Reclamă

Relația Reginei Elisabeta cu Meghan Markle și Prințesa Diana. Ce spun experții despre femeile din Familia Regală Britanică

De-a lungul timpului relația Reginei Elisabeta cu Meghan Markle și Prințesa Diana a fost intens discutată. Cele trei femei din Familia Regală Britanică au personalități complet diferite și acest lucru face ca uneori să existe neînțelegeri între ele. De altfel, diferența dintre generații a jucat și ea un rol la fel de important în evoluția relației lor.

Publicat: 15 iunie 2021, 7:34

Regina Elisabeta și-a sărbătorit recent aniversarea și a marcat un moment extrem de important pentru istoria Marii Britanii. De-a lungul domniei sale, Majestatea sa a cunoscut o mulțime de femei cu personalități diferite. Însă cele mai importante dintre acestea au fost soția Prințului Harry și a fiului său, Prințul Charles. Experții nu au stat de-o parte și au ales să dezvăluie câteva detalii neștiute despre Regina Elisabeta și comportamentul său față de celelalte două femei din Familia Regală Britanică.

Relația Reginei Elisabeta cu Meghan Markle și Prințesa Diana

Între cele trei femei din Familia Regală Britanică au existat întotdeauna câteva diferențe notabile care au făcut ca relația lor să fie una dificilă. Atât mama Prințului Harry, Lady Di, cât și soția acestuia, și-au dorit de la Regină ceva ce nu au reușit niciodată să obțină. Relația Reginei Elisabeta cu Meghan Markle și Prințesa Diana a fost una tensionată și dificilă din cauza mai multor factori.

Vezi mai multe imagini în Galeria Foto!

Regina Elisabeta purtând una din broșele sale celebre în formă de fundă și îmbrăcată într-un costum verde, alături de ducesa Kate îmbrăcată în alb care îi zâmbește
Broșa în formă de fundă a fost concepută pentru a simboliza legătura puternică dintre Regina Victoria și poporul său, o legătură strânsă într-un nod care va dăinui veșnic / Getty Images

Majestatea Sa are de îndeplinit un rol extrem de dificil. Aceasta a fost nevoită de-a lungul domniei sale să găsească un echilibru între viața personală și interesele Regatului Unit. Matthew Dennison, autor al cărții Regina: O nouă biografie elegantă a Majestății Sale, Elisabeta a II-a, a oferit câteva indicii cu privire la relația dintre cele trei femei.

Reclamă

În cartea sa, autorul explică unde au apărut diferențele dintre Regină și Prințesa Diana și de ce Meghan Markle nu a reușit să găsească înțelegere în discuțiile purtate cu Majestatea Sa. Pentru publicația The Mirror, Dennison a oferit un interviu în care a explicat mai multe amănunte.

Regina nu vorbește despre sentimentele sale și nici nu-i încurajează pe ceilalți să facă acest lucru.

– Matthew Dennison

Se pare că această abordare a făcut ca Relația Reginei Elisabeta cu Meghan Markle și Prințesa Diana să fi fost una dificilă. Atât Ducesa de Sussex, cât și Lady Di nu au simțit niciodată că se pot conecta emoțional cu Majestatea Sa. Aceste sentimente care nu au fost împărtășite reciproc au dus la neînțelegeri și tot felul de discuții pe termen lung.

Reclamă

Relația Reginei Elisabeta cu Prințesa Diana

Relația Reginei Elisabeta cu Meghan Markle și Prințesa Diana a fost supusă analizei experților. Specialiștii sunt de părere că neînțelegerile dintre cele trei femei au avut la bază mai multe elemente. Pe de-o parte au fost diferențele de personalitate, dar și cele ce țin de generațiile în care s-au format. Prințesa Diana a avut poate cel mai mult de suferit în urma micilor discuții care au apărut de-a lungul timpului.

Prințesa Diana îmbrăcată într-o rochie neagră pozează într-o sufragerie alături de Regina Elisabeta îmbrăcată cu un costum albastru și de Prințul Charles îmbrăcat cu un costum gri
Prințesa Diana alături de Prințul Charles și Regina Elisabeta a II-a / Profimedia Images

Diana a avut întâlnire după întâlnire cu Regina, unde în cele din urmă a simțit că poartă aceeași conversație la nesfârșit. Prințesa Diana nu a uitat niciodată cum a făcut-o să se simtă soacra sa. Acest lucru a dus în timp la formarea unei bariere care nu a ținut neapărat de Regină. Prințesa Diana a fost extrem de tânără atunci când s-a alăturat Familiei Regale Britanice și cred că a simțit întotdeauna că lipsește ceva în relația sa cu Regina Elisabeta.

