Reclamă

Regina Elisabeta a cunoscut-o pe fiica Ducilor de Sussex. Cum a fost prezentată micuța Lilibet

Familia Regală Britanică a primit cu multă bucurie în suflet vestea că fetița Ducilor de Sussex a venit pe lume și este perfect sănătoasă. Micuța Lilibet Diana Mountbatten-Windsor s-a născut în date de 4 iunie la un spital din California. Prințul Harry a fost atât de bucuros încât nu a putut aștepta să-i aducă vestea bunicii sale. Regina Elisabeta a cunoscut-o pe fiica Ducilor de Sussex într-o conferință video privată.

Publicat: 10 iunie 2021, 7:39

Imadiat după ce micuța a ajuns pe lume, părinții s-au gândit să-i pregătească o întâlnire extrem de importantă. Ducii de Sussex și-au dorit ca Regina Elisabeta să o vadă cât mai repede cu putință pe fetița care îi va purta numele. Micuța Lilibet a făcut deja istorie în tradiția Casei Regale. Ea este primul copil din Familia Regală Britanică ce s-a născut în America. Pentru ca micuța să fie prezentată străbunicii sale, Printul Harry și Meghan Markle au organizat o conferință video cu Regina Elisabeta.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Regina Elisabeta a cunoscut-o pe fiica Ducilor de Sussex

Conform unei surse apropiate a Prințului Harry, Ducii de Sussex au fost foarte încântați de nașterea micuței. Aceștia ar fi așteptat cu nerăbdare să împărtășească veseta minunată cu bunica Prințului Harry.

Se pare că imediat ce s-au întors acasă de la spitalul Santa Barbara, Ducii de Sussex au organizat o conferință video privată cu Regina Elisabeta. De altfel, spitalul nu se află dearte de reședința proaspeților părinți. Cei doi s-au bucurat să împărtășească vestea fericită cu Familia Regală Britanică. Reacția Casei Regale a fost una încărcată de emoție.

Vezi mai multe imagini în Galeria Foto!

Reclamă

Cuplul Regal a dezvăluit atât numele, cât și data nașterii micuței direct cu Regina Elisabeta. Aceasta ar fi fost printre primele persoane care au aflat vestea cea mare. Conform declarațiilor istoricului Robert Lacey, există o legătură foarte puternică între Prințul Harry și bunica sa.

A fost un fel de mamă vitregă pentru Prințul Harry și William. Deși s-a concentrat foarte mult pentru pregătirea Prințului William ca posibil viitor rege, există cu siguranță o legătură emoțională foarte puternică între Regină și Prințul Harry. Sunt capabili să vorbească unul cu celălalt în mod direct, iar legătura strânsă dovedește faptul că afecțiunea lor depășeste orice barieră.

– Robert Lacey

Nu e de mirare faptul că Regina Elisabeta a cunoscut-o imediat pe fiica Ducilor de Sussex. Regina Elisabeta și Prințul Philip s-au ocupat cu atenție de creșterea Prințului Harry și Wiliam imediat după ce Lady Di a decedat în 1997. Dovada afecțiunii Prințului Harry nu poate fi contestată. Regina Elisabeta a cunoscut-o pe fiica Ducilor de Sussex imediat ce aceasta a venit pe lume. Gestul Prințului a demonstrat iubirea pe care i-o poartă bunicii sale.

Reclamă

Cum a fost prezentată micuța Lilibet

Deși Prințul Philip nu a apucat să-și vadă strănepoata, Regina Elisabeta a cunoscut-o pe fiica Ducilor de Sussex la puțin timp după ce aceasta a venit pe lume. Cuplul Regal nu a putut aștepta să dezvăluie vestea minunată. Atât Regina Elisabeta, cât și Ducii de Cambridge i-au felicitat pe proaspeții părinți. Într-o postare făcută publică pe contul oficial de Instagram, Prințul William și Kate Middleton și-au exprimat bucuria.

Aceștia i-au felicitat pe Ducii de Sussex pentru familia frumoasă pe care au reușit să o formeze. Deși au existat multe momente tensionate între Familia Regală Britanică și Ducii de Sussex, se pare că aceștia încearcă să aplaneze conflictele. Acuzațiile Prințului Harry la adresa Casei Regale au fost cu siguranță dureroase. Cu toate acestea, Prințul pare să fi avut o relație dificilă mai mult cu tatăl său, decât cu Regina Elisabeta.

