Reclamă

Lady Gaga a fost abuzată la 19 ani și a rămas însărcinată: „Nu am mai fost aceeași fată”

Artista a uimit pe toată lumea după ce a mărturisit în timpului unei miniserii de documentare realizate de Oprah Winfrey și Prințul Harry că a trăit o adevărată dramă când era numai un copil. Lady Gaga a fost abuzată la vârsta de 19 ani de un producător muzical și a rămas însărcinată, scrie DailyMail.

Publicat: 21 mai 2021, 15:08

Cântăreața, în vârstă de 35 de ani, a vorbit despre evenimentul traumatic în timpul unei apariții la noile documentare realizate de Oprah și Prințului Harry, The Me You Can’t See. Gaga, al cărui nume real este Stefani Germanotta, și-a amintit: "Aveam 19 ani și lucram în industrie. Un producător mi-a spus: Scoate-ți hainele".

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Lady Gaga a fost abuzată la 19 ani

„Și am spus nu. Și am plecat și mi-au spus că vor șterge toată muzica mea. Și nu s-au oprit. Nu au încetat să mă întrebe și eu doar am înghețat și, nici măcar nu-mi mai amintesc.”

Gaga, care nu a menționat niciodată numele producătorului de teamă să nu-l mai vadă din nou, a spus că în urma agresiunii a fost bolnavă pentru o perioadă îndelungată, potrivit DailyMail.

„Am fost bolnavă săptămâni la rând după aceea. Mi-am dat seama că era aceeași durere. Aceeași durere pe care am simțit-o când persoana care m-a abuzat și m-a lăsat însărcinată într-un colț de stradă”, a spus ea.

Vezi mai multe imagini în GALERIA FOTO!

Reclamă
Lady Gaga, cu ochii închiși, în timp ce își amintește despre abuzul sexual de la vârsta de 19 ani
Lady Gaga a mai spus că incidentul i-a lăsat cicatrici fizice și emoționale, care persistă până în prezent / Profimedia Images

Ea a mai spus că incidentul i-a lăsat cicatrici fizice și emoționale, care persistă până în prezent. Artista a spus că un medic a sfătuit-o să vadă un psihiatru pentru durerile ei cronice. În urma unui control, artista a ajuns să fie diagnosticată cu tulburare de stres post traumatic.

Am avut o pauză psihotică totală și, timp de câțiva ani, nu am mai fost aceeași fată. Modul în care simt când simt durere a fost ceea ce am simțit după ce am fost abuzată. Am făcut atât de multe RMN-uri și nu găsesc nimic. Dar corpul își amintește mereu.

– Lady Gaga

Reclamă

Ea a mai spus că s-a confruntat recent cu impulsuri de auto-vătămare, explicând motivele din spatele ei. Aceasta a mai declarat că până la urmă a ajuns să învețe toate metodele pentru a nu se mai răni fizic, dar durerea rămâne acolo, chiar și în perioadele frumoase din viața sa. În acest moment, Lady Gaga se bucură de succes, iar imaginile cu ea pe platourile de filmare de la House of Gucci fac înconjurul presei.

Dezvăluirile artistei pentru Oprah

Gaga a insistat că nu caută milă și vrea doar să-și spună povestea pentru a-i ajuta pe ceilalți.

„Nu spun această poveste pentru mine, pentru că, sinceră să fiu, este greu de spus. Mă simt foarte rușinată. Cum le explic oamenilor că am privilegii, că am bani, că am putere și că sunt mizerabilă? Cum faci asta?”

Gaga a creat o legătură strânsă cu Oprah. Cântăreața a vorbit despre sănătatea ei mintală într-un interviu anul trecut pentru turneul 2020 Vision: Your Life In Focus al personalității de televiziune. Vedeta a spus atunci că, pe lângă faptul că a fost diagnosticată cu PTSD, a primit un diagnostic de fibromialgie. E o afecțiune care provoacă dureri răspândite și oboseală extremă.

„Nu am avut pe nimeni să mă ajute. Nu am avut terapeut, nu am avut psihiatru, nu am avut un medic care să mă ajute. Am devenit dintr-o dată o vedetă și călătoream prin lume mergând din camera de hotel, în limuzină până la scenă și nu m-am descurcat niciodată cu această traumă. Dintr-o dată am început să experimentez această durere intensă și incredibilă pe tot corpul. Imita boala pe care am simțit-o după ce am fost abuzată sexual.”

Întrebată dacă s-a confruntat vreodată cu abuzatorul, care era cu 20 de ani mai în vârstă decât ea, ea a spus: „Cred că m-ar îngrozi. M-ar paraliza. L-am văzut o dată într-un magazin și am fost atât de paralizat de frică.”

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
2
O femeie care își aplică ulei pe păr
Frumusețe
Cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului, recomandate de experții în frumusețe
Podoaba capilară este unul din atuurile frumuseții feminine. Deși nu există o rețetă magică, cercetările arată că cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului pot accelera procesul. În plus, extractele puternice din plante ajută...
3
Un bărbat care stă pe o canapea, cu telecomanda în mână, care cască
Horoscop
Zodii care pot fi parteneri leneși. Cum să abordezi situația în relația de cuplu
Te-ai săturat să-ți cicăliști constant partenerul să-și facă sarcinile din casă? Te trezești că faci toate sarcinile grele din relație? Dacă da, nu ești singura. Astrologii lămuresc și această situație. Există zodii care pot...
4
O femeie care privește cu zâmbetul pe buze la o vitamină
Sănătate
Deficitul de vitamine care te-ar putea face să pari mai în vârstă. La ce recomandă specialiștii să fii atentă
Te-ai simțit mai fragilă, irascibilă și fără energie în ultima perioadă? Ar fi bine să verifici dacă ai deficit de vitamine. Acesta poate provoca o serie de simptome, cum ar fi oboseală și iritabilitate....
5
O femeie îmbrăcată în rochie albă, cu aripi de înger
Horoscop
Zodii care regretă că s-au deschis prietenilor. Nativii care se pot confrunta cu momente tensionate
Cât de multă încredere poți avea în oamenii pe care îi consideri apropiați de sufletul tău? Ai mai jos lista cu zodii care regretă că s-au deschis prietenilor și care au șanse mari să...
PARTENERI
×