Lady Gaga, premiată pentru impactul cultural al muzicii sale

Lady Gaga, premiată pentru impactul cultural al muzicii sale. Vedeta a primit cheia orașului West Hollywood, pe 22 mai 2021, data ce marca cea de-a zecea aniversare de la lansarea single-ului și albumului ei, „Born this way”.

Publicat: 25 mai 2021, 7:30 / Actualizat: 25 mai 2021, 10:22

Starul pop, în vârstă de 35 de ani, a primit distincția din partea primarului orașului West Hollywood, Lindsey P. Horvath. Ziua de 23 de mai a fost oficial declarată, ziua „Born this Way” (traducere „Născut în felul acesta”) în orașul american. Lindsey Horvath i-a spus mulțumit artistei pentru că îi încurajează pe oameni să se iubească și să fie mândri de ei înșiși.

Lady Gaga, premiată pentru impactul cultural al muzicii sale

Fiind un eveniment non-formal, cântăreața a îmbrăcat un tricou maxi de culoare gri, dresuri de tip plasă și cizme cu platformă, de culoare roz deschis.

„Voi fi mereu aici în această zi pentru a sărbători cu voi, a plânge alături de voi, și a râde. Pentru că suntem niște poeți și vorbim unii cu ceilalți. Vă iubesc, haideți să ne distrăm”, a transmis artista participanților la eveniment.

Lady Gaga a împărtășit pe Instagram o serie de fotografii din cadrul evenimentului. Ea a adăugat un comentariu în care a mărturisit: „Melodia și albumul Born this way au fost inspirate de Carl Bean, un activist protestant de culoare. Acesta a scris prima versiune a cântecului „I was born this way”, ce a devenit un imn al comunității LQBTQ+. Ea i-a mulțumit celui care a inspirat-o pentru „zeci de ani de dragoste, curaj și un motiv de a trăi”.

Putem cu toții simți bucurie, pentru că merităm asta. Pentru că merităm dreptul de a inspira toleranță, acceptare și libertate pentru toți

– Lady Gaga

Gaga a arătat apectaculos, asortând vestimentației sale non-conformiste, un colier masiv de argint. Vedeta a purtat o coafură voluminoasă, fiind machiată cu eyeliner negru și ruj roșu, analizează Daily Mail.

Lady Gaga este apreciată de colegii săi pentru dedicația față de munca sa. Recent, Salma Hayek a declarat că o admiră pe vedetă pentru acest lucru.

Vezi mai multe poze în GALERIA FOTO!

Born this way

Cuvintele „Born this way” au fost desenate pe trotuar, în culorile steagului LGBTQ+. Acest eveniment a dat startul începutului sezonului Pride și Festivalului de artă One City One Pride, al orașului West Hollywood.

Din 2011 și până în prezent, Lady Gaga a vândut peste 5,2 milioane de albume muzicale. Piesele sale au fost difuzate de 5,8 miliarde de ori. Stefani Germanotta, numele real al artistei,  a vândut, de asemenea, peste 31 de milioane de piese digitale.

Directorul echipei de producție a cântăreței, Nicola Formichetti, a discutat cu ocazia acestui eveniment despre impactul cultural pe care l-a avut albumul „Born this way” și despre modul în care Gaga a redefinit felul în care artiștii muzicali folosesc social media.

„Lady Gaga a început să comunice cu fanii ei și să cunoască problemele lor. Ea a fost prima vedetă pop care a construit acest tip de relație prin intermediul rețelelor sociale. Îmi amintesc că ea a spus că trebuie să facem mai mult pentru aceștia; că este necesar să creăm muzică și mesaje mult mai profunde”, a declarat Nicola Formichetti.

„Drepturile persanelor gay, egalitatea de gen, egalitatea rasială au fost drepturi despre care s-a vorbit și pentru care s-a luptat în acea perioadă (în care a fost lansată prima varianta a melodiei „Born this Way)”, iar această luptă continuă și acum, a mai adăugat Nicola Formichetti. Odată cu albumul „Born this way”, cântăreața „a vrut să creeze o sărbătoare a egalității, cu care ascultătorii ei să rezoneze”.

Gaga s-a întors recent în SUA, după o perioadă de două luni la Roma, unde a participat la filmările producției „House Of Gucci”, în care joacă rolul Patriziei Reggiani, acuzată că a plănuit asasinatul fostului său soț, moștenitorul imperiului Gucci, Maurizio Gucci.

RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Nepoata Prințesei Diana, Amelia Spencer într-o bluză cu dantelă albă la expoziția de vară de la Royal Academy în 2019
Divertisment
Nepoata Prințesei Diana se mută în Marea Britanie. Unde va îmbrăca rochia de mireasă Amelia Spencer
Lady Amelia Spencer și Greg Mallett și-au anunțat logodna în iulie 2020. Cei doi și-au început povestea de iubire în campusul Universității din Cape Town. Cu toate acesta, nepoata Prințesei Diana a anunțat că...
2
Edith Gonzalez și Lorenzo Lazo, la un eveniment, pe covorul roșu, îmbrăcați elegant, în 2012
Divertisment
Fostul soț al lui Edith Gonzalez are o nouă iubită. Cine este femeia din viața lui Lorenzo Lazo
Fostul soț al lui Edith Gonzalez are o nouă iubită. Pe contul de Instagram apar mereu imagini cu cei doi. Lorenzo Lazo și-a găsit din nou echilibrul în brațele unei femei superbe, la numai...
3
Elvis Presley și Priscilla Presley, îmbrăcați în mire și mireasă, la nunta lor, în 1967
Divertisment
Cum s-a schimbat chipul Priscillei Presley. Fosta soție a lui Elvis Presley a apelat la operațiile estetice
Priscilla Presley, în vârstă de 76 de ani, avea doar 15 ani când l-a cunoscut pe bărbatul cu care s-a căsătorit opt ​​ani mai târziu, Elvis Presley. Pentru a opri efectele trecerii timpului, vedeta...
4
Ducii de Sussex, îmbrăcați casual, la Jocurile Invictus de la Toronto, în anul 2017
Divertisment
Ce loc ocupă fiica Ducilor de Sussex în linia succesiunii la tron
Decesul Ducelui de Edinburh nu a afectat linia succesiunii la tron. În schimb, nașterile din Familia Regală Britanică au schimbat ordinea. Acum toată lumea se întreabă ce loc ocupă fiica Ducilor de Sussex în...
5
Prințul Haary alături de soția sa Meghan Markle în timp ce stau apropiați unul de celălalt pe scaune și privesc spre camere în Australia în timpul unei vizite la liceul de fete Macarthur
Divertisment
Lilibet seamănă leit cu Ducii de Sussex. Ce spun apropiații despre micuță
Micuța Lilibet Diana Mountbatten-Windsor s-a alăturat Familiei Regale și seamănă leit cu părinții săi, Ducii de Sussex. De când a venit pe lume, Lili a devenit centrul universului pentru Prințul Harry și Meghan Markle....
PARTENERI
×