Reclamă

Cei mai bizari pantofi din lume: sunt greu de privit

Pantofii sunt un element de fashion care trebuie să completeze ținuta, să creeze o armonie între stil și gust, dar există și excepții. Ele sunt strânse pe un cont de Instagram special creat pentru cei mai bizari pantofi din lume.

Avatar photo
Andrada Marinică
Publicat: 18 ianuarie 2021, 16:58 / Actualizat: 11 februarie 2021, 19:23

Cu toate acestea, chiar și aici există excepții. Pe piață se regăsesc și pantofi care nu sunt ușor de privit. Unii au forme ciudate și sunt destul de greu de purtat. Ce să mai zicem despre cât de greu poate fi să îi integrezi într-o ținută.

De-a lungul anilor, trendurile au scos în fața oamenilor modele ciudate sau chiar bizare, scrie boredpanda.com. Pantofi cu toc foarte înalt, încălțări cu roți, pantofi fabricați din materiale mai puțin obișnuite. Toate aceste modele stau la loc de cinste pe o pagină de Instagram, dedicată celor mai ciudați pantofi din lume.

Cum arată cele mai bizare perechi de pantofi

Cu speranța că doar îi privim și ne minunăm, hai să aruncăm împreună o privire asupra celor mai bizare modele de pantofi din lume.

Când vine vorba despre bizarerii, în modă se pare că nu există limite. Fiecare dintre noi este liber să aleagă cu ce se încalță. La fel de bine este și responsabil pentru a stabili care este diferența clară dintre kitsch și trenduri în modă.

Reclamă

Cu siguranță sunt puține persoane care vor purta pantofii din imaginea de mai sus. Să mănânci un croissant poate fi un moment plăcut, mai ales dacă o faci într-un mediu relaxat. Dar te-ai gândit vreodată să pui aceste produse de patiserie pe tocul unor pantofi? Se pare că cineva a făcut-o.

Reclamă

Totul este posibil în modă

Ei bine, cu siguranță imaginația ta cu greu ar putea să o egaleze pe cea a designerului care a creat acest model de pantofi.

Să mănânci castraveți murați alături de un fel principal de mâncare este plăcut, nimeni nu contestă acest lucru. Dar să porți o pereche de pantofi care în platformă au niște castraveți murați este cât se poate de bizar, nu-i așa?

Există o mulțime de designeri care ies rapid din zona de confort. Ei dau frâu liber imaginației și nu au limite atunci când creează modele noi. Sunt mulți cei care au luat pur și simplu obiecte din jur și le-au pus pe platforma unui pantof.

Față de ce am văzut mai sus, modelul acesta cu rotile în loc de tocuri este cel mai puțin bizar. De-a lungul timpului, o bună perioadă, chiar au fost la modă pantofii sport care aveau rotile. Aceștia reprezentau o adevărată bucurie pentru copii.

Acești pantofi Prada au făcut ravagii de-a lungul timpului. Nu sunt chiar atât de ciudați, poate doar imposibil de purtat mai mult timp, din cauza calapodului ușor incomod. Stau și ei la loc de cinste pe pagina de Instagram creată pentru cei mai bizari pantofi din lume.

Botinele în formă de copite sunt de departe cele mai bizare modele de pantofi pe care le-am văzut vreodată. Poate doar Lady Gaga s-ar încumeta să le poarte, într-unul dintre show-urile ei excentrice.

După purtarea unor modele din această listă, domnele și domnișoarele care reușesc să le încalțe se pot considera adevărate eroine.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
O femeie frumoasă într-o rochie roșie care ilustrează una dintre cele trei zodii norocoase în ziua de 4 decembrie 2022
Horoscop
Zodii norocoase în ziua de 4 decembrie 2022. Trei nativi care se vor bucura de reușite
Pe lista cu cele trei zodii norocoase în ziua de 4 decembrie 2022 se numără nativii Rac, Balanță și Săgetător. Acești trei nativi vor avea parte de o zi extraordinară pe toate planurile. Zodiile...
2
O femeie frumoasă cu părul lung care ilustrează idei de tunsori la modă în iarna anului 2022
Frumusețe
Tunsori la modă în iarna anului 2022. Cele mai apreciate coafuri din sezonul rece
Sezonul rece este aici și a sosit momentul să te bucuri de o schimbare de look. Te invităm să descoperi câteva idei de tunsori la modă în iarna anului 2022. Vezi care sunt unele...
3
O femeie frumoasă cu părul alb care ilustrează o coafură pentru doamnele care au peste 50 de ani
Frumusețe
Coafuri pentru femeile care au peste 50 de ani. Ce look recomandă specialiștii în frumusețe
Părul are nevoie de tot mai multă atenție pe măsură ce înaintezi în vârstă. Pentru ca acesta să nu se simtă neglijat, are nevoie de o reîmprospătare la câteva luni. Pe lângă tratamentele de...
4
O femeie pe tocuri, care merge pe stradă, elegantă și sexy
Timp liber
Ce spune despre tine felul în care mergi. Tipul de personalitate pe care îl ai
Mai ai impresia că doar felul în care te îmbraci sau felul în care vorbești sunt lucrurile după care te judecă oamenii? Specialiștii spun că a venit timpul să-ți schimbi credința. Conform studiilor bazate...
5
O femeie care deschide o cutie primită prin curier
Timp liber
Ce nu e recomandat să cumperi online. De ce e mai bine să mergi în magazine pentru anumite produse
Cumpărăturile online au schimbat modul în care facem achiziții, de la cărți la cadouri pentru ziua de naștere a persoanelor dragi. Este atât de ușor să ai în față o gamă variată de articole...
PARTENERI
×