Reclamă

Experții regali solicită depășirea tensiunilor în ziua aniversării Prințesei Diana

Experții regali solicită depășirea tensiunilor în ziua aniversării Prințesei Diana. Marea Britanie ar trebui să se reunească pentru a-și aminti de Prințesa Diana și să ignore zvonurile de orice fel. Mai ales a eventualelor dezvăluiri care amenință să umbrească comemorarea aniversării la care Prințesa Diana ar fi împlinit vârsta de 60 de ani, au transmis parlamentarii britanici.

Publicat: 22 iunie 2021, 8:00

„Evident, au existat tensiuni din cauza dezvăluirilor făcute de Ducii de Sussex. Dar acum nu este momentul să ne concentrăm asupra acestui lucru. Trebuie însă să ne concentrăm pe contribuția Pințesei Diana în cadrul Familiei Regale și în Marea Britanie. Care a fost una semnificativă”, a declarat Andrew Rosindell, unul dintre membrii Parlamentului Britanic.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Experții regali solicită depășirea tensiunilor în ziua aniversării Prințesei Diana

Sir David Amess, parlamentar britanic, a afirmat că deși cunoaște zvonurile cu privire la conflictele interne din cadrul Famiiei Regale Britanice, acestea sunt lipsite de respect, incorecte și complet deplasate.

„Ar trebui să se renunțe la bârfe și să îi respecte pe cei care o comemorează, precum și iubirea celor doi fii ai săi”, a adăugat acesta.

Experții regali speră că oamenii se vor concentra pe marcarea aniversării unui spirit atât de minunat precum Lady Di. Și nu orice alte subiecte. Mici măcar pe tensiunile între cei doi Duci.

Lady Diana „ar fi atât de stresată să știe că cei doi fii ai săi sunt în continuare în conflict. Cu siguranță cearta lor ar fi șocat-o. Deoarece ea a încercat să-i apropie”, a afirmat fostul corespondent regal al BBC, Michael Cole.

Reclamă

Margaret Holder, scriitoare ce a abordat tema Familiei Regale, a confirmat că Prințesa de Wales ar fi fost „terifiată” dacă ar fi văzut că cei doi fii săi ar fi fost în conflict, în timp ce se pregătesc să dezvăluie sculptura sa, la grădinile Palatului Sunken, unul dintre locurile sale preferate.

„Fiecare dintre cei doi fii va susține un discurs separat. Un mod trist de a onora o mamă care i-a iubit atât de mult. Diana și-ar dori ca cei doi să găsească un mod comun de a o onora. Măcar de dragul nepoților săi. Ea ar fi făcut pace cu Prințul Charles și Familia Regală. Și s-ar fi concentrat asupra păcii în lume”, consideră Margaret Holder.

Apelul la împăcare ceor doi frați, din partea experiților regali, se petrece în urma zvonurilor legate de tensiuile dintre Ducele de Cambridge și Ducele de Sussex.

Reclamă

Ultimele zvonuri

Scriitorul Robert Lacey a stârnit indignare după ce a susținut că Prințul William s-ar fi separat din punct de vedere administrativ de fratele său, în toamna anului 2018. În urma unui presupus telefon în care Meghan Marke ar fi fost acuzată că ar fi intimidat personalul palatului. Ducii de Sussex au negat ulterior aceste acuzații.

„În cartea acestuia Battle of the Brothers, ale cărui extrase au fost publicate recent de presă, reiese că unul dintre amicii Ducilor de Sussex ar fi spus că „Prințul William l-ar fi dat afară pe Prințul Harry”. Dar și că Meghan Markle ar fi fost de la început ostilă sistemului regal.

O altă presupusă dezvăluire ce a vehiculat în presa britanică în ultima săptămână este că fostul șef al Poliției Metropolitane l-a intervievat pe Prințul Charles, după ce a discutat cu un martor, în cadrul anchetei morții Diana.

Acesta ar fi fost chestionat în privința unei notițe pe care fosta sa soție, Prințesa Diana, ar fi scris-o în 1995. În care aceasta a prevăzut că va muri din cauza „defectării frânei și a unei răni grave în zona capului”. Pentru ca Prințul Charles să se căsătorească cu fosta dădacă Tiggy Legge-Bourke. Cu care ar fi avut o presupusă aventură. Notița a fost înmânată de Prințesă majordomului său, Paul Burell și publicată într-un ziar.

Chirurgul MonSef Dahman, ce a luptat pentru a salva viața Prințesei Diana, la spitalul Pitié-Salpêtrière din Paris, la scurt timp după accidentul acesteia, a declarat că s-au făcut eforturi mari pentru a salva viața acesteia. El a afirmat că motivul pentru care a făcut această dezvăluire au fost tocmai conspirațiile cu privire la uciderea intenționată a Prințesei Diana, informează presa britanică. Un alt lucru pe care fanii Prințesei l-au aflat curând, este că aceasta plănuia să se mute în SUA.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
O femeie frumoasă care paortă haine de zâne și aripi de fluture pentru a ilustra ce talent ascuns ai, în funcție de zodie
Horoscop
Ce talent ascuns ai, în funcție de zodie. La ce se pricep nativii din zodiac
Semnul zodiacal sub care te-ai născut poate influența multe aspecte din viața ta. Printre acestea se numără și abilitățile pe care le poți avea. Descoperă ce talent ascuns ai, în funcție de zodie. Află...
2
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 25 septembrie – 1 octombrie 2023. Descoperă ce îți rezervă astrele
Pentru Balanțe și Vărsătorii, horoscopul săptămânii 25 septembrie – 1 octombrie 2023 vine cu despărțiri și complicații în relațiile de cuplu. Cei mai mulți dintre nativi vor lua decizii pe care mai apoi le...
3
Cara Delevingne, pe o bancă, desculță, fotografiată în timp ce vorbește la telefon, într-o stare de ebrietate avansată
Divertisment
Cara Delevingne a participat la o prezentare de modă de la Milano Fashion Week. Cum arată acum și care e starea ei după imaginile din aeroport
Cara Delevingne a participat la o prezentare de modă de la Milano Fashion Week. Află mai multe despre cum arată acum și care e starea ei după imaginile din aeroport. Modelul a fără sutien,...
4
Prințul George, alături de Prințul William, în tribune, în sacouri, la un eveniment sportiv
Divertisment
La ce vârstă va pleca Prințul George singur în călătorii. Aniversarea care îi va schimba pentru totdeauna destinul
Prințul George, la fel ca și frații săi sunt pregătiți încă de mici să facă față evenimentelor regale. Cu toate acestea, regulile Familiei Regale sunt stricte. Acum s-a aflat la ce vârstă va pleca...
5
Prințesa Leonor, în uniformă militară, în timp ce primește o distincție
Divertisment
Prințesa Leonor a Spaniei a fost fotografiată în uniformă militară. Fiica Reginei Letizia și a Regelui Felipe se antrenează la Academia Militară
Prințesa Leonor a Spaniei a arătat că nu se teme să implice în acțiune. Acest lucru a fost dovedit de o serie de fotografii dezvăluite de Casa Regală a Spaniei. Prințesa Leonor a Spaniei...
PARTENERI
×