Reclamă

Experții regali solicită depășirea tensiunilor în ziua aniversării Prințesei Diana

Experții regali solicită depășirea tensiunilor în ziua aniversării Prințesei Diana. Marea Britanie ar trebui să se reunească pentru a-și aminti de Prințesa Diana și să ignore zvonurile de orice fel. Mai ales a eventualelor dezvăluiri care amenință să umbrească comemorarea aniversării la care Prințesa Diana ar fi împlinit vârsta de 60 de ani, au transmis parlamentarii britanici.

Publicat: 22 iunie 2021, 8:00

„Evident, au existat tensiuni din cauza dezvăluirilor făcute de Ducii de Sussex. Dar acum nu este momentul să ne concentrăm asupra acestui lucru. Trebuie însă să ne concentrăm pe contribuția Pințesei Diana în cadrul Familiei Regale și în Marea Britanie. Care a fost una semnificativă”, a declarat Andrew Rosindell, unul dintre membrii Parlamentului Britanic.

Experții regali solicită depășirea tensiunilor în ziua aniversării Prințesei Diana

Sir David Amess, parlamentar britanic, a afirmat că deși cunoaște zvonurile cu privire la conflictele interne din cadrul Famiiei Regale Britanice, acestea sunt lipsite de respect, incorecte și complet deplasate.

„Ar trebui să se renunțe la bârfe și să îi respecte pe cei care o comemorează, precum și iubirea celor doi fii ai săi”, a adăugat acesta.

Experții regali speră că oamenii se vor concentra pe marcarea aniversării unui spirit atât de minunat precum Lady Di. Și nu orice alte subiecte. Mici măcar pe tensiunile între cei doi Duci.

Lady Diana „ar fi atât de stresată să știe că cei doi fii ai săi sunt în continuare în conflict. Cu siguranță cearta lor ar fi șocat-o. Deoarece ea a încercat să-i apropie”, a afirmat fostul corespondent regal al BBC, Michael Cole.

Reclamă

Margaret Holder, scriitoare ce a abordat tema Familiei Regale, a confirmat că Prințesa de Wales ar fi fost „terifiată” dacă ar fi văzut că cei doi fii săi ar fi fost în conflict, în timp ce se pregătesc să dezvăluie sculptura sa, la grădinile Palatului Sunken, unul dintre locurile sale preferate.

„Fiecare dintre cei doi fii va susține un discurs separat. Un mod trist de a onora o mamă care i-a iubit atât de mult. Diana și-ar dori ca cei doi să găsească un mod comun de a o onora. Măcar de dragul nepoților săi. Ea ar fi făcut pace cu Prințul Charles și Familia Regală. Și s-ar fi concentrat asupra păcii în lume”, consideră Margaret Holder.

Apelul la împăcare ceor doi frați, din partea experiților regali, se petrece în urma zvonurilor legate de tensiuile dintre Ducele de Cambridge și Ducele de Sussex.

Reclamă

Ultimele zvonuri

Scriitorul Robert Lacey a stârnit indignare după ce a susținut că Prințul William s-ar fi separat din punct de vedere administrativ de fratele său, în toamna anului 2018. În urma unui presupus telefon în care Meghan Marke ar fi fost acuzată că ar fi intimidat personalul palatului. Ducii de Sussex au negat ulterior aceste acuzații.

„În cartea acestuia Battle of the Brothers, ale cărui extrase au fost publicate recent de presă, reiese că unul dintre amicii Ducilor de Sussex ar fi spus că „Prințul William l-ar fi dat afară pe Prințul Harry”. Dar și că Meghan Markle ar fi fost de la început ostilă sistemului regal.

O altă presupusă dezvăluire ce a vehiculat în presa britanică în ultima săptămână este că fostul șef al Poliției Metropolitane l-a intervievat pe Prințul Charles, după ce a discutat cu un martor, în cadrul anchetei morții Diana.

Acesta ar fi fost chestionat în privința unei notițe pe care fosta sa soție, Prințesa Diana, ar fi scris-o în 1995. În care aceasta a prevăzut că va muri din cauza „defectării frânei și a unei răni grave în zona capului”. Pentru ca Prințul Charles să se căsătorească cu fosta dădacă Tiggy Legge-Bourke. Cu care ar fi avut o presupusă aventură. Notița a fost înmânată de Prințesă majordomului său, Paul Burell și publicată într-un ziar.

Chirurgul MonSef Dahman, ce a luptat pentru a salva viața Prințesei Diana, la spitalul Pitié-Salpêtrière din Paris, la scurt timp după accidentul acesteia, a declarat că s-au făcut eforturi mari pentru a salva viața acesteia. El a afirmat că motivul pentru care a făcut această dezvăluire au fost tocmai conspirațiile cu privire la uciderea intenționată a Prințesei Diana, informează presa britanică. Un alt lucru pe care fanii Prințesei l-au aflat curând, este că aceasta plănuia să se mute în SUA.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Prințul Harry alături de Meghan Markle îmbrăcați pentru ceremonia de nuntă din anul 2018 în timp ce fac cu mâna publicului dintr-o trăsură
Divertisment
Jurnalista Camilla Tominey a vorbit despre nunta Ducilor de Sussex. Ce detalii noi a oferit despre evenimentul din 2018
Nunta Ducilor de Sussex a fost așteptată de oamenii din lumea întreagă în anul 2018. Evenimentul la care au participat o mulțime de celebrități și nume importante din Familia Regală Britanică a fost urmărit...
2
Kendall Jenner, la un eveniment Harper's Bazaar, într-o rochie transparentă
Divertisment
Kendall Jenner a îmbrăcat un costum de baie minuscul. Cizmele care i-au completat ținuta au atras atenția tuturor
Kendall Jenner a îmbrăcat un costum de baie minuscul. A atras atenția pentru că ținuta aleasă a fost purtată în mijlocul zăpezii. Aceasta și-a completat look-ul cu o pereche de cizme cu blană, iar...
3
Regina Letizia, cu masca pe față, la un eveniment în Spania
Divertisment
Regina Letizia a purtat rochia Reginei Sofia. Ținuta veche de 45 de ani a fost foarte apreciată
Regina Letizia a purtat rochia Reginei Sofia. Soția Regelui Felipe al Spaniei a impresionat participanții de la un eveniment cu o rochie purtată de soacra sa pentru prima dată în anul 1977. Regina Letizia...
4
Patrick Schwarzenegger la un eveniment public din anul 2019
Divertisment
Patrick Schwarzenegger a fost în vacanță în Hawaii. Imagini rare cu fiul lui Arnold Schwarzenegger la 28 de ani
Patrick Schwarzenegger a fost în vacanță în Hawaii, acolo unde și-a expus fizicul de invidiat. Fotografii l-au urmărit la fiecare pas și au încercat să-l surprindă din toate unghiurile. La 28 de ani, fiul...
5
Thylane Blondeau pe covorul rou la Festivalul de Film de la Cannes
Divertisment
Thylane Blondeau s-a pozat în costum de baie. Cum arată la 20 de ani tânăra care în copilărie era supranumită „cea mai frumoasă fetiță din lume”
Thylane Blondeau a atras atenția tuturor atunci când s-a pozat în costum de baie. Modelul în vârstă de 20 de ani a distribuit imaginile pe contul personal de Instagram. Fanii s-au bucurat să o...
PARTENERI
×