Reclamă

Lady Gaga s-a inspirat din look-ul Ducesei de Cambridge. Ce ținută a purtat cântăreața

Se pare că filmările pentru pelicula House of Gucci au avut un impact real asupra vedetei internaționale. Lady Gaga a renunțat la ținutele extravagante pentru o zi și s-a inspirat din look-ul Ducesei de Cambridge. Cântăreața a optat pentru o ținută elegantă care să-i pună frumusețea naturală în evidență.

Publicat: 8 august 2021, 7:29 / Actualizat: 9 august 2021, 16:19

Lady Gaga este cunoscută în întreaga lume pentru ținutele sale care ies întotdeauna din tipare. De data aceasta, artista s-a decis să renunțe la pene sau paiete și a optat pentru un look simplu și elegant. Artista și-a impresionat complet fanii atunci când și-a făcut apariția pe străzile din New York.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Lady Gaga s-a inspirat din look-ul Ducesei de Cambridge

Cântăreața Lady Gaga știe cum să se facă remarcată. În cea mai recentă apariție a sa și-a surprins fanii cu o ținută complet ieșită din comun pentru alegerile sale. Deși oamenii se așteptau să o vadă purtând o creație specifică stilului său nonconformist, artista a făcut exact contrariul.

Vezi mai multe imagini în Galeria Foto!

Lady Gaga în timp ce poartă o rochie neagră cu buline albe după ce s-a inspirat din look-ul Ducesei de Cambridge și iese dintr-o clădire pe străzile din New York
Lady Gaga a renunțaț la ținutele extravagante și a optat pentru un look simplu și elegant / Profimedia Images

Gaga s-a inspirat de această dată din look-ul Ducesei De Cambridge și a purtat o rochie neagră elegantă cu buline albe. Rochia superbă cu guler și manșete albe i-au pus în evidență frumusețea naturală. La această ținută, artista a accesorizat o pereche de cercei simpli și o pereche de pantofi stiletto cu un toc mic și delicat.

Reclamă

Pentru a se proteja de soare, dar și de luminile aparatelor de fotografiat, vedeta a completat look-ul cu o pereche de ochelari de soare negri. Kate Middleton a purtat și ea această ținută în anul 2019.

Ducesa a optat pentru o rochie asemănătoare atunci când s-a aflat în vizită la Parcul Bletchley. Ținuta lui Kate a fost completată de  o curea în talie și o pereche de pantofi în nuanțe rochiei.

Se pare că rolul pe care Gaga îl joacă în filmul House of Gucci a avut un impact asupra stilului artistei. Lady Gaga a renunțat la ținutele cu care și-a obișnuit fanii s-a inspirat din look-ul elegant al Ducesei de Cambridge. 

Reclamă

Lady Gaga este complet transformată în pelicula House of Gucci

Lady Gaga este de nerecunoscut în pelicula House of Gucci. Trailerul oficial al filmului a surprins-o pe artistă într-o lumină cu totul nouă.

Vedeta internațională recunoscută pentru ținutele sale nonconformite este transformată complet. Producția care urmează să fie lansată pe 24 noiembrie 2021 urmărește povestea Patriziei Reggiani și a fostului său soț Maurizio Gucci. Gaga o interpretează pe frumoasa Patrizia și poartă în film ținute elegante care sunt departe de stilul vestimentar cu care artista și-a obișnuit fanii.

Lady Gaga s-a aflat pe platourile de filmare de nume mari precum Adam Driver, Jared Leto, Salma Hayek și Al Pacino. Cum filmările s-au încheiat, fanii s-au așteptat să o vadă pe artistă revenind la stilul său. Cu toate acestea, garderoba cântăreței pare că a suferit câteva transformări.

În cea mai recentă apariție a sa, Lady Gaga s-a inspirat din look-ul Ducesei de Cambridge. Vedeta internațională a purtat o rochie asemănătoare cu cea a lui Kate Middleton din anul 2019.

Eleganța nu se pierde niciodată și impresionează întotdeauna prin simplitatea sa. Apariția artistei pe străzile din New York a reușit să surprindă fanii într-un mod cu totul deosebit. 

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 15 aprilie – 21 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
În această perioadă, mulți dintre nativi se vor reîntoarce la credințele din trecut. Există o singură zodie care va descoperi că suferă de oboseală cronică, iar aceasta va trebui să ia o pauză prelungită....
2
O femeie frumoasă care poartă o rochie roz și simbolizează una dintre acele zodii energice
Horoscop
Cele mai energice zodii. Ei sunt nativii cu o forță interioară de invidiat
Te-ai întrebat vreodată care sunt cele mai energice zodii? Acești nativi au o forță interioară de invidiat. Reușesc să facă față tuturor provocărilor și aduc zâmbetul pe buzele oamenilor din viața lor. Ei sunt...
3
fată îmbrăcată în culori deschise pe un fundal bleu
Horoscop
Culoarea zodiei Gemeni. Nuanțele care îți poartă noroc dacă ești în această zodie
Fiecare nativ în parte are trăsături specifice, dar și lucruri care îi plac în mod deosebit și i se potrivesc mănușă. Află care este culoarea zodiei Gemeni și vezi cum poți să o porți...
4
Jennifer Lopez într-un crop top verde în timp ce își ascunde abdomenul cu ajutorul unei poșete
Divertisment
Abdomenul ei nu mai are niciun secret. Cum și-a pus timpul amprenta asupra corpului lui Jennifer Lopez
Abdomenul ei nu mai are niciun secret. Timpul pare că și-a pus amprenta asupra corpului lui Jennifer Lopez. Vedeta latino a făcut spectacol atunci când a apărut pe străzile din New York. Totul s-a...
5
O femeie frumoasă care poartă o rochie neagră și ține într-un cerc armonios mai multe frunze aurii
Horoscop
Zodii care iubesc liniștea. Ei sunt nativii care evită situațiile dramatice
Există unele zodii care iubesc liniștea și evită pe cât se poate situațiile dramatice. Acești nativi se feresc de persoanele care tind să fie vampiri energetici. Ei au nevoie de oameni sinceri în viața...
PARTENERI
×