Reclamă

Cei mai bizari pantofi din lume: sunt greu de privit

Pantofii sunt un element de fashion care trebuie să completeze ținuta, să creeze o armonie între stil și gust, dar există și excepții. Ele sunt strânse pe un cont de Instagram special creat pentru cei mai bizari pantofi din lume.

Andrada Marinică
Andrada Marinică
Publicat: 18 ianuarie 2021, 16:58 / Actualizat: 11 februarie 2021, 19:23

Cu toate acestea, chiar și aici există excepții. Pe piață se regăsesc și pantofi care nu sunt ușor de privit. Unii au forme ciudate și sunt destul de greu de purtat. Ce să mai zicem despre cât de greu poate fi să îi integrezi într-o ținută.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

De-a lungul anilor, trendurile au scos în fața oamenilor modele ciudate sau chiar bizare, scrie boredpanda.com. Pantofi cu toc foarte înalt, încălțări cu roți, pantofi fabricați din materiale mai puțin obișnuite. Toate aceste modele stau la loc de cinste pe o pagină de Instagram, dedicată celor mai ciudați pantofi din lume.

Cum arată cele mai bizare perechi de pantofi

Cu speranța că doar îi privim și ne minunăm, hai să aruncăm împreună o privire asupra celor mai bizare modele de pantofi din lume.

https://www.instagram.com/p/B981pGoJ_j7/

Când vine vorba despre bizarerii, în modă se pare că nu există limite. Fiecare dintre noi este liber să aleagă cu ce se încalță. La fel de bine este și responsabil pentru a stabili care este diferența clară dintre kitsch și trenduri în modă.

Reclamă
https://www.instagram.com/p/CAU7CJIpUeT/

Cu siguranță sunt puține persoane care vor purta pantofii din imaginea de mai sus. Să mănânci un croissant poate fi un moment plăcut, mai ales dacă o faci într-un mediu relaxat. Dar te-ai gândit vreodată să pui aceste produse de patiserie pe tocul unor pantofi? Se pare că cineva a făcut-o.

https://www.instagram.com/p/B-XT53DJWeH/
Reclamă

Totul este posibil în modă

Ei bine, cu siguranță imaginația ta cu greu ar putea să o egaleze pe cea a designerului care a creat acest model de pantofi.

https://www.instagram.com/p/B8eD4LWJsc9/

Să mănânci castraveți murați alături de un fel principal de mâncare este plăcut, nimeni nu contestă acest lucru. Dar să porți o pereche de pantofi care în platformă au niște castraveți murați este cât se poate de bizar, nu-i așa?

Există o mulțime de designeri care ies rapid din zona de confort. Ei dau frâu liber imaginației și nu au limite atunci când creează modele noi. Sunt mulți cei care au luat pur și simplu obiecte din jur și le-au pus pe platforma unui pantof.

https://www.instagram.com/p/B7lh-1-pF-R/

Față de ce am văzut mai sus, modelul acesta cu rotile în loc de tocuri este cel mai puțin bizar. De-a lungul timpului, o bună perioadă, chiar au fost la modă pantofii sport care aveau rotile. Aceștia reprezentau o adevărată bucurie pentru copii.

https://www.instagram.com/p/B6_f-3qpHub/

Acești pantofi Prada au făcut ravagii de-a lungul timpului. Nu sunt chiar atât de ciudați, poate doar imposibil de purtat mai mult timp, din cauza calapodului ușor incomod. Stau și ei la loc de cinste pe pagina de Instagram creată pentru cei mai bizari pantofi din lume.

https://www.instagram.com/p/B6LTky3JGel/

Botinele în formă de copite sunt de departe cele mai bizare modele de pantofi pe care le-am văzut vreodată. Poate doar Lady Gaga s-ar încumeta să le poarte, într-unul dintre show-urile ei excentrice.

După purtarea unor modele din această listă, domnele și domnișoarele care reușesc să le încalțe se pot considera adevărate eroine.

https://www.instagram.com/p/B3AHOgtpDXV/
Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
O femeie frumoasă care paortă o rochie mulată și reprezintă una dintre cele trei zodii care pierd bani în ziua de 22 iulie 2024
Horoscop
Zodii care pierd bani în ziua de 22 iulie 2024 . Trei nativi care se confruntă cu probleme financiare
Există trei zodii care pierd bani în ziua de 22 iulie 2024. Acești nativi se confruntă cu probleme financiare. Zodiile trebuie să fie foarte atente la deciziile pe care le iau în această perioadă...
2
Emily Ratajkowski pe străzile din New York în timp ce își plimbă câinele
Divertisment
Vedeta care a fost la un pas de un accident vestimentar în timpul unei plimbări. Paparazzi nu au ezitat să o surprindă din toate unghiurile
Ea este vedeta care a fost la un pas de un accident vestimentar în timpul unei plimbări. Paparazzi nu au ezitat să o surprindă din toate unghiurile. Diva a fost zărită pe străzile din...
3
Semnul leului pus pe o lună alături de un leu care o privește
Horoscop
10 secrete inedite despre zodia Leu. Surpriza uriașă care se află pe listă
Astrologii au dezvăluit cele 10 secrete inedite despre zodia Leu. A început sezonul acestui nativ din zodic și este o perioadă nemaipomenită pentru a afla mai multe despre el. Înțelegerea trăsăturilor secrete ale Leului...
4
Rita Ora surprinsă în timp ce se urcă într-o mașină
Divertisment
A vrut să bifeze o apariție sexy, dar a ajuns ținta glumelor din online. Cântăreața din imagini a fost la un pas de un accident vestimentar
Ea este vedeta care a vrut să bifeze o apariție sexy, dar a ajuns să fie ținta glumelor din online. Cântăreața din imagini a ajuns la un pas de un accident vestimentar atunci când...
5
Un bărbat cu aripi de înger care ține în brațe o femeie frumoasă
Horoscop
Zodii care se întorc la fostul partener în ziua de 23 iulie 2024. Nativii care iartă cu ușurință
Astrologii au dezvăluit care sunt cele trei zodii care se întorc la fostul partener în ziua de 23 iulie 2024. Acești nativi iartă cu ușurință și nu se gândesc la consecințele pe care le...
PARTENERI
×