Reclamă

Numele de alint al Reginei Elisabeta. Cum obișnuia să o strige Prințul William în copilărie

Familia Regală Britanică are deja o întreagă tradiție când vine vorba de numele de alint. Majestatea Sa este femeia care se bucură de cele mai multe dintre ele. Fie că au venit de la copiii săi, nepoți sau strănepoți, toate au un loc special în sufletul acesteia. Numele de alint al Reginei Elisabeta pe care l-a primit de la Prințul William are o poveste cu totul deosebită.

Publicat: 16 iunie 2021, 7:39

Cel mai drag nume de alint pe care Majestatea Sa l-a primit a fost cel de Lilibet. Nume pe care fiica Ducilor de Sussex îl poartă astăzi cu mândrie. Totuși, au existat și porecle pe care Regina le-a primit în urma unor evenimente cât se poate de amuzante.

Numele de alint al Reginei Elisabeta

Regina Elisabeta este, probabil, femeia căreia oamenii i se adresează sub cele mai multe forme de curtoazie. În viața privată aceasta era uneori numită Lizzie, Liz și Lilibet, conform publicației Marie Claire. Touși, Majestatea Sa a primit cele mai frumoase nume de alint de la nepoții și strănepoții săi. Numele de alint al Reginei Elisabeta de la Prințul William are una dintre cele mai amuzante povești în spate.

Vezi mai multe imagini în Galeria Foto!

Lilibet a devenit cel mai discutat nume în ultima perioadă. Acesta este numele de alint pe care apropiații din Familia Regală a Reginei Elisabeta îl foloseau pentru Majestatea Sa. După moartea Prințului Philip, s-a crezut că nimeni nu va avea să mai pronunțe acest nume special. De altfel, el a fost ultima persoană care a obișnuit să o strige așa.

Reclamă

Cu toate acestea, Ducii de Sussex s-au gândit să-și exprime respectul față de Regina Elisabeta și și-au numit fiica Lilibet. Chiar dacă au existat câteva speculații cu privire la acordul Reginei pentru folosirea numelui său de alint, mai multe surse au confirmat faptul că a existat o discuție între Prințul Harry și Regina Elisabeta.

De altfel, reacția Reginei a fost atât e emoționantă încât e aproape imposibil pentru cineva să creadă că aceasta s-ar fi putut supăra. Lilibet, numele de alint al Reginei Elisabeta, este acum purtat cu mândrie de micuța Ducilor de Sussex. Oamenii așteaptă cu nerăbdare ca micuța să se facă mai mare pentru a vedea cum o să fie strigată de către aceasta, Regina Elisabeta.

Cum obișnuia să o strige Prințul William pe Regina Elisabeta

Reclamă

Cel mai adesea nepoții Reginei Elisabeta o strigau „Granny”, cuvântul pe care l-am traduce drept bunica. Prințesa Eugenie, Prințul Harry, chiar și Prințesa Beatrice obișnuiau să i se adreseze așa în copilărie și uneori continuă să-și numească așa bunica în întâlnirile private.

Numele de alint al Reginei Elisabeta oferit de către Prințul William are o semnificație cu atât mai specială. Specialistul Richard Kay a dezvălit recent o amintire plăcută cu privire la copilăria Prințului William. Într-un articol scris pentru publicația Daily Mail, acesta a povestit un episod cu totul special pentru Regina Elisabeta.

După ce a căzut pe holul Palatului Buckingham, l-am auzit pe Prințul William plângând. Acesta striga „Gary, Gary” și toți ne întrebam despre cine ar putea fi vorba. Regina s-a dus imediat la micuțul Prinț și ne-a explicat că pe ea o striga.

– Richard Kay

Prințul William era atât de micuț la acel moment încât nu putea să pronunțe corect cuvântul „Granny”, tradus în română drept bunica. Astfel, numele de alint al Reginei Elisabeta oferit de Prințul William a devenit „Gary”, o prescurtare de la englezescul „Granny”.

Deși acest nume a rămas în sufletul Reginei, copiii Prințului William au cu totul alte nume de alint pentru străbunica lor. Într-un interviu acordat de către Ducesa de Cambridge în 2016, aceasta a dezvăluit faptul că Prințul George o numește pe Regina Elisabeta „Gan-Gan”.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
O femeie care are creierul în analiză cu o hologramă
Sănătate
Obiceiuri care stimulează memoria și învățarea. Ce să faci în cazul în care ai început să uiți lucruri
Ai mai jos o listă cu obiceiuri care stimulează memoria și învățarea. În ultimii ani au fost făcute publice destul de multe lucruri pe care oamenii le pot face pentru a-și îmbunătăți și susține...
2
Kate Middleton în fața unui pupitru în timp ce ține un discurs la Londra
Divertisment
Kate Middleton a purtat o pereche de pantofi cu toc. Stilul Prințesei de Wales s-a schimbat în ultimii ani
Kate Middleton a purtat o pereche de pantofi cu toc. Stilul vestimentar al prințesei de Wales s-a schimbat complet în ultimii ani. Prințesa de Wales a dat dovadă de eleganță și rafinament în cadrul...
3
Kate Middleton cu prințesa Charlotte în brațe, alături de Prințul William și Prințul George, în timp ce coboară din avion
Divertisment
Kate Middleton a încălcat o tradiție regală veche de 100 de ani. Prințesa de Wales a făcut acest lucru pentru copiii săi
Kate Middleton a încălcat o tradiție regală veche de 100 de ani. Prințesa de Wales a făcut acest lucru de dragul copiilor săi. Experții regali au explicat cum anume a ajuns Kate în această...
4
Bărbat cu flori în mână și cadou se îndreaptă spre partenera care stă pe canapea
Horoscop
Horoscopul bărbatului ideal. Nativul care are cele mai bune calități în iubire și relații
Dacă vrem să afăm despre horoscopul bărbatului ideal, trebuie să știm de la început micile detalii care fac diferența. Specialiștii sunt de părere că orice femeie este atrasă de cei care știu să se...
5
Tre fete îmbrăcate în rochii albe cu coronițe de flori pe cap privesc spre soare
Horoscop
Zodii care formează cele mai frumoase relații de prietenie. Ce spun specialiștii
Compatibilitatea nu se aplică doar în cazul cuplurilor, astfel că putem afla care sunt acele zodii care formează cele mai frumoase relații de prietenie. Există nativi care, conform personalității lor, reușesc să se înțeleagă...
PARTENERI
×