– Matthew Dennison

Prințesa Diana a fost prima femeie din Familia Regală Britanică ce a vorbit deschis despre problemele sale emoționale. În interviul pe care Lady Di i l-a acordat jurnalistului Martin Bashir, aceasta și-a deschis sufletul cu privire la problemele sale. Prințesa Diana a căutat mai mult decât sprijinul din partea Familiei Regale. Aceasta și-a dorit să obțină înțelegere venită din relația avută cu Regina Elisabeta.

Relația Reginei Elisabeta cu Meghan Markle

Relația Reginei Elisabeta cu Meghan Markle și Prințesa Diana a fost una de-a dreptul dificilă. Cele trei femei nu au reușit să găsească un echilibru în conversațiile și principiile avute. Specialiștii au analizat cu atenție relația celor trei femei din Familia Regală Britanică și au încercat să găsească un motiv al disputelor iscate de-a lungul timpului.

Lady Di a fost tânără atunci când a venit prima dată în viața Casei Regale. Pe de altă parte, Meghan Markle este o femeie care a avut timp să capete experiență în viață. Totuși, ambele femei au căutat ceva ce nu au găsit niciodată în relația lor cu Regina Elisabeta.

Meghan Markle stă așezată pe un fotoliu îmbrăcată cu o rochie neagră în timp ce vorbește cu Oprah Winfrey
Ținuta și machiajul alese de Meghan Markle și gesticulația cuplului au dat greutate conversației / Profimedia Images

Experții sunt de părere că Meghan Markle a experimentat aceleași sentimnte ca Prințesa Diana în relația sa cu Regina Elisabeta. Cele două femei nu au reușit să obțină acea apropiere emoțională pe care și-o doreau cu Majestatea Sa. Prințul Harry a povestit și el în mai multe interviuri despre problemele pe care soția sa le-a avut din cauza presiunii venite din întâlnirile avute cu Familia Regală.

Ducesa de Sussex s-a confruntat mult timp cu problemele cauzate de aparițiile publice pe care le-a avut atunci când se afla alături de Familia Regală Britanică. Dezvăluirile acesteia au venit în seria de documentare realizate în colaborare cu celebrea Oprah Winfrey. Ducesa Meghan nu a reușit să se adapteze provocărilor de la Casa Regală.

Relația Reginei Elisabeta cu Meghan Markle și Prințesa Diana a fost una dificilă. Totuși, trebuie înțeles faptul că Majestatea Sa a trebuit să se adapteze Protocolului Regal încă de la o vârstă fragedă. Regina Elisabeta a fost nevoită să pună întotdeauna datoriile regale mai presus de viața și relațiile sale personale.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Hartă astrală a fiecărei zodii în parte reprezentată de culoare albastru
Horoscop
Ce semnificație au semnele zodiacale. Cele 12 simboluri explicate pe înțelesul tuturor
Fiecare nativ aparține unui simbol specific, dar să știi ce semnificație au semnele zodiacale este esențial pentru cineva pasionat. Un exemplu elocvent o poate avea Taurul care arată un cerc cu două coarne deasupra....
2
Două borcane cu dulceață din flori de soc
Rețete
Dulceață din flori de soc, gustoasă și aromată
Dacă adori parfumul florilor de soc, află că poți profita de el și în diferite preparate culinare. Îți oferim o rețetă de dulceață din flori de soc, gustoasă și aromată, perfectă pentru răsfățul de...
3
Prăjitură spornică cu căpșuni porționată și decorată cu zahăr pudră și frunze de mentă
Rețete
Prăjitură spornică cu căpșuni. Rețetă simplă și ușoară de desert cu fructe
Dacă te ispitesc căpșunile parfumate care au apărut în piață, nu ezita să le incluzi în cât mai multe rețete de desert. Sunt gustoase, aromate și înnobilează aspectul preparatelor dulci. Îți oferim o rețetă...
4
Aishwarya Rai, elegantă și machiată la Festivalul de Film de la Cannes 2022
Divertisment
Aishwarya Rai a participat la Festivalul de Film de la Cannes 2022. Rochia spectaculoasă a atras privirile tuturor
Aishwarya Rai a participat la Festivalul de Film de la Cannes 2022. Rochia spectaculoasă a atras privirile tuturor pe covorul roșu, iar vedeta a primit aplauze pentru look-ul impresionant. Apariția sa la premiera filmului...
5
Două pahare și o sticlă cu socată, alături de o lămâie feliată și flori de soc
Rețete
Socată. Băutură răcoritoare tradițională românească
Luna mai este luna florilor, iar florile de soc se numără printre ele, fiind considerate unele dintre cele mai aromate. Nu ezita să profiți de proprietățile acestora, incluzându-le și în preparatele culinare. Începe cu...
PARTENERI
×