Reclamă

Prințul William o sprijină pe Regina Elisabeta în prima sa vizită oficială din Scoția de la moartea soțului său

Prințul William o sprijină pe Regina Elisabeta în prima sa vizită oficială din Scoția de la moartea soțului său, Prințul Philip. Ducele de Cambridge a decis că cel mai bine este să-i fie aprape bunicii sale în această călătorie. Regina și-a reluat îndatoririle regale și a făcut o vizită la una dintre cele mai remarcabile fabrici de suc din Cumbernauld.

Publicat: 30 iunie 2021, 7:14

Deși a trecut printr-o perioadă extrem de dificilă de la moartea soțului său, Regina Elisabeta și-a reluat îndatoririle regale. Monarha în vârstă de 95 de ani s-a aflat în prima vizită oficială alături de nepotul său Prințul William. Ducele de Cambridge a părut foarte încântat să-i fie alături bunicii sale în această vizită. Fotografii i-au susprins zâmbind și interacționând cu angajații fabricii de suc.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Prințul William o sprijină pe Regina Elisabeta în prima sa vizită oficială din Scoția

Ducele de Cambridge s-a aflat alături de bunica sa într-o vizită foarte deosebită. Cei doi au mers împreună la una dintre cele mai renumite fabrici de suc din Scoția. Situată în orășul Cumbernauld, fabrica are o istorie de mai bine de 140 de ani.

Vezi mai multe imagini în Galeria Foto!

Regina Elisabeta purtând un costum albastru în timp ce ține în mână un buchet de flori la vizita sa oficială de la o fabrică de suc din Scoția
Regina Elisabeta s-a aflat în compania neputului său la prima vizită oficială din Scoția de la moartea soțului său, Prințul Philip / Profimedia Images

Prințul William o sprijină complet pe Regina Elisabeta în prima sa vizită oficială din Scoția. Acesta a interacționat cu angajații fabricii și a aflat istoria companiei. Conform publicației People, sucul este conceput dintr-o listă cu nu mai puțin de 32 de ingrediente speciale și are o rețetă strict secretă.

Reclamă

Atât Majestatea Sa, cât și Ducele de Cambridge au fost invitați să semneze în cartea vizitatorilor, după care au încercat alte câteva brand-uri care se află sub producția companiei.

La scurt timp după vizita din fabrică, cei doi s-au îndreptat la reședința din Holyroodgouse din Edinburgh. Ducele de Cambridge și-a dorit să fie tot timpul în preajma buicii sale. De altfel, Ducele de Cambridge o sprijină pe Regina Elisabeta de câte ori are această ocazie.

La reședința din Edinburgh, Regina Elisabeta s-a pregătit pentru o nouă ceremonie. Aceasta a avut parte de o ceremonie oficială de primire în Scoția. Tot atunci, Majestatea Sa a primit cheile orașului din partea Lordului Provost.

Reclamă

În timp ce Prințul William o sprijină pe Regina Elisabeta la începutul acestei vizite, pe parcursul săptâmânii li se vor alătura și Prințesa Anne. Fiica Reginei Elisabeta va veni alături de mama sa la palatul din Edinburgh. Majestatea Sa se află în această perioadă cât mai mult timp alături de cei dragi pentru a trece mai ușor peste pierderea soțului său, Prințul Philip.

Ducii de Cambrige încearcă să-i fie aproape Reginei Elisabeta

Prințul William o sprijină pe Regina Elisabeta cu fiecare ocazie pe care o are. În prima sa vizită oficială din Scoția de la moartea soțului său, Majestatea Sa s-a aflat în permanență în preajma nepotului său. De altfel, nu este prima dată când Ducele de Cambridge încearcă să-i fie aproape bunicii sale.

La începutul lunii iunie, Ducele și Ducesa de Cambrige au avut și ei câteva îndatoriri în Scoția. Atunci, Cuplul Regal a decis să-i facă o vizită Reginei la Castelul Balmoral.

Ducii de Cambridge au înteles situația dificilă prin care Regina Elisabeta trece și au încercat să-i fie mereu alături. De la moartea soțului său, Regina a fost mai tot timpul văzută în preajma apropiaților.

În prima parte a vizitei oficiale din Scoția, Regina a fost întoțită de nepotul său. În zilele ce urmează, conform apropiaților Familiei Regale, Majestatea Sa se va afla în compania fiicei sale. Prințesa Anne este așteptată la reședința Reginei din Edinburgh pentru a-i fi alături în perioada următoare.

Regina Elisabeta este foarte atașată de ținuturile Scoției. Majestatea Sa obișnuia să-și petreacă vacanțele din timpul verii alături de Prințul Philip la castelul Balmoral.

Conform publicației BBC, Regina Elisabeta și-a petrecut o parte din luna de miere în Scoția. Majestatea Sa venea în Scoția din copilărie, iar acesta este motivul pentru care este atât de atașată de aceste ținuturi.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Planeta mercur înconjurată de semnele zodiacale pentru a lustra că mercur iese din retrograd pe 25 aprilie 2024
Horoscop
Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie. Ce urmează pentru zodii
Universul va deschide o poartă către un nou început pentru nativii din zodiac. Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie și lucrurile se vor schimba. Planeta își reia cursul direct, ceea ce înseamnă că...
2
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
3
O femeie superbă, blondă, care poartă o rochie roșie și ilustrează una dintre acele zodii care se folosesc de gelozie în relații
Horoscop
Zodii care se folosesc de gelozie în relații. Nativii care transformă acest sentiment într-o armă
Astrologii spun că există anumite zodii care se folosesc de gelozie în relații. Acești nativi reușesc să transforme acest sentiment într-o armă. Multe trăsături de personalitate sunt influențate de zodia în care ne naștem,...
4
O femeie frumoasă care poartă o rochie albastră și stă pe un pat de flori pentru a ilustra una dintre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024
Horoscop
Zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Trei nativi care vor avea parte de reușite
Astrologii vorbesc despre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Acești nativi au parte de momente de neuitat. Jupiter, planeta norocului și a abundenței, este pregătit să-i sprijine pe nativi să-și...
5
Prieteni care râd și se distrează într-o zi însorită
Horoscop
Lună Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024. Cum te influențează, în funcție de zodie
Un eveniment astrologic de o intensitate uriașă va acapara toate zodiile. Luna Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024 vine să ne aducă tot timpul la extreme. Nativii se vor simți prinși într-o mare...
PARTENERI
×