Reclamă

Salma Hayek o admiră pe Lady Gaga pentru rolul din „House of Gucci”: „Se dedică în totalitate muncii sale”

Salma Hayek și Lady Gaga joacă împreună în producția „House of Gucci”, ce va fi lansată pe 24 noiembrie 2021. În cadrul unui interviu, Salma Hayek a mărturisit că o admiră pe Lady Gaga pentru dedicația sa.

Publicat: 22 mai 2021, 7:30 / Actualizat: 22 mai 2021, 9:51

În acest film, Lady Gaga o interpretează pe Patrizia Reggiani, care în 1995 a orchestrat uciderea a fostului ei soț, Maurizio Gucci, moștenitorul imperiului de modă Gucci. Hayek joacă rolul unei clarvăzătoare condamnate la închisoare pentru că ar fi ajutat la planificarea crimei.

„Vorbeam la telefon (cu Lady Gaga, not.red.) și ea era deja (în pielea, not.red.) Patriziei. Accentul ei era perfect ”, a mărturisit declarativ Hayek.

Cred că ne-am distrat mult retrăind scene care nici măcar nu apar în film. (Lady Gaga, not.red.) este o adevărată profesionistă, iar eu abia așteptam să începem filmările. Să mergem pe platouri și să ne animăm una pe cealaltă

Salma Hayek

Salma Hayek o admiră pe Lady Gaga

„Este incredibil de talentată, inteligentă. Și are, pe lângă toate acestea, abilități suplimentare pe care nu le deține orice actor genial. De exemplu, improvizează foarte bine accentele. Desigur, acest lucru se datorează faptului că are o ureche muzicală fantastică. Ea improvizează extraordinar și nu toată lumea poate face asta. Întruchipează cu adevărat personajul. Am întâlnit doar o dată sau de două ori în viață pe cineva care să fie atât de dedicat personajului său. Lucrează, de asemenea, excelent în echipă”, a adăugat actrița.

Hayek a afirmat că „a fost un vis” să lucreze cu regizorul Ridley Scott. „Mă așteptam doar la ce este mai bun din partea lui Ridley. Așa că ar fi fost greu să fiu surprinsă în alt fel, dar nu credeam totuși că avea să fie atât de distractiv să lucrezi cu el”, a spus ea.

Reclamă

„Mă așteptam la asta din partea cântăreței Lady Gaga, dar el este foarte distractiv pe platourile de filmare. Simți că ai parte de foarte multă libertate și te simți în siguranță. Este și foarte atent la detalii. Nimic nu-i scapă. Nimic, nimic, nimic, nimic. ”, a adăugat aceasta.

Salma Hayek a mărturisit că i-a plăcut să ia în greutate, pentru rolul jucat. „Am fost în Italia și a fost ca un vis împlinit. Ești în Roma, joci într-un film și cu cât te rotunjești mai mult, cu atât te potrivești mai bine personajului. Pentru mine a fost un fel de Nirvana. Jur că îmi comandam încă o porție de paste cu zâmbetul pe buze. Ador pastele. Pastele erau servite, iar eu le savuram cu conștiința împăcată. Și erau delicioase”, citează Variety.

Recent, Salma Hayek a mărturisit că la începutul lockdown-ului a suferit de o formă severă de COVID-19. Recuperarea ei a durat extrem de mult, însă în luna aprilie a revenit pe platourile de filmare.

Reclamă

Adevărata poveste a filmului „House of Gucci”

„House of Gucci” se bazează pe cartea The House of Gucci: A Sensational Story of Murder, Madness, Glamour and Greed, scrisă de Sara Gay Forden și publicată în anul 2001.

În timp ce fanii sunt entuziasmați să vizioneze filmul, care a fost filmat în Italia, unii membri ai familiei Gucci au declarat clar că nu sunt încântați de acest proiect, potrivit Editorialist.

