Reclamă

Mădălina Ghenea face parte din distribuția House of Gucci

Filmările pentru producția House of Gucci continuă. Starurile se află în anumite zone din Italia pentru a-și interpreta rolurile pentru care au fost aleși. Lady Gaga este în atenția presei încă de la începutul filmărilor. Acum s-a aflat însă că și Mădălina Ghenea face parte din distribuția House of Gucci.

Publicat: 23 martie 2021, 11:01

Al Pacino a fost surprins și el de fotografi în timp ce se afla pe platourile de filmare. Alături de el apare Mădălina Ghenea, care va juca rolul unei figuri cunoscute în producția regizată de Ridley Scott. Actorul va interpreta rolul lui Aldo Gucci, fostul Președinte al legendarei case de modă italiene, scrie DailyMail.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mădălina Ghenea face parte din distribuția House of Gucci

Frumoasa româncă în vârstă de 33 de ani a luat pe toată lumea prin surprindere cu vestea că filmează deja alături de nume mari din industria cinematografică. Deși se știu foarte puține lucruri despre rolul ei, Mădălina Ghenea a atras toate privirile cu frumusețea ei.

Nu se știe încă exact care este numele personajului pe care îl va interpreta Mădălina Ghenea în House of Gucci. Românca a fost fotografiată în timp ce își saluta fanii, deși mergea grăbită către o mașină care o aștepta.

Adam Driver, care joacă rolul lui Maurizio Gucci, a fost un absent de pe platourile de filmare, în timp ce colegii săi de distribuție au fost fotografiați împreună cu echipa de producție.

Speculațiile au început să circule în jurul Mădălinei Ghenea, după ce a fost fotografiată la brațul lui Al Pacino. Presa scrie că aceasta o va interpreta pe Sophia Loren, dar nu este nimic confirmat încă.

Reclamă

Vezi mai multe imagini în GALERIA FOTO!

Mădălina Ghenea, alături de Al Pacino, pe platourile de filmare de la House of Gucci
De când au început filmările pentru producția de tip dramă a lui Ridley Scott, presa este mereu pe urmele actorilor / Profimedia Images

Lady Gaga și Adam Driver, în rolurile principale ale producției

Reclamă

Lady Gaga a fost fotografiată recent în ipostaze sexy pe lacul Como, în timp ce îi oferea un sărut colegului său, Adam Driver. Cei doi interpretează rolurile principale ale producției și anume Patriziei Reggiana și Maurizio Gucci.

House of Gucci se concentrează în jurul poveștii de dragoste dintre cei doi, dar și pe complotul pe care Patriziei Reggiana l-a pus la cale pentru a-și ucide partenerul de viață. Ea a fost găsită vinovată de plătirea unui asasin cu suma de 300 000 de lire pentru uciderea lui Maurizio Gucci, moștenitor al imperiului.

Drama House of Gucci este inspirată din cartea Sarei Gray Forden. De când au început filmările pentru producția de tip dramă a lui Ridley Scott, presa este mereu pe urmele actorilor. Și Jared Leto a intrat în atenția fotografilor după ce apare complet transformat pentru acest nou rol. Actorul în vârstă de 49 de ani a fost fotografiat cu chelie, vizil îmbătrânit cu ajutorul machiajului pentru rolul lui Paolo Gucci.

Pe lângă Lady Gaga, Adam Driver și Jared Leto, din distribuție mai fac parte nume mari. E vorba despre Al Pacino în rolul lui Aldo Gucci. Jeremy Irons va juca rolul lui Rodolfo Gucci. Camille Cottin e în rolul Paolei Franchi.

Ideea de a face un film despre familia Gucci i-a venit în minte lui Ridley încă din anul 2006. Atunci el plănuia ca rolurile principale să fie jucate de Angelina Jolie și Leonardo DiCaprio. Lady Gaga a primit această șansă, timp în care Margot Robbie și Penelope Cruz au fost și el propuse.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 15 aprilie – 21 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
În această perioadă, mulți dintre nativi se vor reîntoarce la credințele din trecut. Există o singură zodie care va descoperi că suferă de oboseală cronică, iar aceasta va trebui să ia o pauză prelungită....
2
O femeie frumoasă care poartă o rochie roz și simbolizează una dintre acele zodii energice
Horoscop
Cele mai energice zodii. Ei sunt nativii cu o forță interioară de invidiat
Te-ai întrebat vreodată care sunt cele mai energice zodii? Acești nativi au o forță interioară de invidiat. Reușesc să facă față tuturor provocărilor și aduc zâmbetul pe buzele oamenilor din viața lor. Ei sunt...
3
fată îmbrăcată în culori deschise pe un fundal bleu
Horoscop
Culoarea zodiei Gemeni. Nuanțele care îți poartă noroc dacă ești în această zodie
Fiecare nativ în parte are trăsături specifice, dar și lucruri care îi plac în mod deosebit și i se potrivesc mănușă. Află care este culoarea zodiei Gemeni și vezi cum poți să o porți...
4
Jennifer Lopez într-un crop top verde în timp ce își ascunde abdomenul cu ajutorul unei poșete
Divertisment
Abdomenul ei nu mai are niciun secret. Cum și-a pus timpul amprenta asupra corpului lui Jennifer Lopez
Abdomenul ei nu mai are niciun secret. Timpul pare că și-a pus amprenta asupra corpului lui Jennifer Lopez. Vedeta latino a făcut spectacol atunci când a apărut pe străzile din New York. Totul s-a...
5
O femeie frumoasă care poartă o rochie neagră și ține într-un cerc armonios mai multe frunze aurii
Horoscop
Zodii care iubesc liniștea. Ei sunt nativii care evită situațiile dramatice
Există unele zodii care iubesc liniștea și evită pe cât se poate situațiile dramatice. Acești nativi se feresc de persoanele care tind să fie vampiri energetici. Ei au nevoie de oameni sinceri în viața...
PARTENERI
×