Pantofii inspirați de Cenușăreasa: trendul nonconformist al anului 2020

Pantofii inspirați din celebra poveste „Cenușăreasa” au fost contestați de criticii de modă. Cunoscuți și sub denumirea de „pantofi de cristal sau sticlă”, aceștia sunt considerați cel mai nonconformist trend al anului 2020. 

18 ianuarie 2021 la 0:24
Pantofi Cenușăreasa cu cristale aplicate pe toc și călcâi, de culoare beige.
Pantofii "Cenușăreasa" au fost contestați de criticii de modă și considerați cel mai neinspirat trend al anului 2020 / Shutterstock

Designerii de modă au încercat să aducă și în acest an un plus de strălucire și glamour pe podiumurile de modă.

Cu toate acestea, singurele trenduri în materie de fashion care au avut succes în plină pandemie s-au dovedit a fi cele care asigură un confort sporit atunci când petreci ore bune în casă, pe canapea. 

Pandemia de coronavirus ne-a schimbat preferințele vestimentare

Cu siguranță, această informație nu este surprinzătoare, având în vedere că o bună parte a anului oamenii din întreaga lume au stat izolați și carantinați în propriile case. Prin urmare, mulți și-au redescoperit dragostea pentru cașmir sau treninguri.  

Există totuși un trend care „s-a desprins din mulțime” și a stârnit reacții puternice în rândul femeilor din întreaga lume: pantofii inspirați de povestea „Cenușăreasa”. 

Trendul a fost lansat de Amina Muaddi, un designer de pantofi care a reușit să îți vândă produsele în ciuda faptului că o lume întreagă se afla în carantină.

Conform Harper Bazaar, pantofii au devenit rapid o piesă vestimentară statement. În plus, femei din întreaga lume și-au dorit să îi aibă în garderobă, în ciuda faptului că, cel puțin în viitorul apropiat, nu au unde să îi poarte. 

Pantofii „Cinderella”, perfecți pentru ținuta de Crăciun

Modelul clasic de pantofi „Cinderella” este realizat din material transparent, cu aplicații strălucitoare și toc înalt. Acesta a fost creat sau reprodus și de alte case de modă. Printre acestea se se numără Christian Louboutin și Gianvito Rossi. 

Fără urmă de îndoială, această pereche de pantofi cu toc este unul dintre cele mai populare trenduri ale anului 2020.  

Știm, șansele să participi la vreo petrecere în următoarea perioadă sunt mici. Chiar și așa, dacă îți plac „pantofii Cenușăresei”, poți să investești într-o pereche cu gândul la viitor. Nu strică să visezi puțin în aceste vremuri tulburi. 

În plus, nu ar strica să te gândești puțin și la ținuta pe care o vei purta de Crăciun. Puțină strălucire nu a făcut rău niciodată, nimănui, ba dimpotrivă.

Poți arăta spectaculos în această zi specială, chiar dacă asta înseamnă doar o cină festivă în propria sufragerie, în compania familiei tale. 

RECOMANDĂRI CATINE.RO
PARTENERI
×