Reclamă

Regina Elisabeta a cunoscut-o pe fiica Ducilor de Sussex. Cum a fost prezentată micuța Lilibet

Familia Regală Britanică a primit cu multă bucurie în suflet vestea că fetița Ducilor de Sussex a venit pe lume și este perfect sănătoasă. Micuța Lilibet Diana Mountbatten-Windsor s-a născut în date de 4 iunie la un spital din California. Prințul Harry a fost atât de bucuros încât nu a putut aștepta să-i aducă vestea bunicii sale. Regina Elisabeta a cunoscut-o pe fiica Ducilor de Sussex într-o conferință video privată.

Publicat: 10 iunie 2021, 7:39

Imadiat după ce micuța a ajuns pe lume, părinții s-au gândit să-i pregătească o întâlnire extrem de importantă. Ducii de Sussex și-au dorit ca Regina Elisabeta să o vadă cât mai repede cu putință pe fetița care îi va purta numele. Micuța Lilibet a făcut deja istorie în tradiția Casei Regale. Ea este primul copil din Familia Regală Britanică ce s-a născut în America. Pentru ca micuța să fie prezentată străbunicii sale, Printul Harry și Meghan Markle au organizat o conferință video cu Regina Elisabeta.

Regina Elisabeta a cunoscut-o pe fiica Ducilor de Sussex

Conform unei surse apropiate a Prințului Harry, Ducii de Sussex au fost foarte încântați de nașterea micuței. Aceștia ar fi așteptat cu nerăbdare să împărtășească veseta minunată cu bunica Prințului Harry.

Se pare că imediat ce s-au întors acasă de la spitalul Santa Barbara, Ducii de Sussex au organizat o conferință video privată cu Regina Elisabeta. De altfel, spitalul nu se află dearte de reședința proaspeților părinți. Cei doi s-au bucurat să împărtășească vestea fericită cu Familia Regală Britanică. Reacția Casei Regale a fost una încărcată de emoție.

Vezi mai multe imagini în Galeria Foto!

Reclamă

Cuplul Regal a dezvăluit atât numele, cât și data nașterii micuței direct cu Regina Elisabeta. Aceasta ar fi fost printre primele persoane care au aflat vestea cea mare. Conform declarațiilor istoricului Robert Lacey, există o legătură foarte puternică între Prințul Harry și bunica sa.

A fost un fel de mamă vitregă pentru Prințul Harry și William. Deși s-a concentrat foarte mult pentru pregătirea Prințului William ca posibil viitor rege, există cu siguranță o legătură emoțională foarte puternică între Regină și Prințul Harry. Sunt capabili să vorbească unul cu celălalt în mod direct, iar legătura strânsă dovedește faptul că afecțiunea lor depășeste orice barieră.

– Robert Lacey

Nu e de mirare faptul că Regina Elisabeta a cunoscut-o imediat pe fiica Ducilor de Sussex. Regina Elisabeta și Prințul Philip s-au ocupat cu atenție de creșterea Prințului Harry și Wiliam imediat după ce Lady Di a decedat în 1997. Dovada afecțiunii Prințului Harry nu poate fi contestată. Regina Elisabeta a cunoscut-o pe fiica Ducilor de Sussex imediat ce aceasta a venit pe lume. Gestul Prințului a demonstrat iubirea pe care i-o poartă bunicii sale.

Reclamă

Cum a fost prezentată micuța Lilibet

Deși Prințul Philip nu a apucat să-și vadă strănepoata, Regina Elisabeta a cunoscut-o pe fiica Ducilor de Sussex la puțin timp după ce aceasta a venit pe lume. Cuplul Regal nu a putut aștepta să dezvăluie vestea minunată. Atât Regina Elisabeta, cât și Ducii de Cambridge i-au felicitat pe proaspeții părinți. Într-o postare făcută publică pe contul oficial de Instagram, Prințul William și Kate Middleton și-au exprimat bucuria.

Aceștia i-au felicitat pe Ducii de Sussex pentru familia frumoasă pe care au reușit să o formeze. Deși au existat multe momente tensionate între Familia Regală Britanică și Ducii de Sussex, se pare că aceștia încearcă să aplaneze conflictele. Acuzațiile Prințului Harry la adresa Casei Regale au fost cu siguranță dureroase. Cu toate acestea, Prințul pare să fi avut o relație dificilă mai mult cu tatăl său, decât cu Regina Elisabeta.

Afecțiunea pe care i-o poartă Reginei nu poate să fie negată. De altfel, Regina Elisabeta a cunoscut-o pe fiica Ducilor de Sussex direct printr-o conferință video privată. Prințul Harry a mărturisit într-o emisiune televizată din America, faptul că ține legătura cu Familia Regală Britanică. El a povestit atunci despre conferințele pe care le organiza pe zoom împreună cu Regina Elisabeta și Prințul Philip.

