Reclamă

Lady Gaga a fost fotografiată în ipostaze sexy. Imagini de pe platourile de filmare de la House of Gucci

Lady Gaga a fost fotografiată în ipostaze sexy pe platourile de filmare ale producției House of Gucci. Aceasta și partenerul ei, Adam Driver, se află acum la filmări în Italia, în zona Lacului Como.

Publicat: 19 martie 2021, 11:21

Lady Gaga interpretează rolulul Patriziei Reggiana în noua producție a lui Ridley Scott, House of Gucci. Transformarea actriție pentru noul rol a luat prin surprindere pe toată lumea. De la aprițiile extravagante ale divei, Gaga este acum o femeie elegantă, cu un stil vestimentar aparte.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Lady Gaga a fost fotografiată în ipostaze sexy

Lady Gaga a fost fotografiată în ipostaze sexy. În acest moment, marea artistă filmează cu Adam Driver la Villa Balbiano, Lacul Como, Italia. Drama House of Gucci este inspirată din cartea Sarei Gay Forden. Filmările au început la Roma luna trecută. De atunci și până acum, fotografii au fost pe urmele actorilor. Aceștia au oferit publicității cele mai relevante imagini.

Gaga, în vârstă de 34 de ani, a fost fotografiată în timp ce îi oferă un sărut pasional lui Adam Driver. Artista a atras atenția pentru că rochia scurtă pe care a purtat-o pentru această scenă. Ținuta a lăsat la vedere zonele intime. Gaga se apleacă cu senzualitate și a oferit imaginile pe care fotografii le așteptau de ceva timp.

Vezi mai multe imagini în GALERIA FOTO!

Lady Gaga, în ipostaze sexy, cu Adam Driver, pe platourile de filmare House of Gucci
House of Gucci se concentrează în special pe personajul jucat de Lady Gaga, Patrizia Reggiani / Profimedia Images
Reclamă

Chimia dintre cei doi se vede cu ochiul liber, chiar înainte ca producția să apară pe micul ecran. Cei doi au mai fost fotografiați în timp ce Adam o ridică în brațe pe artistă. Potrivit DailyMail cadrele sunt perfecte din punct de vedere regizoral.

Scenele par să descrie vremurile fericite trăite de fostul cuplu. Filmul urmărește complotul personajului lui Gaga, Patrizia, în care pune la cale uciderea partenerului ei. De teamă că fiica lor nu ar primi moștenirea de 170 de milioane de dolari și nu ar avea dreptul la o soluționare echitabilă a divorțului, Patrizia apelează la acest gest nebunesc.

Povestea House of Gucci, bazată pe o poveste reală

Reclamă

Paolo Gucci, interpretat de Jared Leto, a fost vicepreședinte și director general la Gucci Shops Inc, dar și la Gucci Parfums of America. Acesta a fost mai apoi în conflict cu vărul său, Maurizio, interpretat de Adam Driver.

House of Gucci se concentrează în special pe personajul jucat de Lady Gaga, Patrizia Reggiani. Ea a fost găsită vinovată de plătirea unui asasin cu o sumă imensă pentru uciderea lui Maurizio Gucci, moștenitor al imperiului.

Reggiani a fost condamnată inițial la 29 de ani de închisoare în 1998. A petrecut doar 18 ani în detenție și a fost eliberată în octombrie 2014.

Din distribuția filmului fac parte nume mari ale industriei cinematografice. Pe lângă Lady Gaga, Adam Driver sau Jared Leto, Al Pacino, Jeremy Irons sau Camille Cottin interpretează persoanje cheie în poveste.

Potrivit presei tabloide, Lady Gaga ar putea primi o nouă nominalizare la Premiile Oscar. Prima dată când a fost nominalizaă, artista a fost apreciată pentru rolul din filmul A Star is Born, lansat în anul 2018. Nominalizarea de atunci a fost la categoria cea mai bună actriță.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
O tănără care stă singură pe un pod pentru a ilustra una dintre cele trei zodii care adoră să fie singure
Horoscop
Zodii care adoră să fie singure. Nativii care preferă o viață departe de ceilalți
Astrele dezvăluile mai multe amănunte despre acele zodii care adoră să fie singure. Acești nativi preferă o viață departe de ceilalți, iar de cele mai multe ori sunt secretoși și misterioși. Unele persoane preferă...
2
Harta zodiacului chinezesc pe un fundal maro
Horoscop
Zodiacul chinezesc pe ani. Tabelul care îți arată ce animal ești în horoscopul chinezesc în funcție de anul nașterii
În zodiacul chinezesc pe ani, fiecare animal are propriile sale trăsături. Semnificațiile și predicțiile se instalează în funcție de anul nașterii. Sunt 12 animale în acest zodiac și fiecare dintre acestea sunt asociate unui...
3
Un candy bar cu mai multe prăjituri pentru a ilustra ce desert ți se potrivește, în funcție de zodie
Horoscop
Ce desert ți se potrivește, în funcție de zodie. Nativii care adoră prăjiturile delicioase
Mesele sunt complete doar atunci când te-ai răsfățat și cu un mic desert. Astrologii spun că preferințele pentru prăjituri diferă de la un nativ la altul. Descoperă și tu ce desert ți se potrivește,...
4
Kate Middleton și Prințesa Kate la o fermă de alge
Divertisment
Prințesa Kate a purtat blugi skinny și pantofi sport. Ea și Prințul William au mers la stația de bărci de salvare St Davids RNLI din Pembrokeshire
Prințesa de Wales s-a alăturat Prințului William pentru o vizită la stația de bărci de salvare St Davids RNLI din Pembrokeshire. Prințesa Kate a purtat blugi skinny și pantofi sport, dar chiar și așa...
5
Kanye West, acoperit din cap până în picioare, în haine de culoare neagră
Divertisment
Bianca Censori continuă să depășească limitele în Italia. Prietenii sunt „extrem de îngrijorați” de situația celor doi soți
Bianca Censori continuă să depășească limitele în Italia. Prietenii sunt „extrem de îngrijorați” de situația celor doi soți. Au fost criticați pentru ieșirile lor în excursie, atât în ceea ce privește ținutele, dar și...
PARTENERI
×