Reclamă

Regina Elisabeta și Kate Middleton ar trebui să evite plimbările cu trăsura. Care este motivul acestei recomandări

Regina Elisabeta și Kate Middleton sunt întotdeuna în atenția presei. Kate are un rol foarte important ca soție a viitorului moștenitor al tronului. De altfel, există o legătură foarte strânsă între Regina Elisabeta și Ducesa de Cambridge. Mai mult cele două femei suferă de o afecțiune destul de des întâlnită.

Publicat: 17 iulie 2021, 7:14

Puțini sunt cei care știu că Ducesa de Camgridge și Regina ar trebui să evite plimbările cu trăsura. Cele două femei întâmpină multe probleme atunci când sunt nevoite să facă acest lucru. Atât Kate cât și Regina Elisabeta au parte de rău de mișcare de fiecare dată când sunt nevoite să meargă cu trăsura. Totuși, amandouă știu cât este de important să ducă la bun sfârșit îndatoririle regale.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Regina Elisabeta și Kate Middleton ar trebui să evite plimbările cu trăsura

Oamenii au remarcat de-a lungul timpului fața palidă a Ducesei de Cambridge atunci când se plimbă cu tăsura. De cele mai multe ori, Regina Elisabeta și Kate Middleton au fost văzute în trăsură în cadrul paradei Trooping the Colour. Mai mulți apropiați ai Familiei Regale Britanice au confirmat zvonurile care au început să circule. Conform acestora, Regina Elisabeta și Kate suferă de rău de mișcare.

Vezi mai multe imagini în Galeria Foto!

Kate Middleton într-un costum alb alături de Camilla, Ducesa de Cornwall, într-o trăsură la participarea ceremoniei Trooping The Colour 2016
Kate Middleton ar trebui să evite plimbările cu trăsura din cauza răului de mișcare / Getty Images

Răul de mișcare este o afecține care se poate trata în timp însă procesul poate fi îndelungat. Simptomele sunt destul de complexe și includ disconfort adbominal, amețeli sau vărsături. De cele mai multe ori răul de mișcare se manifestă mai des asupra femeilor.

Reclamă

„Adevărul este că Ducesa de Cambridge are rău de mișcare și nu se bucură în mod deosebit de plimbările cu trăsura. Protocolul Regal prevede transportul cu trăsura, prin urmare nu poate face nimic în această privință. Regina Elisabeta suferă de aceași problemă, aceasta a povestit în trecut cât de greu i-a fost în ziua încoronării.”

Sursele Regale au confirmat faptul că Regina Elisabeta și Kate Middleton ar trebui să evite plimbările cu trăsura. Deși Protocolul Regal impune acest lucru, cele două femei ar trebui să ia o pauză din când în când de la această activitate. Chiar dacă se pot lua medicamente pentru a reduce stările provocate de răul de mișcare, acestea nu sunt o soluție pe termen lung pentru cele două femei.

Kate Middleton este numită „bijuteria coroanei monarhiei” britanice

Reclamă

Regina Elisabeta și Kate Middleton au o relație foarte apropiată. Ducesa de Cambridge este foarte implicată în tot ceea ce se întâmplă în Familia Regală. Aceasta este întotdeuna alături de Regina Elisabeta și încearcă să o sprijine de fiecare dată.

Experții Regali s-au referit de multe ori la Kate Middleton ca fiind „bijuteria coroanei monarhiei”. Personalitatea sa caldă și atitudinea plină de grație sunt doar două elemente care o pun în valoare. Ducesa de Cambridge a devenit în ultima vreme și un mediator important între Prințul William și Prințul Harry.

Ragina Elisabeta a înțeles importanța lui Kate Middleton. Cele două femei au o relație foarte apropiată, iar acest lcuru se observă din fiecare apariție publică.

Kate și-a înțeles rolul în Familia Regală Britanică și a acționat în consecință. Aceasta îl sprijină întotdeuna pe soțul său, Prințul William. Mai mult, se implică activ în creșterea micuților săi și le oferă o educați la fel de frumoasă ca a sa.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
O femeie frumoasă care poartă o rochie roz și simbolizează una dintre acele zodii energice
Horoscop
Cele mai energice zodii. Ei sunt nativii cu o forță interioară de invidiat
Te-ai întrebat vreodată care sunt cele mai energice zodii? Acești nativi au o forță interioară de invidiat. Reușesc să facă față tuturor provocărilor și aduc zâmbetul pe buzele oamenilor din viața lor. Ei sunt...
2
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 15 aprilie – 21 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
În această perioadă, mulți dintre nativi se vor reîntoarce la credințele din trecut. Există o singură zodie care va descoperi că suferă de oboseală cronică, iar aceasta va trebui să ia o pauză prelungită....
3
O femeie frumoasă care stă în pat și citește mesaje încercând să-și urmărească fostul partener
Horoscop
Zodii care își urmăresc fostul partener. Nativii care nu pot trece cu ușurință peste o despărțire
Există unele zodii care își urmăresc fostul partener. Acești nativi caută orice motiv pentru a vedea ce face persoana de care s-au despărțit. Ei trec mai greu peste momentul despărțirii și nu pot accepta...
4
O femeie frumoasă care poartă o rochie neagră și ține într-un cerc armonios mai multe frunze aurii
Horoscop
Zodii care iubesc liniștea. Ei sunt nativii care evită situațiile dramatice
Există unele zodii care iubesc liniștea și evită pe cât se poate situațiile dramatice. Acești nativi se feresc de persoanele care tind să fie vampiri energetici. Ei au nevoie de oameni sinceri în viața...
5
O femeie frumoasă care își aplică anticearcăn în timp ce se uită în oglindă
Frumusețe
Când se aplică anticearcănul. Ordinea corectă a produselor de machiaj
Dacă nu ești pasionată de beauty sau ești la început de drum, atunci poate fi copleșitor să începi să te machiezi singură. Cu atât de multă informație este greu să alegi pe cea care...
PARTENERI
×