Afecțiunea pe care i-o poartă Reginei nu poate să fie negată. De altfel, Regina Elisabeta a cunoscut-o pe fiica Ducilor de Sussex direct printr-o conferință video privată. Prințul Harry a mărturisit într-o emisiune televizată din America, faptul că ține legătura cu Familia Regală Britanică. El a povestit atunci despre conferințele pe care le organiza pe zoom împreună cu Regina Elisabeta și Prințul Philip.

Reacția Reginei Elisabeta la aflarea numelui strănepoatei sale

Regina Elisabeta a cunoscut-o pe fiica Ducilor de Sussex printr-o conferință video privată. Tot atunci, aceasta ar fi aflat care este numele ales pentru micuță. Deși nu a avut loc o întâlnire oficială din cauza pandemiei de COVID-19, Ducii de Sussex speră să ajungă curând în Marea Britanie. Conform unei surse apropiate Prințului Harry, cuplul va ajunge cel mai probabil în Marea Britanie la jumătatea anului viitor. Aceștia vor lua parte la celebrarea Jubileului de Platină al Reginei Elisabeta.

Până atunci, Prințul Harry va face o vizită oficială în Londra în jurul datei de 1 iulie. Anul acesta va avea loc dezvăluirea unei statui la Palatul Kensington făcută în onoarea Prințesei Diana. Totuși există câteva speculații privind venirea Ducilor de Sussex în Marea Britanie în jurul Crăciunului de anul acesta. Sursele spun că întraga familie ar putea petrece Crăciunul alături de Familia Regală la reședința Sandringham.

După ce Regina Elisabeta a cunoscut-o pe fetița Ducilor de Sussex aceasta și-a exprimat părerea cu privire la numele pe care l-au ales pentru micuță. Prințul Harry a dezvăluit faptul că fiica sa va purta numele de Lilibet după numele de alint al Reginei și Diana, după numele mamei sale.

O sursă apropiată a Ducilor de Sussex a declarat pentru publicația BBC, faptul că Harry a vorbit cu bunica sa înainte să aleagă numele micuței. Cu toate acestea, sursele de la Palatul Buckingham afirmă că s-ar fi întâmplat exact contrariul. Reacția Reginei Elisabeta când a cunosct-o pe fiica Ducilor de Susex a fost una cat se poate de pozitivă. Aceasta a publicat și un mesaj oficial pe contul de Instagram în care și-a mărturisit încatarea și chiar i-a felicitat pe Ducii de Sussex.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
O femeie frumoasă care stă în pat și citește mesaje încercând să-și urmărească fostul partener
Horoscop
Zodii care își urmăresc fostul partener. Nativii care nu pot trece cu ușurință peste o despărțire
Există unele zodii care își urmăresc fostul partener. Acești nativi caută orice motiv pentru a vedea ce face persoana de care s-au despărțit. Ei trec mai greu peste momentul despărțirii și nu pot accepta...
2
O femeie frumoasă care poartă o rochie neagră și ține într-un cerc armonios mai multe frunze aurii
Horoscop
Zodii care iubesc liniștea. Ei sunt nativii care evită situațiile dramatice
Există unele zodii care iubesc liniștea și evită pe cât se poate situațiile dramatice. Acești nativi se feresc de persoanele care tind să fie vampiri energetici. Ei au nevoie de oameni sinceri în viața...
3
O femeie frumoasă care își aplică anticearcăn în timp ce se uită în oglindă
Frumusețe
Când se aplică anticearcănul. Ordinea corectă a produselor de machiaj
Dacă nu ești pasionată de beauty sau ești la început de drum, atunci poate fi copleșitor să începi să te machiezi singură. Cu atât de multă informație este greu să alegi pe cea care...
4
Cara Delevingne, într-o ținută casual, pe stradă
Divertisment
Casa i-a fost distrusă de incendiu și acum a fost fotografiată așa. Vedeta care pare foarte afectată de eveniment
Casa i-a fost distrusă de incendiu și acum a fost fotografiată așa. Cara Delevingne pare foarte afectată de eveniment. Fotografii au surprins-o în timp ce ieșea de la o clasă de Pilates. Modelul și...
5
Jonah Hill, imagine din tinerețe, dintrun film
Divertisment
Jonah Hill e aproape de nerecunoscut pe placa de surf. Actorul a slăbit enorm, iar acum face mult sport
Jonah Hill e aproape de nerecunoscut pe placa de surf. Actorul a slăbit enorm, iar acum face mult sport. Fotografii au stat pe urmele lui și l-au pozat din toate unghiurile. Jonah Hill a...
PARTENERI
×