Reclamă

Prințesa Charlotte a fost fotografiată de mama sa. Cum arată imaginea surprinsă de Kate Middleton

Prințesa Charlotte a fost fotografiată de mama sa cu ocazia unui nou proiect pe care Ducesa de Cambridge îl sprijină. Prințul William și Kate Middleton au împărtășit cu admiratorii Casei Regale imaginea rară cu micuța lor pe contul oficial de Instagram. Reacțiile fanilor au apărut și ele la scurt timp după ce imaginea a fost postată.

Publicat: 11 august 2021, 7:04

Kate Middleton este o fotografă desăvârșită. Aceasta și-a exersat talentul de-a lungul timpului prin fotografii pe care le-a făcut copiilor săi sau lucrurilor pe care le admiră. De data aceasta Ducesa de Cambridge a postat o serie de trei imagini, cu ocazia participării familiei la evenimentul Big Butterfly Count.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Prințesa Charlotte a fost fotografiată de mama sa

Ducesa de Cambridge demonstrează din nou talentul înnăscut pe care îl are pentru fotografie. Aceasta și-a surprins fiica într-o imagine rară pe care a postat-o pe contul oficial de Instagram. Prințesa a fost fotografiată de mama sa cu ocazia participării la un eveniment inedit.

Vezi mai multe imagini în Galeria Foto!

Imaginea surprinsă de Kate Middleton o înfățișează pe micuța de șase anișori în timp ce șine cu blândețe un fluturaș între palme. Ducesa Kate a surprins acest moment unic, alături de alte două imagini cu fluturele superb care s-a așezat pe o floare violet. Reacțiile fanilor nu s-au lăsat foarte mult așteptate.

Reclamă

Comentariile au fost pline de apreciere și de cuvinte frumoase. Cei mai mulți au apreciat talentul Ducesei pentru fotografie, dar și inițiativa Familie Regale de a aduce micuții mai aproape de natură.

„Ce fotografie superbă a Prințesei Charlotte. Ducesa este foarte talentată. Sunt atât de fericită să văd că micuța Prințesă învață să aprecieze și să iubească natura de la o vârstă atât de fragedă. Acesta este modul prin care se face diferența între generații.”

Prințesa Charlotte a fost fotografiată de mama sa în timp ce se apropia de natură. Imaginea rară a primit foarte multe aprecieri de la cei din jur.

Reclamă

Micuța s-a bucurat alături de familia sa la un eveniment inedit care a adus în atenția oamenilor importanța fluturilor în circuitul naturii. Nu este prima dată când Ducesa își exprimă dragostea față de fotografie. Recent aceasta a lansat un proiect de fotografie intitula Hold Still la care au participat sute de oameni.

Prințesa Charlotte seamănă tot mai mult cu tatăl său

Prințesa Charlotte a fost fotografiată de mama sa cu ocazia participării Familiei Regale la evenimentul Big Butterfly Count. Fanii au reacționat imediat în comentarii și și-au exprimat admirația față de micuța Prințesă și de talentul Ducesei Kate.

Pe lângă acest lucru cei mai mulți au observat faptul că micuța seamănă tot mai mult cu Prințul William. Deși Charlotte a moștenit trăsături din partea ambilor părinți, mulți sunt de părere că micuța se apropie mai mult de Prințul William. De-a lungul timpului Kate Middleton a postat fotografii unice cu micuții săi.

Kate Middleton și Prințul William, împreună cu cei trei copii ai lor, într-un portret de familie
Zilele următoare Kate Middleton și Prințul William împlinesc 10 ani de căsnicie / Profimedia Images

În acest fel, fanii au reușit să urmărească evoluția fiecărui micuț în parte. Ducese derulează un proiect personal extrem de deosebit. Cu ocazia aniversării unuia dintre copiii săi, de regulă, Kate aduce în atenția publicului o fotografie inedită făcută chiar de ea.

Prințesa Charlotte a fost și ea fotografiată de mama sa cu ocazia aniversării a șase anișori. La fel s-a întâmplat și în cazul fratelui său, Prințul George. Familia Ducesei este extrem de unită și se bucură împreună de toate activitățile pe care le au de desfășurat.

Ducii de Cambridge încearcă să-și învețe micuții să fie apropiați de frumusețea naturii de la o vârstă destul de fragedă, iar acest lucru este lăudat de către cei din jur. 

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
2
O femeie care își aplică ulei pe păr
Frumusețe
Cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului, recomandate de experții în frumusețe
Podoaba capilară este unul din atuurile frumuseții feminine. Deși nu există o rețetă magică, cercetările arată că cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului pot accelera procesul. În plus, extractele puternice din plante ajută...
3
Un bărbat care stă pe o canapea, cu telecomanda în mână, care cască
Horoscop
Zodii care pot fi parteneri leneși. Cum să abordezi situația în relația de cuplu
Te-ai săturat să-ți cicăliști constant partenerul să-și facă sarcinile din casă? Te trezești că faci toate sarcinile grele din relație? Dacă da, nu ești singura. Astrologii lămuresc și această situație. Există zodii care pot...
4
O femeie care privește cu zâmbetul pe buze la o vitamină
Sănătate
Deficitul de vitamine care te-ar putea face să pari mai în vârstă. La ce recomandă specialiștii să fii atentă
Te-ai simțit mai fragilă, irascibilă și fără energie în ultima perioadă? Ar fi bine să verifici dacă ai deficit de vitamine. Acesta poate provoca o serie de simptome, cum ar fi oboseală și iritabilitate....
5
O femeie îmbrăcată în rochie albă, cu aripi de înger
Horoscop
Zodii care regretă că s-au deschis prietenilor. Nativii care se pot confrunta cu momente tensionate
Cât de multă încredere poți avea în oamenii pe care îi consideri apropiați de sufletul tău? Ai mai jos lista cu zodii care regretă că s-au deschis prietenilor și care au șanse mari să...
PARTENERI
×