Reclamă

Numele de alint al Reginei Elisabeta. Cum obișnuia să o strige Prințul William în copilărie

Familia Regală Britanică are deja o întreagă tradiție când vine vorba de numele de alint. Majestatea Sa este femeia care se bucură de cele mai multe dintre ele. Fie că au venit de la copiii săi, nepoți sau strănepoți, toate au un loc special în sufletul acesteia. Numele de alint al Reginei Elisabeta pe care l-a primit de la Prințul William are o poveste cu totul deosebită.

Publicat: 16 iunie 2021, 7:39

Cel mai drag nume de alint pe care Majestatea Sa l-a primit a fost cel de Lilibet. Nume pe care fiica Ducilor de Sussex îl poartă astăzi cu mândrie. Totuși, au existat și porecle pe care Regina le-a primit în urma unor evenimente cât se poate de amuzante.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Numele de alint al Reginei Elisabeta

Regina Elisabeta este, probabil, femeia căreia oamenii i se adresează sub cele mai multe forme de curtoazie. În viața privată aceasta era uneori numită Lizzie, Liz și Lilibet, conform publicației Marie Claire. Touși, Majestatea Sa a primit cele mai frumoase nume de alint de la nepoții și strănepoții săi. Numele de alint al Reginei Elisabeta de la Prințul William are una dintre cele mai amuzante povești în spate.

Vezi mai multe imagini în Galeria Foto!

Lilibet a devenit cel mai discutat nume în ultima perioadă. Acesta este numele de alint pe care apropiații din Familia Regală a Reginei Elisabeta îl foloseau pentru Majestatea Sa. După moartea Prințului Philip, s-a crezut că nimeni nu va avea să mai pronunțe acest nume special. De altfel, el a fost ultima persoană care a obișnuit să o strige așa.

Reclamă

Cu toate acestea, Ducii de Sussex s-au gândit să-și exprime respectul față de Regina Elisabeta și și-au numit fiica Lilibet. Chiar dacă au existat câteva speculații cu privire la acordul Reginei pentru folosirea numelui său de alint, mai multe surse au confirmat faptul că a existat o discuție între Prințul Harry și Regina Elisabeta.

De altfel, reacția Reginei a fost atât e emoționantă încât e aproape imposibil pentru cineva să creadă că aceasta s-ar fi putut supăra. Lilibet, numele de alint al Reginei Elisabeta, este acum purtat cu mândrie de micuța Ducilor de Sussex. Oamenii așteaptă cu nerăbdare ca micuța să se facă mai mare pentru a vedea cum o să fie strigată de către aceasta, Regina Elisabeta.

Cum obișnuia să o strige Prințul William pe Regina Elisabeta

Reclamă

Cel mai adesea nepoții Reginei Elisabeta o strigau „Granny”, cuvântul pe care l-am traduce drept bunica. Prințesa Eugenie, Prințul Harry, chiar și Prințesa Beatrice obișnuiau să i se adreseze așa în copilărie și uneori continuă să-și numească așa bunica în întâlnirile private.

Numele de alint al Reginei Elisabeta oferit de către Prințul William are o semnificație cu atât mai specială. Specialistul Richard Kay a dezvălit recent o amintire plăcută cu privire la copilăria Prințului William. Într-un articol scris pentru publicația Daily Mail, acesta a povestit un episod cu totul special pentru Regina Elisabeta.

După ce a căzut pe holul Palatului Buckingham, l-am auzit pe Prințul William plângând. Acesta striga „Gary, Gary” și toți ne întrebam despre cine ar putea fi vorba. Regina s-a dus imediat la micuțul Prinț și ne-a explicat că pe ea o striga.

– Richard Kay

Prințul William era atât de micuț la acel moment încât nu putea să pronunțe corect cuvântul „Granny”, tradus în română drept bunica. Astfel, numele de alint al Reginei Elisabeta oferit de Prințul William a devenit „Gary”, o prescurtare de la englezescul „Granny”.

Deși acest nume a rămas în sufletul Reginei, copiii Prințului William au cu totul alte nume de alint pentru străbunica lor. Într-un interviu acordat de către Ducesa de Cambridge în 2016, aceasta a dezvăluit faptul că Prințul George o numește pe Regina Elisabeta „Gan-Gan”.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Un copil care ține un fluture în palme
Horoscop
Cea mai norocoasă zi din această vară pentru fiecare semn zodiacal. Află când te vei bucura de succes
Vara este aproape, iar lucrurile par mai frumoase pe măsură ce ne îndreptăm atenția către următoarele luni distracție. Dacă ai căutat momentul perfect pentru a face pauză în ceea ce privește responsabilitățile și pentru...
2
Victoria Silvstedt surprinsă într-o fotografie portret la Festivalul de Film de la Cannes 2024
Divertisment
Victoria Silvstedt a fost la un pas de un accident vestimentar. Rochia îndrăzneață a lăsat multe zone la vedere
Victoria Silvstedt a fost la un pas de un accident vestimentar. Rochia îndrăzneață a artistei a lăsat multe zone la vedere. Aceasta a avut nevoie de ajutor pentru a depăși momentul jenant de pe...
3
O femeie frumoasă cu urechi de elf și coroană pe cap
Horoscop
Când ești cea mai norocoasă persoană din lume. Află anul, luna și ziua în care astrele sunt de partea ta
Numărul tău destin te poate ajuta să descoperi cele mai bune momente pentru a-ți manifesta visele. Deși nu poți prezice viitorul, se pare că îl poți calcula. Când ești cea mai norocoasă persoană din...
4
Cuplu care face sport
Sănătate
Câte zile pe săptămână e recomandat să te antrenezi. Ce spun specialiștii despre exercițiile fizice
Pentru că sezonul de plajă se apropie cu pași rapizi, mulți oameni probabil se întreabă dacă pot recupera timpul pierdut făcând exerciții fizice în fiecare zi până la vacanța de vară. Răspunsul este mai...
5
Chifle pufoase cu brânză și mărar, pentru mic dejunuri savuroase într-o tavă metalică așezată pe un grătar
Rețete
Chifle pufoase cu brânză și mărar, pentru un mic dejun savuros
Dacă nu mai știi cu ce să-ți surprinzi familia la micul dejun, încearcă o rețetă simplă pentru chifle pufoase cu brânză și mărar. Se prepară ușor, iar ingredientele sunt simple și mereu la îndemână....
PARTENERI
×