Reclamă

Kate Middleton și-a pierdut calmul în public: ipostazele în care a fost fotografiată

De fiecare dată când Kate Middleton apare în public ea este foarte grațioasă, mereu pregătită și cu zâmbetul pe buze. Cu toate acestea, trebuie să recunoaștem că în ciuda statutului pe care îl are, Kate este om ca noi ceilalți. Cum fotografii sunt mereu pe urmele ei, au fost și situații în care Kate Middleton și-a pierdut calmul în public.

Publicat: 9 ianuarie 2022, 7:30

Ducesa de Cambridge este mereu în atenția fotografilor. Fie că îi este pozată și analizată ținuta sau coafura, fie gesturile în raport cu cei din jur, Kate nu are cum să treacă neobservată. Fotografii sunt mereu pe urmele ei, iar ea trebuie să fie mereu impecabilă în public, scrie Cheatsheet.com.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Kate Middleton și-a pierdut calmul în public

Au existat de-a lungul timpului și situații când Kate Middleton și-a pierdut calmul în public. Imaginile au atras atenția tuturor. De ce? Pentru că Ducesa a încercat de-a lungul timpului să nu-și exprime prea mult emoțiile în public.

L-a certat pe Prințul George la nunta Pippei Middleton

Prințul George și Prințesa Charlotte sunt deja experimentați pentru a fi cavaler, respectiv domnișoară de onoare la nunți. Au avut acest rol la nunta lui Meghan Markle cu Prințul Harry, la cea a Prințesei Eugenie cu Jack Brooksbank, dar și la nunta dintre Pippa Middleton și James Matthews.

La nunta mătușii lor, Pippa, Prințul George nu a avut tocmai un comportament adecvat. Mama sa i-a atras atenția în afara bisericii. Fotografii au fost pe fază. Potrivit DailyMail, Kate Middleton a văzut cum fiul ei călca intenționat pe trena rochiei miresei. Ducesa a fost văzută ceartându-și copilul cel mare pentru acțiunile sale. Rezultatul final a fost un viitor rege în lacrimi.

Reclamă

Vezi mai multe imagini în GALERIA FOTO!

Kate Middleton, fotografiată în timp ce îl ceartă pe Prințul George la nunta Pippei Middleton
La nunta mătușii lor, Pippa, Prințul George nu a avut tocmai un comportament adecvat / Getty Images

A fost nevoită să intervină într-un acces de furie al Prințesei Charlotte

Reclamă

O altă dată când Kate a trebuit să se descurce cu unul dintre copiii ei a fost atunci când ea și William se aflau într-un turneu regal în Germania și Polonia în 2017, cu George și Charlotte alături de ei.

În ultima zi a vizitei familiei, chiar înainte de a se întoarce acasă, Charlotte a avut o criză de furie în public. Cu camerele ațintite asupra lor, micuța prințesă a avut o criză de furie, care a inclus datul din picioare și tăvălitul pe jos. Kate a luat-o pe sus, deoparte și a dus-o un pic mai departe de public pentru a o liniști. La un moment dat, Prințul William a încercat să intervină. Kate a ridicat repede degetul pentru a-l anunța pe William să stea departe pentru că avea situația sub control.

S-a uitat încruntată la soțul ei

În timpul aceluiași turneu, Ducesa de Cambridge a fost fotografiată în timp ce se uita încruntată la soțul ei. Acesta susținea un discurs la un eveniment în aer liber, susținut la Palatul Prezidențial din Polonia. Nu este clar de ce era atât de încruntată. Cum se aflau în turneu cu micuții lor, presa a pus expresia facială pe seama faptului că era doar obosită.

Kate Middleton și-a revenit rapid atunci când Prințul William și-a terminat discursul și au fost nevoiți să facă baie de mulțime.

Kate Middleton, Catherine, Alteța Sa Regală Ducesa de Cambridge, Contesa de Strathearn și Lady Carrickfergus, acestea sunt numele pe care soția Prințului William le are în prezent. Soția Prințului William urmează să aibă încă o schimbare de nume în următorii ani. Prima, după ce Prințul Charles preia tronul și o altă schimbare când William va deveni monarhul domnitor. Kate va moșteni probabil titlul de Prințesă de Wales.

În momentul în care Prințul William preia în cele din urmă tronul, după Prințul Charles, ca monarh domnitor, Kate va suferi apoi o schimbare suplimentară de titlulatură. Ea va fi probabil cunoscută sub numele de Regina Catherine.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
O zână cu aripi, care stă speriată la pământ
Horoscop
Zodii care preferă să trăiască singure. Nativii care se simt mai bine atunci când au intimitate
Există atât de multe lucruri care merită spuse despre viața personală atunci când locuiești singură. Pacea și liniștea, filmele preferate, ora de culcare târzie și faptul că nu trebuie să dai nimănui nicio explicație....
2
Bianca Censori și Kanye West într-o mașină privată
Divertisment
Bianca Censori a purtat o ținută transparentă și a fost la un pas de un accident vestimentar. Partenera lui Kanye West a avut o apariție îndrăzneață
Bianca Censori a purtat o ținută transparentă și a fost la un pas de un accident vestimentar. Partenera lui Kanye West a avut o apariție îndrăzneață pe străzile din Los Angeles. Imaginile cu diva...
3
O femeie îmbrăcată într-o rochie roșie, impunătoare
Horoscop
Cele mai norocoase zodii în funcție de luna în care s-au născut. Ei sunt fericiții zodiacului
Astrologii ne spun că data nașterii are un rol aparte în doza de noroc cu care ne neștem. Însă te-ai întrebat vreodată care dintre lunile anului poartă mai mult noroc? În acest articol, vei...
4
O femeie tânără cu ochelari de soare la ochi și un ruj portocaliu pe buze
Frumusețe
Nuanțele de ruj care te îmbătrânesc. De ce culori să te ferești, potrivit specialiștilor
Uneori este suficient să accentuezi buzele cu ruj pentru a te simți mai încrezătoare în sine. Această metodă va atrage o mulțime de priviri asupra ta, lucru care te va face să te simți...
5
Charles Spencer surprins într-o fotografie portret la Althorp House
Divertisment
Charles Spencer a vorbit despre starea de sănătate a lui Kate Middleton. Fratele Prințesei Diana spune că este îngrijorat
Charles Spencer a vorbit despre starea de sănătate a lui Kate Middleton. Fratele Prințesei Diana este îngrijorat pentru soția Prințului William. Charles a oferit mai multe informații într-un interviu recent. Charles Spencer a vorbit...
PARTENERI
×