Reclamă

Lady Gaga este de nerecunoscut. Cum arată artista în primul trailer al filmului „House of Gucci”

Trailerul de la filmul House of Gucci a apărut la doar câteva ore după ce pe contul oficial de Twitter au fost publicate postere ale filmului. Fanii au fost extrem de nerăbdători să vadă primele imagini din celebra peliculă. Un lucru a fost cert pentru toți. Artista Lady Gaga este de nerecunoscut în rolul pe care îl interpretează.

Publicat: 2 august 2021, 7:28 / Actualizat: 2 august 2021, 12:50

Producția House of Gucci urmează să fie lansată în data de 24 noiembrie 2021. Gaga va interpretat rolul Patriziei Reggiani, femeia care în 1995 a aranjat uciderea fostului său soț, Maurizio Gucci. Moștenitorul imperiului creat de casa de modă Gucci va fi ucis într-un mod complet neașteptat de către femeia pe care a iubit-o.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Lady Gaga este de nerecunoscut

Unul dintre cele mai așteptate trailere ale anului a fost în cele din urmă lansat. Pelicula House of Gucci va aduce în fața publicului nume mari din industria cinematografică. Staruri precum Lady Gaga, Adam Driver, Jared Leto, Salma Hayek și Al Pacino vor interpreta roluri excepționale într-un film care promite să țină publicul în suspans.

Vezi mai multe imagini în Galeria Foto!

Filmul care aduce la lumină o crimă în lumea imperiului modei este regizat de către Ridley Scott. Eforturile depuse de întreaga echipă au dus la un rezultat excepțional. Lady Gaga este una din actrițele de nerecunoscut care va juca un rol central în film.

Reclamă

Povestea se concentrează asupra vieții lui Maurizio Gucci, capul casei de modă Gucci și a fostei sale soții Patrizia Reggiani. Lady Gaga are un rol extrem de dificil de interpretat.

Cu toate acestea, imaginile din trailerul oficial au demonstrat că artista a reușit să între perfect în pielea personajului. Accentul pe care artista îl folosește reușește să transpună publicul exact în atmosfera plină de dinamism a casei de modă Gucci.

Era un nume care suna atât de dulce, de atrăgător, sinonim cu stilul, puterea și averea. Totuși, numele acela era de asemenea un blestem.

– Lady Gaga

Reclamă

Lady Gaga este de nerecunoscut în rolul Patriziei. Artista reușește să ofere personajului un aer plin de mister. Implicarea sa în personajul pe care îl interpretează a reușit să impresioneze chiar și colegii de platou. Salma Hayek a oferit public câteva informații din spatele camerelor de filmat în care și-a exprimat admirația față de colega sa, Lady Gaga. 

Părerile familie Gucci despre film

În timp ce fanii sunt încântați de apariția lui Lady Gaga care este de nerecunoscut, membrii familiei Gucci își manifestă nemulțumirile față de producție. Filmul va aduce la lumină aspecte din viața privată a celebrei case de modă Gucci. Scenariul încearcă să urmărească crima pusă la cale de către fosta soție a celebrului Maurizio Gucci.

Într-un interviu acordat pentru o publicație celebră membrii familiei Gucci au decis să rupă tăcerea.

Întreaga familie este profund dezamăgită. Tot ce fac acești oameni este să fure identitatea familiei noastre pentru a face profit. Vor doar să-și crească veniturile. Familia noastră are o identitate și o imagine pe care vrea să o mențină privată. Putem să stăm de vorbă despre orice, dar există o linie care nu ar trebui să fie trecută.

– Patrizia Gucci

Patricia Gucci este membru executiv al casei de modă și a încercat în mai multe rânduri să ia legătura cu soția producătorului de film.

Aceasta și-a dorit să primească lămuriri cu privire la scenariul filmului. Cu toate acestea, cererea ei nu a fost niciodată ascultată. Soția producătorului a încercat totuși să se întâlnească cu alți membri ai familiei la începutul anilor 2000, atunci când ar fi fost deschis un alt proiect asemănător.

Patricia este decisă să acționeze în consecință după lansarea filmului. Premiera a fost programată pentru data de 24 noiembrie 2021 în Statele Unite ale Americii, iar familia așteaptă cu îngrijorare să afle cum va arăta proiectul final.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
O femeie frumoasă care poartă o rochie roz și simbolizează una dintre acele zodii energice
Horoscop
Cele mai energice zodii. Ei sunt nativii cu o forță interioară de invidiat
Te-ai întrebat vreodată care sunt cele mai energice zodii? Acești nativi au o forță interioară de invidiat. Reușesc să facă față tuturor provocărilor și aduc zâmbetul pe buzele oamenilor din viața lor. Ei sunt...
2
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 15 aprilie – 21 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
În această perioadă, mulți dintre nativi se vor reîntoarce la credințele din trecut. Există o singură zodie care va descoperi că suferă de oboseală cronică, iar aceasta va trebui să ia o pauză prelungită....
3
O femeie frumoasă care stă în pat și citește mesaje încercând să-și urmărească fostul partener
Horoscop
Zodii care își urmăresc fostul partener. Nativii care nu pot trece cu ușurință peste o despărțire
Există unele zodii care își urmăresc fostul partener. Acești nativi caută orice motiv pentru a vedea ce face persoana de care s-au despărțit. Ei trec mai greu peste momentul despărțirii și nu pot accepta...
4
O femeie frumoasă care poartă o rochie neagră și ține într-un cerc armonios mai multe frunze aurii
Horoscop
Zodii care iubesc liniștea. Ei sunt nativii care evită situațiile dramatice
Există unele zodii care iubesc liniștea și evită pe cât se poate situațiile dramatice. Acești nativi se feresc de persoanele care tind să fie vampiri energetici. Ei au nevoie de oameni sinceri în viața...
5
O femeie frumoasă care își aplică anticearcăn în timp ce se uită în oglindă
Frumusețe
Când se aplică anticearcănul. Ordinea corectă a produselor de machiaj
Dacă nu ești pasionată de beauty sau ești la început de drum, atunci poate fi copleșitor să începi să te machiezi singură. Cu atât de multă informație este greu să alegi pe cea care...
PARTENERI
×