Reclamă

Filmările pentru House of Gucci s-au încheiat. Imaginile noi publicate de Lady Gaga

Filmările pentru House of Gucci s-au încheiat. Cântăreața și actrița Lady Gaga a dezăluit imagini noi din culisele platourilor de filmare. Recent aceasta a postat o fotografie care imortalizează efortul depus de întreaga echipă pentru filmarea peliculei în condiții de pandemie.

Publicat: 11 mai 2021, 7:15

Filmul House of Gucci este așteptat cu nerăbdare de fanii dornici să afle secretele din spatele celebrei case de modă. Învăluit în povești pline de dramă, crimă și glamour filmul va atrage atenția oricărui iubitor de frumos. În plus, fanii sunt nerăbdători să vadă prestația cântăreței Lady Gaga și a actorului Adam Driver.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Filmările pentru House of Gucci s-au încheiat. Imaginile publicate de Lady Gaga

După ce și-a surprins fanii cu aparițiile spectaculoase de pe platourile de filmare, Lady Gaga a dezvăluit imagini noi din culisele filmului House of Gucci. Cântăreața a postat pe contul personal de Instagram o imagine care să imortalizeze efortul de a filma în condiții de pandemie.

Aceasta și-a dorit să le arate fanilor săi faptul că pe tot parcursul filmărilor s-au respectat regulile de distanțare socială. În imagine este surprins directorul filmului Ridley Scott în timp ce își atinge pumnii strânși de cei ai artistei.

Vezi mai multe imagini în Galeria Foto!

Reclamă

Se pare că întreaga echipă sărbătorește reușita încheierii filmărilor în condiții anevoiaose.

Filmul House of Gucci are la bază cartea scriitoarei Sara Gay Forden lansată în 2001. Pentru interpretarea personajelor principale producătorii au ales personalități cu nume sonore. După ce și-a surprins publicul cu rolul din filmul A Star Is Born, Lady Gaga revine ca actriță principală în pelicula House of Guccci.

Artista o va interpreta pe Patrizia Reggiani, fosta soție a lui Maurizio Gucci care ar fi luat parte la orchestrarea uciderii celebrului creator. Filmările au avut loc în Italia, iar Lady Gaga nu s-a sfiit să le arate fanilor săi noua sa schimbare de look. După ce și-a obișnuit admiratorii cu un păr bogat și blond, Gaga i-a surprins pe toți cu transformarea sa. Pentru rolul pe care îl va avea de jucat, actrița a abordat o tunsoare scurtă în nuanțe de castaniu.

Reclamă

Nu există schimbare pe care personalitatea artistei să nu o poată îmbrățișa. Pe lângă schibarea de look a părului, cântăreața a fost surprinsă în ținute care i-au pus frumusețea corpului în evidență. Alături de actorul Adam Driver, Lady Gaga este o apariție mult așteptată în industria cinematografică.

Părerile familie Gucci despre noua peliculă

În timp ce fanii sunt încântați de faptul că filmările pentru House of Gucci s-au încheiat, membrii familiei își manifestă nemulțumirea față de producție. Filmul încearcă să acopere aspecte din viața privată a celebrei familii Gucci. Scenariul urmărește să demonstreze crima la care a fost supus Maurizio Gucci, unul din nepoții celebrului Guccio Gucci. Într-un interviu acordat recent pentru publicația Associated Press membrii familiei Gucci au rupt tăcerea.

Suntem profund dezamăgiți. Vorbesc în numele întregii familii. Tot ce fac este să fure identitatea familiei noastre și să facă profit. Vor doar să crească veniturile sistemului Hollywoodian…Familia noastră are o identitate și o imagine privată. Putem să vorbim despre orice, dar există o linie care nu trebuie să fie trecută.

– Patricia Gucci

Se pare că Patricia Gucci, membru executiv al casei de modă a încercat în repetate rânduri să ia legătura cu Giannina Facio, soția producătorului filmului House of Gucci. Deși aceasta și-ar fi dorit să primească lămuriri cu privire la filmul mult așteptat, răspunsul nu a apărut niciodată. Soția producătorului s-ar fi întâlnit în schimb cu membrii familie la începutul anilor 2000 pentru a discuta un alt proiect. Îngrijorările familiei Gucci sunt cu atât mai mari cu cât producătorul refuză să le ofere un răspuns.

Patricia Gucci a mai declarat faptul că acțiunile vor fi luate de către familia sa în consecință după apariția filmului. Cum filmările pentru House of Gucci s-au încheiat, membrii familiei așteaptă cu îngrijorare rezultatul final. Premiera filmului a fost programată pentru data de 24 Noiembrie 2021 în Statele Unite Ale Americii.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
2
O femeie care își aplică ulei pe păr
Frumusețe
Cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului, recomandate de experții în frumusețe
Podoaba capilară este unul din atuurile frumuseții feminine. Deși nu există o rețetă magică, cercetările arată că cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului pot accelera procesul. În plus, extractele puternice din plante ajută...
3
Un bărbat care stă pe o canapea, cu telecomanda în mână, care cască
Horoscop
Zodii care pot fi parteneri leneși. Cum să abordezi situația în relația de cuplu
Te-ai săturat să-ți cicăliști constant partenerul să-și facă sarcinile din casă? Te trezești că faci toate sarcinile grele din relație? Dacă da, nu ești singura. Astrologii lămuresc și această situație. Există zodii care pot...
4
O femeie care privește cu zâmbetul pe buze la o vitamină
Sănătate
Deficitul de vitamine care te-ar putea face să pari mai în vârstă. La ce recomandă specialiștii să fii atentă
Te-ai simțit mai fragilă, irascibilă și fără energie în ultima perioadă? Ar fi bine să verifici dacă ai deficit de vitamine. Acesta poate provoca o serie de simptome, cum ar fi oboseală și iritabilitate....
5
O femeie îmbrăcată în rochie albă, cu aripi de înger
Horoscop
Zodii care regretă că s-au deschis prietenilor. Nativii care se pot confrunta cu momente tensionate
Cât de multă încredere poți avea în oamenii pe care îi consideri apropiați de sufletul tău? Ai mai jos lista cu zodii care regretă că s-au deschis prietenilor și care au șanse mari să...
PARTENERI
×