Reclamă

Salma Hayek o admiră pe Lady Gaga pentru rolul din „House of Gucci”: „Se dedică în totalitate muncii sale”

Salma Hayek și Lady Gaga joacă împreună în producția „House of Gucci”, ce va fi lansată pe 24 noiembrie 2021. În cadrul unui interviu, Salma Hayek a mărturisit că o admiră pe Lady Gaga pentru dedicația sa.

Publicat: 22 mai 2021, 7:30 / Actualizat: 22 mai 2021, 9:51

În acest film, Lady Gaga o interpretează pe Patrizia Reggiani, care în 1995 a orchestrat uciderea a fostului ei soț, Maurizio Gucci, moștenitorul imperiului de modă Gucci. Hayek joacă rolul unei clarvăzătoare condamnate la închisoare pentru că ar fi ajutat la planificarea crimei.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„Vorbeam la telefon (cu Lady Gaga, not.red.) și ea era deja (în pielea, not.red.) Patriziei. Accentul ei era perfect ”, a mărturisit declarativ Hayek.

Cred că ne-am distrat mult retrăind scene care nici măcar nu apar în film. (Lady Gaga, not.red.) este o adevărată profesionistă, iar eu abia așteptam să începem filmările. Să mergem pe platouri și să ne animăm una pe cealaltă

Salma Hayek

Salma Hayek o admiră pe Lady Gaga

„Este incredibil de talentată, inteligentă. Și are, pe lângă toate acestea, abilități suplimentare pe care nu le deține orice actor genial. De exemplu, improvizează foarte bine accentele. Desigur, acest lucru se datorează faptului că are o ureche muzicală fantastică. Ea improvizează extraordinar și nu toată lumea poate face asta. Întruchipează cu adevărat personajul. Am întâlnit doar o dată sau de două ori în viață pe cineva care să fie atât de dedicat personajului său. Lucrează, de asemenea, excelent în echipă”, a adăugat actrița.

Hayek a afirmat că „a fost un vis” să lucreze cu regizorul Ridley Scott. „Mă așteptam doar la ce este mai bun din partea lui Ridley. Așa că ar fi fost greu să fiu surprinsă în alt fel, dar nu credeam totuși că avea să fie atât de distractiv să lucrezi cu el”, a spus ea.

Reclamă

„Mă așteptam la asta din partea cântăreței Lady Gaga, dar el este foarte distractiv pe platourile de filmare. Simți că ai parte de foarte multă libertate și te simți în siguranță. Este și foarte atent la detalii. Nimic nu-i scapă. Nimic, nimic, nimic, nimic. ”, a adăugat aceasta.

Salma Hayek a mărturisit că i-a plăcut să ia în greutate, pentru rolul jucat. „Am fost în Italia și a fost ca un vis împlinit. Ești în Roma, joci într-un film și cu cât te rotunjești mai mult, cu atât te potrivești mai bine personajului. Pentru mine a fost un fel de Nirvana. Jur că îmi comandam încă o porție de paste cu zâmbetul pe buze. Ador pastele. Pastele erau servite, iar eu le savuram cu conștiința împăcată. Și erau delicioase”, citează Variety.

Recent, Salma Hayek a mărturisit că la începutul lockdown-ului a suferit de o formă severă de COVID-19. Recuperarea ei a durat extrem de mult, însă în luna aprilie a revenit pe platourile de filmare.

Reclamă

Adevărata poveste a filmului „House of Gucci”

„House of Gucci” se bazează pe cartea The House of Gucci: A Sensational Story of Murder, Madness, Glamour and Greed, scrisă de Sara Gay Forden și publicată în anul 2001.

În timp ce fanii sunt entuziasmați să vizioneze filmul, care a fost filmat în Italia, unii membri ai familiei Gucci au declarat clar că nu sunt încântați de acest proiect, potrivit Editorialist.

