Reclamă

Numele de alint al Reginei Elisabeta. Cum obișnuia să o strige Prințul William în copilărie

Familia Regală Britanică are deja o întreagă tradiție când vine vorba de numele de alint. Majestatea Sa este femeia care se bucură de cele mai multe dintre ele. Fie că au venit de la copiii săi, nepoți sau strănepoți, toate au un loc special în sufletul acesteia. Numele de alint al Reginei Elisabeta pe care l-a primit de la Prințul William are o poveste cu totul deosebită.

Publicat: 16 iunie 2021, 7:39

Cel mai drag nume de alint pe care Majestatea Sa l-a primit a fost cel de Lilibet. Nume pe care fiica Ducilor de Sussex îl poartă astăzi cu mândrie. Totuși, au existat și porecle pe care Regina le-a primit în urma unor evenimente cât se poate de amuzante.

Numele de alint al Reginei Elisabeta

Regina Elisabeta este, probabil, femeia căreia oamenii i se adresează sub cele mai multe forme de curtoazie. În viața privată aceasta era uneori numită Lizzie, Liz și Lilibet, conform publicației Marie Claire. Touși, Majestatea Sa a primit cele mai frumoase nume de alint de la nepoții și strănepoții săi. Numele de alint al Reginei Elisabeta de la Prințul William are una dintre cele mai amuzante povești în spate.

Vezi mai multe imagini în Galeria Foto!

Lilibet a devenit cel mai discutat nume în ultima perioadă. Acesta este numele de alint pe care apropiații din Familia Regală a Reginei Elisabeta îl foloseau pentru Majestatea Sa. După moartea Prințului Philip, s-a crezut că nimeni nu va avea să mai pronunțe acest nume special. De altfel, el a fost ultima persoană care a obișnuit să o strige așa.

Reclamă
Reclamă

Cu toate acestea, Ducii de Sussex s-au gândit să-și exprime respectul față de Regina Elisabeta și și-au numit fiica Lilibet. Chiar dacă au existat câteva speculații cu privire la acordul Reginei pentru folosirea numelui său de alint, mai multe surse au confirmat faptul că a existat o discuție între Prințul Harry și Regina Elisabeta.

De altfel, reacția Reginei a fost atât e emoționantă încât e aproape imposibil pentru cineva să creadă că aceasta s-ar fi putut supăra. Lilibet, numele de alint al Reginei Elisabeta, este acum purtat cu mândrie de micuța Ducilor de Sussex. Oamenii așteaptă cu nerăbdare ca micuța să se facă mai mare pentru a vedea cum o să fie strigată de către aceasta, Regina Elisabeta.

Cum obișnuia să o strige Prințul William pe Regina Elisabeta

Cel mai adesea nepoții Reginei Elisabeta o strigau „Granny”, cuvântul pe care l-am traduce drept bunica. Prințesa Eugenie, Prințul Harry, chiar și Prințesa Beatrice obișnuiau să i se adreseze așa în copilărie și uneori continuă să-și numească așa bunica în întâlnirile private.

Numele de alint al Reginei Elisabeta oferit de către Prințul William are o semnificație cu atât mai specială. Specialistul Richard Kay a dezvălit recent o amintire plăcută cu privire la copilăria Prințului William. Într-un articol scris pentru publicația Daily Mail, acesta a povestit un episod cu totul special pentru Regina Elisabeta.

După ce a căzut pe holul Palatului Buckingham, l-am auzit pe Prințul William plângând. Acesta striga „Gary, Gary” și toți ne întrebam despre cine ar putea fi vorba. Regina s-a dus imediat la micuțul Prinț și ne-a explicat că pe ea o striga.

– Richard Kay

Prințul William era atât de micuț la acel moment încât nu putea să pronunțe corect cuvântul „Granny”, tradus în română drept bunica. Astfel, numele de alint al Reginei Elisabeta oferit de Prințul William a devenit „Gary”, o prescurtare de la englezescul „Granny”.

Deși acest nume a rămas în sufletul Reginei, copiii Prințului William au cu totul alte nume de alint pentru străbunica lor. Într-un interviu acordat de către Ducesa de Cambridge în 2016, aceasta a dezvăluit faptul că Prințul George o numește pe Regina Elisabeta „Gan-Gan”.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Selena Gomez alături de Cara Delevingne la un meci de baschet din New York
Divertisment
Selena Gomez și-a expus silueta la un meci de baschet. Cum a fost surprinsă alături de Cara Delevingne
Selena Gomez și-a expus silueta la un meci de baschet. Vedeta internațională s-a distrat alături de prietena sa, Cara Delevingne. Evenimentul a avut loc la arena Madison Square Garden din New York. Camerele de...
2
Selena Gomez într-o rochie portcalue cu părul negru lung dat pe spate la un eveniment public de la Hollywood din 2021
Divertisment
Selena Gomez este de nerecunoscut. Cum a apărut artista în aeroportul din New York
Selena Gomez este de nerecunoscut în cele mai recente imagini care au fost surprinse pe aeroportul din New York. Vedeta internațională s-a camuflat din cap până-n picioare într-un trening portocaliu. Pentru ca zborul să...
3
Kate Middleton de mână cu Prințesa Charlotte alături dePrințul Geroge care îl ține de mână pe Prințul William
Divertisment
Kate Middleton a dezvăluit că Prințesa Charlotte este mai responsabilă decât Prințul George. Ce spune Ducesa de Cambridge despre moștenitorul tronului regal
Kate Middleton a dezvăluit că Prințesa Charlotte este mai responsabilă decât Prințul George. Moștenitorul tronului regal are deja opt ani și se pregătește ca într-o zi să devină monarhul Marii Britanii. Părinții săi i-au...
4
Celine Dion într-o rochie argintie pe scenă în fața unui microfon în timpul unui concert din Germania
Divertisment
Celine Dion a vorbit despre problemele sale de sănătate. Ce mesaje i-au transmis fanii pe rețelele sociale
Celine Dion a vorbit despre problemele sale de sănătate. Vedeta internațională a fost nevoită să-și anuleze o parte din concerte din cauza unor ”spasme musculare severe și persistente”. Fanii au reacționat rapid în secțiunea...
5
Casey și Ben Affleck, îmbrățișați, pe covorul roșu, în 2016
Divertisment
Casey Affleck se sărută cu actrița Caylee Cowan. Diferența de vârstă dintre ei e de 23 de ani
Se pare că fratele lui Ben Affleck și-a găsit o nouă iubită după ce s-a despărțit de actrița Floriana Lima, cu care forma un cuplu de ceva timp. Casey Affleck se sărută cu actrița...
PARTENERI
×