Reacția Reginei Elisabeta la aflarea numelui strănepoatei sale

Regina Elisabeta a cunoscut-o pe fiica Ducilor de Sussex printr-o conferință video privată. Tot atunci, aceasta ar fi aflat care este numele ales pentru micuță. Deși nu a avut loc o întâlnire oficială din cauza pandemiei de COVID-19, Ducii de Sussex speră să ajungă curând în Marea Britanie. Conform unei surse apropiate Prințului Harry, cuplul va ajunge cel mai probabil în Marea Britanie la jumătatea anului viitor. Aceștia vor lua parte la celebrarea Jubileului de Platină al Reginei Elisabeta.

Până atunci, Prințul Harry va face o vizită oficială în Londra în jurul datei de 1 iulie. Anul acesta va avea loc dezvăluirea unei statui la Palatul Kensington făcută în onoarea Prințesei Diana. Totuși există câteva speculații privind venirea Ducilor de Sussex în Marea Britanie în jurul Crăciunului de anul acesta. Sursele spun că întraga familie ar putea petrece Crăciunul alături de Familia Regală la reședința Sandringham.

După ce Regina Elisabeta a cunoscut-o pe fetița Ducilor de Sussex aceasta și-a exprimat părerea cu privire la numele pe care l-au ales pentru micuță. Prințul Harry a dezvăluit faptul că fiica sa va purta numele de Lilibet după numele de alint al Reginei și Diana, după numele mamei sale.

O sursă apropiată a Ducilor de Sussex a declarat pentru publicația BBC, faptul că Harry a vorbit cu bunica sa înainte să aleagă numele micuței. Cu toate acestea, sursele de la Palatul Buckingham afirmă că s-ar fi întâmplat exact contrariul. Reacția Reginei Elisabeta când a cunosct-o pe fiica Ducilor de Susex a fost una cat se poate de pozitivă. Aceasta a publicat și un mesaj oficial pe contul de Instagram în care și-a mărturisit încatarea și chiar i-a felicitat pe Ducii de Sussex.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Prințul Harry alături de Meghan Markle îmbrăcați pentru ceremonia de nuntă din anul 2018 în timp ce fac cu mâna publicului dintr-o trăsură
Divertisment
Jurnalista Camilla Tominey a vorbit despre nunta Ducilor de Sussex. Ce detalii noi a oferit despre evenimentul din 2018
Nunta Ducilor de Sussex a fost așteptată de oamenii din lumea întreagă în anul 2018. Evenimentul la care au participat o mulțime de celebrități și nume importante din Familia Regală Britanică a fost urmărit...
2
Kendall Jenner, la un eveniment Harper's Bazaar, într-o rochie transparentă
Divertisment
Kendall Jenner a îmbrăcat un costum de baie minuscul. Cizmele care i-au completat ținuta au atras atenția tuturor
Kendall Jenner a îmbrăcat un costum de baie minuscul. A atras atenția pentru că ținuta aleasă a fost purtată în mijlocul zăpezii. Aceasta și-a completat look-ul cu o pereche de cizme cu blană, iar...
3
Regina Letizia, cu masca pe față, la un eveniment în Spania
Divertisment
Regina Letizia a purtat rochia Reginei Sofia. Ținuta veche de 45 de ani a fost foarte apreciată
Regina Letizia a purtat rochia Reginei Sofia. Soția Regelui Felipe al Spaniei a impresionat participanții de la un eveniment cu o rochie purtată de soacra sa pentru prima dată în anul 1977. Regina Letizia...
4
Patrick Schwarzenegger la un eveniment public din anul 2019
Divertisment
Patrick Schwarzenegger a fost în vacanță în Hawaii. Imagini rare cu fiul lui Arnold Schwarzenegger la 28 de ani
Patrick Schwarzenegger a fost în vacanță în Hawaii, acolo unde și-a expus fizicul de invidiat. Fotografii l-au urmărit la fiecare pas și au încercat să-l surprindă din toate unghiurile. La 28 de ani, fiul...
5
Thylane Blondeau pe covorul rou la Festivalul de Film de la Cannes
Divertisment
Thylane Blondeau s-a pozat în costum de baie. Cum arată la 20 de ani tânăra care în copilărie era supranumită „cea mai frumoasă fetiță din lume”
Thylane Blondeau a atras atenția tuturor atunci când s-a pozat în costum de baie. Modelul în vârstă de 20 de ani a distribuit imaginile pe contul personal de Instagram. Fanii s-au bucurat să o...
PARTENERI
×