Strănepoții lui Guccio Gucci și-au exprimat îngrijorarea că filmul nu va respecta moștenirea familiei lor, informează Harper’s Bazaar. Cartea examinează povestea Patriziei Reggiani și a moștenitorului imperiului Gucci, Maurizio Gucci, dar mai ales, a asasinrii acestuia.

Patrizia Reggiani și Maurizio Gucci s-au căsătorit în 1973. Și au avut două fiice, Alessandra și Allegra. Maurizio conducea afacerea familiei, în vreme ce Patrizia a devenit consilierul lui Gucci. Maurizio a moștenit imperiul Gucci, fiind singurul moștenitor al tatălui său. Acest lucru a stârnit conficte în interiorul familiei. În 1985, acesta a părăsit-o pe Patrizia și fiicele sale pentru noua sa iubită, Paola Franchi. În 1993, Maurizio, după o perioadă de cheltuieli nesăbuite, el a fost nevoit să-și vândă acțiunile companiei către Investcorp, pentru 120 de milioane de dolari.

Trei ani mai târziu, Maurizio a fost asasinat. Patrizia a devenit atunci suspectul principal. În timpul procesului, s-ar fi vehiculat că Patrizia ar fi angajat patru complici pentru a comite crima. Deși nu a recunoscut niciodată, Patrizia a fost condamnată pentru aranjarea asasinatului fostului ei soț. Ea a fost condamnată la 29 de ani de închisoare. Celelalte trei persoane implicate au primit, de asemenea, pedepse îndelungate.

În octombrie 2016, după 18 ani de închisoare, Patrizia Reggiani a fost eliberată din închisoare. Ea s-ar fi declarat „enervată” de faptul că Lady Gaga o portretizează într-un film despre viața sa, fără să fi avut „amabilitatea” de a o întâlni personal.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Hartă astrală a fiecărei zodii în parte reprezentată de culoare albastru
Horoscop
Ce semnificație au semnele zodiacale. Cele 12 simboluri explicate pe înțelesul tuturor
Fiecare nativ aparține unui simbol specific, dar să știi ce semnificație au semnele zodiacale este esențial pentru cineva pasionat. Un exemplu elocvent o poate avea Taurul care arată un cerc cu două coarne deasupra....
2
Două borcane cu dulceață din flori de soc
Rețete
Dulceață din flori de soc, gustoasă și aromată
Dacă adori parfumul florilor de soc, află că poți profita de el și în diferite preparate culinare. Îți oferim o rețetă de dulceață din flori de soc, gustoasă și aromată, perfectă pentru răsfățul de...
3
Prăjitură spornică cu căpșuni porționată și decorată cu zahăr pudră și frunze de mentă
Rețete
Prăjitură spornică cu căpșuni. Rețetă simplă și ușoară de desert cu fructe
Dacă te ispitesc căpșunile parfumate care au apărut în piață, nu ezita să le incluzi în cât mai multe rețete de desert. Sunt gustoase, aromate și înnobilează aspectul preparatelor dulci. Îți oferim o rețetă...
4
Aishwarya Rai, elegantă și machiată la Festivalul de Film de la Cannes 2022
Divertisment
Aishwarya Rai a participat la Festivalul de Film de la Cannes 2022. Rochia spectaculoasă a atras privirile tuturor
Aishwarya Rai a participat la Festivalul de Film de la Cannes 2022. Rochia spectaculoasă a atras privirile tuturor pe covorul roșu, iar vedeta a primit aplauze pentru look-ul impresionant. Apariția sa la premiera filmului...
5
Două pahare și o sticlă cu socată, alături de o lămâie feliată și flori de soc
Rețete
Socată. Băutură răcoritoare tradițională românească
Luna mai este luna florilor, iar florile de soc se numără printre ele, fiind considerate unele dintre cele mai aromate. Nu ezita să profiți de proprietățile acestora, incluzându-le și în preparatele culinare. Începe cu...
PARTENERI
×