Reclamă

Lady Gaga, premiată pentru impactul cultural al muzicii sale

Lady Gaga, premiată pentru impactul cultural al muzicii sale. Vedeta a primit cheia orașului West Hollywood, pe 22 mai 2021, data ce marca cea de-a zecea aniversare de la lansarea single-ului și albumului ei, „Born this way”.

Publicat: 25 mai 2021, 7:30 / Actualizat: 25 mai 2021, 13:22

Starul pop, în vârstă de 35 de ani, a primit distincția din partea primarului orașului West Hollywood, Lindsey P. Horvath. Ziua de 23 de mai a fost oficial declarată, ziua „Born this Way” (traducere „Născut în felul acesta”) în orașul american. Lindsey Horvath i-a spus mulțumit artistei pentru că îi încurajează pe oameni să se iubească și să fie mândri de ei înșiși.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Lady Gaga, premiată pentru impactul cultural al muzicii sale

Fiind un eveniment non-formal, cântăreața a îmbrăcat un tricou maxi de culoare gri, dresuri de tip plasă și cizme cu platformă, de culoare roz deschis.

„Voi fi mereu aici în această zi pentru a sărbători cu voi, a plânge alături de voi, și a râde. Pentru că suntem niște poeți și vorbim unii cu ceilalți. Vă iubesc, haideți să ne distrăm”, a transmis artista participanților la eveniment.

Lady Gaga a împărtășit pe Instagram o serie de fotografii din cadrul evenimentului. Ea a adăugat un comentariu în care a mărturisit: „Melodia și albumul Born this way au fost inspirate de Carl Bean, un activist protestant de culoare. Acesta a scris prima versiune a cântecului „I was born this way”, ce a devenit un imn al comunității LQBTQ+. Ea i-a mulțumit celui care a inspirat-o pentru „zeci de ani de dragoste, curaj și un motiv de a trăi”.

Putem cu toții simți bucurie, pentru că merităm asta. Pentru că merităm dreptul de a inspira toleranță, acceptare și libertate pentru toți

– Lady Gaga

Reclamă

Gaga a arătat apectaculos, asortând vestimentației sale non-conformiste, un colier masiv de argint. Vedeta a purtat o coafură voluminoasă, fiind machiată cu eyeliner negru și ruj roșu, analizează Daily Mail.

Lady Gaga este apreciată de colegii săi pentru dedicația față de munca sa. Recent, Salma Hayek a declarat că o admiră pe vedetă pentru acest lucru.

Vezi mai multe poze în GALERIA FOTO!

Reclamă

Born this way

Cuvintele „Born this way” au fost desenate pe trotuar, în culorile steagului LGBTQ+. Acest eveniment a dat startul începutului sezonului Pride și Festivalului de artă One City One Pride, al orașului West Hollywood.

Din 2011 și până în prezent, Lady Gaga a vândut peste 5,2 milioane de albume muzicale. Piesele sale au fost difuzate de 5,8 miliarde de ori. Stefani Germanotta, numele real al artistei,  a vândut, de asemenea, peste 31 de milioane de piese digitale.

Directorul echipei de producție a cântăreței, Nicola Formichetti, a discutat cu ocazia acestui eveniment despre impactul cultural pe care l-a avut albumul „Born this way” și despre modul în care Gaga a redefinit felul în care artiștii muzicali folosesc social media.

„Lady Gaga a început să comunice cu fanii ei și să cunoască problemele lor. Ea a fost prima vedetă pop care a construit acest tip de relație prin intermediul rețelelor sociale. Îmi amintesc că ea a spus că trebuie să facem mai mult pentru aceștia; că este necesar să creăm muzică și mesaje mult mai profunde”, a declarat Nicola Formichetti.

„Drepturile persanelor gay, egalitatea de gen, egalitatea rasială au fost drepturi despre care s-a vorbit și pentru care s-a luptat în acea perioadă (în care a fost lansată prima varianta a melodiei „Born this Way)”, iar această luptă continuă și acum, a mai adăugat Nicola Formichetti. Odată cu albumul „Born this way”, cântăreața „a vrut să creeze o sărbătoare a egalității, cu care ascultătorii ei să rezoneze”.

Gaga s-a întors recent în SUA, după o perioadă de două luni la Roma, unde a participat la filmările producției „House Of Gucci”, în care joacă rolul Patriziei Reggiani, acuzată că a plănuit asasinatul fostului său soț, moștenitorul imperiului Gucci, Maurizio Gucci.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Planeta mercur înconjurată de semnele zodiacale pentru a lustra că mercur iese din retrograd pe 25 aprilie 2024
Horoscop
Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie. Ce urmează pentru zodii
Universul va deschide o poartă către un nou început pentru nativii din zodiac. Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie și lucrurile se vor schimba. Planeta își reia cursul direct, ceea ce înseamnă că...
2
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
3
O femeie superbă, blondă, care poartă o rochie roșie și ilustrează una dintre acele zodii care se folosesc de gelozie în relații
Horoscop
Zodii care se folosesc de gelozie în relații. Nativii care transformă acest sentiment într-o armă
Astrologii spun că există anumite zodii care se folosesc de gelozie în relații. Acești nativi reușesc să transforme acest sentiment într-o armă. Multe trăsături de personalitate sunt influențate de zodia în care ne naștem,...
4
O femeie frumoasă care poartă o rochie albastră și stă pe un pat de flori pentru a ilustra una dintre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024
Horoscop
Zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Trei nativi care vor avea parte de reușite
Astrologii vorbesc despre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Acești nativi au parte de momente de neuitat. Jupiter, planeta norocului și a abundenței, este pregătit să-i sprijine pe nativi să-și...
5
Prieteni care râd și se distrează într-o zi însorită
Horoscop
Lună Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024. Cum te influențează, în funcție de zodie
Un eveniment astrologic de o intensitate uriașă va acapara toate zodiile. Luna Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024 vine să ne aducă tot timpul la extreme. Nativii se vor simți prinși într-o mare...
PARTENERI
×