Reclamă

Jennifer Lopez și Lady Gaga, apariții spectaculoase la inaugurarea lui Joe Biden. Momente muzicale emoționante

Jennifer Lopez și Lady Gaga au fost cele mai așteptate și spectaculoase apariții la inaugurarea lui Joe Biden.

Publicat: 21 ianuarie 2021, 15:34 / Actualizat: 11 februarie 2021, 19:16

Ceremonia de depunere a jurământului celui de-al 46-lea președinte al SUA, Joe Biden, a fost marcată de mai multe momente artistice. Jennifer Lopez și Lady Gaga au fost invitatele speciale ale evenimentului. Cântărețele au susținut momente muzicale impresionante și emoționante.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Jennifer Lopez și Lady Gaga la inaugurarea lui Joe Biden

Lady Gaga a optat pentru o ținută cu o simbolistică aparte, iar Jennifer Lopez și-a exprimat latura de divă într-un costum Chanel.

Lady Gaga

Pentru această ocazie, Gaga, care este cunoscută pentru ținutele elaborate și dramatice, a purtat o creație Schiaparelli Haute Couture. Concepută de Daniel Roseberry, ținuta a fost compusă dintr-o jachetă neagră și o fustă roșie voluminoasă.

Vezi mai multe imagini în Galeria FOTO!

Reclamă

Vestimentația a fost accesorizată cu o broșă supradimensionată de culoare aurie, reprezentând un porumbel care ține o ramură în cioc. A optat pentru o coafură împletită și pentru un ruj roșu aprins care s-a potrivit perfect ținutei.

Gaga, cunoscută pentru ținutele elaborate și dramatice, a purtat o creație Schiaparelli Haute Couture / Profimedia Images

Cântăreața a vorbit într-o postare pe Twitter despre semnificația broșei: „Un porumbel care poartă o ramură de măslin. Să facem pace cu toții ”.

Reclamă

Lady Gaga a interpretat Imnul Național al SUA într-un moment muzical impecabil. Vocea excepțională și gesticulația au înnobilat momentul. Lady Gaga și-a ridicat pumnul stâng în momentul în care a menționat  cuvântul „mândru” și a continuat să gesticuleze cu mâna dreaptă pe tot parcursul cântecului. Și, așa cum o face adesea după spectacole, a lăcrimat la sfârșit, potrivit Variety

Cu o zi înainte de eveniment, Lady Gaga a postat un mesaj pe pagina sa de Instagram. Un apel pentru pace, iubire și acceptare. 

„Mă rog ca mâine să fie o zi de pace pentru toți americanii. O zi pentru dragoste, nu ură. O zi pentru acceptare, nu frică. O zi pentru a visa la un viitor plin de bucurie ca țară. Un vis care nu este violent, un vis care oferă siguranță sufletelor noastre.”, a scris artista pe Instagram.

Lady Gaga este o susținătoare a lui Joe Biden. După ce rezultatul alegerilor l-a declarat câștigător, cântăreața a postat un mesaj emoționant pe Twitter pentru noul președinte și mâna lui dreaptă, vice-președinta Kamala Harris.

„Joe Biden, Kamala Harris și poporul american, tocmai ați dat lumii unul dintre cele mai mari acte de bunătate și curaj pe care le-a văzut vreodată omenirea… Nimic altceva decât dragostea pentru noul nostru Comandant Suprem și prima femeie vice-președinte aleasă la Casa Albă”, a scris Gaga pe Twitter. 

Jennifer Lopez

Jennifer Lopez și-a făcut apariția la marele eveniment într-o ținută Chanel albă din cap până în picioare, compusă din pantaloni, cămașă albă transparentă cu volane și un palton alb. Vestimentația a fost accesorizată cu o curea aurie și bijuterii proeminente cu perle și diamante. 

Jennifer Lopez și-a făcut apariția la marele eveniment într-o ținută Chanel albă din cap până în picioare, compusă din pantaloni, cămașă albă transparentă cu volane și un palton alb / Profimedia Images

Momentul ei muzical a marcat o premieră în rândul ceremoniilor de inaugurare. Jennifer Lopez a interpretat un mix între piesele ”This Land Is Your Land” al lui Woody Guthrie, ”America the Beautiful” a lui Ray Charles și propriul ei hit ”Let’s Get Loud”. J.LO a transmis un meaj în spaiolă la mijlocul interpretării, o premieră la Casa Albă, potrivit L’OFFICIEL. Momentul s-a încheiat în lacrimi. 

Înainte de ceremonie, Jenifer Lopez a postat o fotografie pe Instagram în fața clădirii Capitoliului SUA, îmbrăcată într-un costum deux-pieces din colecția Chanel toamnă / iarnă 2019.

Cântăreața a fost însoțită la eveniment de soțul ei Alex Rodriguez. Cuplul arată spectaculos într-o ședință foto organizată pe scările Capitoliului. 

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
2
O femeie care își aplică ulei pe păr
Frumusețe
Cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului, recomandate de experții în frumusețe
Podoaba capilară este unul din atuurile frumuseții feminine. Deși nu există o rețetă magică, cercetările arată că cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului pot accelera procesul. În plus, extractele puternice din plante ajută...
3
Un bărbat care stă pe o canapea, cu telecomanda în mână, care cască
Horoscop
Zodii care pot fi parteneri leneși. Cum să abordezi situația în relația de cuplu
Te-ai săturat să-ți cicăliști constant partenerul să-și facă sarcinile din casă? Te trezești că faci toate sarcinile grele din relație? Dacă da, nu ești singura. Astrologii lămuresc și această situație. Există zodii care pot...
4
O femeie care privește cu zâmbetul pe buze la o vitamină
Sănătate
Deficitul de vitamine care te-ar putea face să pari mai în vârstă. La ce recomandă specialiștii să fii atentă
Te-ai simțit mai fragilă, irascibilă și fără energie în ultima perioadă? Ar fi bine să verifici dacă ai deficit de vitamine. Acesta poate provoca o serie de simptome, cum ar fi oboseală și iritabilitate....
5
O femeie îmbrăcată în rochie albă, cu aripi de înger
Horoscop
Zodii care regretă că s-au deschis prietenilor. Nativii care se pot confrunta cu momente tensionate
Cât de multă încredere poți avea în oamenii pe care îi consideri apropiați de sufletul tău? Ai mai jos lista cu zodii care regretă că s-au deschis prietenilor și care au șanse mari să...
PARTENERI
×