Reclamă

Experții regali solicită depășirea tensiunilor în ziua aniversării Prințesei Diana

Experții regali solicită depășirea tensiunilor în ziua aniversării Prințesei Diana. Marea Britanie ar trebui să se reunească pentru a-și aminti de Prințesa Diana și să ignore zvonurile de orice fel. Mai ales a eventualelor dezvăluiri care amenință să umbrească comemorarea aniversării la care Prințesa Diana ar fi împlinit vârsta de 60 de ani, au transmis parlamentarii britanici.

Publicat: 22 iunie 2021, 8:00

„Evident, au existat tensiuni din cauza dezvăluirilor făcute de Ducii de Sussex. Dar acum nu este momentul să ne concentrăm asupra acestui lucru. Trebuie însă să ne concentrăm pe contribuția Pințesei Diana în cadrul Familiei Regale și în Marea Britanie. Care a fost una semnificativă”, a declarat Andrew Rosindell, unul dintre membrii Parlamentului Britanic.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Experții regali solicită depășirea tensiunilor în ziua aniversării Prințesei Diana

Sir David Amess, parlamentar britanic, a afirmat că deși cunoaște zvonurile cu privire la conflictele interne din cadrul Famiiei Regale Britanice, acestea sunt lipsite de respect, incorecte și complet deplasate.

„Ar trebui să se renunțe la bârfe și să îi respecte pe cei care o comemorează, precum și iubirea celor doi fii ai săi”, a adăugat acesta.

Experții regali speră că oamenii se vor concentra pe marcarea aniversării unui spirit atât de minunat precum Lady Di. Și nu orice alte subiecte. Mici măcar pe tensiunile între cei doi Duci.

Lady Diana „ar fi atât de stresată să știe că cei doi fii ai săi sunt în continuare în conflict. Cu siguranță cearta lor ar fi șocat-o. Deoarece ea a încercat să-i apropie”, a afirmat fostul corespondent regal al BBC, Michael Cole.

Reclamă

Margaret Holder, scriitoare ce a abordat tema Familiei Regale, a confirmat că Prințesa de Wales ar fi fost „terifiată” dacă ar fi văzut că cei doi fii săi ar fi fost în conflict, în timp ce se pregătesc să dezvăluie sculptura sa, la grădinile Palatului Sunken, unul dintre locurile sale preferate.

„Fiecare dintre cei doi fii va susține un discurs separat. Un mod trist de a onora o mamă care i-a iubit atât de mult. Diana și-ar dori ca cei doi să găsească un mod comun de a o onora. Măcar de dragul nepoților săi. Ea ar fi făcut pace cu Prințul Charles și Familia Regală. Și s-ar fi concentrat asupra păcii în lume”, consideră Margaret Holder.

Apelul la împăcare ceor doi frați, din partea experiților regali, se petrece în urma zvonurilor legate de tensiuile dintre Ducele de Cambridge și Ducele de Sussex.

Reclamă

Ultimele zvonuri

Scriitorul Robert Lacey a stârnit indignare după ce a susținut că Prințul William s-ar fi separat din punct de vedere administrativ de fratele său, în toamna anului 2018. În urma unui presupus telefon în care Meghan Marke ar fi fost acuzată că ar fi intimidat personalul palatului. Ducii de Sussex au negat ulterior aceste acuzații.

„În cartea acestuia Battle of the Brothers, ale cărui extrase au fost publicate recent de presă, reiese că unul dintre amicii Ducilor de Sussex ar fi spus că „Prințul William l-ar fi dat afară pe Prințul Harry”. Dar și că Meghan Markle ar fi fost de la început ostilă sistemului regal.

O altă presupusă dezvăluire ce a vehiculat în presa britanică în ultima săptămână este că fostul șef al Poliției Metropolitane l-a intervievat pe Prințul Charles, după ce a discutat cu un martor, în cadrul anchetei morții Diana.

Acesta ar fi fost chestionat în privința unei notițe pe care fosta sa soție, Prințesa Diana, ar fi scris-o în 1995. În care aceasta a prevăzut că va muri din cauza „defectării frânei și a unei răni grave în zona capului”. Pentru ca Prințul Charles să se căsătorească cu fosta dădacă Tiggy Legge-Bourke. Cu care ar fi avut o presupusă aventură. Notița a fost înmânată de Prințesă majordomului său, Paul Burell și publicată într-un ziar.

Chirurgul MonSef Dahman, ce a luptat pentru a salva viața Prințesei Diana, la spitalul Pitié-Salpêtrière din Paris, la scurt timp după accidentul acesteia, a declarat că s-au făcut eforturi mari pentru a salva viața acesteia. El a afirmat că motivul pentru care a făcut această dezvăluire au fost tocmai conspirațiile cu privire la uciderea intenționată a Prințesei Diana, informează presa britanică. Un alt lucru pe care fanii Prințesei l-au aflat curând, este că aceasta plănuia să se mute în SUA.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
2
O femeie care își aplică ulei pe păr
Frumusețe
Cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului, recomandate de experții în frumusețe
Podoaba capilară este unul din atuurile frumuseții feminine. Deși nu există o rețetă magică, cercetările arată că cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului pot accelera procesul. În plus, extractele puternice din plante ajută...
3
Un bărbat care stă pe o canapea, cu telecomanda în mână, care cască
Horoscop
Zodii care pot fi parteneri leneși. Cum să abordezi situația în relația de cuplu
Te-ai săturat să-ți cicăliști constant partenerul să-și facă sarcinile din casă? Te trezești că faci toate sarcinile grele din relație? Dacă da, nu ești singura. Astrologii lămuresc și această situație. Există zodii care pot...
4
O femeie care privește cu zâmbetul pe buze la o vitamină
Sănătate
Deficitul de vitamine care te-ar putea face să pari mai în vârstă. La ce recomandă specialiștii să fii atentă
Te-ai simțit mai fragilă, irascibilă și fără energie în ultima perioadă? Ar fi bine să verifici dacă ai deficit de vitamine. Acesta poate provoca o serie de simptome, cum ar fi oboseală și iritabilitate....
5
O femeie îmbrăcată în rochie albă, cu aripi de înger
Horoscop
Zodii care regretă că s-au deschis prietenilor. Nativii care se pot confrunta cu momente tensionate
Cât de multă încredere poți avea în oamenii pe care îi consideri apropiați de sufletul tău? Ai mai jos lista cu zodii care regretă că s-au deschis prietenilor și care au șanse mari să...
PARTENERI
×