Reclamă

Numele de alint al Reginei Elisabeta. Cum obișnuia să o strige Prințul William în copilărie

Familia Regală Britanică are deja o întreagă tradiție când vine vorba de numele de alint. Majestatea Sa este femeia care se bucură de cele mai multe dintre ele. Fie că au venit de la copiii săi, nepoți sau strănepoți, toate au un loc special în sufletul acesteia. Numele de alint al Reginei Elisabeta pe care l-a primit de la Prințul William are o poveste cu totul deosebită.

Publicat: 16 iunie 2021, 7:39

Cel mai drag nume de alint pe care Majestatea Sa l-a primit a fost cel de Lilibet. Nume pe care fiica Ducilor de Sussex îl poartă astăzi cu mândrie. Totuși, au existat și porecle pe care Regina le-a primit în urma unor evenimente cât se poate de amuzante.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Numele de alint al Reginei Elisabeta

Regina Elisabeta este, probabil, femeia căreia oamenii i se adresează sub cele mai multe forme de curtoazie. În viața privată aceasta era uneori numită Lizzie, Liz și Lilibet, conform publicației Marie Claire. Touși, Majestatea Sa a primit cele mai frumoase nume de alint de la nepoții și strănepoții săi. Numele de alint al Reginei Elisabeta de la Prințul William are una dintre cele mai amuzante povești în spate.

Vezi mai multe imagini în Galeria Foto!

Lilibet a devenit cel mai discutat nume în ultima perioadă. Acesta este numele de alint pe care apropiații din Familia Regală a Reginei Elisabeta îl foloseau pentru Majestatea Sa. După moartea Prințului Philip, s-a crezut că nimeni nu va avea să mai pronunțe acest nume special. De altfel, el a fost ultima persoană care a obișnuit să o strige așa.

Reclamă

Cu toate acestea, Ducii de Sussex s-au gândit să-și exprime respectul față de Regina Elisabeta și și-au numit fiica Lilibet. Chiar dacă au existat câteva speculații cu privire la acordul Reginei pentru folosirea numelui său de alint, mai multe surse au confirmat faptul că a existat o discuție între Prințul Harry și Regina Elisabeta.

De altfel, reacția Reginei a fost atât e emoționantă încât e aproape imposibil pentru cineva să creadă că aceasta s-ar fi putut supăra. Lilibet, numele de alint al Reginei Elisabeta, este acum purtat cu mândrie de micuța Ducilor de Sussex. Oamenii așteaptă cu nerăbdare ca micuța să se facă mai mare pentru a vedea cum o să fie strigată de către aceasta, Regina Elisabeta.

Cum obișnuia să o strige Prințul William pe Regina Elisabeta

Reclamă

Cel mai adesea nepoții Reginei Elisabeta o strigau „Granny”, cuvântul pe care l-am traduce drept bunica. Prințesa Eugenie, Prințul Harry, chiar și Prințesa Beatrice obișnuiau să i se adreseze așa în copilărie și uneori continuă să-și numească așa bunica în întâlnirile private.

Numele de alint al Reginei Elisabeta oferit de către Prințul William are o semnificație cu atât mai specială. Specialistul Richard Kay a dezvălit recent o amintire plăcută cu privire la copilăria Prințului William. Într-un articol scris pentru publicația Daily Mail, acesta a povestit un episod cu totul special pentru Regina Elisabeta.

După ce a căzut pe holul Palatului Buckingham, l-am auzit pe Prințul William plângând. Acesta striga „Gary, Gary” și toți ne întrebam despre cine ar putea fi vorba. Regina s-a dus imediat la micuțul Prinț și ne-a explicat că pe ea o striga.

– Richard Kay

Prințul William era atât de micuț la acel moment încât nu putea să pronunțe corect cuvântul „Granny”, tradus în română drept bunica. Astfel, numele de alint al Reginei Elisabeta oferit de Prințul William a devenit „Gary”, o prescurtare de la englezescul „Granny”.

Deși acest nume a rămas în sufletul Reginei, copiii Prințului William au cu totul alte nume de alint pentru străbunica lor. Într-un interviu acordat de către Ducesa de Cambridge în 2016, aceasta a dezvăluit faptul că Prințul George o numește pe Regina Elisabeta „Gan-Gan”.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
O zână cu aripi, care stă speriată la pământ
Horoscop
Zodii care preferă să trăiască singure. Nativii care se simt mai bine atunci când au intimitate
Există atât de multe lucruri care merită spuse despre viața personală atunci când locuiești singură. Pacea și liniștea, filmele preferate, ora de culcare târzie și faptul că nu trebuie să dai nimănui nicio explicație....
2
Bianca Censori și Kanye West într-o mașină privată
Divertisment
Bianca Censori a purtat o ținută transparentă și a fost la un pas de un accident vestimentar. Partenera lui Kanye West a avut o apariție îndrăzneață
Bianca Censori a purtat o ținută transparentă și a fost la un pas de un accident vestimentar. Partenera lui Kanye West a avut o apariție îndrăzneață pe străzile din Los Angeles. Imaginile cu diva...
3
O femeie îmbrăcată într-o rochie roșie, impunătoare
Horoscop
Cele mai norocoase zodii în funcție de luna în care s-au născut. Ei sunt fericiții zodiacului
Astrologii ne spun că data nașterii are un rol aparte în doza de noroc cu care ne neștem. Însă te-ai întrebat vreodată care dintre lunile anului poartă mai mult noroc? În acest articol, vei...
4
O femeie tânără cu ochelari de soare la ochi și un ruj portocaliu pe buze
Frumusețe
Nuanțele de ruj care te îmbătrânesc. De ce culori să te ferești, potrivit specialiștilor
Uneori este suficient să accentuezi buzele cu ruj pentru a te simți mai încrezătoare în sine. Această metodă va atrage o mulțime de priviri asupra ta, lucru care te va face să te simți...
5
Charles Spencer surprins într-o fotografie portret la Althorp House
Divertisment
Charles Spencer a vorbit despre starea de sănătate a lui Kate Middleton. Fratele Prințesei Diana spune că este îngrijorat
Charles Spencer a vorbit despre starea de sănătate a lui Kate Middleton. Fratele Prințesei Diana este îngrijorat pentru soția Prințului William. Charles a oferit mai multe informații într-un interviu recent. Charles Spencer a vorbit...
PARTENERI
×