Reclamă

Cum îl pregătesc Ducii de Cambridge pe Prințul George pentru momentul când va urca pe tronul Marii Britanii

Linia succesiunii la tronul Marii Britanii s-a schimbat din nou după nașterea micuței Lilibet. Cu toate acestea, copiii Ducilor de Sussex au șanse slabe să urce în clasamentul pentru titlul de Rege sau Regină. Alta este situația în cazul copiilor Prințului William. Cum îl pregătesc Ducii de Cambridge pe Prințul George pentru momentul când va urca pe tronul Marii Britanii.

Publicat: 29 iunie 2021, 8:35

În ediția emisiunii Battle of Brothers, istoricul și scriitorul regal Robert Lacey spune că Ducele și Ducesa de Cambridge s-au gândit destul de mult la modul în care vor explica ideea de a deveni monarh primului lor născut.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cum îl pregătesc Ducii de Cambridge pe Prințul George

„William nu a dezvăluit lumii cum și când i-a dat vestea cea mare fiului său. Poate într-o zi George ne va spune el însuși povestea. Dar cândva în jurul celei de-a șaptea zile de naștere a băiatului, în vara anului 2020, se crede că părinții lui i-au dat mai multe detalii despre ceea ce ar implica în mod deosebit viața sa ca Rege al Marii Britanii. Scopul lui William ca tată, a subliniat chiar el, era de a-i oferi fiului său „o ​​educație normală permițând monarhiei să rămână relevantă și să țină pasul cu vremurile moderne”, a scris Lacey.

Vezi mai multe imagini în GALERIA FOTO!

Prințul George într-un palton gri mănâncă o acadea
Ducele și Ducesa de Cambridge s-au gândit destul de mult la modul în care vor explica ideea de a deveni monarh primului lor născut / Getty Images

În afară de aceste detalii, expertul regal Katie Nicholl a explicat într-o discuție cu publicația OK! modul în care William și Kate le explică treptat întregul sistem copiilor lor.

Reclamă

„Ei își propun să se asigure că cei trei copii se simt egali. Să fie convinși că toți sunt tratați la fel”, a spus ea.

Regina Elisabeta în vârstă de 95 de ani este monarhul cu cea mai lungă domnie din Marea Britanie. Aceasta conduce regatul de 69 de ani. Prințul Charles este moștenitorul tronului și următorul Rege. Prințul William este cel care va prelua tronul de la tatăl său.

Ce loc ocupă copiii Ducilor de Cambridge

Reclamă

Primul-născut al Ducelui și Ducesei de Cambridge, Prințul George, în vârstă de șapte ani, va fi într-o zi Regele George al VII-lea. Prințesa Charlotte va deveni Regină doar dacă Prințul George va muri fără să aibă copii. Prințul Louis este al cincilea în ordinea succesiunii la tron.

Prințul Louis are deja trei ani. Alteța Sa Regală Prințul Louis Arthur Charles de Cambridge s-a născut pe 23 aprilie 2018 la ora 11:01 la Spitalul St Mary din Paddington. A cântărit 3.827 de grame. Louis este primul Prinț britanic care s-a clasat în spatele unei surori mai mari în linie de succesiune. Acest lucru s-a întâmplat după ce Acordul de la Perth a fost pus în aplicare. Prințul Louis este al treilea, cel mai mic copil și al doilea fiu al Prințului William și al Catherinei.

Detalii despre Prințul Louis

Acesta a fost anul acesta înscris la Willcocks Nursery School în aprilie. Creșa nu este departe de casa familiei din Palatul Kensington. Cel mai probabil, după ce va împlini vârsta necesară, acesta va fi înscris la Thomas’s Battersea School în septembrie 2022, la fel ca frații săi mai mari.

Prințul Louis a atras atenția de câteva ori la aparițiile sale în public. El a fost surprins pe balconul Palatului Buckingham împreună cu familia sa pentru Trooping of the Color în 2019. În timpul pandemiei, el și frații săi s-au alăturat unui videoclip online pentru a le mulțumi lucrătorilor din domeniile cheie ale sectorului de muncă.

Ducii de Cambridge, alături de Ducii de Sussex, Camilla și Prințul Charles, într-o fotografie de familie, în curtea casei
Micuțul cu obrajii rotunjori din portretele de până acum a crescut mult și este complet transformat / Profimedia Images

Valoarea netă a Prințului George a fost estimată la aproximativ 2,4 miliarde de lire sterline. Cea a Prințesei Charlotte la 3 miliarde de lire sterline în 2015. Este probabil ca Prințul Louis să aibă o valoare similară sau puțin mai mică.

Copiii regali contribuie, de asemenea, la stimularea economiei. Se aștepta ca Louis să genereze 50 de milioane de lire sterline pentru economia britanică, potrivit Cosmopolitan. Acest lucru vine din suvenirurilor vândute cu imaginea sa, dar și din hainele pe care părinții săi aleg să i le dea. Ducii de Cambridge au declarat în trecut despre Prințul Louis că are o pasiune pentru excavatoare și tractoare.

În timpul unei discuții cu Lloyd Graham de la o companie mare de construcții, tatăl său a spus: „Copiilor, în special lui Louis, le-ar plăcea să vină și să urmărească asta, pentru a vedea săpătorii. Le place”.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
2
O femeie care își aplică ulei pe păr
Frumusețe
Cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului, recomandate de experții în frumusețe
Podoaba capilară este unul din atuurile frumuseții feminine. Deși nu există o rețetă magică, cercetările arată că cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului pot accelera procesul. În plus, extractele puternice din plante ajută...
3
Un bărbat care stă pe o canapea, cu telecomanda în mână, care cască
Horoscop
Zodii care pot fi parteneri leneși. Cum să abordezi situația în relația de cuplu
Te-ai săturat să-ți cicăliști constant partenerul să-și facă sarcinile din casă? Te trezești că faci toate sarcinile grele din relație? Dacă da, nu ești singura. Astrologii lămuresc și această situație. Există zodii care pot...
4
O femeie care privește cu zâmbetul pe buze la o vitamină
Sănătate
Deficitul de vitamine care te-ar putea face să pari mai în vârstă. La ce recomandă specialiștii să fii atentă
Te-ai simțit mai fragilă, irascibilă și fără energie în ultima perioadă? Ar fi bine să verifici dacă ai deficit de vitamine. Acesta poate provoca o serie de simptome, cum ar fi oboseală și iritabilitate....
5
O femeie îmbrăcată în rochie albă, cu aripi de înger
Horoscop
Zodii care regretă că s-au deschis prietenilor. Nativii care se pot confrunta cu momente tensionate
Cât de multă încredere poți avea în oamenii pe care îi consideri apropiați de sufletul tău? Ai mai jos lista cu zodii care regretă că s-au deschis prietenilor și care au șanse mari să...
PARTENERI
×