Reclamă

Exercițiile fizice ale Pippei Middleton sunt secretul slăbirii. Ce antrenamente propune sora lui Kate Middleton: „Am observat o mare diferență”

Exercițiile fizice ale Pippei Middleton sunt secretul slăbirii. Sora lui Kate Middleton a dezvăluit care sunt antreamentele ei preferate care o ajută să rămână în formă deși sunt de intensitate scăzută și ajută mult la flexibilitatea corpului.

Publicat: 11 februarie 2022, 7:40

Pippa Middleton a vorbit despre cum să-ți menții sănătatea corpului prin includerea mersului pe jos în rutina ta zilnică. Sora lui Kate spune că beneficiile antrenamentelor de înaltă intensitate sunt pentru oricine dorește să ardă grăsimile nedorite.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ea discută despre importanța flexibilității și despre modul în care câteva întinderi zilnice pot ajuta „sănătatea generală”.

Exercițiile fizice ale Pippei Middleton sunt secretul slăbirii

Ea a spus: „Exercițiile de întindere și de flexibilitate de intensitate scăzută sunt o parte crucială a oricărei rutine de fitness, împreună cu munca în sala de sport, echilibru și anduranță. Amestecă aceste elemente în regimul tău săptămânal pentru sănătatea generală”, scrie express.co.uk.

În ceea ce privește motivul pentru care flexibilitatea este importantă, Pippa a explicat: „Flexibilitatea ajută la stimularea refacerii musculare, aliniază corpul, ușurează durerea și îți relaxează întreaga ființă, oferindu-ți o gamă mai mare de mișcare”.

Fă-ți timp pentru yoga sau Pilates. Pozițiile controlate și pozițiile statice combinate cu respirația profundă ajută la creșterea fluxului sanguin și, prin urmare, a oxigenului către creier. Acest lucru limpezește mintea și te relaxează. Este, de asemenea, foarte energizant, în ciuda faptului că nu este o formă de exercițiu fizic susținut. E excelent pentru cei care petrec cea mai mare parte a zilei stând la un birou.

– Pippa Middleton

Reclamă

Iată propunerile Pippei Middleton

Toate acestea sfaturi vin după ce Pippa a discutat despre schimbările pe care exercițiile de Pilates le-au făcut în coprul ei. Ea a spus: „Fiind o persoană care este mereu în mișcare, Pilates a fost o evadare minunată din stilul meu de viață aglomerat din Londra.

Sora Ducesei de Cambridge, în vârstă de 37 de ani reușește să se mențină întotdeauna în formă. La scurt timp după ce a adus pe lume cel de-al doilea copil, fotografii au surprins-o la plimbare pe stradă, iar silueta sa arăta perfect. Pippa Middleton duce o viață foarte activă și are grijă să consume alimente sănătoase. Află care sunt preparatele ei preferate.

Reclamă

Poziția delfinului lucrează partea superioară a corpului abdomenul

 1. Începe într-o poziție de planșă cu greutatea pe antebrațe.
 2. Apăsă șoldurile și umerii înapoi spre picioare, ridicând posteriorul în aer. Ai grijă ca brațele să fie mereu întinse.
 3. Fă o pauză și revino în poziția de planșă.
 4. Repetă de 10-15 ori.

Poziția câinelui întărește tricepșii și umerii

 1. Începe într-o poziție de împingere cu mâinile în exteriorul umerilor și trage șoldurile spre tavan.
 2. Coboara capul pe sol. Când aproape atingi pământul, strânge mușchii umerilor pentru a împinge înapoi.
 3. Repetă de 12-15 ori.

Poziția vulturului întinde umerii și partea superioară a spatelui

 1. Începe cu ambele picioare îndoite și brațele în lateralul corpului. Transferă greutatea pe piciorul stâng. Ridică piciorul drept de pe podea.
 2. Trece coapsa dreaptă peste coapsa stângă cât mai sus posibil. Pune piciorul drept în jurul gambei stângi.
  Pune ambele brațe în față, paralele cu podeaua.
 3. Stai ghemuită. Încrucișează-ți brațele la coate și ține-te în fața pieptului. Ridică coatele la înălțimea umerilor păstrând în același timp umerii în jos, departe de urechi. Menține coloana vertebrală perpendiculară cu podeaua.
 4. Fă o pauză de 45-60 de secunde. Schimbă picioarele.
Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
O femeie frumoasă care meditează în fața Lunii Pline din Capricorn
Horoscop
Zodii norocoase în timpul Lunii Pline din Capricorn. Nativii care se afirmă în fața celorlalți
Există unele zodii care sunt cu adevărat norocoase în timpul Lunii Pline din Capricorn 2024. Acești nativi se afirmă pe toate planurile și reușesc să aibă parte de multe reușite. Luna Plină în Capricorn...
2
cerc pentru horoscop cu toate zodiile pe un fundal închis la culoare
Horoscop
Luna Plină în Capricorn pe 22 iunie 2024. Berbecii și Balanțele resimt efecte puternice
Nativii cu marcaj cardinal vor fi cei mai afectați de Luna Plină în Capricorn pe 22 iunie 2024. Este vorba despre nativii Berbec, Rac, Balanță și Capricorn. Vor exista atașamente puternice pentru fiecare zodie...
3
O femeie frumoasă care poartă o rochie albastră și privește apusul
Horoscop
Zodii destinate succesului. Nativii care reușesc să se afirme în orice circumstanțe
Astrologii spun că există anumite zodii care sunt destinate succesului. Acești nativi reușesc să se descurce în orice circumstanțe și se afirmă ori de câte ori au de întâmpinat o nouă provocare. Unele semne...
4
Suri Cruise face poze cu prietenii la balul de absolvire
Divertisment
Suri Cruise a avut balul de absolvire. Tânăra este de o frumusețe răpitoare. Tom Cruise nu a mai căutat-o de ani de zile
Suri Cruise a avut balul de absolvire. Tânăra este de o frumusețe răpitoare. Tom Cruise nu a mai căutat-o de ani de zile, dar ea este o tânără echilibrată. Fiica lui Katie Holmes a...
5
Porție de ciorbă de dovlecei cu borș în bol
Rețete
Ciorbă de dovlecei cu borș, delicioasă și răcoroasă
Această ciorbă de dovlecei cu borș este delicioasă și răcoritoare, perfectă pentru zilele de vară, având un gust acrișor plăcut datorită borșului. Rețeta este ușoară și rapidă, iar ingredientele sunt dintre cele comune preparatelor...
PARTENERI
×