștii să fii atentă
Te-ai simțit mai fragilă, irascibilă și fără energie în ultima perioadă? Ar fi bine să verifici dacă ai deficit de vitamine. Acesta poate provoca o serie de simptome, cum ar fi oboseală și iritabilitate....
5
O femeie îmbrăcată în rochie albă, cu aripi de înger
Horoscop
Zodii care regretă că s-au deschis prietenilor. Nativii care se pot confrunta cu momente tensionate
Cât de multă încredere poți avea în oamenii pe care îi consideri apropiați de sufletul tău? Ai mai jos lista cu zodii care regretă că s-au deschis prietenilor și care au șanse mari să...
PARTENERI
×