Strănepoții lui Guccio Gucci și-au exprimat îngrijorarea că filmul nu va respecta moștenirea familiei lor, informează Harper’s Bazaar. Cartea examinează povestea Patriziei Reggiani și a moștenitorului imperiului Gucci, Maurizio Gucci, dar mai ales, a asasinrii acestuia.

Patrizia Reggiani și Maurizio Gucci s-au căsătorit în 1973. Și au avut două fiice, Alessandra și Allegra. Maurizio conducea afacerea familiei, în vreme ce Patrizia a devenit consilierul lui Gucci. Maurizio a moștenit imperiul Gucci, fiind singurul moștenitor al tatălui său. Acest lucru a stârnit conficte în interiorul familiei. În 1985, acesta a părăsit-o pe Patrizia și fiicele sale pentru noua sa iubită, Paola Franchi. În 1993, Maurizio, după o perioadă de cheltuieli nesăbuite, el a fost nevoit să-și vândă acțiunile companiei către Investcorp, pentru 120 de milioane de dolari.

Trei ani mai târziu, Maurizio a fost asasinat. Patrizia a devenit atunci suspectul principal. În timpul procesului, s-ar fi vehiculat că Patrizia ar fi angajat patru complici pentru a comite crima. Deși nu a recunoscut niciodată, Patrizia a fost condamnată pentru aranjarea asasinatului fostului ei soț. Ea a fost condamnată la 29 de ani de închisoare. Celelalte trei persoane implicate au primit, de asemenea, pedepse îndelungate.

În octombrie 2016, după 18 ani de închisoare, Patrizia Reggiani a fost eliberată din închisoare. Ea s-ar fi declarat „enervată” de faptul că Lady Gaga o portretizează într-un film despre viața sa, fără să fi avut „amabilitatea” de a o întâlni personal.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
O zână cu aripi, care stă speriată la pământ
Horoscop
Zodii care preferă să trăiască singure. Nativii care se simt mai bine atunci când au intimitate
Există atât de multe lucruri care merită spuse despre viața personală atunci când locuiești singură. Pacea și liniștea, filmele preferate, ora de culcare târzie și faptul că nu trebuie să dai nimănui nicio explicație....
2
Bianca Censori și Kanye West într-o mașină privată
Divertisment
Bianca Censori a purtat o ținută transparentă și a fost la un pas de un accident vestimentar. Partenera lui Kanye West a avut o apariție îndrăzneață
Bianca Censori a purtat o ținută transparentă și a fost la un pas de un accident vestimentar. Partenera lui Kanye West a avut o apariție îndrăzneață pe străzile din Los Angeles. Imaginile cu diva...
3
O femeie îmbrăcată într-o rochie roșie, impunătoare
Horoscop
Cele mai norocoase zodii în funcție de luna în care s-au născut. Ei sunt fericiții zodiacului
Astrologii ne spun că data nașterii are un rol aparte în doza de noroc cu care ne neștem. Însă te-ai întrebat vreodată care dintre lunile anului poartă mai mult noroc? În acest articol, vei...
4
O femeie tânără cu ochelari de soare la ochi și un ruj portocaliu pe buze
Frumusețe
Nuanțele de ruj care te îmbătrânesc. De ce culori să te ferești, potrivit specialiștilor
Uneori este suficient să accentuezi buzele cu ruj pentru a te simți mai încrezătoare în sine. Această metodă va atrage o mulțime de priviri asupra ta, lucru care te va face să te simți...
5
Charles Spencer surprins într-o fotografie portret la Althorp House
Divertisment
Charles Spencer a vorbit despre starea de sănătate a lui Kate Middleton. Fratele Prințesei Diana spune că este îngrijorat
Charles Spencer a vorbit despre starea de sănătate a lui Kate Middleton. Fratele Prințesei Diana este îngrijorat pentru soția Prințului William. Charles a oferit mai multe informații într-un interviu recent. Charles Spencer a vorbit...
PARTENERI
×